Min mors veninde

Hun sagde til mig, at hendes mand Uffe og hendes børn først ville være hjemme i morgen kl. 2 om eftermiddagen, så jeg kunne sove hos hende hvis jeg gad. Det gad jeg…

Jeg vil fortælle en utrolig historie som forgik for lidt over et år siden, og alt hvad der står i historien er sket for mig rigtigt, men jeg har ændret navne. Jeg er en dreng på 17 år, og har altid haft et godt øje til ældre damer. Jeg har tit ringet til ældre damer, og ville snakke om sex med dem. Jeg har også prøvet en luder på 62 år.

Men tilbage til historien som forgik lige da sommerferien indtraf sidste år. Mine forældre og min lillesøster skulle til Pars i 1 uge, så jeg havde huset for mig selv. Lækkert at være alene hjemme. Jeg har altid onanere meget så det fik jeg nu plads til. De første dage gik sammen med vennerne hos mig. Men 2 dage før mine forældre ville komme hjem, mødte jeg en af min og fars bedste venner Gitte. “ Hej Claus. Nyder du ferien selvom vejret ikke er så godt “ sagde hun.
“ Ja det er lækkert nok når man er alene” Sagde jeg, mens jeg ikke kunne lade være med at kigge på hendes bryster, som har lidt større end en håndfuld, og indbød til nærmere udforskning. “ Ja, jeg er jo også alene. Man har jo så meget til sin egen tilfredsstillelse” sagde hun og kiggede frækt på mig. Jeg blev ildrød i hovedet. Jeg kom i tanke om, at Uffe ( Gittes mand )og hendes 2 børn var til forboldstævne på Fyn. “ okay “ var det eneste jeg kunne sige til det hun lige havde sagt. “ Men “ sagde hun “ du kan jo komme ned til mig til aftens mad hvis jeg havde lyst “. “ Ja, selvfølgelig røg det ud af munden på mig.

Vi aftale at jeg skulle komme ned til hende kl 6 og spise. Derefter kunne jeg jo gå eller blive. Jeg skyndte mig hjem, og tage et bad. Jeg har faktisk en rigtig flot sommerbrun krop, da jeg træner og går i solarium. Jeg vaskede mig grundigt, og bagefter et ordenlig-lag parfume. Jeg ville gerne gøre et godt indtryk på den dame, jeg altid har kunne lide, og har haft lyst til at rive tøjet af. Selvom hun er model-typen, men faktisk lidt buttet type, men lidt stor bagdel og lidt mave. Jeg kiggede på mit ur, kl. var tyve min. i 6, men jeg måtte lige have en spiller, hvis der nu skete noget i aften.

Lidt over 6 stod jeg ved hendes dør. Hun åbnede og gav mit et kæmpe kram, hvor hun tog mig på røven, og pressede mig ind mod hende så jeg rigtigt kunne mærke hendes bryster. Vi gik ind i stuen, hvor der var dækket op. Vi satte os, åbnede en flaske rødvin, og nød hinandens selskab.
Vi sad og snakkede om alt muligt fra skole, over kærlighed til sex. Jeg sad med en kæmpe boner ( min pik er 20 cm, og meget tyk “.
Efter maden sagde hun at vi to opvasken sammen, og da jeg ikke ville sige hende imod, rejste jeg mig op, og hun kunne nemt se min bule, men hun kommenterede den ikke.

Efter opvasken sætte vi os sammen, og så en film. Under hele filmen holdt vi i hånden, men de få gange jeg tog mod til dig, og prøvede at røre hendes ben, flyttede hun det, eller rømmede sig. Jeg har forvirret, hun ville godt flirte helt vild med vild, og holde hånd, men ikke have sex. Jeg sad faktisk og blev rigtig sur. Jeg var klar til at gå så snart filmen var færdig. Da filmen blev færdig var kl. næsten 12. Jeg sagde at ville til, at tage hjem ad. Hun fulgte mig uden for. Da vi kom ud var det godt vejr. Helt stjerneklar, og rimelig varmt. Da jeg tog en taxi ned til hende, og nu skulle gå hjem, spurgte hun om hun skulle køre mig hjem.

