Kvinders natur er at være slutty

Kvinders natur er at være slutty

Kvinders dna gør dem seksuelt løsslupne

Det siges ofte, at den vestlige kultur har gjort os udsvævende og seksuelt løsslupne. At vore samfund og livsstil kulturelt koder os til at være frigjorte og udsvævende, men faktisk er det lige omvendt. Det er naturen som koder os til at være frigjorte og promiskuøse, mens vores kultur (desværre) stadigvæk præges af en u-naturlig puritansk moral, hvor sex og hor problematiseres.

Mænd spreder gener, kvinder tester gener.

Vores adfærd – kvinder som mænd – har altid været udsvævende og promiskuøs, hvilket ofte er blevet forsøgt undertrykt af bla. Religion og puritansk moral. Naturen (evolutionen) har derimod en interesse i, at vi lever et udsvævende liv, hvor vi igennem denne opførelse også reproducerer og spreder gener. Nu større spredning, nu større genpulje, nu bedre gener. Mænd spreder gener, kvinder tester gener.

Især kvinders promiskuøse opførelse ses ofte (stadigvæk) som et problem, noget som er lavstatus og ikke forenelig med god ”takt og tone”. Nogle kalder denne opførelse unaturlig og et resultat af umoralsk vestlig kultur og kvindefrigørelse, men den promiskuøse opførelse er faktisk helt naturlig. Den tiltrækker hannerne, hvorved parringen kan begynde, hvilket evolutionen/naturen er interesseret i.

SEX I DAG?

Stod det til naturen/evolutionen, så bollede vi – mænd som kvinder – på kryds og tværs. Naturen ville aldrig have skabt eks. klitoris eller mandens forhud, som er nydelses-organer der intensiverer fysisk nydelse, hvis ikke den ønskede en udsvævende livsstil. Dette naturligvis også for at ”motivere” mænd og kvinder til at få børn og opsøge hinanden, men det ændrer ikke på, at udsvævende opførelse og polygam lyst/liderlighed er helt naturligt. Vi er kodet til det.

Eller er vi?

Når vi alligevel har et monogamt moralsk ideal, kan det så omvendt skyldes, at vi er biologisk og evolutionært kodet til at ville det kulturelle monogami? Vi kan umulig som race have et monogamt og romantisk ideal, hvis ikke vi fra naturens side er disponeret for dette. Vi ønsker den eneste ene fordi vi er skabt til tosomhed. Det er der ihvertfald nogen som spekulerer i.

Eks. har den enkelte mand en biologisk interesse i at hans – ikke en anden mands – gener videreføres, hvorfor han ønsker biologisk monogami. Omvendt kan man hævde, at evolutionen som helhed ikke har samme interesse. Den ønsker at generne spredes mest muligt og herunder konkurrerer med hinanden, for herefter at få de bedste gener videreført. Må den bedste mand/gener vinde.

Man må også spørge sig selv, om vi overhovedet har et monogami – andet end på et romantisk og moralsk plan? Vi har mange forskellige sexpartnere, har mange forskellige forhold (seriel monogami) har høje utroskabsprocenter, osv. Vi tiltrækkes også af andre mennesker selv om vi er i par-forhold, hvilket er usmart hvis vi i virkeligheden er biologisk disponeret for monogami. Ikke sandt?

Sex hungrende kvinder er helt normalt

Selv om der kan være ting som taler både for og imod, herunder at det også kan være fordelagtigt og en kvalitet i sig selv at holde sammen, så er der meget der tyder på, at eks. promiskuøs adfærd, herunder også den som kvinder udviser, er en evolutionær kodning, som skal tiltrække masser af hanner og dermed føre til sex på kryds og tværs. Kvinder skal så at sige teste mændenes gener, så de får de bedste af slagsen.

Kvinder der derfor er ”slutty”, er faktisk i synch med naturen. Det er altså ikke kun mænd, som er seksuelt polygame. Det er kvinder også. Der er simpelthen mest evidens for en udbredt polygami hos mennesker.

Eller sagt meget kort. Naturen vil det polygame og promiskuøse – samfundsmoralen og romantikken vil det monogame.

porno med danske piger