Min første uge som min kones sex-slave

Hun fniser, imens hun presser dildoen mod min røv, hun skiller mine baller og støder til. Langsomt presser dildoen sig op, det føles som om min røv skal sprænges…

Søndag aften havde min kone og jeg besøg af sexterapeuten Joan, for at få peppet vores sexliv op – og jeg skal love for, at det blev. Jeg havde fortalt Joan, at jeg gerne ville være min kones sexslave, så hun havde ”undervist” min kone i at være min herskerinde, og jeg skal love for, at hun fulgte med i ”timen”. Lidt til hendes store overraskelse, så tændte hun virkelig på rollen. Alt det kan du læse om i ”Da min kone kom i lære som herskerinde”.

Vi havde aftalt, at Joan ville komme igen næste weekend, både med sin mand og elsker! Men det var en betingelse, at min kone fik afrettet mig god i løbet af ugen – en opgave som hun tog på sig med stor ihærdighed.

Mandag:

Allerede natten til mandag gjorde min kone i den grad brug af mig som sin slave. Ved 2-3 tiden vågnede jeg ved, at min kone var ved at kravle hen over mig og sætte sig over mit hoved, men sin fisse lige over min mund. Jeg var fuldstændig forvirret og kunne først slet ikke forstå, hvad der skete, men kom så i tanke om, at Joan havde fortalt min kone, hvordan hun kunne finde på at bruge sin mand midt om natten. Hendes mand var i den grad hendes sex-slave. Og så forstod jeg pludseligt, hvad der skulle til at ske.

Der var ikke andet at gøre end at åbne munden og modtage de første varme salte dråber, der hurtigt blev til en stille rislen.

– Så min lille natpotte, se hvad mor har til dig.

Åh hjælp, er jeg nu degraderet til ”Natpotte”, er det virkelig det eneste jeg kan bruges til?

Min kone har altid godt styr på sin bækkenbund, så det er intet problem for hende at ”bide” strålen over i så tilpas små positioner, at jeg kunne nå at synke den varme drik uden at spille. Jeg tror virkelig hun nød den magt, hun med al tydelighed havde over mig.

Selvom det for mange lyder underligt, så nyder jeg virkelig når hun tisser mig i munden – det er vildt ophidsende, men kan også være stærkt ydmygende. Jeg havde dog intet valg, min nye rolle tillod slet ikke at sætte mig imod noget som helst, som hun kunne finde på.

Da hun var færdig, rulle hun med et lille fnis og grin om op på siden. Lige inden hun faldt i søvn igen, lo hun igen med ordene – Godnat natpotte. Jeg lå dog vågen i lang tid og tænkte på, hvad jeg dog havde indladt mig på. Jeg følte mig meget ydmyget.

Ved morgenmaden smilte min kone skælm til mig og fortalte hvor dejligt hun havde sovet.

– Og tænk, selv efter al det jeg havde drukket, så skulle jeg slet ikke ud på toilettet i nat, grinede hun.

Jeg turde ikke sige andet end, at jeg også havde haft en dejlig nat.

– Jo tak, det var en dejlig nat, jeg havde en skøn drøm om at jeg drak den vidunderligste champagne.

– Den drøm tror jeg du kommer til at få mange gange, siger hun idet hun aer mig på kinden.

Da jeg kom hjem fra arbejde om eftermiddagen, var hun allerede kommet. Hun sad, eller nærmest flød ud i sofaen i stuen.

– Puha, sikke en dag. Jeg har stort set ikke haft 5 minutters pause hele dagen. Jeg tror bare, jeg skal flyde ud her.

– Så skal jeg da gøre det lidt behageligt dig. Tag bukserne af, lad mig hjælpe dig.

Hun smilte og var straks klar over, hvad jeg var ude på. Så det varede ikke længe førend hun trak nederdele op og trusserne var af.

– Du skal bare slikke mig lige så stille og roligt, vi har masser af tid. Jeg skal bare slappe af. Jeg fik ellers en sms fra Joan, der skrev, at jeg skulle huske at straffe dig hårdt, specielt den første uge, men det må vente.