Vi satte os ind i bilen og kørte, men da vi var kommet lidt væk spurgte hun pludselig om jeg ville med ud og bade. Egentlig gad jeg ikke, men hun kiggede så sødt på mig at jeg sagde ja. Vi kørte ned i en skov, hvor der er en lille strand. Da vi kom ned på stranden brokkede jeg mig over, at jeg ikke havde badetøj og håndklæde mig. Det eneste vi havde var et stort tæppe. Men det tog hun ikke så tungt. Hun nærmest rev tøjet af, og løb ned mod vandet uden en travl på kroppen. Jeg fik en ordentlig bule, og ville ikke gå i vandet. Men efter at hun havde drillet lidt løb jeg ud til hende, kun med bokseshorts på.

Da jeg kom ud i vandet skubbede jeg let til hende, og hun faldt helt under. Vi badede lidt tid, og pludselig kunne jeg mærke mine bokseshorts ryge af, og en hånd på min stive pik. Hun kiggede og spurgte, om vi skulle gå op på stranden og gøre noget ved “ den der “, mens hun pegede på min pik, og samtidig begyndte at tungede kysse med mig.

Kyssende gik vi op på stranden. Jeg kunne mærke hendes hænder på min nøgne krop. Jeg træk hende væk fra mig, og lagde hende ned på tæppet. Tog hende ene brystvorte i munden, og begyndte skiftevis at suge og bide let. Hun åndedræt hun hurtigere. Jeg bevægede min tunge ned mod hendes mis, og den var helt glatbarberet.
Men lige før min tunge var der skubbede hun mig væk, og jeg troede at hun ville blive sur, men i stedet tog hun min pik i munden. DET VAR VIDUNDERLIGT, og hun kunne næsten have den hele i munden, og suge og suttede som en gal , og efter et par min kom jeg i munden på hende.
Hun drak det hele, og minsandten om hun ikke suttede videre til den var helt ren igen.

Hun kiggede mig nu dybt i øjene, samtidig at hun stadig sluttede som en gal på min pik. Der blev hurtig stiv igen. Hun sagde til mig, at nu var det min tur, og det passede mig godt, da jeg elsker at slikke fisse. Jeg lod mine hænder gå på opdagelse ryg hendes ryg, videre mig over røven som fik nogle klem, og ned af låret. Jeg vidste at det pierrede damer. Forsigtigt tog jeg hendes en brystvorte i munden, og suttede og slikke, mens min hånd kradsede tæt på hendes fisse, dog uden at røre. Hun stønnede som en gal. Min tunge gled langsomt mod hendes fisse. Jeg elsker glatbarberede fisse. Langsomt begyndte jeg, at slikke skamlæberne. De var lidt større end hos yngre damer, men stadig med en kanon god smag. Jeg slikkede hendes skamlæber i 10 min. ca. uden at røre hendes klitoris, og hun bad min om at slikke der. Min tunge fandt hendes klitoris, samtidig med at jeg finger kneppede hende med 4 fingre.

“ Ja, ja jajajajaja, slik slik slik, ÅHhhhhh, Åhhhhhhh, ÅÅÅÅhhhhh, jeg kommmmer snartttttt “, skreg hun, og min tunge byttede med fingrene, og jeg tunge-kneppede hende, mens min hånd masserede hendes opsvulmet køn.
“ JJJEEGGG KKKOMMKMMMMMER NUUUUUUU “ skreg hun, og jeg kunne mærke hendes krop ryste, og jeg blev ved min at tunge-kneppe med lidt tid endnu. Bagefter gav jeg hende lige et par minutter til, at komme sig.

