Lyde fra naboens have tændte os

SPAR MANGE PENGE

Det var en forlænget forårsweekend, min kone, der hedder Anne, og jeg havde lånt et sommerhus og sendt børnene på ferie hos bedsteforældrene. Sommerhuset viste sig at ligge lige ved siden af et andet, men ellers helt isoleret. Der var fælles indkørsel og haverne var adskilt af en lidt tyk høj hæk.
Om eftermiddagen havde vi sat os i haven, drukket lidt kaffe og sad og læste hver vores bog. Lidt efter kommer naboerne ud i deres have, det kan vi høre men vi kan naturligvis intet se. De bliver hurtigt enige om at få lidt sol på kroppen, det lyder til at de lægger sig på et tæppe.
Der går nogle minutter hvor der ikke sker noget, så siger hun: ”Ikke her”, men han argumenterer at der ikke er nogen der kan se noget, og det der jo ikke, så lidt efter kan vi høre at de begynder at kysse derinde, og så siger han: ”Dem her må vi vist hellere få af”, derefter ændrer kysselydene sig, og snart kan vi høre at hun begynder at stønne.
Uden at have aftalt noget sidder Anne og jeg helt stille, det er for spændende men også lidt forbudt, at side og lytte til et andet par der elsker.
Lidt efter kommer hende, ovre på den anden side af hækken, i en voldsom orgasme, og derefter udbryder hun: ”Nu bliver du nødt til at give mig noget pik”, og snart kan vi høre små rytmiske klask inde fra naboens have.
Herefter rejste Anne sig ganske langsomt op, trækker mig op også, og sammen går vi, på tåspidserne, ind i soveværelset. Anne flår sine bukser af, og da jeg lader pikken glide op i hende kan jeg mærke at hun bestemt ikke er upåvirket af hørespillet.

Næste dag om formiddagen skal vi ud og handle. I indkørslen møder vi tilfældigvis naboerne, der lige er kommet hjem. Det viser sig at være et par på omkring de 30, hun er slank og lys blond, han lidt kraftigere og mørk. Vi veksler nogle få ord. Egentlig synes vi at vi kender dem, men det ved de jo ikke.

Om eftermiddagen sidder vi igen i haven og drikker en øl. Lidt efter kommer naboerne ud i haven og begynder at spille Ludo. Jeg rejser mig og går over til Anne og giver hende et par kys, derpå sætter jeg mig på knæ mellem hendes ben. Herpå begynder jeg at kærtegne hende lår. I starten er Anne lidt modvillig, men snart spreder hun benene så jeg kan komme til. Hun synker længere ned på stolen så hun til sidst sidder helt ude på kanten af stolen. Jeg begynder at kærtegne hendes klit uden på trusserne, men snart løfter hun enden så jeg kan trække trusserne af hende. Herefter har jeg fri adgang til Annes lækre kusse, først slikker jeg hendes skamlæber, nedefra og op, først den ene så den anden, så lader jeg tungen danse ned over hendes jordbær, som allerede står højrød midt i alt det dejlige. Jeg kan se på hende at hun forsøger at være helt stille, bider sig i læben for ikke at komme til at gispe eller stønne, så det unge par, der sidder få meter fra os, på den anden side af hækken, opdager hvad vi laver. Men så tager jeg hænderne til hjælp, starter med at køre en finger rundt langs kanten af indgangen, allerede her kommer der et hørbart gisp fra hende. Da jeg lader langemand glide op i hendes mere end tændte kusse, kommer der en lyd som selv naboerne må kunne høre. Derefter virker det som om Anne giver helt slip, nu stønner hun som hun plejer, ja næsten mere, og da orgasmen kort efter skyller gennem hendes krop er der vist ingen der kan være i tvivl om hvad der sker.

Hurtigt rejser Anne sig op og stikker sin velformede bagdel lige i vejret, et utvetydigt tegn på at hun gerne vil kneppes. Så jeg får hurtigt buskerne af og da pikken allerede er mere end kampklar går der ikke mange sekunder ingen jeg kan efterkomme ønsket. Jeg knepper hende først blidt mens jeg med hånden blidt masserer hendes klit, så hun snart skriger en ny orgasme ud. Herefter får hun mig lagt ned på græsset hvorpå hun sætter sig på min kæp og ridder mig til jeg kommer i en heftig orgasme og skyder spermen langt op i hendes kusse.

Jeg må indrømme at jeg havde glemt naboerne på dette tidspunkt, men da vi ligger stille i græsset bagefter kan jeg høre at de har ladet sig inspirere inde ved siden af. Men vi skulle besøge noget familie om aftenen, så vi havde ikke tid til at nyde deres spil, men måtte i gang med at klæde os på.

På vej ud til bilen møder vi nabokonen der er ude med affaldsposen, vi snakker lidt og snart kommer manden ud også. Vi forsøger at lade som ingenting, nævner ikke at vi for en halv time siden havde sex få meter fra hinanden og at vi alle vidste at alle andre kunne høre hvad der foregik, men vi havde alle vist et smørret grin på.

Næste dag skinnede solen og der var lidt varmere, så mig og Anne blev enige om at vi ikke kunne være rigtigt i sommerhus uden at være ude og bade. Så vi tog badetøjet på og gik ned til havet. Det var lidt koldt og det blæste nede ved vandet så vi blev enige om at at finde en gryde oppe i klitterne hvor der forhåbentlig var lidt læ, hvor vi kunne få lidt sol.

SEX I DAG?

