Min bedste vens mor og søster

Prøver at koncentrere mig om at kneppe Merete, men det er svært for det er så lækkert det Karina er i gang med, hun stikker endnu en finger op og hun fingerknepper mig nu i røven…

Jeg havde lavet en aftale med min ven, om at jeg skulle tage hjem til ham efter skole. (jeg var 17 på det tidspunkt) Jeg havde fri to timer før ham, men jeg vidste hvor deres ekstra nøgle var, så jeg skulle bare låse mig ind og vente på ham. Da jeg ankom, var døren slet ikke låst, det undrede mig lidt, men tænkte bare at min ven var kommet tidligere hjem fra skole, så jeg gik ind, smed mine sko i bryggerset og gik mod hans værelse, men jeg synes det lød som om der var nogen i hans forældres soveværelse.

Da jeg stod i døren tabte jeg min underkæbe. Der på sengen lå min vens mor Merete og hans søster Karina i en 69èr jeg gloede lige ind i røven på Karina. Min pik var stiv som et bræt på ingen tid, jeg vidste ikke hva jeg skulle gøre, de havde ikke hørt mig, så jeg stod bare og kiggede på det vidunderlige syn. Jeg nød at kigge på dem uden de vidste jeg var der, men så skulle jeg hoste og jeg var afsløret, de vendte sig begge mod mig og spurgte til hvor længe jeg havde stået der? Længe nok svarede jeg. De rejste sig op og kom hen til mig, Merete var først henne ved mig. Merete var 45 dengang, slank krop og b-skåls bryster der hang en smule, men i den grad en smuk kvinde. Karina var 23, også slank krop, men med d-skåls bryster, også en rigtig smuk kvinde.

SEX I DAG?

Merete tog mig i skridtet og gav mig ret i, at jeg havde set nok, til at være blevet opstemt. Karina gav hende ret efter hun også havde haft sin hånd på min stive pik. Så sagde de, at jeg havde set dem nøgne, så de ville også se mig nøgen, de begyndte at klæde mig af, og inden længe stod jeg uden en trævl på kroppen, med en pik der ikke kunne være mere stiv. Merete gik på knæ og tog min pik i munden, mens jeg slikkede på Karinas bryster, hendes vorter blev helt stive, så satte hun sig også på knæ, og de to dejlige kvinde slikkede og suttede på skift min pik, det var en vidunderlig følelse, der gik ikke længe før jeg var ved at komme, men det kunne de mærke så de stoppede, og sagde at det var alt for tidligt.

De førte mig over til sengen og lagde mig ned på den, Merete lagde sig ovenpå mig så vi lå en dejlig 69èr, Karina var gået ud af værelset, men det havde jeg ikke opdaget da jeg lå og slikkede fisse på Merete, hun havde nogle gode store skamlæber som jeg spredte godt, så jeg virkelig kunne komme til at slikke hende langt op i fissen, af og til smuttede min tunge op omkring hendes røvhul, det var noget hun kunne lide kunne man høre på hendes stønnen, pludselig rullede hun af mig, lagde sig på ryggen og sagde at nu ville hun have pik, det skulle hun ikke sige to gange jeg var over hende med det samme, hun hjalp med at styre min stive pik op i hendes forbavsende stramme og våde fisse. Jeg begyndte stille at køre min pik helt i bund, for derefter næsten at trække den ud igen, sådan bollede jeg hende et stykke tid inden jeg satte farten op, hun stønnede stadig højere og højere det blev næsten til skrig, mens jeg ligger der og knepper Merete det bedste jeg har lært, mærker jeg pludselig at Karina er kommet tilbage, hun kravler op i sengen bag mig og spreder mine baller vidt fra hinanden, hun siger jeg bare skal fortsætte og lade være med at kigge, så jeg giver mig til at kysse med Merete det bliver hurtigt til tungekys, vores tunger leger vildt med hinanden af ophidselse, Karina der stadig er bag mig begynder at lege med mit røvhul, det er vildt ophidsende, hun har glidecreme på fingrene og inden længe stikker hun en finger op i mig, det er en fantastisk følelse, jeg prøver at koncentrere mig om at kneppe Merete, men det er svært for det er så lækkert det Karina er i gang med, inden længe stikker hun endnu en finger op og hun fingerknepper mig nu i røven, pludselig trækker hun sine fingre ud af min røv, øv!! tænker jeg, men når kun lige at tænke det, da jeg mærker noget det er større end en finger ved mit røvhul, der bliver presset til og ind ryger den påspændingsdildo som Karina har taget på, hun kører den halvt i bund og holder den der så jeg kan vænne mig til størrelsen, efter noget tid begynder hun at bevæge den ind og ud af min røv, og inden længe køre det fint og jeg genoptager mit knepperi af Merete, som jeg havde stoppet da jeg fik dildoen i røven, så hver gang jeg går i bund på Merete kører dildoen ud af mig så jeg styrer selv det hele, det er en vildt lækker fornemmelse, og efter få minutter skyder jeg min ladning af i fissen på Merete, hun kommer da hun mærker spermen spule op i hendes fisse, vi ligger og sunder os lidt, vi kysser og krammer på kryds og tværs.

