Stilfuld ældre kvinde forførte mig på tankstationen

eg er 20 år gammel og studerende. Jeg har desuden et job på en benzintank.

På et tidspunkt her i vinter kom en af de faste kunder ind i butikken, en lækker dame på ca 45 år, som jeg tit har fantaseret om, fordi hun har en pragtfuld krop, et par mega store bryster og altid utroligt udfordrende klædt. De gange hvor jeg tidligere har betjent hende, har hun altid kigget på mig med et frækt smil, som med det samme fik min pik til at rejse sig. Jesper, sagde hun, vil du være rar at hjælpe mig, jeg kan ikke få benzindækslet af.

Jeg lagde med det samme, det som jeg var i gang med og fulgte hende ud til bilen. Det undrede mig at hun ikke selv havde kunnet klare benzinpåfyldningen, fordi benzindækslet ikke sad fast.

Mens jeg fyldte benzinen på, satte hun sig ind i bilen for at finde sin pung, idet hun satte sig ind, lod hun den lange pels glide til side. Jeg så at ud over de lårlange støvler, et par strømper og en strømpeholder, havde hun stort set intet på.

Hov ! sagde hun knapperne er gået op, hun trak pelsen sammen og knappede de nederste knapper. Jeg blev hurtigt færdig med at fylde benzin på, der kunne ikke være ret mange liter, fordi tanken allerede var 3/4 fuld. Hun ud af bilen og gav mig et knus som tak.

Vi gik ind i butikken for at ordne betalingen, hun spurgte om jeg skulle arbejde hele eftermiddagen, jeg fortalte at jeg havde fri kl. 16. 00. Da hun var ved at sætte betalingskortet i sin pung tabte hun pungen ind over disken, så det hele røg ud af pungen. Hun undskyldte sin klodsethed og skyndte at samle indholdet sammen, hvorefter hun med et intenst blik og et smil til mig gik ud af butikken.

Da hun var gået opdagede jeg at hendes kørekort var faldet ned bag disken, jeg tog det og løb ud af butikken, tids nok til at se baglyset på hende bil, da den kørte ud på gaden.

Jeg fandt hendes adresse på kørekortet og da jeg havde fyraften kørte jeg ud til adressen for at aflevere kortet. Det var en kæmpestor villa og da jeg ringede på blev døren åbnet af en mand. Jeg præsenterede mig og fortalte hvorfor jeg var kommet.

Bent som var hendes mand takkede meget og bad mig komme indenfor. Vi gik ind i en lækker stue og han bød mig på en drink. Da vi havde snakket et øjeblik spurgte han om han måtte stille mig nogen meget personlige spørgsmål, hvilket jeg synes var ok.

Han spurgte så om jeg havde en fast pige. Jeg fortalte at jeg ikke havde nogen fast pige fordi jeg havde det lidt svært med mine jævnaldrende. Så spurgte han hvad jeg synes om hans kone Minna og bad mig svare helt ærligt, ligesom han bad mig uddybe hvorfor jeg havde det svært med mine jævnaldrene, jeg var da en flot fyr, og meget udadvendt og ikke genert.

Jeg fortalte lidt tøvende at jeg tændte utroligt på modne damer, også fordi mit problem er min pik, den er meget stor og de fleste af de jævnaldrende piger jeg har mødt flygter ved synet, jeg fortalte desuden at jeg syntes at hans kone var en lækker kvinde. Han spurgte så om jeg kunne tænke mig at se en video med hende, og uden at afvente mit svar startede han videoen.

Frem på skærmen tonede Minna hun sad meget uroligt på en høj stol, og mellem hendes spredte lår lå Bent på knæ i færd med at slikke hendes glatbarberede kusse. Det mest overraskende var dog deres påklædning. Minna var iført et læderkorset med 1/4 BH skåle holdt på plads af læderstropper som blev afsluttet i et halsbånd og som bar de mega store bryster, de store brune vorter var helt frie, derudover lange højhælede lårstøvler, lange skindhansker.

