Mælk del.1

SPAR MANGE PENGE

AAhhhh hvor var de søde, når de tissede mig ned i halsen som tak for den mælk de havde drukket af mig. Der lå jeg og slubrede pigetis i mig, mens mine store patter…

I går havde jeg igen besøg af mine to dejlige unge veninder, Mia og Michelle. Jeg hedder selv Janne og er 32 år gammel nu, og sammen dyrker vi en pervers leg, men mere om det senere. Jeg forberedte mig med et dejligt langt karbad, hvor jeg rigtig kunne massere min fyldige krop – langsomt kæle for min store varme fisse – og allerbedst massere mine mælkefyldte bryster.

Jeg har ammet mere eller mindre regelmæssigt, siden jeg fødte for nu næste tre år siden, så mine store  bryster løber hele tiden til med mælk, som skal malkes ud.. Det klarer jeg som regel selv, men det allerbedste er når Mia og Michelle hjælper mig, som de gjorde i går.

SEX I DAG?

Så i går havde vi aftalt at de skulle komme og hjælpe mig.  De er to dejlige teenage piger med små glatte kroppe og spidse faste bryster – uhm lige til at spise.

Efter at jeg havde gjort mig lækker, kom de ind til mig. Jeg er jo en stor svulmende pige i modsætning til mine to små veninder – så jeg tog imod dem kun iført en slåbrok – som knapt skjulte mine store mælkebryster, som allerede var begyndt at dryppe af liderlighed. Mia og Michelle vidste godt, hvad jeg forventede af dem, så de skyndte sig at klæde sig nøgne og puttede sig ind til mig. Aahhh de var så søde som de lå der og skiftevis kyssede hinanden og mig.  De krøb op på min mave  og tog et bryst hver, som de begyndte at patte på.  Aaaahhh – jeg lå og gryntede af liderlighed, mens jeg ragede på deres faste pigekroppe – og mælken strømmede ud i deres små sultne munde.

Når de søde små havde fyldt munden med min varme mælk, lå de bare og kyssede hinanden og lod mælken flyde mellem deres små munde – det var så liderligt at se på. Når de så havde slugt mælken, kastede de sig igen over mine patter og sugede en ny forsyning til sig.

"I ved godt, at I skal give mig noget til gengæld", formanede jeg dem. "Det skal vi da nok", svarede de grinende tilbage, og så krøb først Michelle og derefter op og pressede deres små jomfrufisser mod min mund, bare for at lukke op og fylde mig med deres lækre varme urin. AAhhhh hvor var de søde, når de tissede mig ned i halsen som tak for den mælk de havde drukket af mig. Og der lå jeg og slubrede pigetis i mig, mens mine store patter af sig selv flød over med fed varm mælk.

Mia kiggede mig kærligt i øjnene. "Du er vores store so", sagde hun. "Du ligger bare der og grynter og gylper mælk ud af dine fede patter, mens vi fodrer dig med tis".  Hvor havde hun ret. Jeg følte mig som pigernes store mælkeso – de kunne behandle mig lige så ydmygende som de ville. Uhmm jeg tændte vildt på tanken.

Helt indsmurt i varm pigetis tog jeg min to små veninder op til mig  – lagde dem til mine store patter – og ammede dem gryntende af liderlighed, mens jeg mens jeg spillede deres smulmende pigeknopper med mine slimede fingre.

Mia hviske til mig: "Vent bare, vi har en plan med dig i morgen". Men mere om det en anden gang.

porno med danske piger