Lasse og Vivi og fru Larsen del.2

SPAR MANGE PENGE

Vil du lege med mig, skønne knægt? spurgte fru Larsen liderligt og hev med et snuptag blusen over hovedet og fremviste sine to kæmpe mastodonter til den unge knægt…

Vivi betragtede den unge Lasse den regnfulde morgen derpå. Hun kunne stadig mærke hvordan hendes modne underliv aftenen før, var blevet tilfredsstillet og mættet af den spændstige tissemand Lasse var indehaver af. Han lå nøgen og udstrakt på hendes store drømmeseng de havde elsket i natten før. Hans slappe pik lå som en blød pølse op ad hans mave mens han trak vejret i et roligt og dybt tempo.

Vivi kunne ikke dy sig. Hun rakte hånden frem og aede Lasses pik. Forsigtigt gned hun hans unge pik og blottede hans pikhoved for derefter igen at trække forhuden op over hovedet igen. Lasse rørte lidt på sig men sov ubesværet videre.

Vivi satte sig op på hug ved hans side og sænkede hovedet ned til den unges stang der reagerede på Vivis behandling. Hun åbnede munden og lod den glide ind i hendes lune mundhule der straks fugtede den unge dolk.

Lasse vågnede ganske roligt og så til sin glæde at hans 15årige pik stod og stiv og spændstig oprejst i Vivis varme mund. Han sukkede og greb ud efter de store meloner Vivi havde hængende under sin overkrop.

Lasse begyndte at ælte de modne patter imens han med den anden hånd gned søvnen ud af øjnene. Regnen hamrede ned uden for vinduet og altandøren men det overdøvede dog ikke Vivis lystige smaskelyde alt imens hun slikkede og suttede den unge pæl.

Vivi tog sin frie hånd og gned hendes fisse der var ved at være godt våd. Lasse kunne slet ikke få nok af følelsen af de bløde bryster han kunne ælte og pille ved så tosset han ville. Smaskelydende fra Vivis sutten og de tilsvarende sluprende lyde fra hendes gniden mod sin kusse lagde standarden for hvad der fandt sted i de store soveværelse.

Lasse kunne mærke hans nosser begyndte at trække sig sammen. Vivi mærkede da også det og begyndte at sutte kraftigere. Lasse kunne mærke han var ved at nå klimaks. Spermen hans nosser havde dannet i løbet af natten tiggede om at blive fyret af.

Han stønnede og skød hovedet tilbage i hovedpuden. Så sprøjtede han sin sperm ud mens Vivi der var høj og svimmel af liderlighed så fascineret på hvordan hans hvide sæd sprøjtede som et springvand ud af pikken, op i luften og ned på hans mave og brystkasse.

I 5-6 sprøjt havde Vivi atter tømt den 15åriges klunker for elskovssovs.

“Det var flot, min lille skat!” stønnede Vivi begejstret til den tømte og drænede Lasse der lå og åndede tungt efter sin prægtige morgenorgasme.

Lasse smuttede ud i bad og vaskede sæden af kroppen og stod og lod vandet rende ned af sin unge teenagerkrop. Imens gik Vivi ned for at lave noget morgenkaffe.

Lasse tørrede kroppen og gik uforstyrret og nøgen ned med sin pik og nosserne hængende ned i spisestuen for at drikke kaffen.

De snakkede lidt om hvad dagen havde at byde på for dem begge og de aftalte at de skulle ses igen en anden gang. Lasse måtte jo også hjem for at rydde lidt op og for at slappe lidt af. Han havde været yderst aktiv de seneste dage og kunne mærke at han havde fået dyrket en masse sex. Ikke bare i sin unge pik men også i alle musklerne han havde brugt under de liderlige stunder.

Vivi fulgte ham hen til døren og spurgte ham om han ville smutte forbi den lokale pornobutik for at købe en massageolie til hende, som han så kunne komme forbi med når han havde tid.

Lasse havde ikke videre vigtige planer så det kunne han godt, sagde han. Han fik penge af Vivi og fik et klem i skridtet som farvel og et kys på kinden.

Lasse slentrede glad og tilfreds ned ad vejen til busstoppestedet og hjemad.

Da Lasse kom hjem lå der en besked på hans mobiltelefon fra fru Jensen. Det gav et ryk i skridtet på ham og han svarede hende pænt at han nok skulle komme forbi en af dagene, da hun nemlig spurgte hvornår hun kunne nyde ham igen.

Efter Lasse havde fået sig noget at spise begav han sig ned for at købe massageolien han havde lovet at købe Vivi. Han blev meget våd af regnvejret der ustoppeligt hamrede ned om ørerne på ham. Heldigvis lå butikken ikke så langt væk som han troede.