Bent havde om halsen et læderhalsbånd med snor som Minna holdt fast i, lædermanchetter på ben og håndled, samt en lædertrusse der foran var forsynet med ringe som hans store pik stak ud igennem.

Lidt efter kunne jeg høre en dørklokke og Minna rejste sig. Da hun rejste sig kunne jeg se at hun havde siddet på en stor gummipik som var monteret på stolesædet.

Hun trak Bent op, stak sin finger ned i en krukke creme der stod ved siden af, og lod fingeren køre ind mellem Bents baller. Så trak hun ham hen til stolen og tvang ham til at sætte sig på den mens gummipikken ganske langsomt forsvandt op i røven på ham.

Hun fastlåste hans lædermanchetter til nogle kroge på stolens ben og armlæn, hvorefter hun gik. Da hun kom tilbage var hun sammen med to fyre på min alder. Fyrene havde taget alt tøjet af og deres store pikke stod lige frem. De stillede sig ved siden af hinanden samtidig med at de trykkede Minna ned på knæ og på skift tog fat om hendes nakke samtidig med at pikken blev boret ind i munden på hende.

Lidt efter tog den ene af fyrene fat i Minna og trak hende hen til en slags gynge lavet i læder. Han lagde hende op i gyngen, hvor han ved hjælp af nogle lædermanchetter fastspændte hendes ben og arme.

Han stillede sig nu mellem hendes ben, tog fat i hendes hofter og bankede sin store pik ind i hendes kusse og begyndte at kneppe hende.

Kameraet drejede nu hen mod Bent der stadig sad i stolen. Oppe på stolen stod der en ung fyr som jeg ikke havde set før, det var formentlig ham som tidligere havde betjent kameraet .

Fyren havde en utrolig stor stiv pik, han holdt fast om nakken på Bent som han brutalt var i gang med at mundkneppe. Lidt efter steg han ned, løsnede Bent og trak ham ned på alle fire, Han stillede sig bag ham og borede sin store pik op i røven på ham.

Det var tydeligt at se på Bent at det gjorde ondt, men fyren blev bare ved.

Bent slukkede nu for videoen og spurgte mig hvad jeg synes om det jeg havde set. Jeg var blevet utrolig liderlig, min pik var stiv og bankende, hvilket jeg fortalte ham. Det glæder mig sagde han, Minna har været utroligt tændt på dig i længere tid, hun har talt meget om dig især efter at hun en dag havde bemærket din meget store bule i bukserne.

SEX I DAG?

Som du kan se er jeg til begge køn og nyder jeg at være slave. Minna kan lide både at dominere og blive domineret, hvis du har lyst til at møde Minna. nu må du hellere tage tøjet af.

Da jeg begyndte at tage tøjet af gjorde Bent det samme, mens han holdt øje med mig og da han så min store pik udbrød han, nu kan jeg godt forstå Minna er vild med dig, jeg tror aldrig jeg har set noget lignende i virkeligheden, må jeg røre ved den, og uden at afvente mit svar tog han om den.

Jeg var så liderlig at jeg lod han gøre det, men kun kort, jeg vidste nu hvordan han skulle have det, så jeg skubbede ham brutalt væk og sagde hårdt, nu vil jeg have noget kusse, vis mig hvor din liderlige kusse befinder sig. Han var straks med på legen, og sagde javel herre, følg med mig.

Vi gik ned i kælderen og hen til et stort rum med dæmpet belysning hvorfra der lød dæmpet musik. Jeg trådte ind i rummet og kunne straks genkende rummet fra videoen. På et stort gynækologleje midt i rummet lå Minna i samme påklædning som på videoen og med en stor gummipik begravet i sin dejlige kusse. Hun kiggede op og da hun så min store stive pik udbrød hun begejstret. Oh Bent ! Kan du se jeg havde ret, en rigtig hestepik, jeg tror det er den største og flotteste pik jeg nogensinde har set live.

Synet af Minnas dejlige krop, gjorde mig om muligt endnu mere liderlig.

