Lærestregen

Smæk, smæk!!! sagde det og jeg mærkede pludselig en voldsom smerte i min røv. Hendes hænder slog mig hårdt i røven…

Dette er en ægte historie som tog sit udgangspunkt, da jeg for et par år siden arbejdede i som ulandsfrivillig i det sydlige Afrika.

Forinden min afrejse havde jeg igennem længere tid haft problemer med den nederste del af min ryg, og var af en lokal læge blevet opfordret til at smertelindre ved at få massage på ryggen og ballerne. Lægen havde et telefonnummer til en uddannet massør og intetanende ringede jeg samme eftermiddag vedkommende op.

En dyb stemme svarede, og vi aftalte tid senere samme dag. Jeg troede det var løgn, da jeg så massøsen, som jeg forinden -stemmen taget i betragtning havde mistænkt for både at være overvægtig og ganske usexet. Dette var ikke tilfældet, men i stedet osede hun af sex allerede ved første øjekast. Hun var sort, høj, slank og havde det dejligste varme smil, så jeg blev selv ganske varm indeni. Et par uger senere havde jeg allerede fået de første 4 behandlinger, men Tsebetso, som hun hed, var helt igennem professionel og lagde bestemt afstand til mine tilnærmelser.

Det var svært ikke at skjule min begejstring for hende, navnlig da massagen altid foregik, mens jeg lå nøgen på hendes briks, for at hun bedre kunne kom til, som hun plejede at sige. Heldigvis foregik det meste på ryggen, så jeg prøvede hver gang at skjule min rejsning, men der herskede ingen tvivl om, at hun vidste lige præcis, hvor hun havde mig.

Med henblik på mine hyppige smerter i ryggen og på ballerne, havde hun ofte drillet mig med små bemærkninger, om hvor forfærdeligt det måtte være for mig at være underlagt smerter -uden at jeg af den grund lagde noget særligt i hendes kommentarer.

Det var en fredag eftermiddag, hvor jeg for alvor fik hendes ‘kærlighed’ at føle. Jeg havde bestilt tid til en full body massage hos Tsebetso og hun bad mig komme efter fyraften, da hun var fuldt booket resten af eftermiddagen.

Endelig nærmede tiden sig og jeg tog afsted fra kontoret. Hun bød mig velkommen iført et par stramme Levis cowboybukser med et par skinnende sorte læderchaps udenpå og en lille fræk matchende læder bh. Så for søren, tænkte jeg, da jeg så hende i den udfordrende påklædning. I dag bliver det vidst umuligt at styre ‘begejstringen’. Hun låste mig indenfor i klinikken og låste døren eftertænksomt efter sig. For som hun sagde: -Jeg vil nødig forstyrres under din behandling. Hun førte mig ind i hendes lokale og bad mig smide tøjet og lægge mig på briksen. Imens jeg var i gang med at få tøjet af, ringede telefonen ude i forrummet. Tsebetso tog telefonen og snakkede på livet løs. Imens tog jeg mig den frihed at se, hvad der gemte sig i en stor sort laktaske, der stod midt på gulvet i rummet. Jeg listede lynlåsen op, vel vidende at risikoen for at blive afsløret var nærliggende, men synet af Tsebetsos udfordrende påklædning og begær drev mig til at åbne tasken.

Nysgerrig tog jeg et par røde læderbukser op af tasken. Det var tydeligt på størrelsen at se, at de måtte tilhøre Tsebetso. De skinnede blankt i lyset og jeg kunne føle det bløde læder mod min nøgne krop. Jeg lod hænderne glide hen over læderbukserne, mens jeg så Tsebetsos lange ben for mig iført de røde læderbukser. Ikke overraskende følte jeg en begyndende erektion. Jeg tænkte på, hvordan det mon føltes at have disse bløde læderbukser på. Mærke dem stramme om benene og mit erigerede lem. Min pik stod nu stiv lige ud i luften. Fristelsen var simpelthen for stor ! Langsomt lod jeg læderbukserne glide op over benene. Følte det bløde læder smyge sig om mine ben. Da jeg lod læderbukserne glide op over pikken, var den ved at eksplodere. Jeg så mig i spejlet, mens jeg lod hånden glide hen over balderne. Følte læderbukserne snære ind imellem balderne på mig. Jeg forestillede mig, at jeg lod hænderne glide hen over Tsebetsos røv.