Hun kiggede, og sagde at det var vidunderligt, og det var lang tid siden hun sit havde en så god orgasme. Hun lå på ryggen, og jeg lage mig op på hende, og kørte langsomt min pik ind mod hendes stadige liderlige fisse. Jeg trak mig langsomt ind, og hun stønnede lidt, da jeg var i bund. Hun var ikke vildt stram, og hurtigt fandt vi ind i en rytme. Men jeg var blevet så liderlig, af at slikke hendes fisse, at jeg mærkede at jeg snart ville komme. “Jeg kommmer oogssså snart “ sagde hun, og jeg oksede på for, at nå vores fælles orgasmer. Jeg kom først, og jeg mærkede min varme sperm, flyve op i min mor og fars veninde, som er 38 år. Min varme sæd satte hendes orgasme i gang. Vi lå et par minutter, og fik vejret igen.

Sammen gik vi ned til vandet. Min pik var lille nu. Vi vaskede os, og stod og kyssede i lang tid inden vi gik mod land. Da vi kom tilbage fra vandet var min pik blevet stiv igen , og Gitte tog den i munden, og suttede den klar til kamp, samtidig med at hun rørte sin egen fisse. Jeg lagde mig et på tæppet, og hun lagde sig så vi lavede en 69, hvor jeg lå nederst. Hun suttede helt vildt på min pik, og lige før jeg kom tog hun hårdt fat om pikken så min orgasme udeblev. Jeg forsætte med at slikke lidt. Hun rejste sig, og gjorde klar til at sænke sig over mit lem. Hun gled ned over min pik.
Hun begyndte, at ride langsomt. “ ÅÅÅÅhhhhh, ÅÅÅÅhhhh, jeeeg koommmer” skreg hun, og hun kom igen voldsomt. Men nu var jeg tændt på mere, og bad hende stille sig over kølerhjelmen på bilen, så jeg kunne tage hende i doggy.

SEX I DAG?

Men da jeg skulle til, at skubbe min pik frem spørger hun, om jeg har prøvet anal før. Det har jeg aldrig, og hun spørger om jeg har lyst. Det havde jeg, og begyndte stille og roligt, at stikke min pik ind i hendes røvhul. Det er meget stramt derinde, og da jeg er helt i bund står jeg lidt så hun kan vende sig til mig.
Jeg begynder langsomt at kneppe hun, og hun stønner som en gal.
“ åååhhh åhhhhåååååhhhh, jjjaaajjjaa , jeg kommer “, skrig hun hele tiden.
Jeg kunne mærke min orgasme var på vej, og hun sagde at hun ville sluge mit sperm. Jeg trak mig ud af hende, og hun tog min pik i munden, og jeg kom voldsomt.
Bagefter lade vi os på stranden, og kiggede op i den stjerne klare himmel. Hun sagde til mig, at hendes mand Uffe og hendes børn først ville være hjemme i morgen kl. 2 om eftermiddagen, så jeg kunne sove hos hende hvis jeg gad. Det gad jeg godt men mere om det senere.

Min mor´s veninde. del 2.

Vi skyndte os, at tage vores tøj på igen, og køre hjem til hende. Lige da vi kom ind af døren var jeg blevet liderlig igen fordi, at jeg under hele køreturen havde pillet ved hendes kusse.
Vi sluttede hurtigt lyset, og gik op til hendes soveværelse.

Hun lagde sig på sengen. Jeg lagde mig oven på hende, og begyndte at tunge kysse med hende. Vi kyssede mindst 10 min. mens mine hænder gik på opdagelse på hendes lår, mave og hofter, mens hendes hænder havde taget min T-shirt af og var over alt på min ryg. Jeg rejste mig, og bad hendes tage en trøje af. Ingen BH inden under, og min tunge fandt hendes brystvorter som blive stive, og hun stønnede mere og mere. Jeg tog 3 finger og begyndte give hende finger. Hun nød det, og da min tunge ramte hendes klitoris kom hendes orgasme. Jeg brugte kun tungen nu til, at skiftevis bolle hendes og slikke hendes klitoris. Jeg lå sådan et kvarter, og hun fik yderlig 1 orgasme.

