Den utro husmor og den unge logerende del.1

Stine var meget ung, da hun blev kæreste med Bo og flyttede sammen med ham. Han var næsten 15 år ældre end hende og havde en datter fra et tidligere forhold, men de var stormende forelskede. Bo var rig og havde et stort hus i Hellerup, og her flyttede Stine altså ind i. De blev hurtigt gift, og Stine fik taget sig en uddannelse som sygeplejerske, som hun dog ikke efterfølgende brugte til noget, for hun behøvede ikke at arbejde og valgte i stedet for at passe hus og have og se sine veninder. Alt var godt, og hun var lykkelig.

Da Bos datter blev ældre, fik de indrettet en lejlighed til hende i husets øverste etage. Her fik hun 2 værelser med eget bad og toilet og et lille køkken. Det fungerede fint, indtil hun blev 18 år og flyttede til Århus for at læse videre. Nu var der pludselig kun to tilbage i det store hus, og det blev ærlig talt hurtigt ensomt og kedeligt for Stine. Bo arbejdede ofte længe og var tit på forretningsrejse. De fleste af hendes veninder havde i mellemtiden fået børn, så de havde ikke så meget tid til hende længere. Stine ville også gerne have børn, men Bo var for gammel og havde for travlt, syntes han.

Da lejligheden øverst oppe nu var tom, fik Stine overtalt Bo til, at de kunne leje den ud til en værdigt trængende studerende. Det ville i det mindste skabe en lille smule liv i huset igen. Hun indrykkede derfor en annonce, og 2 uger senere flyttede Jonas ind.

Jonas store passion var håndbold. Ud over at læse på universitetet brugte han mange timer på at træne og spille kampe. Han var både sød og hjælpsom, og de kom alle tre godt ud af det med hinanden. Han fik i hvert fald skabt lidt liv i huset igen.

Da Stine en dag skulle bære en tung kasse op ad trappen, var hun pludselig ved at få overbalance og falde. Hun råbte op, og Jonas kom løbende for at hjælpe. Uheldigvis fik hun overbalance i det, han nåede frem til hende, og hun kom derfor til at skubbe ham ud over gelænderet, så han faldt hårdt ned på gulvet under trappen og brækkede begge sine håndled.

Med to arme i gips var Jonas fuldstændig hjælpeløs og skulle have hjælp til det meste. Da uheldet sådan set var Stines skyld, og da hun jo var uddannet sygeplejerske, tilbød hun at blive hjælper for ham i stedet for en hjemmehjælper, der kun kunne komme og hjælpe til nogle få gange om dagen. Det var det mindste, som hun kunne gøre, syntes hun. Bo var ikke meget for det, men Jonas var glad for, at hun tilbød sin hjælp. Det var langt mere praktisk, at det var hende, der hjalp ham. De grinte lidt af, hvor akavet det ville blive, når hun skulle made ham, bade ham og give ham tøj på, men de var begge to sikre på, at de nok skulle finde ud af det.

Der findes heldigvis en del hjælpemidler, som man kan bruge, når man har armene i gips, så Jonas kunne det meste af dagen klare sig selv. Mest af alt var det toiletbesøg, påklædning og spisning, som han skulle have hjælp til. Den første aften, da han skulle i seng, aftalte de, at hun skulle vaske ham først, da han syntes, at han trængte til et bad. Hun hjalp ham af med tøjet, og da han var helt nøgen, så hun, at han var helt barberet forneden. Der var kun nogle meget små lyse hårstubbe. Pikken så heller ikke helt lille ud, synes hun.

”Det kommer til at klø helt vildt meget”, sagde han. ”Jeg barberer mig ca. to gange om ugen, men nu er det allerede 5 dages siden sidst. Det bliver ikke sjovt.”

”Det må vi få gjort noget ved i morgen”, sagde hun uden at tænke nærmere over, hvordan det lige skulle foregå. Hun skulle nok finde på noget.

På grund af gipsen kunne han hverken tage karbad eller brusebad, så hun måtte vaske ham fra top til tå med en klud. Det gik sådan set fint, men da hun til sidst skulle vaske hans underliv, begyndte pikken at vokse lige så snart, hun tog fat i den. Den voksede hurtigt i både længde og tykkelse, indtil den havde rejst sig til fuld størrelse. Det var mange år siden, at hun havde været så tæt på en anden stiv pik end Bos. Hun lod som om, at hun var helt upåvirket og fortsatte med at vaske ham. Hun havde godt fat i pikken og vaskede først skaftet, inden hun trak forhuden tilbage og vaskede hovedet inden under. Til sidst vaskede hun nosserne og numsen. Nu var han færdig og klar til at få nattøj på.

