Blindfold sexlege til par der ønsker mere spænding i sexlivet!

Blindfold sexlege til par der ønsker mere spænding i sexlivet!
Guide til blindfold sexlege til nysgerrige par der tænder på dominans

Den uartige leg med bind for øjnene som alle par skal prøve.

Sanserne er helt skruet op, følesansen, høresansen og lugtesansen er meget følsomme og oplevelsen intens. Man må slippe alle hæmninger, mens man bare venter, føler og nyder!

Der sker noget når der kommer bind for øjenene, både for den som har det på, men så sandeligt også for den der styre legen, og nu kan gøre det uden at skulle “være sig selv”, skjult for den andens øjne, kan man nemmere smide den pæne facade, lade de indre fantasier får frit løb og være en helt anden end man er til daglig, i hverdagens trummerum.

Tør du lade en anden tage kontrollen eller kan du tage den?

Det er tid til at lege… Der skal pirres med både hænder, fingre og tunge. Gå stille og roligt frem, så din partner bliver rigtig tændt! hold små pirrende pauser og hvisk evt. småfrække ord. Du kan også krydre legen med: olie, varm stearin, isterninger, fjer, flødeskum eller forskelligt sexlegetøj, så som Wan Vibrator, påspændingsdildo.

SEX I DAG?

Se de forskellige blindfold og Find det rigtige til at binde med.

Findes der noget mere pirrende end sensuelle lege, hvor du mister nogle sanser, så berøringer føles ekstra intense? Giv din partner en maske, et blindfold eller en gag og se, hvor legen fører jer hen.

Gør oplevelsen mere intens med bindelege

Blindfolded og bundet til sengen. så er man helt forsvarsløs, hvad mon der sker..?
Man kan også bare bruge et tørklæde til at dække øjnene og snor til bindelege, men hvis man vil have den optimale oplevelse, så køb et blindfold der dækker øjnene helt og noget ordentlig reb eller manchetter der ikke skarver i hænder og ben.

Læs erotiske sexnoveller med blindfold og se film hvor pigerne er bundet og har bind for øjenene.

porno med danske piger