Jeg lagde mig hurtigt på knæ foran hende og lod min mund omfavne kussen. Den duftede skønt. Synd at den skal være pakket ind hele dage. Jeg fugtede min tunge godt og lod den forsigtigt skiller skamlæberne ad, så den kunne få adgang til den varme grotte. Den smager skønt. Uendeligt forsigtigt glider tungen frem og tilbage, ud og ind. Mærker at fugten kommer til kussen. Sjældent har jeg slikket så forsigtigt og omhyggeligt. Hendes åndedrag bliver tungt, hun nyder tungens stilfærdige massage.

Jeg tror, der må være gået næsten et kvarter, da jeg mærker hun er faldet i søvn. Forsigtigt trækker jeg mig tilbage, så hun kan hvile dig. Jeg lister ud i køkkenet for at gøre klar til aftensmaden, men efter ca. 10 min. lyder der et råb inde fra stuen

– Hvor fanden er du blevet af?

Da jeg løber ind i stuen, mødes jeg af et bebrejdende blik.

­- Bad jeg dig ikke om at ligge og slikke mig? Hvorfor gik du?

– Det må du undskylde, men du faldt i søvn, så jeg ville gå i gang med aftensmaden.

– Du skal aldeles ikke gå nogle steder. Du har bare at adlyde og gøre hvad der bliver sagt. Og nu ikke noget jamen. Smid bukserne og kom her hen så du kan få din straf.

Det var tydeligt, at jeg bestemt ikke skulle komme med flere indvendinger. Og hun havde jo ret, jeg havde ikke gjort, hvad hun havde befalet. Så jeg tog hurtigt bukserne af; så der stod jeg med bar røv og halvstiv pik. Hun havde rettet sig op i sofaen og gjorde tegn til at jeg skulle lægge mig over hendes knæ. Hurtigt fulgte de første slag af min velfortjente endefuld, og jeg skal love for, at hun lagde kræfterne i, meget mere end i går aftes, da Joan var på besøg. Hun havde besluttet sig for, at straffen skulle være hård og kontant, så slagene blev bare ved og ved. Røven glødede, men smerterne forvandledes på forunderlig vis til en voldsom ophidselse.

– Man bliver sku’ helt træt i hånden, giv mig dit bælte fra bukserne.

Mit hjerte stod stille. Jeg følte, at min røv så rigeligt havde fået nok. Men jeg måtte kravle hen og tage mit læderbælte ud af bukserne.

– Ned på alle fire, røven lige i vejret, kommanderede hun, ­– Du skal nøjes med 10, siden det er første gang, siger hun grinende, mens hun tager godt fat om bæltet.

Slagene følger tæt efter hinanden. Mens slagene fra hendes hånd havde været ophidsende, så tæller jeg nu blot slagene.

– Nå fik du lært noget?

– Ja, jeg skal nok altid adlyde dig i et og alt. Gøre alt hvad du beder mig om.

– Alt?

– Ja, alt. Uanset hvad du måtte finde på. Det lover jeg dig.

– Jeg skal nok finde på spændende ting, som du i dag slet ikke har fantasi til. Utroligt hvad sådan et bælte kan hjælper på opdragelse, siger hun tilfreds.

Vi skal have laks til aftensmad og hun vil have hvidvin til. Heldigvis har vi en flaske på køl. Da vi har sat os (jeg med glødende bagdel), skænker jeg naturligvis først op til min kone, men lige før jeg når at hælde op i mit eget glas, råber hun – Stop, den flaske er ikke til dig, det er min.

Jeg kikker forbløffet over på hende.

– Men lille skat naturligvis skal du da have vin, du skal få have min helt egen.

Og med de ord rykker hun sig frem på stolesædet, trækker op i nederdelen, trusser har hun ikke taget på igen, efter hun lå i sofaen, rækker ud efter mit glas og begynder som den naturligste ting i verden at pisse ned i glasset. Da det er fyldt rækker hun mig det – og smiler.

