Mig, Niklas og busturen

Kunne mærke jeg blev våd bagi… han var simpelthen kommet til at tisse lidt og da jeg sad lige oven på hans pik blev jeg altså våd i numsen! Jeg blev mere og mere tændt…

Det var først på aftenen og jeg var sammen med min bedste ven Niklas. Vi havde været til Hjallerup marked hele dagen og var endelig på vej hjem efter en lang dag, så vi sad trætte og mætte i bussen. Solen havde været ret agressiv hele dagen og vi havde derfor drukket rigeligt begge to.

Mens vi sidder og slapper af i bussen, siger Niklas pludselig at han skal tisse rigtigt meget. Det kan jeg ikke skælde ham ud over.. der havde ikke været toiletter nok og de få der var havde været ulækre, så ingen af os havde tisset hele dagen. Med de store mængder vi havde drukket skulle jeg også selv tisse rigtigt meget… så jeg havde faktisk rigtigt ondt af Niklas, nu hvor min egen blære også gjorde ondt. så jeg nussede ham lidt i håret og sagde han blev nødt til at holde sig.

Da vi havde kørt et par kilometre sagde han at han altså virkelig skulle tisse og var meget tæt på at tisse i bukserne. det fik mig selvfølgelig til at kigge ned ad ham, og der var ingen tvivl om at noget skete der, dernede. hans havde jogging bukser på og jeg kan se en kæmpe bule.. med andre ord den var totalt stiv! jeg blev faktisk lidt tændt af at se det, og uden overhovedet at tænke over det, lod jeg også en hånd glide henover bulen, mens jeg sagde han måtte vente lidt. men han blev åbenbart overrasket eller forskrækket over at jeg rørte ham der, for der kom en lille våd plet der hvor jeg havde rørt. Jeg nåede ikke rigtigt at undre mig over det før det gik op for mig at jeg var blevet enormt tændt.. ikke kun af bulen men også af den plet af tis der var kommet, da jeg havde aet hans tissemand.

Da jeg kiggede op på hans ansigt var han helt rød i hovedet – Det var ikke med vilje! spruttede han. Jeg så mig hurtigt rundt i bussen for at sikre mig, der ikke sad nogen alt for tæt på.. desværre sad der en ung pige samme sted som os, bare i den anden side af bussen, som hurtigt ville se pletten, hvis hun kiggede herover. Jeg fik hvisket det til Niklas og nu så han nærmest panisk ud – Hvad gør jeg? hviskede han. Jeg tænkte mig om, men var lidt tom for idéer… indtil det slog mig, at vi bare kunne lade som om vi var kærester. Så kunne jeg sætte mig på skødet af ham, så var der ingen der ville opdage det, før vi skulle ud af bussen, i hvert fald. Niklas var helt med på ideen, og jeg skyndte mig at rykke mig over på skødet af ham. Jeg blev pludselig MEGET bevidst om hvor stiv hans pik var… jeg sad lidt skævt på ham, så den trykkede mest mod min ene balle og så ind i mellem ballerne, der hvor missen bliver til numsehul. Det var utroligt dejligt, opdagede jeg.

Vi kørte lidt videre, før jeg opdagede at Niklas faktisk så ud som om det gjorde ondt.. jeg hviskede til ham om der var noget galt, og han svarede at jeg faktisk sad lidt på hans blære! Stakkel! jeg skyndte mig at rykke mig lidt udad, men det var åbenbart ikke det rette at gøre, for jeg kunne mærke jeg blev våd bagi… han var simpelthen kommet til at tisse lidt og da jeg sad lige oven på hans pik blev jeg altså våd i numsen! Jeg blev mere og mere tændt af det hele, og pludselig for der en djævel i mig, jeg hviskede til Niklas at jeg altså heller ikke kunne holde mig ret meget længere, og han kørte bare en hånd igennem mit hår og trak på skuldrene… hvad kunne han også næsten gøre?

SEX I DAG?

Da vi kom til en vejchikane og bussen hoppede henover den kunne jeg igen mærke han kom til at tisse på os. Jeg skyndte mig simpelthen at slappe af i blæren, og med det samme kunne jeg mærke tisset hvisle ud i mine trusser, bukser og ned på Niklas skød! Jeg hviskede til ham at jeg ikke kunne stoppe, så jeg kunne tisse færdig på ham. Mens jeg sad og tissede (og jeg skulle virkelig tisse meget!!) kunne jeg mærke hans pik blive mere og mere stiv. Jeg flyttede mig lidt bagud, så hans pik ramte direkte mod min tissekone, der netop var igang med at gøre os begge rigtig meget våde!

