Min kærestes slemme Tante

Det hele startede nytårsaften. Jeg og min kæreste sad hjemme og slappede af og havde forstillet os en rolig aften uden det store, da kæresten var højgravid og ikke rigtigt havde overskud til noget vildt.

klokken var cirka 23.50, da hendes tante pludselig ringede på. Hun er så en lidt ældre kvinde midt i 50’erne men ser stadig godt ud.
Hun var godt beruset kunne man både se og høre på hende. Hun kom blot forbi for at ønske os et godt nytår. Min kæreste var dov bekymret for hende da hun skulle hjem igen efter et par minutter og forslog at jeg fuldte hende hjem, da hun blot boede 10 min fra os af.
Jeg sagde selvfølgelig ja, da jeg tit havde haft frække fantasier om hvor dejligt det ville være og kneppe hende godt og grundigt.

Vi begyndte at gå og skulle igennem et kort mørkt skovområde da hun pludselig siger og jeg ikke kan gå bagved hende, bare for en sikkerhedsskyld hvis hun nu faldt så jeg kunne nå at fange hende.
Jeg sagde dertil at jo selvfølgelig så havde jeg også en dejlig røv at se på imens.
Med den sætning blev hun nok tændt for da vi havde gået et par sekunder vendte hun sig pludseligt om og spurgte og jeg havde lyst til at hygge lidt ved hende.

SEX I DAG?

Jeg kunne mærke at min pik blev stiv bare ved ordene. Jeg sagde at hun skulle stille sig hen til en træ og trække bukserne ned og bukke sig forover. Hun tændte åbenbart på at blive domineret for der gik kun et sekund og så var hun klar

Jeg gik på knæ og begyndte at slikke hendes fisse langsom da hun med det samme begyndt at stønne højlydt. Jeg kunne mærke på mig selv at jeg snart måtte kneppe hende da jeg var ved at eksplodere. Jeg rejste mig op og hev pikken frem og begyndte at kneppe hende hårdt. Der gik ikke længe før hun skreg at hun kommer snart, så jeg blev ved, og med et kunne jeg mærke hvordan hendes fisse begyndte at stramme om min pik og så stønnede hun at hun var kommet.

Jeg beordrede hende på knæ så hun kunne sutte min pik da jeg gerne ville komme hende iaansiget. Hun røg lige ned og suttede mig til jeg spermede hende i hele hovedet . Jeg hjalp hende derefter op og hjalp hende hjem.

Et dejligt nytår som jeg aldrig vil glemme.

porno med danske piger