Lejrskolen del.1

Jeg sagde at hun skulle sutte min pik og tvang hende ned til mine bukser, og sagde at hvis hun ikke gjorde som jeg sagde så ville jeg ligge et billede ud på facebook…

September var måneden hvor 8 klasse fra min skole skulle på lejrskole.
Jeg glædede mig ligesom de andre fra min årgang til denne lejrskole, hvor vi skulle til Jesperhus blomsterpark.

Vi skulle af sted fra stationen 9.00 ca. og med toget til Fredericia hvor vi så skulle med et bumletog op til Struer, og så med bus derefter til Jesperhus blomsterpark.
Jeg havde lagt mærke til at der var kommet en ny og stille pige i B klassen(går i C), og jeg satte mig den mission i toget at jeg skulle have kneppet hende inde vi tog hjem om fredagen…….

Vi ankom senere på dagen og blev indkvarteret i vores hytter, og fandt hurtigt en stor mangel i min ”plan” da man boede 6 personer i en hytte.

Men i rigtig Egon Olsen stil så fik jeg lynhurtigt lavet en ny plan. Jeg skulle få overtalt min gruppe om jeg ikke behøvedes at gå med til købmanden i Nykøbing Mors, hvilket ikke var særligt svært da jeg havde/har slidgigt i mit ene ben og derfor skulle spare på mine kræfter da vi skulle ud på et bunker muserum næste dag.

Jeg fik lov af min gruppe at blive hjemme dog på den betingelse at jeg så skulle dække bord og gøre klar til at de kunne lave mad når de kom hjem.

Jeg gad ikke lige med det samme at dække bord og gøre klar med det samme så jeg gik mig en tur.

Jeg gik rundt støttende på min ene krykke og hilste på i de andre hytter. Der var få hjemme og da jeg kom til den sidste hytte kikkede jeg ind igennem vinduet og så at pigen (som jeg senere fandt ud af hed Marie) lå og onanerede med en dildo, inde i soveværelset, hun havde glemt at trække skydedøren helt for, og derfor kunne jeg tage nogle billeder som jeg tænkte kunne blive meget nyttige for mig senere hen.

Jeg skyndte mig at trække min iPhone frem og tog nogle fine billeder, og skyndte mig væk enden hun så mig.

Tirsdag

Vi skulle stå foran jesperhus hovedindgang klokken 9:00 da busserne kørte klokken 9:15, og hele min gruppe var sovet over os da en person bankede på hytte døren.
Jeg sov på sofaen i køkknet/stuen og gik derfor over og lukkede op(har en nogenlunde krop og er rimelig muskelløs) og gik over og åbnede, kun iført underbukser.

Jeg skubbede gardinerne til side og så at Marie stod derude, jeg åbnede døren og gik ud på terrassen til hende og lukkede døren efter mig. Jeg spurgte hvad der var, og hun grinede bare og hun sagde at vi var sovet så meget over os at hun havde fået besked fra lærerne at hun skulle prøve at vække os, da hun var lidt småsløj og derfor skulle blive hjemme….

Hun spurgte mig om hun måtte komme ind i hytten, hvilket jeg sagde ja til dog skulle jeg dog lige få de andre vækket.

Hun grinede og sagde at de var kørt sammen med resten af årgang, og kun vi var de eneste der var tilbage….

Jeg spurgte hende hvorfor at de andre ikke havde vækket mig, hun hev sin mobil frem og viste mig en video hvor jeg lå på sofaen/sengen og snorkede mens en fra min gruppe ruskede mig hårdt, men jeg sov bare videre, sagde hun.

Marie satte sig ned ved bordet som stod midt i køkkenet/stuen, mens jeg fik sat mig ned på sofaen og fandt en trøje, en tandbørste, noget voks, håndklæde og min benskinne og krykke. Jeg fik nogle bukser på og humpede op til badene for at tage et bad og vågne…

Marie fulgte mig hele vejen op til baderummene, og snakkede mit ene øre af, undervejs.

Jeg gik selv tavs hele vejen og tænkte på om jeg kunne hive hende med ind i et baderum og kneppe hende synder og sammen.

Jeg kom dog frem til den konklusion at det ville nok ikke være klogt, for så ville hun råbe op og skrige voldtægt osv. Der kunne jo være folk som hørte det og derfor ville kontakt politiet – hvilket ville føre til at vi begge nok ville blive sendt hjem, hvilket ikke kunne komme på tale.

SEX I DAG?

Jeg besluttede mig for at jeg ville vise hende billederne bagefter jeg havde været i bad. Efter jeg havde været i bad og havde gjort mig nogenlunde pæn, gik jeg ud af baderummet og ud til Marie.

”Marie jeg har noget, jeg skal vise dig, men det ligger nede i hytten kommer du med”?
”Ja da”

Vi travede ned til min hytte, gik ind og jeg fandt min mobil og viste hende billederne, med ordene ”sikke en slem tøs du er!”

Hun blegnede og stirede svagt på mobil først og dernæst på mig, og hun sagde ”jeg troede jeg var den eneste tilbage”.

Mit simple svar var: ”Man skal ikke tro – Man skal vide”, hun sagde bedende til mig ”Søren vil du ikke slette de billeder plz” hun kende dog svaret på forhånd
”Kun hvis du gør noget for mig, og hvis du går til lærerne så bliver disse billeder sendt rundt på SMS til de alle de andre på årgangen, og det ryger også på FaceBook.

”hvad skal jeg gøre for dig så?”
”du skal være min slave.”
”ok…okay”

Jeg sagde til hende at hun skulle låse døren, og trække gardinerne for.
Hun gik hen og gjorde som jeg sagde.

