Piger er generelt ekshibitionistiske (interview & billeder)

Piger er generelt ekshibitionistiske (interview & billeder)

SPAR MANGE PENGE

Blotter piger fortæller om deres trang til at vise sig frem.

Miniskørt og Bar røv på strøgturMange piger er vilde med at klæde sig på for at blive klædt af. De efterligner deres idoler og bruger bevidst deres sexappeal på at få mest mulig opmærksomhed.

Trusseløs i byen – Onanerer offentligt – Nøgen i vinduet

Se de frækkeste film med danske blotter piger 

Når du træder ud ad din dør, ser du straks, hvordan unge piger viser deres bare maver med den lille frække piercing i navlen. TV, film, magasiner, aviser, mode og popstjerner sender alle et budskab, der er sprængfyldt med erotik. Og i den danske befolkning er lysten til sex på offentlige steder større end nogensinde.

Seksualiteten er i den grad kommet frem i offentlighedens lys, hvilket smitterr af på privatsfæren, hvor specielt pigerne får et kæmpe kick, når fremmede mennesker ser dem folde sig ud i nøgne, smukke og særdeles frække. Men den største grund til, at så mange danske piger er så ekshibitionistiske er, at de har set betydningen af alle de sexbånd, der er lagt ud på nettet.

Pamela Anderson startede ballet. Herefter fulgte alle kendisserne, der trængte til øget opmærksomhed. Paris Hilton fik lavet en millionforretning ud af det boost, hendes sextape gav, Britney Spears fik genstartet sin skrantende karriere. Janet Jackson og alle de andre fik om ikke andet så et øjebliks total opmærksomhed.

Den lektie har flere danske piger lært

SEX I DAG?

Vi har mødt nogle af de spændende piger, som her forklarer lidt om deres ekshibitionistiske tendenser.

21-årige Aisha fra Vollsmose fortæller, at hun tilhører den gruppe af danskfødte tredjegenerationspiger, der tør stå frem og erkende deres lyst til at blive set. Det skyldes, at hun har fået lov til at vokse med samme frihed som sine danske veninder. Aisha har en dansk fyr, og selv om de ikke er gift, dyrker sex på tros af det ikke er velset i hendes kultur, de har leget denne blotter leg mange gange, fortæller smukke og dejlige Aisha. 24-årige Maria fra Viby er heller ikke bange for at fortælle om hendes lyst til at vise sig frem for andre. Hun er pæredansk og fræk som få.

– Jeg bor i stueetagen, og mit soveværelsesvindue går lige ud til en af de meget befærdede indfartsveje til København. Når jeg er alene hjemme og bliver liderlig, tager jeg tit alt tøjet af og lægger mig nøgen på sengen. Jeg spreder benene og onanerer vel vidende, at rigtigt mange af de forbipasserende ser det. – Det giver nogle gode orgasmer, som kommer hurtigt og voldsomt. Det er simpelthen for frækt at ligge til offentligt skue og bare onanere løs. I min verden er det langt frækkere end et almindeligt forspil med en fyr, der kysser mig, mens vi krammer, kæler og hvisker søde ord til hinanden.

Hun elsker det uartige grænsende til det uacceptable, hun ved, at kun få tør stoppe op og kigger ind ad vinduet, for så anset de som vindueskiggere, og det er netop denne frække leg med de forbipasserende mænd, der tænder hende mere end alt andet, hun har oplevet.

Nøgenhed ved danske turistattraktioner (film & fotos)

– Når jeg ligger med spredte ben og onanerer, drømmer jeg om veludrustede mænd. Gerne mange, for det gør mig meget liderlig. Jeg synes, det er frækt ud over det forståelige, at fremmede mænd kan se, at jeg ligger og onanerer, når de passerer mit vindue.

Maria har for længst fortalt sin fyr, at hun ofte laver det lille nummer med vinduet. Det synes han, er vældig sjovt og han har da også været med i legen, fordi han har stået lidt afsides og set, hvad der skete, når diverse fyre har opdaget Maria. Herefter er han gået ind til og bollet hende, stadig med åbent vindue. Den frække leg får de begge meget ud af. Oppe i den nordlige del af det jyske har vi mødt Caroline i Aalborg. Hun er 20 år og efter eget udsagn, er hun Gadens frækkeste tøs hver fredag nat.

– Jeg går altid i byen uden trusser. Piger er generelt ekshibitionistiske og vilde med at klæde sig på for at blive klædt af, så de kan ende med at få en god rusketur i sengen. Aisha og hendes kæreste har specielt en leg, som hun får meget ud af seksuelt. – Min fyrs forældre har et lille sommerhus, hvor man kan være uset i haven. Her står han nogle gange og “gemmer” sig, mens jeg ligger og onanerer. Det tænder mig rigtig meget, og der går ikke en dag, hvor jeg ikke drømmer om, at han filmer det og lægger båndet på nettet, smiler Aisha.

Der er bare den lille hindring, at når det kommer til stykket, så tør jeg ikke tage det sidste afgørende skridt. Jeg tror nu heller ikke, det vil være særlig smart i min situation, for mange mere konservative familiemedlemmer har i forvejen svært ved at forstå, at jeg lever som de etnisk danske piger, der alle dyrker sex med adskillige mænd, inden de bliver gift. En fræk hilsen på internettet ville nok virke som at komme chili i et åbent sår.

Jeg har længe tænkt over det perfekte forspil uden at vide, at jeg faktisk var ekshibitionist. Men en dag sad jeg og snakkede med min fyr om vores seksualitet, og på et tidspunkt kom jeg ind på, at det altid har tændt mig, når han eller andre har set mig nøgen, røber Aisha. Den samtale resulterede i, at Aishas fyr foreslog, at han skulle gemme sig i  haven, mens hun trak tøjet af og spankulerede nøgen rundt i huset. Det endte selvfølgelig med, at hun hurtigt blev så opstemt, at hun lagde sig på sengen og onanerede sig frem til en dejlig orgasme.

Anonym ekshibitionistisk danske piger

porno med danske piger