Prøv yoni-mapping og yoni-massage (Hvor/Hvem/Hvad)

Prøv yoni-mapping og yoni-massage (Hvor/Hvem/Hvad)

Massage af kendtes underlivYonimassage hvad er det og hvor kan man få det.

Tantra massage er at elske sin yoni. Tantra massagen for kvinder er en helkrops oliemassage, der kærligt vækker kvindens krop gennem en sensuel, afslappende massage.

Fik masseret de intime dele, og blev opstemt.

Flere kendte danskere har været i medierne og tilkendegivet, at de har prøvet Yoni-massage.

Renee Toft Simonsen, er en af dem der har smidt trusserne, det skulle prøves at lade en massør give vagina-massage. Hun har efterfølgende udtalt “De fleste har en forestilling om, at tantra-massage handler om noget seksuelt, og jeg skal ikke sige mig fri fra at blive opstemt.” Efter den to timers lange seance er Renee klar med varme anbefalinger: “Hvis der er nogen derude, der skulle have ladet sig inspirere, kan jeg varmt anbefale det”.

Lær kvindens fem orgasmetyper med lærerig guide

Yoni-mapping – lær din yoni bedre at kende.

Yonimapping er en tryg behandling, hvor de kortlægger din yoni. Yonimapping er også en måde at lære din yoni bedre at kende, og dermed udvide dit nydelses- og følelsespotentiale.

Det kan være akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser, massage, osv. Yonimapping er blevet beskrevet som en “terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, at de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at retraumatisere.

SEX I DAG?

Find en kvindelig eller mandlig behandler på TantraZone.dk

Yoni-massage med lingam (lingam = penis).

Grundreglen i den dybere yonimassage er, at forene seksuel energi og bevidsthed og overføre bevidsthed gennem seksuel energi. Når jeg masserer kvindes yoni med min lingam, er det med en dybere yonimassage muligt at fjerne dine traumer. Dybere yonimassage med lingam er en gammel tantrisk behandlings metode med meget stor effekt.

Hvis klienten, som en del af massagen/behandlingen, ønsker massage af yoni med lingam, og jeg ikke føler at det er 100% ok, er det mig der afgør om der bruges lingam eller ej. Ved brug af lingam til massage af klientens yoni benyttes selvfølgelig og altid kondom!

Kom her i kontakt med Oliver der giver dig massage med lingam

Du kan også få indvendig vaginal massage uden brug af penis (lingam)

Nysgerrig på Tantra?
Se mere om tantramassage for kvinder, tantra til mænd og til par i forhold.

Med Yoni massage eller skede massage kan du opnå en mere intense og dybe orgasmer. Men det handler i høj grad også om at du opnår en bedre og mere intim kontakt med dig selv og din krop.

Lær at give Fissemassage og Pikmassage

Privat hjemme massage tilbydes til kvinder!

porno med danske piger