Jeg sagde at hun skulle sutte min pik og tvang hende ned til mine bukser, og sagde at hvis hun ikke gjorde som jeg sagde så ville jeg ligge 1 billede ud på facebook, og hvis hun ikke adlød ville jeg ligge flere billeder ud på FB.

Hun lynede ned i bukserne og støtte på mine 20 cm, hun hev mine bukser og underbukser ned og tog forsigtigt min pik i munden.

Hun begyndte at sutte forsigtigt og jeg kunne mærke at hun var en begynder, jeg tog hårdt fat om hendes hoved og pressede min pik hele vejen ned i halsen, sikke en dejlig følelse, det ville min kæreste nemlig ikke på det tidspunkt.

Jeg fjernede min hånd fra hendes hoved og gav hende lov til at give mig et almindeligt Blowjob. Jeg kunne Mærke at det var nemmere for hende at sutte på min pik når det ikke var helt nede i halsen på hende, og jeg kunne mærke at hun blev bedre til at sutte for hvert sekund der gik.

Jeg begyndte at stønne, kunne ikke lade vær da det var så godt, og jeg trak min pik ud og sagde at hun skulle åbne munden, så jeg kunne komme i hendes mund. Jeg spillede hurtigt min pik og kom ud over hendes ansigt, det var dejligt!.

Jeg tog min mobil og tog hurtigt et par billeder af hende enden jeg gav hende lov til at tørre min sperm af hende.

Hun gik op på toiletterne for at vaske sit hoved og lægge en ny makeup.
Jeg sagde at hun skulle komme direkte tilbage når hun var færdig, ellers.. jeg viftede med min mobil.

Da hun var gået skrev jeg til en klasse kammerat, at jeg var vågen og vedhæftede et billede af Marie med sperm over hele ansigtet.

Han svarede tilbage: ” sikke en nyttig formiddag du har haft søren, vil du have at jeg viser det til din kæreste(hun hed/hedder Amalie)?

”Nej hun opdager det nok på et tidspunkt, de sover jo i samme hytte!”

Marie kom tilbage, og gik ind af døren, og satte sig ved siden af mig i sofaen og lagde hånden på min pik, hun havde et liderligt blik i øjnene, hun sagde ”Søren jeg vil have dig, NU!”

Hun trækkede mine underbukser ned som jeg tog på da hun var gået før, og begyndte at sutte min pik.

Jeg blev lynhurtig stiv, Marie rejste sig op og spurgte om jeg ikke ville hjælpe hende af med hendes bukser, men da jeg rejste mig op, gik hun først over og trækkede gardinerne for, og låste døren og sagde: ”vi leger gemmeleg, hvis man finder den anden skal man have sex… og jeg starter med at gemme mig!”

Jeg talte til 30 velvidende at der kun var 3 steder hun kunne gemme sig : det store soveværelse, det lille soveværelse og hemsen.

Jeg åbnede øjnene og så straks at soveværelse døren var lukket – det var åben før jeg talte, og jeg gik over og flåede døren op.

Der lå hun med et bh sæt der lignede det min kæreste havde på det tidspunkt, jeg blev stensikker på at hun havde snakket med min kæreste om hvad jeg kunne li, og jeg gik over til hende i dobbeltsengen og kyssede hende, og spurgte om hun var ”klar”, det meget simple svar var ”Knep mig forhelvede”!

Jeg havde en stiv pik og der var ved at sprænges da jeg gik over og kysede hende på munden og vi lå længe og kyssede og gramsede på hinanden, jeg fik en hånd om bag på hendes ryg til hendes bh og åbnede den, den passede perfekt til trusserne i dens leopart farve. Jeg slikkede hendes bryster, og slikkede og suttede på hendes brystvorter som var blevet store.

Jeg slikkede mig vej ned til hendes trusser og tog dem af hende, og slikkede lidt hende på klitten mens at jeg fingerkneppede hende, hun var sejlende våd, og stønnede højt og hun kom også flere gange. Jeg lagde mig ned på ryggen og hun rejste sig op og satte sig på mine ben, hun tog fat i min pik og satte den hen til sin fisse og jeg pressede den ind, hold da op hun var snæver. Jeg lod pikken blive der til hun var blevet større og havde vænnet sig til den. Da hun var blevet større kørte hun længere ned, og jeg kunne ikke mærke nogen modstand, så jeg spurgte: ”er du jomfru”?

”ja”, meget mere snak blev det ikke til for nu begyndte hun at stønne højt, så højt jeg blev nød til at holde hende for munden, og kort efter kom hun, og kort efter kom jeg dybt oppe i hende.

Jeg trak mig ud og hentede min mobil, og tog et par billeder af min sæd der løb ud af fissen. Til min overraskelse var jeg stadig stiv – selvom jeg var kommet meget 2 gang på den dag, så jeg gik hen til Marie og sagde at hun skulle stille sig op på alle 4.
Der skulle ikke så meget til at overtale hende da hun vidste at jeg ville sende billederne rundt på årgangen hvis hun ikke gjorde som jeg sagde.

Hun rejste sig op på alle 4 og jeg gik hen bag Marie og stak 3 fingere ind i hendes fisse og tog dem ud og fugtede hendes røvhul med hendes safter. Jeg stak hurtigt min pik ind i fissen for at gøre den våd og satte sin pikken mod røvhullet og pressede til, jeg kom ind i første forsøg og lod min pik være stille så hun kunne vende sig til den.
Jeg begynde stille og roligt at kneppe hende, og hun begyndte at støde imod mig, det var den fedeste følelse, så jeg skyndte mig at trække mig ud, så jeg kunne tage nogle billeder af hendes fisse og røvhul åben, og stak derefter min pik ind igen…

Det bankede på hytte døren…

porno med danske piger