Svimmel over den stramme, men alligevel bløde følelse fra læderbukserne tog jeg den røde lædercorsage på, der ligeledes lå i tasken. Stadigvæk kunne jeg høre Tsebetsos stemme i telefonen. Jeg gik lidt rundt foran spejlet. Betragtede min forvandlede krop. Forestillede mig, hvordan Tsebetso tidligere havde gjort det samme hjemme hos sig selv. Stod foran spejlet, mens hun iførte sig sorte læder chaps og læder BH og tog sine høje støvler på. Støvler, tænkte jeg, og kiggede over i hjørnet. Jeg hentede hendes sorte højhælede støvler. De var lidt for små, men med lidt god vilje kunne jeg være i dem. Forsigtig vaklede jeg på de høje hæle hen til spejlet igen.

"What do you think, you’re doing" lød en høj stemme pludselig bag mig. Forskrækket vendte jeg mig rundt og faldt på grund af de høje hæle.

I døråbningen stod Tsebetso lænet op af dørkarmen. Det så ud som om, hun havde stået der længe. Liggende på gulvet følte jeg mig ret dum, mens hun stod og kiggede ned på mig. Mine ben iført hendes læderbukser og støvler pegede lige over mod hende. Hun tog et skridt frem en smule vaklende. Hun var ikke helt ædru kunne jeg også se i hendes øjne, som skinnede let. "Well, maybe I should punish you ?"

Hun satte sig på briksen. Lagde det ene ben hen over det andet, så jeg kunne se op under de sorte læder chaps, hvor – jeg til min store overraskelse havde smidt cowboybukserne, så hun nu kun var iført de sorte læderchaps med en tilhørende sort lædertrusse. Hun vippede de høje sorte støvler langsomt op og ned. Det føltes, som stod verden stille. Jeg følte hendes blik brændte sig ind i mig og da jeg kiggede op på hende, sagde hun stille; "Do you like, what you see ? Do you want to see more ?" spurgte hun, mens hun langsomt spredte benene. De sorte læderchaps afslørede, at hun havde sorte læder G-strengstrusser på. Det skinnede let fra hendes kusse.

Hun kiggede provokerende på mig. Hendes mørke øjne stirrede ind i mine. I aftenens anledning havde hun lagt en ekstra makeup. Hendes blodrøde læber var let adskilte og tungen hvilede let på underlæben. Hendes meget korte hår lagde tæt ind til hovedet og fremhævede hendes feminine træk og fra ørene hang et par store tunge guldøreringe. Jeg burde selvfølgelig have vidst bedre. Hun havde planlagt dette helt ud i yderste konsekvens.

SEX I DAG?

"TAKE MY LEATHER PANTS OFF IMMIDIATELY" råbte hun pludselig. Totalt overrasket fik jeg famlende taget de røde læderbukser af. Nu sad jeg foran Tsebetso kun iført hendes støvler og røde lædercorsage. Føj, hvor pinligt, navnlig da jeg tidligere havde forsøgt at ALT, for at gøre ‘en god figur’ overfor Tsebetso ! Min pik havde ved denne totale ydmygelse lagt sig fuldstændig ned. "Come here" sagde hun, mens hun langsomt lod sin hånd køre op under de sorte lædertrusser , "lay down on the floor".

"Look up !". Langsomt kiggede jeg op. Jeg kunne nu se direkte ind i hendes kusse, hvor hendes pegefinger langsomt kørte ind og ud af fissen. "This is how a black clit looks like" sagde hun med et grin og pludselig samlede hun benene. Jeg var nu fanget mellem hendes ben. Mærkede hendes stramme læderchaps om min hals. Smæk, smæk, sagde det og jeg mærkede pludselig en voldsom smerte i min røv. Hendes hænder slog mig hårdt i røven. "Then you maybe in the future will learn to stay away from ladies clothes -you sissy – now I will teach you how to be a sissy".

Lige så pludseligt som hun begyndte, ligeså hurtigt standsede hun og rejste sig op. Med hurtige skridt gik hun ud af værelset, mens jeg lå på alle fire alene tilbage. Mit hjerte bankede vildt flovt over min opførsel, men samtidig følte jeg varmen brede sig i min pik. Forvirret over alle mine tanker havde jeg ikke hørt, at Tsebetso igen var kommet ind i værelset. Bagfra gav hun mig ordrer til at kravle over foran spejlet.

Jeg kiggede op i spejlet og så hun stod bagved mig. Hun havde smidt Bh’en og stod nu iført de sorte læderchaps, de sorte G-strengstrusser i læder, et læderkorset og de sorte støvler. Hendes bryster var tydelige mod det bløde læder og jeg kunne lige ane hendes stive brystvorter over korsetkanten.

Hendes højre hånd kørte langsomt frem og tilbage. Og pludselig så jeg, at hun stod med en stor sort dildo i hånden. "Well", sagde hun "now I will teach you to be a real little fuck." Dildoen vibrerede faretruende og jeg begyndte at klynke og sige undskyld. "SHUT UP !" råbte hun og sparkede mig bagi med støvlerne. "When you dare to walk around in my clothes, then you deserve to be fucked in your ass, sissy."