Der sidder vi så, hun med kølig hvidvin i sit glas og jeg med hendes varme tis i mit. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige, jeg glor bare vantro på glasset og hende.

Med overvældende høflighed løfter hun sit glas og skåler. Jeg må følge trop, skåler og tager den første slurk. Det er tydeligt at hun nyder at se mig i den nedværdigende situation.

– Drik nu min skat, der er mere hvor det kommer fra, griner hun.

Og mit glas bliver også fyldt mere end en gang under middagen.

Efter middagen fortæller hun mig, at hun er blevet helt overrasket over sig selv, hun anede ikke hvor ophidsende det er, at have en sex-slave som man bare kan bruge og ydmyge. Hun er sikker på, at hun nok skal blive en god herskerinde og at jeg nok skal lære at lystre. Efter oplevelserne i dag, kan jeg kun give hende ret.

Tirsdag

Efter aftensmaden tirsdag fortæller min kone, at hun har fået flere sms’er fra Joan, der spørger til hvordan det går med min opdragelse.

­- Hun skriver, at jeg skal opdrage dig hårdt, specielt her i starten. Hun ser frem til, at du er blevet en lydig slave. Og hvis jeg får problemer, så skal jeg bare sende dig over til hende.

– Jeg skal nok være lydig, det lover jeg.

– Ja, det ved jeg godt, men vi får se.

Der var noget ildevarslende i hendes stemme, som om hun måske allerede havde aftalt et eller andet med Joan.

– Se hvad jeg har købt til dig, siger hun mens hun pakker en påspændsdildo ud. Den er stor. Hun ser mit måbende blik og fortsætter

– bare rolig, der var endnu større i butikken, men den her er vist stor nok til at begynde med.

– øh, ja får jeg fremstammet, jeg ved god hvilken røv, der får ”glæde” af den.

– tag dine bukser af og læn dig hen over bordet, mens jeg får spændt den på. Lad mig nu se…

SEX I DAG?

Jeg har intet andet, end at gøre som hun befaler. Det tager lidt tid førend hun får spændt den rigtigt på. Hun smører den godt ind i glidecreme og stiller sig om bag mig. Med lige dele spænding, ophidselse og frygt lukker jeg øjnene og afventer min skæbne.

Hun fniser, imens hun presser dildoen mod min røv; med hænderne skiller hun mine baller og støder til. Langsomt presser dildoen sig op i mig, det føles som om min røv skal sprænges, men efterhånden som den kommer godt ind, går det straks bedre og en dejlig fornemmelse breder sig i mig.

– Nå, det er vist ikke helt værst, er det vel?

– Nej, det er dejligt får jeg fremstammet

– Nu skal vi se, hvad denne pik kan, siger hun idet hun for alvor begynder at knæppe mig hårdere og hårdere. For første gang er det hende, der har pikken og kan knæppe løs; og hun nyde det.

Først gør det blot mere ondt, men det ophidser mig alligevel at ligge hen over bordet og få min røv voldtaget på det groveste. Så da hun efter nogen tid trækker dildoen ud, kommer der et frydefuldt suk fra mig.

– Nå dit lille perverse svin, du kan sku’ li’ det.

– Åh ja, jeg var først lidt bange, den var jo så stor, men hold kæft hvor var det dejligt.

– Det var også helt godt at knæppe dig, det kommer vi til at gøre fremover. Men før den kommer i posen igen, så skal den lige gøres ren. Ned på knæ!

Jeg lægger mig på knæ foran hende og hun svinger demonstrativt dildoen hen til min mund. Jeg ved, hvad hun forventer, så min mund tager imod og jeg begynder at slikke på dildoen. Hun tager fat om mit hoved og begynder at mundknæppe mig.

– Sådan skal min lille slave have det. Du kommer fan’me også til at få den rigtige vare. Men ved du egentligt hvordan man sutter en rigtig pik, du har vel heller aldrig smagt andet end dit eget sperm?

