kælderen

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

God lille godte, sagde en af gorilla gutterne imens han holdt resten af morgenkåben til side og begyndte at gramse på mig, som om jeg var en præmiegris…

For nogle år tilbage, boede jeg i en mindre ejendom i en ganske lille landsby nær Slagelse. Huset var noget gammel l… og bestod af 4 små lejligheder og bad og vaskerum i kælderen.

Jeg har altid været lidt bange for kældere, der er altid så mange mørke afkroge og man skal altid igennem et eller andet mørkt rum for at komme hen til lyskontakten.

Jeg havde godt nok lagt mærke til de andre i ejendommen, havde altid tøj på når de gik derned, og selvfølgelig rent tøj på når de kom op igen. Men jeg har altid gjort som det passede mig, så jeg gik altid derned i morgenkåbe.

Jeg har altid været glad for vand og sæbe og var kommet ind i en vane, med lige at skulle et smut i bad inden sengetid. man kunne så bedrive tiden i badekaret med at lege lidt med sig selv, eller uønskede hår diverse steder kunne blive fjernet.

Det var sådan en lun sommeraften, hvor jeg lige skulle ned og hyggebade inden sengetid. Jeg gik ud på opgangen for at begive mig ned i kælderen. Da jeg prøvede at tænde lyset, virkede det ikke – øv – men der var kun en etage ned, så jeg begyndte at føle mig vej.

Jeg nåede bunden af trappen og åbnede døren ind til kælderen. Der var heller ikke noget lys der. Jeg spekulerede på at vende om og gå op i min varme trygge lejlighed, men den varme vand lokkede. Jeg gik hen ad gangen, igennem tørrerummet og nåede endelig med bankende hjerte ud i badeværelset, rakte hånden ud efter kontakten – og lyset tændt – pyhaa.

Efter at have ligget i badekaret og hygget mig i varmen, barberet mine ben, under armene og min altid bare mis, stod jeg ud af karet, tørrede mig og smurte mig ind i en lækker creme og følte mig født på ny og klar til hvad som helst, bare ikke til det jeg nu skulle opleve.

Jeg trådte ud af badeværelset og da der ikke var noget lys, gad jeg ikke engang lukke min morgenkåbe. Da jeg gik igennem tørrerummet, hørte jeg en lyd – der var nogen i kælderen – og selvom der var helt mørkt rundt om mig, kunne jeg fornemme at der stod en stor skikkelse og spærrede for indgangen til tørrekælderen. Det var den eneste udgang, så jeg håbede på, at det var en af de andre beboere som bare skulle i bad. Jeg forsøgte med et forsigtigt "hejsa, der er gudskelov lys på badeværelset" jeg fornemmede at skikkelsen kom hen imod mig. Nu var jeg sikker på det ikke var en fra ejendommen, ingen af dem var så høje og kraftige. Pludselig lå der en stor næve på min skulder, jeg blev snurret rundt og den anden næve blev placeret over min mund, så jeg ikke kunne skrige og knapt nok trække vejret "jeg ved det" brummede en dyb stemme "jeg har selv sørget for det" et hult grin, forplantede sig ned i hans mave og løb om kap med kuldegysninger op af min ryg. Nu fornemmede jeg rigtigt størrelsen af personen, mit hoved blev presset mod hans brystkasse, som var bredt og muskuløst, han måtte være mindst 30 cm højere end mig. Det er altid tændt mig voldsomt at blive holdt fast, men nu syntes jeg ikke det var så sjovt. Hvad havde han tænkt sig at gøre ved mig, kom jeg overhovedet ud af dette her i live. Han var bestemt ryger, hans hænder lugtede stærk af tobak, og han var ikke kontormand, for den rug hud på hans hænder, næsten flåede mine læber og ansigt op. Han begyndte at trække mig mod døråbningen til gangen med kælderrummene, imens jeg kæmpede for at komme ud af hans jerngreb, jeg ville væk fra ham, jeg ville ud af dette mareridt. Jeg blev slæbt igennem gangen og ned imod det sidste kælderrum som blev benyttet af viceværten, I det svage lys fra vinduet i døren, kunne jeg se, at døren til rummet var åben. Jeg blev rædselsslagen, jeg vidste rummet var fyldt med værktøj, snore og kabler, hvad kunne han ikke finde på at udsætte mig for derinde.