Den dejlige, allerede meget våde, glatbarberede kusse og de kæmpestore kloder som på grund af lædersnorene strittede lige op og hendes liderlige ansigtsudtryk fik mig til uden yderligere kommentarer at gå hen til hende, stille mig mellem hendes ben, trække hende hen mod mig, så hendes røv lå på lejets kant, trække gummipikken ud og i et stød banke min store pik i bund i den sjaskvåde kusse, hvor var det dejligt at mærke hvordan kussen strammede om min pik.

Minna udstøde et gisp og udbrød, hold op hvor er den stor, men hvor er det dejlig at være spilet helt ud. Jeg tror ikke jeg nåede at bore den i bund mere end 5 til 6 gange før hun med et langt skrig gennemrystedes af orgasme.

Jeg trak min pik ud for nu ville jeg lege med gigantkloderne, jeg elsker store bryster. Jeg stillede mig hen ved siden af hende og begyndte at massere de pragtfulde bryster, jeg bøjede mig ned og lod tungen lege med de store stive brystvorter, jeg sugede vorten ind i munden, jeg lod tungen køre rundt på den. Minna stønnede, du er lige så brystfikseret som alle de andre knægte, tag bare fat, de er ikke af glas, jeg elsker når mine bryster bliver ordentlig gennemæltet.

Samtidig tog hun fat i min pik, der var lige ud for hendes hoved. Hvor er den dog stor stønnede hun samtidig med at hun lod sin tunge lege med pikhovedet, hun lod tungen køre op og ned ad skaftet, idet hun åbnede munden helt for at få den ind i munden, mærkede jeg en tunge på mine nosser, det gav et sæt i mig, jeg havde helt glemt Bent, han var kravlet ind mellem mine ben.

Da Minna mærkede dette udbrød hun koldt, Bent din hund, har du fået lov til at forstyrre din herskerinde, nu skal jeg lære dig at vente til du får lov.

Hun rejste sig op, tog et halsbånd som hun gav ham på, satte en snor i halsbåndet og trak ham hen til et X kors. Hun stillede ham med ryggen mod korset og fæstnede ham til korset ved hjælp af manchetter om håndled og ankler.

Så gik hun om bag korset tog en stor sort dildo som hun brutalt pressede op bag i ham. Jeg kunne se på Bent at det gjorde ondt, men samtidig kunne jeg se hvordan smerten fik hans pik til at vokse. Minna vendte sig om mod mig idet hun sagde.

Nu må du bruge mig som du vil, min liderlige kusse tørster efter at mærke din hestepik. Jeg bestemmer hvornår den liderlige køter skal have lov til at deltage. Det bankede og dunkede i min pik af længsel efter at få den op i hendes kusse, men jeg besluttede at det skulle være på mine præmisser, så jeg tog fat i en strækbænk, trak den hen til Bent og satte hende overskrævs på bænken.

Så greb jeg hende i nakken og pressede hende forover så munden blev presset ind mod Bents pik, jeg åbnede brutalt hendes mund, og så hvordan Bents pik forsvandt helt ned i halsen på hende.

Hun lå nu så meget forover at kussen med de opsvulmede skamlæber var fuld synlig mellem de bløde baller, samtidig med at den var på højde med min pik.

Jeg tog fat om pikskaftet og med et kraftigt stød borede jeg pikken helt i bund. Det gjorde åbenbart ondt at blive spilet helt ud, for Minna udstødte et skrig samtidig med at stødet medførte at Bents pik forsvandt om muligt endnu længere ned i hendes hals.

Jeg kørte langsom pikken ind og ud af den nu sjaskvåde kusse, samtidig med at jeg bøjede mig frem og tog hårdt fat i de fantastiske bløde kloder.

Det var utroligt dejligt, lidt efter spyttede hun Bents pik ud og begyndte at skrige og stønne. hvor er den dejlig stor, knep mig hårdt giv mig hestepik.

Hvor var det dejligt bare at kunne banke pikken helt i bund i en kusse uden at skulle være forsigtig og tage hensyn til dens størrelse, jeg kneppede hende helt vildt.

Jeg tog en stor dildo som lå ved siden af, uden forberedelse borede jeg brutalt dildoen op i hendes røv, hendes skrig blev endnu højere, din liderlige dreng er du ude på at ødelægge mig, brug mig, fyld mig ud, hvor er du dejlig brutal.

