Min liderlige tante

SPAR MANGE PENGE

Efter kort tid kom der lyde som lød til hun nød min behandling. Ja min dreng, knep min røv så den bliver hudløs, sprøjt din sperm op i min røv, tøm dig i mig så tit du har lyst…

For nogle år siden hold min mor en fest hvor hele familien var samlet, der fik jeg min tante til borddame vi snakkede om lidt af hvert. Det var en som jeg ikke så ret tit…

Nogle måneder senere kom min mor og fortalt at tante var blevet syg, så hun kunne ikke lave ret meget ude på hendes nedlagte landbrug, så hun ville godt ha lidt hjælp hvis jeg havde lyst til det.

Mor mente godt at jeg kunne give en hånd med, så hun kontaktede tante og sagde at vi kom.

Tante stod ude i døren da vi nåde frem, vi fik alle et kram. vi fik en kop kaffe sad og snakkede lidt om hvad jeg skulle hjælpe med til.

Mor kørte efter vi havde spist til aften. Tante viste mig mit værelse oppe på loftet.
Tante var blevet syg af noget mad hun havde spist og havde fået salmonellaforgiftning så hun havde ondt i alle hendes muskler og led, så hun skulle hjælpes i tøjet og af tøjet. Næste morgen da jeg kom ned til tante, spurgte hun om jeg ikke kunne hjælpe hende ud i bad for hun trængte til at få vasket hår. Jeg fik hende ud i badet, hun spurgte om jeg ikke lige kunne tage alt hendes tøj af for hun havde meget ondt over det hele, stille og roligt klædte jeg hende af og fik hende sat over på en bækkenstol.

Jeg tog bruseren og skyllede hende over og vaskede hendes hår. Så bad hun mig også om at vaske hende lidt på ryggen og på hendes ben, jeg lod stille og roligt min hånd glide op af hende lår indtil jeg nåede hendes skridt og fortsatte over på det andet lår og tilbage igen til hendes skridt – der beholdt jeg min hånd lidt. Stille gned jeg hendes skamlæber lidt samtidig med at jeg lod som om at jeg kun vaskede hende, det gav et sæt i tante da jeg ramte hendes klit.

SEX I DAG?

Men hun sagde ikke noget, jeg masserede den lidt, tante lukkede hendes øjne og sukkede lidt. ja det er dejligt fortsæt, jeg stak en finger op i hende og begyndte at fingerkneppe hende og jeg gned med en anden finger på hendes anus så det varede ikke ret længe inden hun kom i en orgasme. Hun åbnede øjnene og smilte til mig. Nu må du skylle mig, men jeg kan desværre ikke gøre noget for dig, da jeg ikke har kræfterne til det. Jeg sagde at det var ok, men hvis hun ville ha det igen, skulle hun bare sige til, for jeg kunne god lide at onanere hende til en orgasme igen.

Nogle dage senere da jeg havde tante i bad og skulle vaske hende i skridtet, spurgte hun om jeg ikke kunne fjerne hendes hår for de stak, for det var blevet for lange. Jeg gik i gang med at skumme hendes hår ind, med meget omhu smurte jeg skummet godt ind. Jeg lod en finger glide op mellem hendes skamlæber, klemte dem lidt, så jeg fornemmede at de voksede mellem mine fingre. Så begyndte jeg at skrabe al håret af hende og den blev bar og blød som hendes numse. . da hun sad på en bækkenstol lod jeg mig glide ned under den og begyndte at slikke hendes skamlæber.

Tante lukkede øjnene og gav små lyde fra sig da jeg sugede begge skamlæberne ind i min mund, jeg maserede læberne med min tunge, så det varede ikke ret længe inden hendes krop begyndte at ryste igen, så jeg stoppede lidt og begyndte at lege lidt med hendes numsehul, lidt efter lidt åbnede det sig så jeg kunne putte min finger ind og massere hendes ringmuskel, derefter forsatte jeg med at slikke hendes klit igen, ved at lade min finger smutte på kanten af ringmusklen, fremkaldte jeg atter en orgasme i hendes krop, så hun sank helt afslappet tilbage i stolen og sagde tak for hjælpen.