Han skubbede hårdt døren helt op med skulderen, og nærmest smed mig ind i det svagt oplyste rum. Jeg prøvede at vride mig i hans jernhårde greb, for at slippe væk, men kampen havde bare åbnet min morgenkåbe helt og intet var overladt til fantasien. Skrækken og min kamp for at komme fri havde fået kroppens temperatur til at stige ad skellige grader, så nu hang jeg nærmest nøgen i armene på en fremmed og åbenbart farlig mand, med kogende kinder og vildt bankende puls, men til min store overraskelse og på trods af situationens alvor opdagede jeg at det gjorde mit underliv også og enten havde jeg tisset midt i kampens hede, eller også var jeg så liderlig at det løb ned af mine lår.

Jeg kikkede op, og så til min skræk ind i et par stålgrå øjne der kikkede ondskabsfuldt, men også frækt drillende ned på mig – der var mere en én åh nej.. hvordan slap jeg dog ud af denne situation.

”du slipper ikke” væsede svinet foran mig, med en mine som om han kunne læse enhver af mine tanker, ”Nåh du fik hende altså” sagde en stemme bag mig, og ind i højre synsfelt trådte to store gorillaer, jeg følte det som om jeg var havnet midt i gammel mafiafilm og var ved at blive tilbudt et eller andet jeg ikke kunne sige nej til. ”God lille godte” sagde en af gorilla gutterne imens han holdt resten af morgenkåben til side og begyndte at gramse på mig, som om jeg var en præmiegris. ”God bagdel, rigtig størrelse bryster” Han tog fat om min ene sarte lille brystvorte, kikke mig frækt og direkte i øjnene, imens han langsomt drejede den rundt, til jeg var sikker på at der var ildebrand i hele mit bryst ”hun skal nok klare at stå model til selv dine lyster Arne” ” Det håber jeg” ” jeg har drømt så længe om at trænge ind i dit snævre lille røvhul” gutten der åbenbart hed Arne kom helt hen til mig, i hånden havde han sin pik, han gned den mod mit maveskind – den var enorm, det kan han ikke mene, jeg var rædselsslagen ved tanken – så lænede han sig helt ind imod mig og hviskede ”heeelt ind min søde”. Det påvirkede ret tydeligt gutten der holdt mig fast, han klemte mig endnu tættere imod sig, og kunne mærke et imponerende jern, fornemmelsen fik min gåsehud af skræk, vendt til gåsehud af forventning…..

Inden jeg fik gjort nogen form for modstand, havde gutten der holdt mig, taget fat i min nakke, sluppet med hånden der lå over min mund, men inden jeg fik tænkt så langt som at skrige, havde han mast mig i knæ og en kæmpepik var på vej til blive tvunget ned i min hals.

Til min overraskelse smagte den nyvasket men størrelsen gjorde at jeg knap nok kunne får luft, så jeg kæmpede for at komme løs ”nå… vi skal vist lære den unge dame, at gøre hvad der bliver sagt” og før jeg egentlig vidste hvor slaget kom fra, kunne jeg mærke en brændende mærke over min røv.

”sut det bedste du har lært, eller vil du smage mere af rebet?” jeg havde intet andet valg en at sutte alt hvad jeg kunne og prøve at hive lidt luft ind når jeg kunne. Pludselig kunne jeg mærke en hånd på min kusse ”hej drenge, hun er sku drivende våd” idet samme ramte slag nummer 2 min brændende røv ”hun kan sku’ li’ det, giv hende lidt mere” jeg kæmpede for at sige imod, men kunne kun grynte med den kæmpepik i munden. Efter 4 slag i røven, var jeg mør til hvad som helst, pludselig mærkede jeg et par fingrer blive jagtet op i min kusse, det føltes så godt så det begyndte at svimle. Den anden gut begyndte at masserer min kilder, det her var bare for meget, jeg var efterhånden så liderlig at jeg dirrede over hele kroppen. Den fjerde gut kom hen for også at blive slikket, han åbnede sine bukser og slap salamien ud ”det er da løgn” kunne jeg ikke lade være med at udbryde da jeg så størrelsen, eneste svar jeg fik var, at greb mig om nakken og bankede sin pik ind i min mund og så dybt ind han kunne komme og begyndte så at mundkneppe mig voldsomt.