Da pikken var stiv, kunne hun ikke få underbukserne til at sidde, som de skulle, uden at tage fat om pikken og forsøge at mase den ind under buksekanten. Det gik ikke så godt, så de aftalte, at hun bare ville vente, indtil pikken havde lagt sig igen.

Mens de ventede, talte de sammen om alt muligt. Hun holdt øje med pikken, men den havde tydeligvis ikke i sinde at lægge sig, så efter 10 minutter gav hun op. Sådan nogle unge mænd kunne jo holde deres erektion i lang tid, tænkte hun.

”Enten må du sove uden bukser på eller også må jeg…”, sagde hun uden at færdiggøre sætningen. Hun var lige ved at foreslå, at hun ville rive den af på ham, men det var jo helt udelukket. Hvad fanden havde hun gang i, tænkte hun for sig selv.

”Eller også må du hvad?”, spurgte han. ”Kan du få den til at lægge sig, for jeg kan ikke.” Hun tænkte som en gal for at finde på noget, men ingen brugbare løsninger åbenbarede sig.

”Hvis jeg nu giver dig et kondom på og bruger gummihandsker”, begyndte hun.

”Det lyder som en god idé”, skyndte en storsmilende Jonas sig at svare, inden hun nåede at fortryde. Hun vidste med det samme, at hendes forslag var uovervejet og grænseoverskridende, men inderst inde var det jo lige det, hun kunne tænke sig. Hun kunne nok hurtigt få sådan en ung og uerfaren mand til at komme. Bo arbejdede på sit kontor, så hun kunne uforstyrret hente et kondom i deres soveværelse og et par gummihandsker i rengøringsskabet.

Jonas var klar, da hun kom tilbage. Han stod med let spredte ben og skød underlivet frem, da hun kom ind på badeværelset. Hun låste døren bag sig for en sikkerheds skyld og tog kondomet ud af pakken. Et kort øjeblik fortrød hun, hvad hun havde gang i, men hun overvandt det og bildte sig selv ind, at det bare skulle overstås. Hun tog fat i hans stive pik, trak forhuden helt tilbage og rullede så kondomet ned over pikken. Pikken var varm og så dejlig ud. Hun kunne mærke liderligheden pible frem i sit underliv.

Det var i begyndelsen svært at finde en god stilling. Hun stod først overfor ham, men det fik hun hurtigt ondt i armene af. Så prøvede hun at stå ved siden af ham, men det var først, da hun stod tæt op af ham bagfra, at det blev rigtigt godt. Herfra kunne hun rigtigt få fat om pikken og samtidig som en bonus høre hans tunge vejrtrækning og små liderlige støn helt tæt på.

Hun måtte arbejde hårdt og skifte hænder nogle gange, før der for alvor skete noget. Han var godt nok mere udholdende, end Bo plejede at være, men da han begyndte at stønne tungere og tungere, vidste hun, at hun var på rette vej. Hun klemte lidt hårdere sammen og pludselig begyndte pikken at skyde sæden ud i kondomet, mens han stod uroligt og forsøgte ikke at bevæge sig for meget. Hun fortsatte med at bevæge hænderne op og ned, mens han vred sig og stønnede. Da det til sidst blev for meget for ham, stoppede hun og gik om foran ham igen. Hun trak langsomt kondomet af ham og holdt det op foran sig. Han havde leveret en ret stor portion, synes hun. Så vaskede hun ham forsigtigt ren og lod ham gå. Ovre ved håndvasken lå gummihandskerne. Dem havde hun glemt alt om.

Da han var gået, mærkede hun igen, hvor liderlig hun var. Fissen var våd, brystvorterne strittede, og hun ærgrede sig et kort øjeblik over, at hun havde givet slip på ham så tidligt. Heldigvis var Bo jo hjemme, så hun skyndte sig ind på hans kontor og trak ham op af kontorstolen. Hurtigt trak hun hans bukser ned og tog hans slappe pik i munden. Det tog ikke mange øjeblikke at sutte ham stiv, mens han smilende aede hende over håret.