Jeg kravlede, og på hendes og min pik førte jeg langsomt ind i hendes våde kusse. Da jeg var helt i bund, begyndte jeg langsomt i ca. 5 min. Hun bad mig hele tiden om mere fart, men nu ville jeg bestemme lidt. Jeg kunne holde lang tid kunne jeg mærke, og jeg begyndte at støde hurtigere, og hendes stønnen blev højere. Efter at jeg havde kneppet hendes i yderlige 10 min., spurgte hun om hun ikke måtte ride på mig, og det måtte hun selvfølgelig gerne. Hun satte sig om, og begyndte med at ride i et voldsomt tempo. Hun sagde, at jeg skulle tage hendes baller om hjælpe til med farten, og det gjorde jeg. Jeg kunne mærke, at hun snart ville komme, og ganske rigtigt kom hun kort efter.

Jeg sagde til hende, at hun skulle hendes sig med røven til mig, og jeg tog hendes i duggestyl. Mærke min pik flyve ind og ud af hendes var for meget, og jeg mærkede min orgasme var på vej, og jeg sagde det til hende. Så kom jeg, og min sperm røg op i hendes skede. Vil lagde os udmattet i sengen, og snakkede i 10 min. tid, mens vi kyssede engang imellem. Kl. var nu næsten 3, og vi gik i seng. Jeg vågnede ved, at jeg kunne mærke et eller andet ved min pik. Det var bare Gitte der var vågnet, og ville give mig et blowjob. Hun suttede, og jeg kom hurtigt i munden på hende. Tak sagde hun, og lagde sig om på den anden side og sjov.

Jeg vågnede kl. halv 10, og gik nedenunder for at finde noget reb. Jeg fandt om reb, og gik op til sengen. Gitte sov stadig, og jeg ville nu binde hende til sengen. Jeg bandt hendes og hun sov stadig. Jeg havde bundet hende med armene op over hoved, og benene spredte. Jeg har altid godt kunne tænke mig, at binde en dame og gøre hende mega liderlig.
Jeg kyssede og slukkede hendes hals, og hun vågede lidt. Jeg gav hendes et kæmpe tungekys.
Min pirrede tunge gled over alt på hendes krop, undtagen brysterne og hendes kusse. Hun stønnede allerede let, og spurgte om hun skulle voldtages nu. Ja, sagde jeg og gav hende et smil.
Så gav jeg hendes bryster en ordentlig æltetur, og suttede derefter i lang tid på hendes brystvorter.

Da jeg fandt reb havde jeg også fundet en fjer. Min tunge gik fra hendes bryst ned mod hendes fisse, og stoppede slikkeriet lige før hendes kusse. Jeg tog fjeren, og kørte den op og ned af låret på hendes, tæt på kusse, og snitte skamlæberne kort og væk igen. Jeg kunne se, hvor våd hun blev af det, og hun bad mig hele tiden om af blive slikket.
Jeg begyndte med min tunge at slikke hendes, men kun skamløberne, og hun vred sig og prøvede at få min tunge til at røre hendes klitoris, men det lykkes ikke for hende. Efter 10 mens. tid kiggede jeg op og spurgte hvad hun ville have.
“ Du ved det “ sagde hun. “ Nej”, sagde jeg bare for at drille. “ SLIK MIN KLITORIS, slik mig, Giv mig finger, Tungeknep mig, knep mig, tag mig i røven” skrig hun. Jeg slikkede nu på hendes klitoris, og havde kun slikket i et par sek. før hun kom.
Jeg fortsætte mig slikken, og snart hylede hun igen. Hun bad mig nu om at kneppe hende, og det gjorde jeg. Jeg løsnede hende først fra rebene, og lade mig ned oven på hende, og førte langsomt helt sikkert min pik frem mod hendes kusse. Da jeg var kommet ind begyndte jeg at kneppe hende hurtigt, og der gik ikke lang tid før jeg ville komme. Hun var også på vej mod en orgasme mere, og hun kom først. Men da hendes kusse trak sig sammen efter orgasmen kom jeg også i mange sprøjt inde i hendes varme og liderlige kusse.

