Se fantasierne danskerne ønsker udlevet på datingsider

Se fantasierne danskerne ønsker udlevet på datingsider

Her er de hemmelige sexlyster danske kvinder og mænd søger efter online.

Du kan nemt finde ligesindende uanset hvad du måtte tænde på og have lyster til.

Mange har en tilbagevendende fantasi der gang på gang er i ens tanker når man er liderlig og onanere eller har sex, men langt fra de fleste når nogensinde at udleve deres skjulte sexfantasier.

Det er nemlig ikke nemt at fortælle sin partner hvis man har noget lidt specielt der tænder en, og slet ikke hvis den fantasi indebære der skal være andre end ens partner med i legen.

Datingsider er i dag stedet hvor mange kvinder og mænd søger efter andre, til at få udlevet deres inderste og hemmelig sexlyster. Vi har her lavet en liste med et lille uddrag fra nogle af de mange sexønsker der søges efter på de danske dating sider, alt fra de klassiske til de mere vovede og fantasifulde.

Her er familen Danmarks skjulte sextanker.

Tænder på min stedfar/ældre mænd:

Jeg er 19 år og har i flere år haft frække tanker om min stedfar, han er en pæn mand med en flot krop og en smuk pik, har luret et par gange hvor han har skiftet tøj og set en enkelt gang ham onanere.

Jeg kan ikke få ham eller det at have sex med en ældre erfaren mand ud af mine tanker, og kan mærke jeg er nød til at lade min liderlighed få frit spil. Jeg håber jeg kan finde en moden flot mand herinde. Unge piger vil have ‘gamle’ mænd til både sex og forhold


Ung fyr vil udnyttes af moden kvinde:

Jeg har en fantasi om at have sex med en moden dame men ved ikk hvordan jeg får kontakt til en har prøvet lidt af hvert og skrevet det i min profil tekst og prøvet at kontakte dem via beskeder. Håber på der er nogen der kan hjælpe mig med at få fantasien levet ud i verden.


Slave/voldtægtsfantasi:

Jeg kunne vil godt tænke mig at det var 4-5 mænd. som kom ind i min lejlighed og fangede mig og begyndte at bruge mig i alle huller. sådan at det var lidt lige som en voldtægt jeg syntes det kunne være så frækt. Det er en fantasi jeg har haft rigtig længe men har bare ikke kunne finde nogle der har ville være med til.


Pige søges til pigesex med moden dame:

Hej med jer er der nogle der kan gi mig et godt råd. Jeg har en veninde på 67 år der godt kunne tænke sig at prøve at have sex med en anden pige og være den styrrende part. Det må meget gerne være en ung pige mellem 20-30 der har lidt erfaring med pigesex og er med på det skal forgår i fuld fortrolighed da hun er semi kendt i Danmark.

SEX I DAG?

Ønsker at finde en der kan få mig til at sprøjte:

Jeg kunne meget godt tænke mig at høre, om der er nogen af fyre herinde der kunne give mig en sprøjte orgasme? Syntes det er rigtig frækt at se på film og kunne godt tænke mig at mødes med en der har erfaring med Squirting.


Gruppesex med brutale grove mænd:

Jeg har en fantasi om fiktivt voldtægt at blive kneppet af 5-10 mænd. Jeg sidder på en café eller et andet sted i byen, da en flok mænd kommer hen mod mig. jeg bliver nervøs og mændende ender med at trænge mig op i en krog, hvor de brutalt begynder at flå tøjet af mig og knepper mig i alle huller.

Jeg sutter deres pikke og de skiftes til at kneppe mig synder og sammen. de tilspermer mig i fisser, i røven, i munden og på patterne.. da de er færdige kan jeg næsten ikke gå, og de efterlader mig bare sønderkneppet (og glad).


Kvinder drømmer om sex med flere mænd på samme tid

Blindfold Gangbang sex med fremmede:

Jeg drømmer om at min kæreste tager mig med på hotel, binder mig til sengen, så jeg ligger med helt spredte ben og får bind for øjnene.

Så finder han den ene fyr efter den anden, som kommer og knepper mig med store pikke og bruger min fisse og min mund, mens han filmer det hele, uden at man kan se deres ansigter.

Når jeg er blevet kneppet af mindst 10 mænd, som jeg ikke ved hvem er, så løsner han mig og vi ser filmen sammen, så jeg kan se mig selv få en masse pik og jeg finder aldrig ud af, hvem der gennempulede mig.


Besat af tanken om Anal fisting:

Jeg ved ikke hvorfor, men bliver enormt tændt på anal fisting på video, og må indrømme at jeg synes det kunne være så frækt at ligge med sin partner og så lige så stille liste en finger op, så to, så tre osv osv. Mit problem er at jeg ikke rigtigt tør sige det til min partner at jeg tænder på det, men vil så gerne prøve at gøre det ved en kvinde med en rigtig fræk røv. Nogle kvinder herinde der har erfaringer med det og evt. vil ligge røv til?


Gravid søger sex med fremmed fyre:

Min mand gider ikke at have sex mens jeg er gravid, han syntes er virker forkert. Men jeg vil have min behov dækket og har aldrig været så liderlig som efter jeg blev gravid. Derfor søger jeg en eller flere mænd der vil hjælpe mig med at få tilfredsstillet mine nymformaniske behov.


 

Tænder på fodsex og søger flotte tær:

Hej alle sammen. jeg elsker pige/kvinde føder…elsker at slikke dem (når de er rene selvfølgelig) have min pik mellem dem og komme ud over dem….Mmm elsker det. kan det virkelig passe at der slet ikke er nogen kvinder herinde der tænder på det? og kunne tænkes at mødes? Jeg gir gerne en middag eller betaler for at jeg må onanere ud over dine fødder.


Trekant med min koneSøger en ekstra mand til en trekant:

En af de fantasier jeg tænder mest på er tanken om en trekant og at være to fyre om at tage min pige. Tanken om at kneppe hende dybt og hårdt bagfra mens hun sutter pik på den anden fyr er ekstremt fræk.

At høre hende stønne med en pik i munden ved hvert stød indtil vi kommer i begge huller på samme tid vil være prikken over i’et. En nat vi aldrig ville glemme – er du manden?


Ønsker at mødes med andet par ude i naturen og dyrke sex

Hej vi er et par på 29/33 der tænder helt vild på sex ude i det fri…… tænk hvis man bliver opdaget og måske er der nogle der kigger med eller deltager.

Hvis nogen kender nogle frække gode steder og har lyst til at mødes ude i det grønne, så lad os lege i det offentlige rum. Hurtig uforpligtende sex på restepladser, skove og strande.

 

 

porno med danske piger