”Knep mig”, sagde hun bestemt og lagde sig ind over skrivebordet med numsen vrikkende mod Bo. Han skyndte sig hen bag hende og trængte hurtigt op i hendes meget våde fisse. De plejede at bruge kondom, når de kneppede, men det var der slet ikke tid til nu. Hvis hun regnede rigtigt, var risikoen vist også meget lille, og forhåbentligt ville Bo trække sig ud og komme ud over hende.

Stine var voldsomt liderlig, men hun vidste også, at Bo ikke var den mest udholdende mand, så hendes fingre fandt hurtigt ned til klitten. Måske kunne hun nå at få den forløsende orgasme, inden Bo ville komme. Hun plejede ikke at tilfredsstille sig selv, når Bo kneppede hende, men denne gang kunne hun bare ikke lade være. Det opdagede Bo hurtigt.

SEX I DAG?

”Jeg vil se, hvordan du leger med dig selv”, sagde han og trak sig ud af hende. Han fik hurtigt gjort plads på skrivebordet og fik løftet Stine op, så hun kom til at ligge på ryggen med numsen helt ude på bordkanten. Da hun var på plads på bordet, trak han op i hendes bluse, så hendes bryster kom til syne. Så pløjede han pikken op i fissen på hende igen og bad hende fortsætte med at lege med sig selv.

Mens han kneppede hende, arbejdede hun hidsigt på at nå sin orgasme, inden han ville få sin. De kneppede mere voldsomt, end de plejede at gøre, og de stønnede begge to tungt. Da Bo pludselig tog fat i hendes stive brystvorter, udstødte hun en dybt suk. Det fik ham til at tage lidt hårdere fat og trække i dem, og det var det sidste, der skulle til. Orgasmen væltede ind over hende og kort efter skød Bo det første skud sperm op i hende, inden han tømte resten af spermen ud over hende.

Da Bo trak sig ud af hende, blev hun liggende på bordet.

”Fuck, det var godt!”, sagde han og gav hendes brystvorter et sidste klem. Stine smilte til ham, men hun nød de sidste rester af orgasmen.

”Jeg tror, at jeg kom en lille smule i dig”, sagde han så. ”Er det ok, tror du?” Stine nikkede til ham.

”Det går nok”, svarede hun.

”Er det Jonas, der har gjort dig så liderlig?”, spurgte Bo pludselig, som om det var det mest naturlige spørgsmål i verden. Stine smilte genert og nikkede igen.

”Hans pik blev stiv, da jeg vaskede ham”, svarede hun. Inden Bo nåede at spørge om mere, rejste hun sig op og kiggede ham dybt i øjnene.

”Det er dig, som jeg elsker”, sagde hun og kyssede ham lidenskabeligt, mens hans sperm løb ned over hendes bryster og mave. Han kiggede på hende og smilte.

”Du trænger vist til et bad”, sagde han. Stine kiggede ned af sig selv. Ud af øjenkrogen fangede hun en bevægelse ovre ved døren. Hun nåede lige af få et kort glimt af noget hvidt gips, der forsvandt lydløst. Jonas havde vist overværet det hele.

Næsten morgen stod Stine tidligt op, og lod Bo sove længe. Hun tog et bad, tog tøj på, lavede morgenmad og gik så op til Jonas med en bakke med morgenmad. Hun bankede på døren og ventede nogle sekunder, inden hun gik ind. Jonas sad på kanten af sengen og strakte sig. Han var tydeligvis lige vågnet. Hun gik hen til ham og så, at han var helt nøgen. Hun havde helt glemt at give ham underbukser på i går aftes. Han slog blikket op og smilte til hende. Hun smilte igen og lagde straks mærke til, at pikken begyndte at vokse. Hun satte bakken fra sig og gik så hen til ham.

”Kom, så hjælper jeg dig med at få tøj på, og så kan du få noget morgenmad bagefter”, sagde hun. Jonas rejste sig op. Pikken var allerede næsten helt stiv, og han strakte sig demonstrativt, så han var sikker på, at Stine havde set det.

”Det er vist for sent”, sagde han og smilte drilsk. Stine rystede opgivende på hovedet og smilte tilbage.

”Så er det vist morgenmad først”, svarede hun. De gik nu hen til et bord med to stole og satte sig.