Der var stortset tomt derinde. Nok fordi det var midt på dagen og de fleste gæster først kom efter det var blevet mørkt. Han gik forbi adskillige hyler med film og blade hvor kvinder sad med opsvulmede bryster og diverse pikke i alle farver stukket i munden, i røven og i fissen. Der var også film med mænd der suttede på andre mænds pikke, hvilket Lasse aldrig havde set før.

Bag disken stod der en kvinde og kiggede nysgerrigt på ham. Hun spurgte højt og tydeligt om han kunne hjælpe ham med noget.

“Skal den unge herre have hjælp?” spurgte hun venligt. Lasse vendte sig og svarede høfligt at han ledte efter en speciel massageolie. Kvinden henviste ham til en af hylderne bagerst i lokalet hvor der hang dildoer i alle størrelse og cremer og olier med dufte og virkninger.

SEX I DAG?

Han kiggede nøje på dem alle sammen og tænkte over hvilken en Vivi ville blive gladest for. Han havde ikke bemærket den midaldrende kvinde, der havde valgt et kæmpe udvalg af diverse erotiske film og dildoer hun havde tænkt sig at købe.

Lasse tog en af de store olier der skulle øge den erotiske lyst. Han stillede sig bad ved kvinden der stod og prøvede at få alle varerne ned i poserne. Han betalte og skulle til at gå, da kvinden med de mange varer spurgte ham om noget.

“Åh, undskyld, men du kunne vel ikke hjælpe mig over til min bil med nogle af disse varer?” hun kiggede op fra sine mange poser.

“Selvfølgelig kun hvis du har tid.” tilføjede hun og smilte. Hun må have været sidst i 50’erne. Men holdt sig relativt godt. Hendes hår var tyndt og let krøllet med hvide og grå striber. Hun havde røde læber og en dramatisk make up lagt på sine øjne. Hun var lavere en Lasse og efter hvad Lasse fornemmede nogle gode bryster. Hun havde en buttet mave og nogle brede lå der passede godt til hende.

Lasse svarede at han selvfølgelig godt kunne hjælpe hende med poserne. Han tog en del af poserne efter han havde stukket olien i lommen og fulgte efter den lille dame ud på gaden. Hendes kuglerunde baller vrikkede fra siden til siden imens hun gik.

Hendes lille bil stod lidt væk og de fik med besvær alle poserne ind i bilen. Hun takkede ham og spurgte om han havde noget imod at kører med, da hun boede oppe på 2.sal lidt væk derfra og det ville blive et problem at få alle poserne op ad trappen. Lasse ville gerne hjælpe. Han havde jo alligevel ikke andet at tage sig til i denne kedelige sommerferie.

Kvinden præsenterede sig som fru. Larsen. De kørte et lille stykke tid hvorefter hun kørte ind til siden. De fik med besvær alle poserne ud af bilen igen og de begav sig hen til nærliggende bygning hvor fru Larsen boede. De gik op ad trapperne og fik låst sig ind i hendes lille lejelighed.

“Jeg kan slet ikke takke dig nok. En ensom kvinde som mig må jo få andre til at hjælpe sig, når hun ikke har en mand til det!” klukkede hun muntert og tog sine højhælede sko af.

Lasse takkede ja tak til den cola der blev ham budt og de sad på hendes sofa og snakkede lidt om hvad Lasse ellers gik og lavede. Lasse begyndte at få øjnene op for hvor lækker han egentlig synes fru Larsen var. Hendes gode bryster dannede en fristende kavalergang i hendes stramme og nedringede stropbluse hvor hendes brystvorter sagtens kunne fornemmes igennem.

Efterhånden gik snakken ind på hvad Lasse dog lavede i den noget vovede butik hvor de havde mødtes. Han svarede ærligt at han var løbet et ærinde for en kvinde ved navn Vivi.

Fru Larsen spurgte derefter om han havde lyst til at se hvad hun havde købt af sager i butikken. Det ville Lasse mægtig gerne.

Fru Larsen en æske og bad ham følge med ind i soveværelset hvor hun synes han bedre kunne se dem. Lasse fulgte høfligt med.

Han satte sig på sengen og fru Larsen begyndte at åbne den ene æske. Den indeholdt en lille ring af læder, der kunne knappes op og lukkes igen.

“Kan du lide den?” spurgte fru Larsen spændt. Lasse nikkede, men måtte derefter indrømme at han ikke rigtig vidste hvad det var.

Fru Larsen lo muntert så de store bryster gyngede op og ned.

“Det er en pikring.” forklarede hun. Hun forklarede at det var til at spænde rundt om nosserne og pikken på en mand. Lasse havde aldrig hørt om sådan en før, og synes det lød en anelse mærkeligt at skulle binde noget rundt om sin pik.

