Mhmm!

Begyndte at spænde hans bukser langsomt op. Jeg nød det og han nød det. Han rejste sig og bevægede sig lidt fra mig, med et snuptag havde han taget sine bukser af…

SEX I DAG?

Vi sad på gulvet foran brændeovnen. Jeg nød varmen fra brændeovenen kærtegne min krop. Hans hænder gled ned over min bare arm. Hver eneste berøring fra ham gav et lille stød gennem min krop. Jeg havde lyst til ham, men jeg vidste ikke om han havde lyst til mig.

Jeg lukkede øjne og nød berøringen og varmen fra brændeovenen. Med et kunne jeg mærke et par læber på min hals. Et lille støn undslap min læber, og jeg lagde automatisk mit hoved længere tilbage. Hans læber fortsætte med, at kysse og kærtegne min hals. Han lagde et blidt pres på mine skuldre så jeg lagde mig ned på et tæppe der lå foran brændeovnen. Hans kys fortsatte op ad min hals. Han stoppede, og kiggede mig dybt i øjne. Det eneste jeg kunne se i hans øjne var lidenskab. Jeg rejste mig op så jeg støttede på mine albuer. Han trak op i mine trøje og mine bryster tittede frem fra indenunder den. Han trak mine trøje helt af mig, og fik mig lagt helt ned igen. Han begyndte, at kysse min hals igen, mens hans hånd langsomt fandt ned til mit skridt. Han kyssede min ned af halsen til han ramte mine bryster. Han kærtegnede først mine bryster med tungen før han bevægede sig hen til brystvorden og begyndte, at slikke og kysse den stille og roligt. Min hånd fandt hurtigt han skridt, og jeg begyndte at massere hans halv stive lem uden på bukserne. Den anden hånd fulgte efter den første hånd, og jeg begyndte at spænde hans bukser meget langsomt op. Jeg nød det og han nød det. Han rejste sig og bevægede sig lidt væk fra mig, med et snuptag havde han taget sine bukser af og han lem var kommet frem. Jeg kiggede på ham med et glimt i øjet. Han smilede til mig, og med et snuptag havde han taget mine bukser af. Jeg spredte benene, og han kravelde imellem dem, men hans lansgomt kyssede min mave og bevægede sig op. Hans læber fulgte efter, og med et var hans læber på mine bryster igen. Jeg fik fat i hans trøje og trak den langsomt af ham. Hans lem fandt langsomt min våde grotte, og jeg stønnede selvom han ikke var oppe mig i endnu. Han pressede sit stive lem, langsommere og langsommere indtil han var helt inde. Jeg bed mig selv i læben af nydelse. Han smilte til mig med et glimt jeg aldrig havde set før. Vi begyndte at bevæge os i takt med hinanden. Det var næsten som om vi stønnede omkamp. Tempoet begyndte i det langsomme, men efterhånden som vi blev tændte steg tempoet, og stønnene blev højere. Jeg kunne mærke han var tæt på, at komme og det var jeg også. Jeg strammede lidt omkring hans stive lem med min fisse. Det gav et ryk i ham i det jeg gjorde det. Han kiggede på mig, og han lavede nogen hårde ryk også kom han langt oppe i mig. Vi var kommet på næsten samme tid. Han lagde sig udmattet ved siden mig. Vi kiggede på hinanden og gav hinanden et tilfredst smil.

porno med danske piger