Efter vi har sundet os spørger Karina, om der er mere saft og kraft i min pik, for hun føler sig snydt. Det er der, den skal bare hjælpes lidt på vej så står den igen, så tager hun den i munden og slikker og sutter den stiv igen i løbet af ingen tid, hun sætter sig over skrævs på mig og styrer min pik op i hendes varme fisse, der er så våd at det løber ned af min pik med fissesafter, og begynder at ride mig, Merete sætter sig på mit hoved, så jeg kan slikke hendes fisse ren for sperm og fissesaft, de to kvinder stønner om kap og Karina begynder at skrige da hendes orgasme nærmer sig, hendes ridt bliver hurtigere, hun skriger snart sin orgasme ud og falder sammen på sengen ved siden af mig, Merete er klar igen og stiller sig på alle fire og stritter indbydende med røven, og siger “tag mig bagfra”, jeg stiller mig om bag hende og kører pikken indenfor i varmen, først boller jeg hende stille med lange dybe stød, hun stønner allerede meget, senere kommer der mere fart på, nu hyler hun af velvære, Karina er klar igen og stiller sig ved siden af sin mor, også med røven strittende mod mig og spørger om det ikke er hendes tur nu, så jeg trækker mig ud af Merete og stiller mig bag Karina, fører pikken i bund i hendes fisse i et hug, lader den bliver der lidt så trækker jeg den ud igen, sætter den mod hendes røvhul og presser til, hovedet smutter indenfor og jeg holder en lille pause, langsomt arbejder jeg pikken længere op i røven på hende, nu slapper hun af i ringmusklen så jeg sætter tempoet op og knepper hendes røv, så hun igen begynder at skrige, der går ikke mange minutter før jeg tømmer min pik for sperm op i hendes røv, jeg er helt færdig og ligger bare og slapper af.

Da vi har ligget lidt, syntes Karina at det var tid til et bad, så vi går alle ud på badeværelset, her bliver jeg beordret ned på gulvet, da jeg sidder der stiller de sig på hver sin side af mig, og siger at nu skal jeg få et bad som jeg aldrig har fået før, og så begynder de begge at tisse på mig, det er vildt fræk jeg bliver ramt i ansigtet og på kroppen, noget af det kommer også i munden på mig, jeg prøver at drikke det og det smager slet ikke dårligt, så jeg prøver at fange så meget jeg kan, men desværre er der jo ikke uendelige mængder tis i en blære, så det får hurtigt en ende, jeg slikker dem begge rene inden vi bader og kommer i tøjet, kort tid efter kommer min ven hjem fra skole, det var ikke sidste gang jeg kneppede hans mor og søster, men det kommer måske senere…

Kom gerne med ris og ros

porno med danske piger