Vi gik nedenunder og ville spise lidt morgenmad, men vi nåede aldrig så lang for, da vi stod i køkkenet begyndte vi at kysse som gale igen. “ Jeg er stadig væk liderlig” , sagde hun og blinkede med øjet, samtidig med at hun stadig nøgen stillede sig op af køkkenbordet. Jeg var straks med på ideen, og begyndte bagfra at kneppe hende. Jeg kunne holde lang tid da jeg lige var kommet, og stønnede som en gal de 10 min. jeg kneppede hendes sådan. Men jeg var endnu ikke kommet, og tog hende nu i røven. Det kunne hun som aftenen før godt lide, og hun stønnede som en gal. Jeg blev ved, og hver gang min orgasme var på vej, stoppede jeg lidt, for derefter at forsætte igen. Da jeg endelig kom havde jeg kneppet hendes i røven i 20 min tids.
Gitte smurte nogle rundstykker, og vi satte os og spise og snakkede lidt. Kl. var blevet 12, og de andre ville snart komme hjem. Gitte spurgte om jeg ville med i bad, og det ville jeg gerne. Badekaret blev fyldt med vand, og jeg lagde mig nederst, og lå lidt i kyssede og rørte forsigtigt ved hinandens kroppe.

Men pludselig kunne jeg mærke min pik røg ind i hendes skede, og da jeg kiggede op på Gitte spurgte hun om jeg havde lyst igen. Det havde jeg meget, og red red stille og roligt i lang tid. Jeg kunne holde lang tid i det tempo, da hun ikke er særlig stram. Men efter 25 min. måtte jeg mærke min varme sperm ryge direkte og i hendes kusse, samtidig med at hun skreg sin orgasme ud i rummet, så naboerne måske kunne høre os. Hun lænede sig forover mod mig, og lagde sig. Da vi kom op af badet var kl. 10 min. i et, og de ville komme hjem om halvden time. Vi satte os og snakkede.

Gitte sagde til mig, at jeg aldrig måtte sige dette til nogle. Hun havde nydt mig meget, men hun var jo gift. Hun sagde at vores møder måtte ophøre selvom, men vi kunne da stadig være venner. Ja sagde ja, men var faktisk lidt sur over, at hun nærmest har udnyttet mig, men jeg sagde ikke noget om det. Hun satte os og så nyderhederne, og klokken halv tog, satte hun sig på skødet af mig, og spurgte om jeg kunne være hurtig. Hun gled ned af mig, og fiskede min pik frem fra underbukserne, og begyndte at spille den af. Dette var vidunderligt, og da hun tog den i munden var jeg tæt på at komme, men reddede den på målstregen. Hun lagde sig ned, og jeg førte min hånd ned til hendes fisse. Jeg slikkede som en gal, og hun begyndte at stønne højere og højere. Nu kom i en orgasme, og jeg kunne mærke hendes safter.

Jeg gjorde min pik klar, men lige da jeg skulle til at føre den ind i hendes varme fisse, ringede telefonen. Gitte løb over og tog den, mens jeg samtidig driller slikkede hun fisse.
“ De kommer hjem om 10 min”. sagde hun og fik tøj på i en fart. Men hun sagde, at hun havde sagt at hun ville ud og løbe, så vi løb ned i den nærmest skov, og fandt en god sted. Hun træk bukserne af, og sagde KNEP MIG; JEG ER STADIG LIDERLIG: , jeg tog hendes med fuld kraft bagfra, og jeg kom hurtigt, men da hun ikke var kommet tog jeg min pik ud, og da den stadig var stil, sætte jeg den mod hendes røvhul, og trykkede den ind. Nu jamrende hun som en gal, “ ÅÅÅhhhhh JJAAA ÅÅÅÅhhhh JAAAA, jeg kommer “ skrig hun et par gange og kom igen voldsomt. Hun tog min pik ud, og lagde jeg skulle lægge mig i græsset. Hun red i lidt tid, men da jeg syntes at det gik for langsomt, væltede jeg hende om på siden, og kneppede hendes hurtigt. Jeg kom igen voldsomt, og hun kom også.