Imens blev kusse behandlet så effektivt, at jeg kunne mærke den første orgasme komme rullende, jeg var rædselsslagen for at de skulle opdage at jeg nød det, så jeg kæmpede imod den så godt jeg kunne, men følelsen af varm lava rullede brølende op igennem min krop og skyllede al fornuftig tankegang væk, jeg kunne ikke lade være med at bevæge mit brændende underliv i mod de flittigt arbejdene fingre, jeg kunne ikke lade være med at stønne, hvilket bare fik pikken i min mund til at støde hårdere. Så kunne jeg ikke holde igen mere, orgasmen kom farende igennem hele min krop med 200 km i timen, for at ende i min kusse som et fyrværkeri af sammentrækninger. Jeg var fuldstændig slap efter den orgasme, men blev alligevel hevet op ved håret og slæbt hen i hjørnet, hvor der var smidt en gammel madras, hvorpå en af gutterne lå klar til at besteget med et imponerende ”våben” klar til at blive besteget. ”Når du kan nyde skal du også yde, sæt dig!” jeg var nu så liderlig, så de kunne have fået mig til hvad som helst. Jeg sænkede min varme og liderlige kusse ned mod kæmpen og prøvede at få den ind i mig, jeg var totalt udspilet det gjorde lidt ondt da den trængte ind, men i løbet at tre fire stød, havde min kusse givet sig så meget at den kunne trænge næsten helt i bund. Åh ren nydelse at mærke pikken banke ud og ind i min sultne kusse. Imens jeg red kæmpen fik jeg tilbudt to pikke at sutte på, jeg måtte skiftes men det var så frækt og lækkert at jeg helt havde glemt den fjerde gut, Arne – jeg mærkede gutten jeg red på, tog hårdere fat, låste mig fast i et jerngreb og jeg troede naivt at han var ved at komme. Pludselig mærkede jeg en finger mod mit snævre og sarte lille røvhul – jeg stivnede, prøvede at protestere, men fik bare en pik stukket længere ned i halsen så det kun blev en rallen. Fingeren der langsom trængte ind i mig var smattet ind i noget klistret, så den med let hed smuttede ind, jeg var rædselsslagen, jeg prøvede at få pikken ud af min mund så jeg kunne protestere, men hånden i nakken var stærk og da han mærkede modstand, blev pikken banket dybere ned i min hals, så jeg troede jeg skulle kvæles. Armene der holdt rundt om mig, var stærke som stål og jeg tror at kæmpen jeg red på blev yderligere ophidset ved tanken om hvad der nu skulle ske, jeg kunne mærke hans pik vokse yderligere i mig ved hvert stød. Jeg var prisgivet pikken der nu havde erstattet fingeren, og nu pløjede sig vej op i mit brændende indre. Det føltes som lyn op igennem kroppen, som et kæmpe glødende spyd flåede mit indre op. Jeg kunne mærke røvpuleren tændte på mit forpinte ansigtsudtryk og tårerne der begyndte at trille ned over min kinder. Hans ophidselses gjorde ham vildere og han bankede sit lem dybt i mit stakkels røvhul åh det gjorde så ondt, at det sortnede for mine øjne, jeg kikkede op for at fange øjne jeg kunne tikke om hjælp i, så jeg kun ren nydelse og jeg kunne se på ansigtet at der ikke var så lang tid før jeg ville få en stråle varm sperm i halsen, tanken gjorde mig liderlig og det begyndte at kilde i underlivet til trods for smerten i min røv, jeg kunne også mærke at kunne også mærke pikken i min kusse blive større og mere intens i stødene, det føltes til gengæld hen forfærdeligt dejligt, at blive kaninkneppet der, jeg kunne mærke min kusse reagere og varme steg op i resten af kroppen, ophidselsen ændrede smerten til vellyst, jeg stødte nu selv imod og nød at mærke alle huller fyldt ud til bristepunktet og en kæmpe orgasme der var på vej. Jeg kunne høre den 4 gut hive febrilsk i sit lem og stønne uhæmmet og pludselig kunne jeg mærke store varme klatter på min ryg, som sendte velvære igennem min krop og startede min egen orgasme, mine sammen trækninger i skeden var for meget for pikken der, den sendte kaskader af kogende sperm op i min kusse under hæse skrig fra sin ejer, pikken i min mund bliver endnu mere hård og jeg bliver mundkneppet hårdt og takt til pikken i min røv – pludselig kan jeg mærke ultra hårde stød i min røv, efter fulgt af en rallende stønnen og i det samme fyldes min mund med varm sperm og jeg synker og synker.

SKRIV HVAD DU MENER!