Fru Larsen spurgte derefter om Lasse mon havde lyst til at prøve sådan en. Lasse var nysgerrig så han takkede ja tak.

Lasse blev bedt om at ligge sig til rette på sengen. Han var jo ikke genert for at vise sig frem for fremmede så det var intet problem da fru Larsen begyndte at åbne hans bukser. Hun tog et kig på hans slappe pik der hang som en fed og indbydende pølse mellem hans ben. Fru Larsen tog forsigtigt om den med sine bløde hænder, løftede hans nosser og anbragte ringen rundt om nosser og pik.

Fru Larsen klappede begejstret i sine små hænder og synes den passede perfekt. Hun lænede sig ned uden ord og tog hans ene nosse i munden. Lasse blev noget overrasket men gjorde intet for at få Fru Larsen til at lade vær. Stille og roligt rejste hans pik sig, som et flag der hejses op ad flagstangen. Fru Larsen kiggede lystigt op fra hendes sutten på hans nosser og begyndte at slikke op af den stive nu helt stive drengepik. Alt i mens hun suttede på den stive pik, løb hendes savl ned af den og videre ned ad hans allerede tilsuttede boller. Han nød hvordan hendes tunge legede med hans unge pikhoved.

“Vil du lege med mig, skønne knægt?” spurgte fru Larsen liderligt og hev med et snuptag blusen over hovedet og fremviste sine to kæmpe mastodonter til den unge knægt der lå på hendes seng med den stiveste pik. Lasse svarede ikke nej, tværtimod.

Fru Larsen fik lagt sig på ryggen og fik skubbet sine stramme bukser af. Hun viste nu den unge dreng sin modne og lystne lysthule han kunne indtage hvornår han end ville.

Roligt og stadig med stiv dryppende pik begravede den unge Lasse sit ansigt i fru Larsens allerede våde og modne skød. Det gav et sæt i hende da hun mærke hans lystige tunge glide over hendes store kusse.

“Øj øj øj, din frække tyr!” var det eneste fru Larsen kunne fremstønne. Hun bed sig i fingeren mens Lasse uforstyrret fortsatte med at gnaske fissen til. Han hev T-shirten af og var nu helt nøgen sammen med den buttede og modne kvinder der lå med spredte ben foran ham.

Pludselig ustødte fru Larsen en masse høje pivelyde. Lasse havde slikket hende til en kraftig orgasme og hun kom nu ud over hans unge ansigt. Lasse kørte sit ansigt rundt i hendes våde hul og smaskede safterne til sig.

“Så, supermand, nu skal vi elske” hviskede hun og hev ham op til sig. Lasse der stadig havde den spændte pikring bundet om herlighederne fandt med hjælp af Fru Larsens rystende hænder vej til den våde åbning. Langsomt fandt hans stang sig vej ind i den våde og varme grotte.

Fru Larsen skælvede da Lasse var nået helt i bund med sin unge diller. Han nød hvordan fissen begyndte at gribe om hans pik og hvordan fru Larsens indre arbejdede med hans længde.

Lasse begyndte at kører sin tissemand ud og ind af den modne kvindes drivvåde skød, mens han ekstatisk æltede med de store nødder hun havde.

Tavsheden blev kun brudt af fru Larsens fisses smaskende og skvulpende lyde alt imens den unge knægts teenagerpik tilfredsstillede hendes indre begær efter pik.

Imens Lasse huggede lys i den modne kvinde kunne han mærke hvordan hendes indre igen trak sig sammen og hun begyndte at skrige veltilfredse og liderlige lyde fordi hun atter engang var grebet af orgasmens rus. Hendes klistrede safter sprøjtede ud over hans unge pik og han kneppede hende hårdere for at lade hende mærke pikke ekstra meget mens hun kom.

Hans pik og underliv var smurt ind i hendes safter og han kunne mærke hvordan han også var ved at komme, hvilket han sagde til hende.

Sammen arbejde de sig mod en fælles orgasme. Fru Larsen måtte dog erkende at hun kom først. Hun kom og kom og kom. Fissens indre sammentrækninger om den unge tissemand blev for meget for Lasse. Han satte slutspurten ind og i 7 hårde stød tømte han sine nosser op i den 60årige kvindes fisse der med glæde tog imod alt hans drengesperm.

Efter han havde sprøjtet kørte han dog stadig pikke ind og ud af hendes grotte for at de sammen kunne nyde deres fælles orgasmes eftervirkninger.

Hans pik lå nu som en fedtet pølse klemt sammen mellem fru Larsens tilspermede og tilfredse fisselæber.

Sammen åndede de ud hvorefter de gik sammen i bad…

porno med danske piger