Bagefter aftalte vi, at vi ikke skulle lave sex mere, og aldrig skulle nævne noget, og lade som om at intet var hent. Vi gav hinanden et farvel kys, og jeg gik hjemad. Hun havde sagt til mig, at dette hun havde givet mig var en sex-leksion som jeg skulle bruge på unge piger.

Min mor´s veninde del. 3

Der gik nu lang tid, hvor mig og Gitte ikke snakkede specielt meget sammen, men kun når vi mødte hinanden var det kun med et hej, og et lille knus. En fredag i februar, hvor mine forældre ville tage af sted om aftenen, ringede telefonen, jeg var alene hjemme, da mine forældre ikke var kommet hjem, og det var såmænd Gitte. Hun ville bare invitere mig, og mine forældre ned til en omgang kaffe, men da mine forældre jo ikke var hjemme som jeg troede hun vidste, kunne jeg bare komme selv.

Jeg tog derned, og min pik var allerede stiv, da jeg gik ind til hende, da hun havde fortalt mig at hun være alene hjemme, da Uffe, og hendes 2 børn var i Århus samme aften Hun kom og åbnede, og gav mig et mere varmt knus end hun havde gjort det sidste stykke tid. Vi gik ind i stuen, og satte os. Hun snakkede lidt løst da hun pludselig spurgte, og jeg ville have sex med hende for ultimativ sidste gang. Det ville jeg gerne, og mens hun lagde sig på spisebordet, havde jeg allerede taget mit tøj af. Jeg tog min stive pik i hånden, og gik hen til Gitte, og befalede at hun skulle sutte den af på mig. Da jeg var lige ved, at komme gik jeg væk, og ned mod hendes varme fisse.

Hun havde stadig cowboy-bukser på, mens hendes trøje og BH allerede var kommet på. Jeg kyssede hendes, samtidig med, at jeg med den ene hånd masserede hendes kusse uden på tøjet, og med den anden hendes bryst. Det gav god effekt fordi, at jeg kunne mærke hendes safter gennem bukserne, så da jeg havde gjort det lidt tid, tog jeg hendes bukser af. Trusserne røg samme vej, men det fik kys med på vejen. Jeg kiggede ned mod hendes kusse. Min tunge fandt hurtigt hendes klitoris, og begyndte at slikke der. Det var noget hun kunne lide, og hendes stønnen steg til skrig, og snart havde hun fået en orgasme.
Jeg tog min pik frem, og mens hun stadig lå på spisebordet tog jeg hende. Hun nød til for hele tiden kom hun med små udbrud af “ JJaaa,jjjaaa, jeg kommer, jeg kommer, ååårrrrhhh ¨ååååårrrrrhhhh”. Jeg var tæt på, at komme og hun skrig “ knep mig, knep mig”. Jeg kom, og jeg mærkede hvordan min sæd pumpede ind i hende. Vi tog hurtig tøj på igen fordi, at Uffe ville snart komme hjem. Gitte spurgte om jeg ville med hende i sommerhus i morgen, hvor vi kunne nyde hinanden for allersidste gang. Det ville jeg selvfølgelig gerne, og aftalte med hende, at vi ville køre næste dag.