Hun satte sig på knæ bag mig og jeg mærkede en kold hånd glide ind mellem mine balder. Det var cremen, som var kold. Søgende gled hendes fingre rundt om mit røvhul. Selvom jeg var bange, følte jeg en kløen i min pik, da hendes ene finger prøvende gled ind i min røv. Langsomt kørte hun fingeren rundt, så jeg blev godt smurt ind. "Well, my sexy virgin, now it’s the time !

Hurtigt trak hun fingeren ud. "AV", hylede jeg. "Shut up !", snerrede hun, "or I will give you something to cry over".

Hun kommanderede mig op på hendes hvide læderbriks så jeg lå på maven med min nøgne og sårbare røv hængende ud over kanten. Hun tog derefter to par håndjern fra laktasken og låste uden tøven mine håndled fast til briksens forreste ben. Dernæst tog hun to læderbælter og surrede forsvarligt mine ben fast til briksens bageste ben. Endelig tog hun en stor rød oppustelig gummigag og plantede den resolut i kæften på mig uden jeg på nogen måde kunne gøre modstand. Dér lå jeg så bundet og kneblet som et andet perverst svin med en gigantisk stådreng. Fuldstændig overladt til Tsebetsos for godt befindende. "This is just the way, I want to see you and know I’m going to fuck your pervert little brain out. You see this ?" sagde hun og viste mig en vulgær stor sort læderdildo som var fastspændt rundt om livet på hende. Det så bare så kanonliderligt ud, som hun stod der med de sorte læderchaps, G-strengstrusser med tilhørende korset og så den fastspændte sorte læderdildo.

Hun pumpede langsomt gummigaggen op i min mund, så jeg var ude af stand til at protestere.

Jeg mærkede nu spidsen af dildoen presse mod mit røvhul. Langsomt lod Tsebetso den glide længere ind. Halvvejs inde begyndte hun langsomt at bevæge den i små cirkler. Jeg mærkede mit røvhul give efter og langsomt udvide sig. "You like this, huh, hmmmm", sagde hun. Med begge hænder på mine hofter begyndte hun nu at presse dildoen ind og ud. For hver gang gled den et lille stykke længere ind og til slut pressede hun den helt i bund. Jeg udstødte et højt skrig ved smerten, da dildoen gled helt op i mig, men på grund af den oppustelige gag i min kæft lød der kun et lille uforståeligt ‘mppppf..’

Tsebetso stønnede højlydt, mens hun med hårde stød pressede dildoen ind i mit røvhul. I spejlet kunne jeg se hende bevæge sig rytmisk fem og tilbage som i en sensuel afrikansk dans. Hendes øjne var halvt lukkede og hendes bryster gyngede let op og ned for hvert stød. Ophidset ved dildoen, som nu gled fint ud og inde af mit røvhul og Tsebetso liderlige lyde, mærkede jeg, at min pik rejste sig og jeg begyndte at stønne sagte.

"You horny bitch" sagde Tsebetso, "You like this. Isn’t it nice to be fucked in your ass ?". Brat stoppede hun op. "It has to be a punish, remember ?f" snerrede hun, mens hun med hårde bestemte tag begyndte at spille pik på mig. Hun fjernede pludselig den oppustelige gag i min mund og spændte i stedet den sorte læderdildo fast i min mund. "Suck it – clean, but look at your cock. It’s so hard. You are really a bitch, huh ? You like to walk around in my leatherpants and boots ? They do look nice on you." På grund af den sorte dildo i min mund, kunne jeg kunne nikke bekræftende. Det var simpelthen det MEST ophidsende, jeg nogensinde havde været oplevet.

Min pik var nu sprængklar ved den kæmpe ydmygelse og hendes konstante spillen pik. Hun kunne åbenbart mærke det, for lige idet, jeg skulle til at sprøjte min længe opsparede sperm ud over gulvet, stoppede hun sin ophidsende leg med min pik. "Nooooo – it’s too early", sagde hun, mens hun langsomt trak dildoen ud af min mund. "What a big asshole, you got know now !" grinte hun, spændte læderdildoen på og begyndte at kneppe mig igen. Men denne gang trak hun dildoen helt ud hver gang, inden hun på ny stak den ind i min røv.

Da dildoen var helt inde stoppede hun og begyndte at spænde den af. I stedet for spændte hun den fast om livet på mig, så dildoen sad spændt fast helt oppe i røven. "Follow me" kommanderede hun, løsnede mig og begynder at gå. Jeg rejste mig hurtigt op og begyndte med stort besvær at gå fremad. Gennemkneppet bagi og stadig med dildoen siddende fast kunne jeg kun gå ganske langsomt.

