Skjult kamera bag spejl, i kuglepen eller i bamse

Skjult kamera bag spejl, i kuglepen eller i bamse

Vil du være fluen på væggen?

Her kan du købe skjulte spion-kamera til at lure, men også få tips til hvordan du spotter, om du bliver udspioneret af andre mens du er på WC eller på et hotel.

Her kan du smugkigge ind bag lukkede døre!

Skjult overvågning er lovligt

Hvis du gør det i din egen private bolig og tydeligt gør opmærksom på at rummet bliver videoovervåget.

Det er ulovligt hvis det har til formål at videofilme andre uden deres viden i krænkende situationer, som det feks. er på badeværelser, toiletter og i soverum.

Køb små spy kamera

Spionkameraer kommer i mange forskellige designs i form af størrelsen på kameraet. Hvis du vil optage et helt rum, bør du overveje et spionkamera af en vis størrelse, der for eksempel kan placeres i et vægur, mens et mindre spionkamera er fordelagtigt, hvis du vil se folk helt tæt på.

MINI SPIONKAMERA

Dette mini overvågningskamera kan bæres direkte på kroppen, hvis du har brug for at videodokumentere noget uden for hjemmet eller andre steder, hvor det ikke er muligt at hænge et sikkerhedskamera op.

Det lille spionkamera tager overvågningsbilleder i en 2560x1920P billedopløsning med en 140 graders vidvinkellinse, eller optager video i op til 1920×1080 pixels. Kameraet er lille og kompakt med en clip, så det fx kan sættes fast i jakkelommen eller bæltet.Alcotell Kuglepen med skjult kamera 1920x1080SPION KUGLEPEN

Hvis du har brug for at optage videoer eller tage skjulte stillbilleder, så kan en spion kuglepen være et godt redskab. Den diskrete kuglepen bærer ikke synlige præg af, at den i virkeligheden er et spionkamera, og den ligner og skriver også som en almindelig kuglepen.

Spion kuglepennen kan diskret ligge på bordet under et vigtigt møde, eller den kan placeres i skjortelommen helt uden at vække opsigt. Spionkuglepenne kan også bruges som en sjovt gadgets, der kan optage anderledes videoer.

Spionudstyr til videoovervågning

T-Care WM1 Røgalarm HD kamera T-Care PD2 USB-lader Spionkamera T-Care U9 Memory Stick Spionkamera Spionkamera i ur - Magreen Spionur 8GB 1080P T-Care M008 Spionkamera, model solbriller

Skjulte kameraer

Har du nogensinde set et spejl i et badeværelse eller omklædningsrum og følt, at du blev set.

Du kan nu lurer i det skjulte på nøgne piger i solariet

TIP: Et falsk spejl er et stykke glas dækket af et spejlvendt stof. Den ene side har en refleksion, mens den anden ligner et mørkt vindue. Hvis det er muligt at se væggen bag spejlet, er det meget sandsynligt at være almindeligt.

Hvis du stadig ikke er overbevist, sluk lyset og brug en lommelygte mod spejlet. Hvis det er falsk, lyser rummet på den anden side og du ville kunne se det.

Der findes også en smartphone-App, der kan registrere skjulte kameraer. Både til Android og Apple.

Sådan finder du dem i et badeværelse, soveværelse og omklædningsrum

Spejl video fra skjult kamera på wc toilet og soveværelser
SPION-FILM

Skjulte spionkameraer er designet til at være svære at se og finde. Søg på de følgende steder, hvor kameraet let kan skjules, f.eks.

 • Røgdetektor/Røgalarm
 • Indbygget i Ur
 • Luftkanaler
 • Bamser og tøjdyr
 • Spy kuglepenne
 • Lampeskærme
 • Bag fotoramme
 • Bøger i bogreoler
 • I kommoder
 • Bag spejle
 • Under toiletbræt
 • I potteplanter
 • Under borde
 • Gemt i shampoo/deodorant

Se spy optagelser af piger i mange forskellige nøgne situationer, eller fyre der uden deres viden bliver filmet, mens de i hemmelighed har sex en bøsse.

Hjemmesider med spy-videoer

Katerina solo Skjult sexcam live videoer Zelda Solo

porno med danske piger