Næste dag kl. 3 hentede Gitte mig. Der var heldigvis ikke så lang derud til sommerhuset. Under turen fik mig og Gitte os en alvorsnak. Gitte kunne godt tænke sig, at leve sammen med mig hver dag, men hun havde børn og var næsten 20 år ældre. Jeg sagde også, at jeg har en kæreste, så dette ville blive vores sidste aften.
Vi kom ud til sommerhuset som var et gammelt et uden el, men dog med rigtig toilet og bad. Det lå ned til “ Riistinge Strand “ på Langeland, men vi var i februar måned, så det var nok lidt koldt. Vi kom ind i sommerhuset, og fik pakket ud, og spist frokost. Jeg var liderlig nu, og prøvede et par gange at overfalde Gitte. Hun kiggede på mig og sagde, at når det var vores sidste dag sammen, skulle vi ikke bare starte med, at hoppe på hinanden. Hun ville gerne gå en tur først, komme i bad og gøre sig lækker samt at spise aftensmad før den lange aften gik løs. Jeg kunne godt forstå hende. Efter jeg har fået kæreste på, laver vi tit ting sammen uden at tænke på sex. Så jeg besluttede, at lade som om hun var min kæreste. Vi tog varmt tøj på, og ned mod stranden. Gik hånd i hånd.

Da vi kom tilbage fra gåturen sagde hun, at jeg skulle vente på stranden. Jeg ventede, og hun kom tilbage med et tæppe, og 2 håndklæder. hun løb ind i græsset og fandt et sted med læ, hvor vi kunne ligge hvor ting uden nogle ville opdage dem. Hun smed alt sit tøj. Jeg gik derop, og smed også alt pik. Kiggede ned på stranden, og kunne et se nogle. Det var faktisk koldt, og blæsende så der ville nok ikke komme nogle. Vi løb sammen ned mod vandet, og skyndte os ud. Det var pissekoldt, og vil kom hurtigt op igen. Vi løb op til håndklæderne, og tørrede os. Gitte sagde til mig, at vi skulle ligge tæt rullet ind i tæppet. Det gjorde jeg, men min pik var stiv nu. Jeg lå og rørte hende i skridtet nu, og hun begyndte at stønne. Brugte begge hænder nu til at give hende finger, og masserede hendes klitoris, mens hendes hånd var på min pik. Hun var våd nu, og jeg spurgte om hun ville. Det ville hun godt, og stadig indrullet i tæppet førte jeg min pik op i hende. Jeg begyndte stille og roligt, at støde, men jeg syntes hun var stram, og hun sagde fordi, at hende og Uffe ikke havde haft sex i 4 måneder. Jeg nød det, men den gik hurtigt af på mig. Bagefter lå vi bare og varmede os, mens min pik stadig var inde i hende.

Vi gik tilbage til sommerhuset, og hun tog et bad. Bagefter tog jeg et bad, mens hun lavede en mad på gasblus. Vi gik ind i den lille stue, og satte os ved bordet, hvor der var tændt op i karminen. Vi sad og spiste der, og hyggede os. Bagefter efter vaskede vi op, og gik derefter ind i soveværelset. Det var et flot soveværelse med havudsigt. Gitte havde hele tiden gået med morgenkåbe, og hun smed den nu, og stod helt nøgen. “ Jeg lovede, at vi kunne have vores sidste aften sammen” sagde hun, og hoppede på mig. Rev mit tøj af, fandt min pik som var stiv, og satte sig på min pik og begyndte at ride, og hoppede som en gal, og der fik ikke lang tid enden den gik af på hende. Hun træk sig og, mens i stedet for at bruge fisse, da hun skulle ride videre brugte hun nu røvhullet. Hendes røvhul er meget stramt, og jeg kom hurtigt. Herefter faldt vi begge i søvn.

Det blev en lang nat/morgen med masser af sex, men det vil jeg ikke skrive om, da i ved hvordan vi elskede.

Et par uger efter, flyttede Gitte til Århus sammen med Uffe fordi, at hun skulle læse der, og Uffe havde fået job. Jeg har ikke set hende siden, men sidst i denne sommerferie skal vi derop med mine forældre. Det kunne være, at hun ikke havde glemt mig. Men skriver mere senere, hvis det er…

porno med danske piger