Så vi går op i klitterne og pludselig står vi i en gryde hvor naboerne ligger, på ryggen, splitter nøgne. Vi overvejer et øjeblik at gå videre og lade som ingenting, men han siger ”hej”, og hun spørger om ikke vi vil blive lidt i gryden og snakke lidt. Det bestemmer vi os snart for at gøre, Anne siger at vi vist har alt for meget tøj på, så vi smider badetøjet, så vi er nøgne som naboerne. Derpå ligger vi os ned på tæppet, pigerne i midten, med mig bag Anne. Vi ligger og snakker lidt, og forsøger at lade som om det er helt naturligt at kikke på næsten fremmede mennesker der ikke har noget tøj på. De er også helt glatbarberede så der er ikke overladt meget til fantasien.

Lidt efter vender nabokonen, som hedder Lene, sig om på maven og spørger sin mand, der hedder Thomas, om han vil smøre sololie på ryggen af hende. Det giver han sig til, mens vi alle ligger og snakker, Anne har vendt sig om på siden, med ryggen til mig. Thomas begynder med halsen, og fortsætter ned af ryggen, han er ret grundig. Han når ned til Lenes smukke bagdel som får en ekstra kærlig behandling. På dette tidspunkt kommer jeg til at se på Thomas’ pik, den er vist ikke helt upåvirket af situationen, og da han begynder at smøre sololie på Lenes lår, særligt den øverste del af inderlåret kommer under kærlig behandling, rejser den sig helt op til fuld kampstilling, jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at Anne også har lagt mærke til udviklingen, selv om vi alle forsøger at lade som ingenting og snakker videre. Min egen pik er i mellemtiden også begyndt at røre på sig, jeg vender mig om på siden, lige bag Anne, og snart skubber hun numsen lidt tilbage så min, nu helt stive, pik lægger sig mellem hendes balder.

Da Thomas er færdig med at smøre Lenes ben ind lægger han sig ind over Lene, kysser hende i nakken, Lene spreder sine ben lidt mere og Thomas glider langsomt ind i Lenes kusse. Anne løfter det ene ben, stikker hånden bagud, griber fat i min pik og styrer den direkte op i sin våde spalte, jeg rækker hånden om og begynder at massere Annes smukke tap.

Lidt efter vender Lene sig også om på siden, Thomas lægger sig bag hende, og de begynder at kneppe igen, et smukt syn at se hans pik glide langsomt ud og ind af Lenes ypperlige kusse. Pigerne begyder snart at kærtegne hinandens bryster, og de bevæger sig mod hinanden og snart ligger de og tungekysser. Og snart kan jeg mærke at Lenes hånd er på vej ned i Annes fisse, jeg viger gerne pladsen for Lenes ivrige hænder. Imens er Anne begyndt at kysse Lene på halsen, og hun bevæger sig nedad og snart begynder hendes tunge at spille på Lenes velformede bryster. Men Anne vil længere ned, så Thomas lægger sig på ryggen, Lene lægger sig oven på ham, med ryggen mod ham, og Anne kravler på alle fire op mellem deres ben og snart er hendes tunge travlt optaget i Lenes rose. Jeg sætter mig på knæ bag min elskede kone og begynder at kneppe hende, langsomt så hun ikke bliver for distraheret til at slikke Lene, mens Thomas langsomt lader pikke kører ud og ind af Lenes kusse.

Naturligvis går der ikke mere end et par minutter inden Lene kommer, under Annes erfarne tunge, Anne skal lige til at løfte hovedet, men Lene holder hende fast og snart er Anne i gang med at give Lene en hel serie orgasmer.

Men snart skal pigerne have luft og vi holder en lille pause. Lene spørger om vi skal bytte, og der bliver nikket hele vejen rundt. Så Anne går over og sætter sig på Thomas strunke pik, og lader sig langsomt glide ned over ham med et tilfreds suk. Derpå læner hun sig tilbage for at give plads til Lene der straks begynder at smage på min kones herlige safter. Jeg stiller mig bag Lene sender i et langt kontant stød pikken op i Lenes herlige grotte.

Snart begynder Anne at stønne og vride sig under naboernes elskelige behandling, men Thomas forsøger at holde hende på plads så hans kone kan bruge tungen på min kones kusse og selv lade pikken køre ud og ind i min kones drivvåde skede.

Snart bliver jeg nødt til at holde op med at kneppe Anne, for ikke at kanonen skal gå af i utide, så jeg trækker mig ud, og lægger mig på ryggen mellem Lenes yndige lår, hvorpå Lene sænker sin blomst ned over mit hoved, så jeg kan lade tunge, læber og fingre gå på opdagelse i herlighederne.

Kort efter kommer Anne i en heftig orgasme, og lidt efter to mere lige efter hinanden. Herefter er der Thomas’ pik der er i fare for at eksplodere, så han trækker den ud af min elskedes dampene fisse, og så begynder først Lene og derpå Anne at slikke, masere og kysse den, indtil han kommer med et lille brøl, samtidig med at jeg får Lenes kusse til at trække sig sammen i en orgasme. Derpå er det min pik der kommer under behandling af de to pigers hænder, bryster og munde, indtil jeg må lade vulkanen springe.

Om aftenen, der er den sidste aften i sommerhuset, holder vi sammen en lille fest. Om morgenen vågner jeg i naboens dobbeltseng ved at Lene ligger og stønner, mens Annes tunge er travlt optaget i hendes skød, og Thomas står bag Anne og lader sin pik forlyste sig i Annes hule.

porno med danske piger