– Det er rigtigt nok, jeg har aldrig sutte en fremmed pik af; det har bare været en drøm igennem mange år. Jeg vil meget gerne.

– Tænkte det nok, jeg tror jeg snakker med Joan om det.

Onsdag

Min kone kom sent hjem fra arbejde, men da hun endelig kom, så løb hun ind i stuen til mig.

– Åh, det var godt du er hjemme. Læg dig! Du skal slikke min fisse med det samme.

Mig ned på gulvet, mens hun smider trusserne og placerer fisser over min mund. Jeg begynder straks at slikke, den smager dejligt, men lidt anderledes end den plejer.

– Nu skal du bare høre, begynder min kone, nede i en tøjbutik mødte jeg min gamle ven Ole. Vi har ikke set hinanden i et par år, hun begynder at grine, det var den gang jeg havde så meget overarbejde.

Du godeste, der sidder hun hen over mig og som det naturligste i verden fortæller, at hun har været mig utro.

– Vi gik ind i et prøverum. Det var lidt trængt, men hold kæft hvor han kan knæppe. Og nu har han sendt dig en lille hilsen i min fisse.

Der ligger jeg så og slikker Oles spermraster ud af min kones fisse. Jeg burde vel blive gal, men ydmygelsen og underkastelsen ophidser mig, så des mere hun fortæller, des mere og dybere slikker jeg hende; hvilket hun bestemt bemærker. Hun nyder virkelig at gå i detaljer med hendes eskapader. Jeg har været hanrej igennem flere år i vores ægteskab.

– Ole kommer også på lørdag, slutter hun af med, idet hun rejser sig.

Torsdag

Efter hvad jeg har oplevet de seneste dage, er det med nogen spænding og nervøsitet jeg cykler hjem fra arbejde. Min kone sidder og taler i telefon, jeg forstår hurtigt, at det er Joan hun taler med, og at det er om mig.

Da hun er færdig, siger hun, – Jeg har aftalt med Joan, at hun sender sin mand herover med det samme. Vi vil gerne være sikre på, at du får lært at sutte pik til på lørdag.

Jeg stiger vantro på hende, men kan se på hendes ansigt, at det vist allerede er aftalt. Og der går heller ikke mere end en halv time, førend Joans mand Peter kommer. Den mand som Joan i den grad skulle have afrettet som en lydig slave. Med det Joan havde fortalt, havde jeg forestillet mig en splejset fyr, men han så faktisk ret godt ud, som min kone også tydeligt bemærker.

Ole går over til min kone, – Joan sagde, at jeg skulle lære din mand at sutte pik.

– Ja, det skal du og jeg glæder mig at se på, svarer min kone

Ole sætter sig i sofaen og vifter mig over til ham.

– Knæl, og tag mine bukser af.

Jeg knæler ned foran Ole og trækker bukserne af ham. Joan havde fortalt, at hun havde en elsker, fordi hun ville have en ordentlig pik, men Oles var da slet ikke så lille endda. Der lå den så halvslap hen over hans lår.

– Nu må vi se hvad du kan, kom så i gang.

Min kone sætter sig helt hen til os, så hun virkelig kan følge slagets gang. Jeg har aldrig suttet pik før, men uden at tøve tager jeg fat om pikken og begynder at slikke på den. Jeg samler en masse spyt, så min mund kan tage godt imod. Læberne samler sig om pikhovedet og min tunge glider ind under forhuden. Pikke er allerede vokset en del og fylder godt i min mund. Jeg lader den glide så langt ind i min mund som muligt, mens jeg begynder at sutte.

Med pikke langt inde i min mund ser jeg op på Ole og viser med mine øjne, at jeg nyder den.

Min tunge spiller hen over det lille hul i pikkens hoved og jeg suger mig fast. Ole tager fat om min nakke og begynde at mundknæppe mig. Af og til komme den så langt ind, at den rører svælget, så jeg kan næsten ikke få luft.

