Kom nu mand – Kvinder snydes for orgasmer hver dag!

Kom nu mand – Kvinder snydes for orgasmer hver dag!

Hjælp kvinderne fra Orgasme-Gab til Orgasmegaranti.

Singlerkvinder blive snydt mest, mens kvinder i forhold kun får orgasmer halvt så ofte som manden gør.

Nå du giver kvinder orgasmer, kommer det aldrig dårligt tilbage. Både nu og her i akten er der en gensidig respekt, når begge partner får orgasme under sex, men også den måde hun taler om dig efterfølgende med veninderne gør en stor forskel. Og en sidste gode for dig er, at hun ikke har tanker om eller faktisk får sine orgasmer et andet sted.

Hvad er Orgasme-Gab også kaldt PLEASURE GAP

Når mænd og kvinder har haft sex, så kan fyren næsten altid smide armene i vejret og puste tilfredsstillet ud, og ofte ligger kvinden skuffet tilbage. Det var måske rart, men der var ikke meget sol, måne og stjerner over oplevelsen.

I USA kalder de fænomenet ‘The Pleasure Gap’. Det er i bund og grund et udtryk for den ulighed, der hver dag finder sted i soveværelser over hele verden, hvor langt flere mænd end kvinder får orgasme under sex.

THE PLEASURE GAP – DET VED VI OM ORGASME-ULIGHED I PARFORHOLD:

I heteroseksuelle forhold svarer 95 % af mændene, at de altid kommer under samleje.

SEX I DAG?

Af kvinderne i forhold er det 55 %, der altid kommer, mens det er 86 % af lesbiske kvinder i forhold.

SINGLER:

Der findes flere forskellige studier, der peger på, at uligheden i nydelse og orgasme er meget større, når man ser på personer, der ikke er i faste forhold.

Et amerikansk studie fra 2012 fandt, at manden har over dobbelt så stor chance for at få en orgasme ift. kvinden første gang, de har sex. Kvinderne får orgasme i 37% af tilfældene og mændene 80% af gangene ved første samleje.

Derfor gør mange kvinder det selv

Når kvinder onanerer, når 95 procent af dem orgasme nemt og inden for få minutter. Fire minutter var den gennemsnitlige tid når de onanerede alene. Her er kvindernes favorit sexlegetøj til orgasmegaranti: Magic WandRabbit vibratorHer ultimate pleasure.

Lær at gøre det af de lesbiske

Lesbiske er mere tilbøjelige til at få orgasme end heteroseksuelle kvinder, faktisk er orgasme-garantien 30% højere. Hvad har lesbisk sex og kvindelig onani til fælles? De fokuserer på klitoris stimulation. En undersøgelse viste, at når kvinder nyder sig selv, stimulerer 99 procent deres klitoris. Piger er de bedste til at slikke fisse!!! +Slik din kvinde som var du en kvinde selv!

Husk det nu mand, klitoris – klitoris – klitoris!!!

Det er kun 20-25 % af kvinder, der nogle gange kan opnå en orgasme ved penetrationssex. Idéen om, at kvinder skal kunne komme fra penetrations-samleje alene, det er den største årsag til, at vi har orgasme-ulighed. Piger vil have ligestilling: Slik mere fisse nu!!!

Mand dig op og giv kvinder flere orgasmer nu!

porno med danske piger