Heldigvis skulle vi snart af, så da vi holdt ved stoppestedet, måtte jeg rejse mig op. Jeg var lykkelig for at jeg havde tisset færdigt mens jeg sad på Niklas, for ellers havde jeg bare tisset i midtergangen! Pigen kiggede op, da jeg rejste mig og gjorde store øjne! Både Niklas og jeg var totalt våde! Vi skyndte os ud af bussen – rigtig røde i hovedet begge to.

Da vi et par minutter efter havde løbet den korte vej hjem til Niklas (ingen af os ville risikere at blive set sådan) stod vi og pustede ud i gangen. Hans forældre og søster var heldigvis ikke hjemme endnu (de havde også været på marked, men skulle besøge nogen bagefter), så vi havde huset for os selv. Jeg foreslog at vi lige to et bad og jeg så kunne låne noget tøj af Niklas, mens mit eget tørrede. Det var han okay med, og vi gik ud på badeværelset. 

Jeg skyndte mig at smide mine bukser og tjekke skaden. Jeg måtte have tisset mindst en halv liter – og dertil kom det Niklas havde tisset på mig mens jeg sad på skødet. Niklas tog også bukserne af, og da han tog sine underbukser af opdagede jeg der var sæd i dem.. jeg spurgte om han havde haft orgasme i dem – det ville han ikke rigtig svare på (jeg ved godt det var ondt at spørge så direkte, men jeg var nok bare selv sårbar, fordi jeg stod i totalt til-tissede underbukser), indtil han mumlede noget med bussen. – Hvad sagde du? spurgte jeg, og så sagde han det tydeligt – Jeg kom til at sperme da du sad og tissede på mig. Wauw! Det måtte jeg HELT sikkert udnytte igen, på et andet tidspunkt! Jeg skyndte mig at sige til ham, at det da ikke var noget at skamme sig over, og at jeg også var blevet berørt af at sidde på hans tissemand mens den tissede.

Jeg skyndte mig at smide trusserne og resten af mit tøj. Da jeg var nøgen bøjede jeg mig ned, så han kunne kigge lige op imellem mine skamlæber hvis han havde lyst – det havde han åbenbart – i hvert fald stod han med en meget stiv pik igen, da jeg rejste mig op, med mit tisvåde tøj i favnen. Jeg lagde det sammen med hans våde tøj i vaskemaskinen og startede den – og imens gik han ind i brusekabinen for at åbne for vandet – og sikkert også for at skjule sin kæmpe stådreng 😉

Jeg gik ind i badet til ham, da vandet var blevet varmt. Det var dejligt bare at være helt naturligt nøgen sammen med Niklas. Eller… lidt seksuelt var det nok, for hans pik ramte mig lige over min mis hver gang han lavede en bevægelse! Der skete dog ikke mere i badet, andet end at jeg bad ham om at sæbe mig ind bag på – og NØD det, da han sæbede mine baller ind.

Efter vi var færdige med badet, gik vi ind på hans værelse og han fandt noget tøj frem. Jeg spurgte om jeg ikke kunne låne noget tøj, så jeg slap for at gå nøgen rundt.. han grinede bare og sagde jeg da kunne tage noget af Julies (hans søsters) tøj på, men jeg kan egentlig godt lide at gå i drengetøj, så spurgte om jeg ikke bare kunne låne noget ved ham. Han gav sig, og jeg fandt et par boksershorts der sikrede rigeligt med luft til ‘det dernede’ og tog et par af hans hængerøvsbukser på. Jeg fatter altså ikke hvordan fyre kan undgå at få stivert på hele tiden, når det hele sidder så løst og det hele nærmest har fri bevægelse! Nå, sidespring! Jeg sluttede af med at tage en hættetrøje på, og da han sjovt nok ikke bruger bh, lod jeg være med at tage sådan en på.

Niklas havde også fået tøj på, og vi satte os på hans seng, og tændte fjernsynet. Vi endte med at se en eller anden komedie og jeg faldt selvfølgelig i søvn halvt inde i filmen. Jeg vågnede pludselig ved at Niklas kildede mig! Og enten havde jeg sovet så tungt eller også var det bare fordi han havde kildet mig, men i hvert fald var jeg i fuld gang med at tisse i sengen da jeg vågnede. Jeg råbte stoooop og det gjorde han heldigvis. Så så han ned af mig og opdagede hvorfor jeg havde råbt. Hans bukser – som jeg jo havde på – var blevet drivvåde i skridet. Heldigvis havde jeg ikke skulle andet end at tisse – for jeg slap også en prut og jeg tror jeg havde lavet i dem, hvis jeg skulle! 

så skal jeg selvføgelig nok skrive noget mere og har også bestemt mig for at det skal handle om når Julie kommer tilbage om eftermiddagen selvfølgelig.. men præcis hvad der skal ske og hvilke kinks jeg tar med har jeg ikke bestemt mig for endnu. men giv ikke op.. jeg lover at skrive det næste kapitel meget snart :))

porno med danske piger