Min kone kommer med sjofle tilråb, men jeg koncentrerer mig blot om min opgave, jeg vil bevise, at jeg godt kan give blowjob. Det vare heller ikke længe førend jeg mærker den første præ-spærm, men det får mig blot til at sutte endnu mere intens. Med et brøl fra Ole, sprøjter pikken sin sperm ind i min mund. Spermen slår nærmest smut hen over min tunge, op i ganen og ned på tungen igen. Selvom min mund næsten er fuld af hans sperm, så fanger jeg den sidste dråbe, da han trækker pikken ud.

– Vis os så din mund, siger min kone, og jeg åbne munden så de kan se herlighederne.

– Nu skal du huske at smage på den, rundt i hele munden, vis du er sperm-elsker, siger Ole.

Med åben mund lader jeg tungen demonstrativt fordele al spermen rundt i hele munden, så de rigtigt kan se, at jeg ikke snyder.

– Hold det lidt endnu, ikke sluge førend jeg siger til, instruerer Ole mig.

Alt dette giver mig rig lejlighed til rigtigt at smage på hans sperm. Til min overraskelse så nyder jeg virkelig smagen.

– Så synk du bare.

Al den dejlige sperm glider langsomt ned igennem min hals.

– Nå hvordan var han så, spørger min kone.

– Jo, af en nybegynder ikke værst, men han har stadig meget at lære. Joan fortalte, at hvis han ikke allerede var udlært, så skulle jeg tage ham med her i aften.

– Tag ham bare, han skal jo lære det. Men hvis han ikke opfører sig ordentligt, så sig til, for så skal han nok få, når han kommer hjem.

– Bare rolig, jeg skal nok styre ham.

Ole fortalte at han ville køre en lille tur med mig. I bilen spurgte jeg forsigtigt om mit blowjob ikke havde været godt nok.

– Jo det var sku’ godt nok, men det har hele tiden være bestemt, at du skulle med på bar.

Ole parkerede lige ved et lille værtshus. Selvom jeg kender byen ganske godt, så havde jeg ikke lagt mærke til det før.

Ud over bartjeneren var der kun to gæster i baren. Ole lod mig stå lige inden for døren, mens han gik op og talte med de tre. Efter et minuts tid vinkede han mig hen, de to gæster rejste sig og kik ud i et baglokale med Ole og mig bagefter.

– Så nu skal I se. Fyren her skal lære at give blowjob, bare gå til ham.

Jeg knælede ned, mens den største af fyrene lynede ned og tog pikken frem. Og hold da kæft, sikke en pik. Jeg stirrede bare med ærefrygt på pikken, og så var den blot halvstiv.

Han holdt sig ikke tilbage, han greb fat om nakken om mig, så min mund stod helt åben og efter et øjeblik omfavnede den pikken. Den fyldte allerede godt i munden, så det var svært at bruge tungen, men han ville også bare mundknæppe mig. Jeg ville egentligt hellere have slikket og suttet, men fyren var af den kontante type. Det varede heller ikke længe førend det bare sprøjtede ud af den som et springvand; kaskade efter kaskade at sperm fyldte min mund. Spermen smagte lidt anderledes end Oles, men jeg er vist en sperm-elsker, så jeg nød hver en dråbe. Som Ole havde fortalt, så viste jeg dem min fyldte mund, da han havde trukket pikken ud. Selv Ole var vist lidt imponeret.

Den næste ville til gengæld have en mere regulært blowjob. Hans pik var ikke så stor, men dejlig at slikke og sutte på. Min tunge spillede op og ned at pikken og drillende dansede den lige under pikhovedet. Det blev et lang og dejligt blowjob, og igen blev jeg ”belønnet” rigeligt. Jeg sugede de sidste dråber ud.

Da jeg var færdig stod de tre bare og kikkede ned på mig, så jeg følte jeg måtte sige noget

– Tak skal I ha’, I har nogle dejlige pikke, de var skønne at slikke og sikke de ka’

De to nikkede begge over til Ole og gik uden at sige et ord.