Mens hun madede ham, sludrede de om løst og fast. Stine havde mest lyst til at tale med ham om episoden i går, men hun vidste ikke rigtigt, hvordan hun skulle få hul på samtalen. Hun havde ikke fortalt Bo, at hun havde revet den af på ham, og hun var nervøs for, hvordan det hele ville udvikle sig herfra. Hun havde allermest lyst til at tage ham med over i sengen og mærke hans dejlige stive pik i hendes våde og varme fisse, men samtidig vidste hun jo godt, at det ville være en rigtig dårlig idé. Bo ville formentlig blive rasende og smide hende på porten. På den anden side havde han jo også fået noget ud af det i går, hvor de havde haft deres bedste og mest liderlige sexoplevelse.

”Du bliver nok nødt til at hjælpe mig igen”, sagde Jonas lidt forsigtigt, da de var færdige med at spise. Han rejste sig op og fremviste igen sin strittende, stive pik. Stine rystede opgivende på hovedet og smilte, men inden hun nåede at svare ham, kom Jonas helt hen til hende.

”Det er også begyndt at klø”, sagde han og skød underlivet frem, så hun rigtigt kunne se de små lyse hår, der var vokset frem. Pikken var lige foran hendes ansigt. Hun tog fat om den, læne sig lidt frem og strøg forsigtigt med en finger hen over de små hår. Pikken var lige foran hendes mund nu, og hun havde mest lyst til at invitere den indenfor og give ham en god sutter. I sidste øjeblik beherskede hun sig dog og lænede sig tilbage igen.

”Vi går ud på badeværelset og får det ordnet med det samme”, sagde hun så og rejste sig op og gik ud på hans badeværelse. Her fandt hun hurtigt en skraber og noget barberskum frem. Så fik hun ham placeret på kanten af toiletsædet og spredt hans ben, så hun bedre kunne komme til. Hun fordelte grundigt barberskummet ud over hans underliv og gik så i gang med at barbere ham. Hun tog godt fat i pikken og satte uden at tænke over det tommelfingeren direkte på pikkens mest følsomme sted helt oppe ved hovedet. I begyndelsen gik det fint, men efterhånden begyndte han at sidde mere og mere uroligt, og jo mere uroligt han sad, jo mere bevægede tommelfingeren sig. Til sidst sad han med lukkede øjne og stønnede tungt, og først på det tidspunkt gik det op for Stine, at det var tommelfingerens skyld. Hun fjernede den hurtigt, men Jonas begyndte straks at protestere.

”Nej, nej”, stønnede han. ”Det er så dejligt.” Stine placerede igen tommelfingeren på det rigtige sted og forsatte med at barbere ham. Hun var næsten færdig, da hun pludseligt mærkede pikken svulme op. Hun vidste godt, hvad det betød, og resolut tog mund pikken i munden. Der gik kun få sekunder, før sæden pumpede ud af pikken og ind i munden på hende. Hun var nødt til at tage den i munden og sluge det hele, for der måtte ikke så gerne komme sæd på hendes tøj.

Da hun havde slugt hele hans ladning, barberede hun de sidste hår af og vaskede pikken ren for sæd. Så gav hun ham hurtigt tøj på og skyndte sig ned i soveværelset, hvor hun håbede, at Bo stadigvæk lå og sov. Hun var voldsomt liderlig og trængte i den grad til pik. Der var noget næsten dyrisk vildskab over det.

Da hun åbnede døren til soveværelset, så hun, at Bo lå helt nøgen på sengen med let spredte ben og stiv pik. Hun vidste med det samme, at hun var afsløret, men hun vidste også, at Bo nok ikke ville smide hende ud. Den invitation var ikke til at tage fejl af. Han var liderlig – og hun var liderlig. Hun flåede tøjet af og kastede sig op i sengen til ham. Her tog hun straks hans pik i munden og fik sig placeret sådan, at hun kunne sænke sin våde fisse ned over hans ansigt. Han havde aldrig slikket hendes fisse før, men han gik straks i gang, mens hun grådigt suttede hans pik.

Bo var tydeligvis ikke så erfaren en fisseslikker, men heldigvis var han lærenem. Med nydelsesfuld brummen og liderlige støn fik hun guidet hans tunge, så han ret hurtigt fandt ud af, hvor han skulle slikke, så det blev rigtigt godt. Samtidig passede hun på ikke at sutte ham for godt. Han skulle holde længe endnu, tænkte hun. Al den opsparede liderlighed skulle ikke skydes af for hurtigt.