Med tiden blev tante lidt mere rask, så en dag vi var i bad og jeg havde slikket hende til en orgasme, sad hun og kiggede på min pik som stod lige ud i luften. Du må godt lege med din pik, så den sprøjter ud på mig sagde hun. Jeg tog den straks i hånden og begyndte at rive den af mens jeg så på min tantes krop, det varede ikke ret længe før jeg havde den fornemmelse at jeg ville komme, i det samme åbnede tante munden og sagde sprøjt i min mund, stik den ind, det lod jeg hende ikke sige to gange. Hendes tunge fik mig hurtigt til at sprøjte min sæd ind i hendes mund, hun fortsatte med at slikke den ren, hun kiggede op på mig og sagde at det var en lille belønning fordi jeg var så god til at hjælpe hende, og hun var glad for at hun havde fået det lidt bedre, for så kunne vi hygge os lidt en gang imellem, når hun havde kræfter til det.

Dagen efter kaldte tante igen, da hun skulle i bad. hun skulle ha vasket hår igen, og det at løfte hænderne op over hovedet kunne hun ikke endnu. Så hun var glad for at jeg gad hjælpe hende og hun ville påskynde det en dag. .
Efter yderligere 3 mdr. var hun kommet til kræfter igen, så hun ville hygge lidt mere omkring mig som tak for hjælpen.

Tante havde dækket bord med lys og blomster, det var bare så romantisk at se på.
Vi spiste den gode mad og der røg nogle glas rødvin ned, så stemningen blev efterhånden god.

Hun tømte bordet, og imens skulle jeg finde noget god musik, da hun kom ind have hun skiftet tøjet ud med en meget flot natkjole, som kun blev holdt sammen af nogle sløjfer.

Hun bød mig op til dans, hun snakkede meget om hvor glad hun var for at jeg ville hjælpe hende igennem hendes sygdomsperiode, og som tak for at jeg gjorde det ville hun til byde mig, at jeg kunne bo ved hende fast. Så skulle hun nok sørge for at jeg var tilfredsstillet seksuelt hvis jeg ville tag til takke med det, for jeg var der jo da hun havde brug for det, så hun ville være der for mig nu.

Hun kyssede mig og tog mig i hånden, og trak mig ind til sengen. Her tog hun mit tøj af, og skubbede mig ned på sengen. Så begyndte hun at slikke mit jern, som jo havde være stift hver gang jeg havde hjulpet hende i badet. Hun trak forhuden frem og tilbage samtidig med hun havde den i munden, det var mere end jeg kunne klare, så jeg måtte overgive mig og lade min sperm pumpe ud i hendes mund igen.
Hun fortsatte stille og roligt med at slikke videre, så den nåede ikke at blive slap, denne gang ville hun have at jeg skulle komme ud over hendes numse, og så skulle jeg smøre min sperm ud over ballerne, for det havde hun ønsket sig længe.

Da jeg nærmede mig min udløsning nr. 2 sagde jeg at det snart kom, så vendte hun sig om, da jeg så hendes numsehul kunne jeg ikke lade være med at lægge min pik op mod anus og pirre hende lidt der. Hun åbnede sig lidt ved at jeg gned min pik mod den og så trykkede jeg den i bund i hendes røv, og hun gav et brøl fra sig, men efter kort tid kom der nogle lyde fra hende, som lød til hun nød min behandling.

Ja min dreng, knep min røv så den bliver hudløs, sprøjt din sperm op i min røv, tøm dig i mig så tit du har lyst. Dette var mere end jeg kunne klare at høre på, så jeg måtte fyre den af oppe i hendes dejlige numse, hun malkede de sidste dråber ud af mig med hendes ringmuskel. Da jeg trak mig ud af hende, klemte hun ringmusklen sammen, for hun ville beholde min varme sæd oppe et stykke tid, for det var mange år siden hun havde fået det i numsen. Tante kyssede mig og sagde tak for opfyldningen, og jeg skulle bare sige til, for hun stod til rådighed og jeg måtte bruge hende lige så meget jeg hvad lyst til.

porno med danske piger