Jeg ta’r sgu chancen del.1

SPAR MANGE PENGE

Jannie flyttede sig HELT ud på kanten af bordet og beordrede mig til at “gennemkneppe” hende .. Jeg stak bestemt min pik ind i den dejlige glatbarberede fisse og hun udstødte et lille skrig…

Der var dømt weekendarbejde. Fra kl. 8:00 – 12:00 .. normalt er det bare lidt kedeligt og skal overstås. Sådan var det ikke med Dorte og Jannie. Der var flere på arbejde men med lidt frækhed og en smule held endte jeg med at ta’ dem begge på køkkenbordet. Det startede med at jeg skulle ud og have lidt mere kaffe. Kommer ud i køkkenet og sætter koppen i automaten og se at Dorte står lige ved siden af foroverbøjet. Hun er ved at sætte sin kop i opvaskemaskinen. Hendes bluse kryber et stykke op over buksekanten og afslører en af disse lynlåse i midten bagpå … Jeg kunne se at hun havde sorte g-strengs-trusser på og blev med et komplet liderlig. Hmmmmm … tænkte jeg. Jeg ta’r sgu chancen og laver lidt sjov med hende. Jeg tog fat i lynlåsen og sagde: “Den indbyder da til at blive lynet ned”. Hun blev stående og vendte blot hovedet en smule og sagde med et frækt smil: “Du tør ikke”. … og normalt havde hun jo helt ret. En kollega .. midt i arbejdstiden .. med risiko for at Jannie kom og så os .. Der kunne også komme andre ind udefra, der skulle have vores hjælp .. alligevel tog jeg en hurtig beslutning og lynede hurtigt lynlåsen ned. Det gav et lille gip i hende og hun tog begge hænder om for at stoppe mig. I stedet for kom hun til at skubbe sine bukser ned over hendes utroligt frække bagdel. .. “Wauu”, udbrød jeg, og lod hurtigt en finger løbe ned over g-strengen. “nej … lad dog vær med det”, var svaret, “Det må man da ikke”. Jeg førte en finger længere ned og stak lige fingeren ind i hendes ALT for lækre fisse. Samtidigt tog jeg fat i hendes baller, så jeg holdt hende fast for neden med min ene hånd. Den anden førte jeg rundt om hendes overkrop og tog fat om hendes dejlige bryster og trak hende op. Jeg kyssede hende blidt i nakken, og sagde: ” du sagde ikke at du ikke ville, men at man ikke må”. Samtidigt bevægede jeg min finger der var i hendes fisse. Hun forsøgte desperat at finde ord men det blev bare til … “jamen det var fordi … jeg mener jo bare .. jeg vil jeg ikke være en …” jeg lukkede munden på hende med et stort kys. Hun begyndte nu at bevæge underkroppen, mens hun lukkede øjnene og kyssede lidenskabligt tilbage. Jeg bukkede forsigtigt hendes overkrop ned mod bordet og satte mig på hug bag hende og trak hendes små trusser ned. Jeg lod nu min tunge gå på opdagelse på den nederste del af ryggen og ballerne. Til sidst stak jeg blidt min tunge ind i hendes fisse … hun sukkede dybt og sagde at jeg ikke kunne være det bekendt. Hun var jo en pæn pige …. jeg trak fingeren ud og rejste mig op … hun blev igen overrasket og kunne se at hun jo slet ikke mente det. Jeg gik på knæ igen og begyndte at slikke det bedste jeg kunne. Og hun stønnede med det samme og små-rystede i hele kroppen.

Nu var det min tur til at blive overrasket, da Jannie pludselig stod bag mig og hurtigt og behændigt stak en hånd ned i mine bukser og tog HÅRDT fat i min pik. “Jeg vil også være med”, sagde hun bare mens hun bearbejdede min pik. Jeg vendte hovedet om og blev mødt af et langt og meget vådt kys. Jeg sagde at hun skulle sætte sig op på køkkenbordet ved siden af Dorte, så jeg kunne komme ordentligt til. Jannie havde en kort nederdel på, som hun lod glide på gulvet. Nu stod hun i nogle ganske små trusser som overhovedet ikke skjulte noget. Den trak jeg af før hun nåede at sætte sig op på bordet. Jeg begyndte nu at massere hendes fisse. Jeg stak en finger langsomt op i hende og det gav resultat med det samme. Hun stønnede nu også hæftigt mens hun, med sin ene hånd, masserede Dortes ene bryst. Jeg byttede nu lidt, så det var Jannie jeg slikkede og Dorte jeg masserede. Dorte vendte sig om og gik på knæ og lynede min lynlås ned og tog min pik i munden. Hun var GOD til at sutte pik. Sådan stod vi et stykke tid og nød hinanden. Dorte rejste sig op og lænede sig ind over bordet igen, og informerede mig om at hun ville have min store dejligte pik ind i hendes fisse. Som sagt så gjort .. jeg tog fat om pikken og styrede den mod hendes fisse. Jeg førte den ind i en langsom HELT i bund. Hun gav sig lidt, da jeg er lidt stor og hendes fisse var meget stram. Imens jeg bearbejdede hendes klit. Det varede ikke længe før hun kom i en ordentlig orgasme.

SEX I DAG?

Efter at have sundet sig en smule hoppede hun ned fra bordet og tog pikken i munden .. hun slikkede mig helt ren og sagde: “Så Jannie .. nu er han klar til dig”. Jannie flyttede sig HELT ud på kanten af bordet og beordrede mig til at “gennemkneppe” hende .. Jeg stak bestemt min pik ind i den dejlige glatbarberede fisse og hun udstødte et lille skrig. Jeg begyndte nu at bolle hende hurtigt og taktfast, mens jeg igen var begyndt at “pille” lidt ved Dorte. Jannie begyndte at trække vejret meget tungt. Hun kom nu i en kæmpe orgasme .. som jeg fulgte op på ved at sende en ladning sperm op i hendes dejligt våde og topliderlige fisse. Jeg lod min pik være oppe i hende imens jeg kyssede hende lidenskabligt på munden. Jeg trådte nu et skridt tilbage, så hun havde en chance for at hoppe ned. Hun bukkede sig ned og tog pikken i munden. Hun suttede og slikkede det bedste hun havde lært. Imens så jeg nu Dorte gå om bag Jannie, der stod foroverbøjet .. bukke sig ned og begynde at slikke hende .. Jannie stoppede lige et øjeblik og kiggede på Dorte som om hun ville sige noget eller protestere. Men så vendte hun sig bare om igen og suttede videre på min pik.

Da mig og Jannie var slikket rene, ville Dorte også have en omgang sperm … Jeg var klar igen løftede jeg hende op på bordet og fyldte hende ud endnu en gang .. Jeg bollede hende det bedste jeg havde lært. Jeg tog fat i hendes dejlige bryster og klemte lidt i brystvorterne og straks begyndte hun at stønne og jeg kunne mærke at hendes orgasme nr 2 var på med med sammentrækninger i fissen. Det blev for meget for mig og jeg kom nu for anden gang. Da vi var kommet begge to tilbød Jannie nu at slikke Dorte ren og så kunne Dorte jo gøre det samme ved mig. .. Igen var vi fine og rene og blev enige om at tage tøj på og arbejde lidt videre.

Vi kyssede alle tre og blev enige om at vi måtte gøre det om igen, så snart det var muligt.

Vi gik tilbage til vore pladser .. og pludselig kom der en besked fra en af de unge piger der også var på arbejde … : “Hvad har jeg gjort, siden du ikke vil bolle med mig” …

Men den historie må I få en anden gang.

porno med danske piger