Jeg kunne nu mærke at hun var ved at bygge op til en eksplosion, hendes mavemuskler trak sig sammen i kramper, hun rystede og dirrede, og hun udstødte et langt skrig samtidig med at jeg mærkede hvordan hendes kusse trak sig helt sammen så min pik blev presset ud, jeg mærkede hvordan det nærmest sprøjtede ud af hendes kusse og ud på min pik, som jeg igen borede op, jeg kneppede som en gal, det varede ikke længe før jeg ikke kunne holde det tilbage længere og jeg mærkede hvordan min sperm pumpede op i den grådige kusse.

Hun rejste sig nu tog løsnede Bent og kommanderede ham ned på knæ, hun stillede sig over ham, tog fat i hans hoved og krævede at blive slikket helt ren. Bent slikkede min sperm i sig. Det varede ikke længe før Bents slikken igen fik liderligheden frem i hende. Hun tog med sin finger noget creme som hun smurte ind mellem mine baller. Mit røvhul er meget følsomt, som da jeg mærkede fingeren massere mit røvhul, reagerede min pik med det samme og begyndte at rejse sig. Det er nok noget knægten kan lide, sagde Minna, har du stadig en jomfrurøv ?

Ja, sagde jeg, så kender jeg en der meget gerne vil tage din mødom, sagde Minna, Bent din liderlige hund, jeg tror din herskerinde har en godbid til dig.

Henvendt til mig sagde hun, når det er første gang må vi hellere være forsigtige, du skulle jo gerne kunne nyde det, hun gik hen til stolen med gummipikken, satte sig på den og lod pikken forsvinde op i sin kusse et par gange, hun rejste sig og jeg kunne se pikken glinse af hendes safter, slap nu helt af og sæt dig nu på den sagde hun.

Jeg satte mig forsigtigt på stolen og mærkede den glatte gummipik glide langsomt op i mit røvhul. Det gjorde en lille smule ondt lige i starten, men da den var helt i bund mærkede jeg en enorm lystfornemmelse, der forplantede sig direkte til min pik, der nu var så stiv og liderlig, at jeg helt ubevidst begyndte at sidde meget uroligt på stolen.

Knægten er nok blevet rigtig liderlig sagde Minna, jeg tror han er klar til at få taget mødommen. Hun bad mig rejse mig, satte sig selv på stolen og bad mig stille mig på alle fire med mit hoved mellem hendes lår. Så sagde hun, Bent din køter, nu er der serveret, kan du så komme i gang. Bent lagde sig på knæ bag mig, og lidt efter mærkede jeg noget stort langsom presse sig op i min røv. Hvor gjorde det ondt, jeg ville trække mig tilbage, men Minna holdt fast i mit hoved og Bent i mine baller og langsomt begyndte smerten at forsvinde og blive afløst af nydelse, når Bents store pik kørte frem og tilbage.

Jeg var nu utrolig ophidset og mærkede nu Bent tage fat i min pik som han masserede samtidig med at han kneppede mig. Det var utroligt liderligt, og lidt efter mærkede jeg hvordan Bents pik voksede endnu mere, hans stød blev hurtigere og hans stønnen tog til og med et brøl pumpede han sin sperm ind i mig. Han trak sig tilbage men Minna kommanderede ham med det samme på plads igen og krævede at han slikkede mit røvhul rent for hans egen sperm, som langsomt silede ud af hullet.

Vi holdt nu en tiltrængt pause, men forsatte senere.

Jeg er nu flyttet ind hos dem i deres store hus og er nærmest blevet medlem af familien.

Jeg har det pragtfuldt.

Jeg får en masse frække oplevelser og deltager i de hyppige sexfester som de og deres venner holder.

Især i starten var det næsten mere end jeg kunne klare.

Min piks størrelse var åbenbart den helt store sensation og alle ville de prøve den.

Forfatter: Line

porno med danske piger

One thought on “Stilfuld ældre kvinde forførte mig på tankstationen

Comments are closed.