Lånte fruen ud til en fremmed mand på scor.dk

Vi havde længe leget med tanken om at fruen skulle lånes ud til en totalt fremmed mand. Vi fandt ham på scor.dk. han var 63 år, så pæn ud og havde en stor glatbarberet pik. Han hed Per og skulle hente fruen en Lørdag formiddag.

Det var skønt vejr, da hans bil rullede ind i gårdspladsen. Jeg fulgte min kone ud og åbnede døren for hende. Hej sagde Per, du ser skøn ud. Det gjorde hun også. Hendes lange lyse hår flagrede let i vinden. Hun havde en meget nedringet hvid t-shirt på og en meget kort sort nederdel og et par pæne højhælede sko. Hun havde ingen trusser på under den korte nederdel. Hun satte sig ind og de kørte bort.

Der gik ikke længe før jeg modtog det første billede. Hun havde trukket ned i blusen og hevet sine store bryster ud. Det tændte mig vildt meget at tænke på at han kørte hende rundt i indre by, med hendes bryster blottede. Det næste billede var fra hende. Der var trukket op i nederdelen, så man kunne se hendes glatte fisse. hans hånd hvilede på hendes inderlår. De kørte ud af byen, til en nærliggende skov.

Nu modtog jeg et billede, hvor hun stod lænet op ad hans bil. Hun viste stolt sin fisse frem for kameraet. Sikken en dejlig liderlig kone du har, skrev han. Han gik hen til hende og lynede sine bukser ned. Han trak sin pik frem, som hun straks ivrigt tog i munden. Det var et frækt billede at få. Hans pik så meget tykkere ud, end den havde gjort på hans billeder på hjemmesiden. Nu fik jeg en lille video, hvor min kone lystigt slikkede hans store glatte nosser. min pik blev straks hård. Hendes hånd med vielsesringen der kørte op og ned af hans tykke pik, var så frækt at se på.

SEX I DAG?

Han tog et tæppe fra bilen og bredte det ud i den lysning de havde fundet i skoven. Hun lagde sig på ryggen med vidt spredte ben. Han begyndte langsomt at kysse og slikke hendes inderlår, han bevægede sig langsomt mod hendes varme glatte fisse. Hans tunge berørte blidt hendes skamlæber og han slikkede langsomt op og ned af hendes frække revne, så kredsede hans tunge om hendes klitoris. Hun stønnede højlydt på videoen jeg modtog.

Nu satte han sig op, tog fat om sin tykke pik og gned den mod hendes glatte og meget våde fisse. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed, da jeg modtog videoen af hans tykke stive pik, der langsomt trængte ind i hendes våde fisse. De stønnede begge højlydt. Han kneppede hende hårdere og dybere. Åh jaaaa, knep mig Per, skreg hun i det næste videoklip.

Der gik lidt tid inden jeg modtog næste videoklip. hun lå på alle fire, hendes store bryster hang op dinglede under hende. Han havde gnedet sin tykke pik ind i glidecreme og pressede den mod hendes stramme hul. Åh, hvor var det bare frækt at høre hende stønne og skrige da han pressede den ind. Hun fik et hårdt klask i røven, inden han pressede den i bund. Hun skreg og stønnede højt og fik hurtigt en kæmpe orgasme.

Han rejste sig og hun satte sig på knæ foran ham og begyndte igen at sutte hans store stive pik. Hun suttede lystigt mens hun spillede hans pik. Han stønnede højere og højere, inden hans stive pik sprøjtede dejlig varm sperm ud over hendes kønne ansigt. Den første stråle ramte hende lige i munden, den næste ramte henover hendes ansigt og nedad hendes store bryster. hun suttede ham videre med sperm i ansigt, hår og på brysterne.

En times tid senere blev hun leveret tilbage og jeg tog ivrigt imod hende. Hun havde en fremmed mands sperm i håret og på tøjet. Det var virkelig frækt. Per spurgte om han måtte låne hende en anden dag. Hvilket vi begge synes var en god ide.

porno med danske piger