Foran mig gik Tsebetso helt anderledes sikkert i de højhælede støvler og et par håndjern provokerende dinglende fra bæltet i hendes chaps. Hendes røv svajede let fra side til side oven over de lange sorte læderchaps. Så godt jeg nu kunne fulgte jeg efter hende ind i værelset ved siden af. Inde i værelset satte hun sig på sengekanten. Hun spredte benene, skubbede læder G-strengstrussen til den ene side og beordrede mig ned på gulvet mellem hendes ben. "Lick my clit", hviskede hun med en hæs sexet stemme, imens hun samlede mine hænder på ryggen og låste dem fast med håndjernene. "Now it’s my turn. Take me hard and lick me good. Remember long lick on my clit and up and down my crotch. Fuck me hard with your tongue."

Jeg slikkede det bedste jeg kunne. Lod tungen glide ind mellem hendes skamlæber og fugtede hendes sorte elskovsrede. Kørte tungespidsen rundt om hendes stive klitoris. Hun stønnede højlydt under min behandling og da jeg kørte tungen ind i hendes barberede kusse, begyndte hendes underliv at vibrere voldsomt. Hendes reaktion samt duften af hendes safter og det sorte læder fra G-strengen fik det til at svimle for mig. Hårdt kneppede jeg hende med tungen. Forsøgte at tage hævn for den dildo, som endnu sidder mellem mine balder. Hendes saftige kusse begyndte at trække sig sammen om min tunge. Hendes safter blandedes med mit spyt og hun pressede hårdt sin kusse op i mit ansigt. Hun skreg højt, da hun kom. Hun trak benene op og sparkede mig væk med støvlerne. Overrasket faldt jeg bagover og landede på røven, hvorefter dildoen pressede sig endnu længere op i mit ømme og udspilede røvhul. Et højt skrig undslap mine læber. Hun låste håndjernene op, blot for at samle mine hænder foran kroppen, hvor han atter låste dem fast.

Hun satte sig tilbage på sengen. Jeg kunne se safterne glinse i hendes kusse. "Get up", sagde hun "and stand up in front of me". Jeg adlød hendes kommando og stod og kiggede ned på hende. Hun lå med lukkede øjne. Hendes fingre kørte langsomt rundt i hendes våde kusse. "Take your cock". Jeg tog pikken frem. "Play with your cock until you’ll come and give it ALL to me" hviskede hun hæst. "I want to feel your hot fluid on my body." Langsomt begyndte jeg at spille den af. Gned min hånd op og ned af skaftet. Forsøgte at trække tiden ud, men jeg kunne mærke at der ikke var noget at gøre. Jeg var alt for ophidset. Forsøgte at lade være at spille den af. Men trods sine lukkede øjne kunne hun åbenbart føle at jeg ikke gjorde det. "Come on" råbte hun. Forskrækket satte jeg tempoet op og få sekunder senere mærkede jeg, at det strammede i pikken. "Åh nej’, stønnede jeg. Hele min krop rystede og mine ben blev som gelé.

Så kom jeg. Med stor kraft skød jeg spermen ud af pikken. Den første stråle ramte hendes hals. Den næste hendes ansigt, hvorefter kraften tog af og jeg afleverede resten på hendes sorte blottede maveskind, inden noget af det dryppede ud over læderchapsene, hvor løb ned i hendes fisse. Det hun kunne nå med tungen slikkede hun rent om munden. Stadig med lukkede øjne tog hun hånden fra fissen og kørte rundt i min sperm på hendes mave, inden hun begyndte at onanere med den sperm indsmurte hånd igen, i mens hun stønnede højlydt.

Hun låste håndjernene op og uden at værdige mig et blik, sagde hun "Go and get dressed." Flov nu, hvor det hele var ovre, gik jeg ind i det andet værelse, hvor det hele startede. Jeg kiggede mig i spejlet. Min pik hang slapt ned. Jeg spændte dildoen løs og begynder at trække den ud af mit ømme røvhul. Den havde siddet så længe, at den sad godt fast, så det var med stort besvær og smerte, at jeg fik trukket den ud.

Inde i det andet værelse kunne jeg høre Tsebetso stadig sukke og stønne, hun onanerede åbenbart stadig. Jeg besluttede mig til at beholde hendes røde læderbukser som et minde og tog hurtigt mit tøj på. Som betaling lagde jeg en check på 1000 Rand.

Da jeg gik ud af værelset, kunne jeg se Tsebetsos sortklædte ben og hendes hånd, som kørte hurtigt rundt i fissen, mens hun skreg højere og højere.

"Bye.." sagde jeg sagte, men hun hørte mig åbenbart alligevel, for hun stønnede "I’ll need you soon again".

Langsomt gik jeg ud af døren for at køre hjem.

porno med danske piger