Milo Moiré nøgenaktivist og provokatør!!!

Milo Moiré nøgenaktivist og provokatør!!!

Nøgenkunst er hendes speciale.

Hun hedder Milo Moiré og er en kunstner ud over det sædvanlige.

Født: 1983 i Schweiz
Højde: 1,78 m
Fulde navn: Sue Pruzina

Hun er feminist og kunstner, hvilket måske kunne lyder lidt kedeligt? Men du skal nok godt blive lidt kunstinteresseret, når du kigger på Milo Moiré.

Den attraktive 33-årige schweiziske kunster og model, hun laver nemlig værker, der taler til de fleste mænd, hun er nemlig så nøgen som overhovedet muligt alle steder og er ikke nærig med at lade hendes fans røre ved hende nøgen krop – selvfølelig kun i kunstens navn.

SEX I DAG?

“Mirror Box”.

Vi har for nogle år siden haft en anden artikel om denne fantastiske nude-art aktivist – Hvor den schweiziske kunstner Milo Moiré vakte opsigt, da hun skabte kunst på åben gade, ved at opfordre alle forbigående til at røre ved hendes bryster og fisse.

Hun turnerede rundt i Düsseldorf, London og Amsterdam med en kasse lavet af spejle, der enten dækkede hendes bryster eller underliv. Derudover lod hun folk at røre ved hende i 30 sekunder. Moirés forestilling var også en måde at sætte fokus på kvinders seksualitet. Se den ucensureret “Mirror Box” video med nøgenkunst på et højt plan!

Hun provokere stadig med nøgenhed og køns-tabuer

På turne rundt i verden hvor hun går nøgen rundt i kendte storbyen og tager nøgenselfies med turister og lokale indbygger, der står i kø for at få et billeder med eller af den kunsteriske skønhed. Se hendes instagram profil og hjemmeside.

Mere nøgen og sexkunst med nordiske feminister

porno med danske piger