Der gik ikke lang tid, før hun kunne mærke, at hendes orgasme var på vej. Hun var holdt helt op med at sutte ham og havde nu kun fokus på sin egen orgasme. Det gjorde nu ikke noget, for pikken var næsten sprøjteklar, og hun havde i nogle minutter været meget påpasselig med ikke at sutte ham for meget. Bos tunge cirklede rundt om hendes klit, inden den kortvarigt gik direkte på klitten for så at cirkle rundt om den igen. Hver gang tungen slikkede hendes klit kom hun tættere og tættere på, og da han til sidst kun slikkede hendes klit, væltede orgasmen ind over hende. Først holdt hun helt op med at trække vejret, og så brølede hun sin orgasme ud i rummet. Hun sad meget uroligt, men Bo holdt hende fast og blev ved med at slikke hende, indtil hun til sidst stønnende og prustende måtte bede ham om at holde op.

Da han slap sit tag i hende, dumpede hun tungt ned på sengen, mens han hurtigt rejste op og kravlede hen bag hende. Hun lå på siden med det ene ben oppe og den andet udstrakt. Bo fik hurtigt placeret sig tæt på hende og pløjede så sin stive pik op i hende. Hun var alt for følsom efter orgasmen, og det gav et sæt i hende, men det var også dejligt endelig at mærke en stiv pik i den våde fisse.

Bo kneppede hende hårdt og fik snart fat i en brystvorte, som han begyndte at klemme og trække i. Han var tydeligvis meget liderlig og arbejdede hidsigt på at nå den orgasme, som ventede lige om hjørnet. Han havde aldrig kneppet hende så dyrisk og vildt før. Det var fantastisk dejligt, og de nød det begge til fulde, selvom det i korte øjeblik næsten var for meget for hendes følsomme fisse.

”Op på alle fire”, sagde han bestemt og trak sig ud af hende. Han fik hende hurtigt op og pløjede så pikken op i fissen på hende igen. Så tog han godt fat om hendes hofter og gav hende nogle tunge og hårde stød, så hun måtte sætte hånden på væggen for ikke at vælte forover. Han pumpede hårdt i hende og gav hende til sidst et klap på balden, inden han pressede sig helt i bund og skød hele sin opsparede ladning op i hende. Da han var færdig, trak han pikken ud af fissen og satte sig ned bag hende. Hun lagde hovedet ned på sengen, men efterlod numsen strittende foran ham. Han tog fat om balderne og spredte dem, mens han med tommelfingrene spredte de yderste kønslæber. De første små dråber sæd viste sig nu ved indgangen.

”Ups, jeg glemte kondomet igen”, sagde han og gav hende endnu en blidt klap på balden. I nogle minutter var der ingen af dem der sagde noget. Bo sad bare og kiggede på hendes spermfyldte fisse.

”Som du nok allerede har gættet, så så jeg dig sluge hans sperm”, sagde han og spredte kønslæberne endnu mere. ”Det var sgu frækt. Det lignede en kæmpe ladning.” Stine sagde ikke noget. Hun ville lade ham tale færdig og høre hans tanker først.

”Der er ikke så meget at sige”, fortsatte han efter endnu en tavs periode, hvor han havde siddet stille og kigget på den klistrede fisse. ”Det er jo god business. Vores sex er bedre end nogensinde, og hvis det kræver, at han varmer dig op først, så er det fint med mig.” Han gav hende et sidste klap på balden og lod hende dumpe ned i sengen. Så gav han hende et kys og gik ud på badeværelset. Bag den halvt lukkede soveværelsesdør kunne hun skimte Jonas hvide gips. Han havde nok både set og hørt det hele.

Mens Stine lå og kom til sig selv igen, spekulerede hun over, hvad Bo mon havde ment med, at Jonas gerne måtte varme hende op først. Hun måtte tydeligvis gerne give ham en sutter, men måtte hun også gerne invitere ham indenfor i fissen? Måske var det bedst, at Bo ikke vidste for meget. Så længe han fik god sex, så skulle resten nok gå, tænkte hun. Hun smilte ved sig selv og glædede sig allerede til næste gang, hun skulle hjælpe Jonas med noget. I mellemtiden ville hun gå ind i badet til sin mand og vise ham, at han ikke skulle være nervøs og nok skulle blive glad for deres nye aftale.

 

Forfatter: Store Alexander

porno med danske piger