Det hele havde vel bare taget et par timers tid, da Ole afleverede mig til min kone og kunne fortælle, at jeg var udlært i blowjobbets ædle kunst.

Da jeg senere den aften kom op badeværelse, var min kone netop færdig med at børste tænder. Jeg tog min tandbørste og rakte ud efter tandpastaen.

– Næ, må bruge din egen tandpasta, dit perverse svin

og så tog hun et lille bære frem.

– onaner, kom så…

Der stod jeg så og onanerede foran hende. Det var meget nedværdigende, men min ophidselse fra i eftermiddag og aften havde bestemt ikke fortaget sig, så det varede ikke længe førend pikke sprøjtede ned i det lille bære.

Min kone nikkede anerkendende, – så ny har du din tandpasta, lad mig se dig bruge den.  

Tandbørsten ned i det lille bære med mit eget sperm og så gang i tandbørstningen. Tandbørsten fik frisk ”tandpasta” flere gange og min kone overvågede, at den kom godt rundt i munde.

Jeg kunne ikke rigtigt falde i søvn. Tænk for blot få timer siden havde jeg aldrig prøvet at sutte pik og så nu havde jeg gjort det på tre. Nu må jeg vist være fuldt udlært som slave, der kan vel ikke være flere ydmygelser. Men jeg tog fejl…

Fredag

Da min kone kom hjem fredag eftermiddag, smilte hun skælm til mig.

– Ved du hvad, vi har jo en frugtordning på arbejdet, hvis der er noget tilovers fredag eftermiddag, så plejer vi at tage resterne med hjem. Der var nogle gamle bananer og så tænkte jeg du gerne ville have en.

– øh, jeg måtte ligne et spørgsmålstegn, en gammel banan var måske ikke lige det jeg så mest frem til.

– jeg har den på mig, find den så lille skat

Hver gang hun bruger ordet ”skat”, så følger der altid en ydmygelse.

Jeg begyndte at undersøge hende, tog forsigtigt hendes tøjet af.

– tampen brænder, du kan i øvrigt tro, at bananen efterhånden var bleven noget blød, så den var lidt svær at gemme.

Den må være i fissen, tænkte jeg og begyndte straks at undersøge fissen med min tunge.

– jeg bliver vist nød til at hjælpe dig, læg dig ned på ryggen

Jeg gør som befaler og hun sætter sig ned over mig med røven over mit hoved.

– ha, ha, det havde du vist ikke gættet, tag nu din banan, som jeg har gemt siden frokost og cyklet hjem med til dig. Lille skat.

Ups, det havde jeg ikke regnet med. Det kan hun da ikke byde mig. Jo, det var lige hvad hun kunne, hun sænkede sin røv lige ned over min mund, så jeg kunne blot åbne munden. Min tunge begyndte at slikke rundt om røvhullet og pressede sig op. I det samme begynder hun også at presse og jeg mærker hullet udvide sig. Ud glider et stykke banan eller rettere bananmos, direkte ned i min mund. Det er heldigvis ikke så ulækkert som frygtet, så jeg får det sunket førend den næste portion. Da hele bananen er ude bliver jeg kommenteret til at slikke hende ren. Hun kontrollere nidkærdigt, om hun nu også er helt ren.

– Det kan du jo godt finde ud af, og du slikke ren kan du også. En tunge er meget bedre end toiletpapir.

– Hov, det kan du da ikke mene. Du vil vel ikke bruge mig til…

Jeg fuldender ikke sætningen førend hun aer mig på kinden.

– Lille skat, lille skat, du vil vel altid gøre det, der er bedst for mig, og papir kan være hårdt.

Jeg gøs ved tanken, men slog tanken hen med, at hun bare sagde det for sjov; der tog jeg fejl igen…

I morgen er det lørdag og så havde hun inviteret til sex-party, med mig som ydmyg opvarter.

porno med danske piger