Endelig fandt hun Danmarks største pik – HOT!!!

Endelig fandt hun Danmarks største pik – HOT!!!

SPAR MANGE PENGE

Søger dks største pik til sexDansk Kæmpe pik på 28 cm er fundet.

Måske husker du efterlysningen af Danmarks største pik for næsten et halvt år siden, da den frække Misse Jensen vil finde en kæmpe pik og belønne ejeren med en gratis ridetur? Har du Danmarks største pik? Og kunne du tænke dig en fræk ridetur af en prof?

DANMARKS STØRSTE PIK SKAL PRØVES

Det har været en langt og hård tid med optagelsesprøver fra de store pikke der har skrevet og sendt pikbilleder til Misse Jensen.

Misse er glad og udtaler begejstret: Jeg  har brugt utrolig meget tid på at læse mails fra alle de frækkerter, som har haft et ønske om at deltage i Danmarks største pik konkurence og have chancen for at blive min næste hingst, jeg startede med et stort udvalgt og endte med en lille håndfuld som jeg vil starte samtaler med, og nu kom dagen endelig hvor min frække konkurence fandt sin vinder. Frække John  fra Jylland….på 28 cm – ja tak!

Se Danske Misse Jensen debut med den store pik

SEX I DAG?

Misse Jensen fortæller efter optagelserne hvor hun afprøver hendes første kæmpe pik, at hun er noget øm og det niver lidt i underlivet.

 

FAKTA OM DANSKE MISSE JENSEN

Misse er pigen med de naturlige, indbydende bryster og det frække glimt i øjet. Hun elsker at være på foran kameraet og tænder vildt på, at du er med på en kigger.

GRATIS SEX MED DANMARKS STØRSTE PIKDet kommer til udtryk i intense støn og en nærhed i hendes blik, der gør hende ekstra fræk og forførende. Misse er med på den værste, lige fra sex i det fri over pigesex og til frække trekanter.

Hun kan give den både som den unge uskyldighed, den frække forfører og den mere bestemmende part i legen.

porno med danske piger

One thought on “Endelig fandt hun Danmarks største pik – HOT!!!

  1. Bedre sent end aldrig. Det er mig på forsiden der ligger iklitten på Mas Palomas stranden og praler lidt med den stive store pik jeg er udstyret med. Nu er jeg snart 75 og er begyndt at bruge vaccumsugning og en ring omkring roden for at holde den stiv.. Så den er vist blevet noget tykkere efter den behandling vel 22 cm i omkrend og 24-25 cm i længden. https://i2.wp.com/erotikmix.dk/wp-content/uploads/2018/07/store_stoerste_pik_paa_stranden4.jpg?resize=798%2C599&ssl=1 søger slank Q med stram fisse, er fri for kønssygedomme og sterelliseret så gerne uden kondom. Singel med lejlighed i Aarhus C

Comments are closed.