Den unge nabo dreng tændte en sex-gnist i mig!

SPAR MANGE PENGE

Jeg er en moden kvinde på 55 år, der bor alene i et pænere villakvarter, efter min mand forlod mig for en yngre pige, han havde mødt på hans arbejdsplads. Det var efterhånden et års tid siden jeg blev forladt og havde ikke haft sex med nogle siden, kunne mærke liderligheden efter pik blev mere og mere intens for hver dag der gik.

Havde de sidste par måneder fået øjnene op for naboen søn, når han var alene hjemme og gik rundt i haven kun i et par små badeshorts, han var en en knejt på 17 år med en flot markeret krop og med en pæn bule i bukserne. Jeg var nærmest blevet besat af ham, hver dag kiggede jeg ud af vinduet for at se om han var ude i haven.

En dag da jeg vågende og var rigtig liderlig, stod jeg op kun i ført trusser og kiggede ud, i håbet om at han var der. Der så jeg han, han lå på et tæppe helt nøgen og spillede pik! Jeg mærkede med det samme blodet bruse gennem min krop, min fisse sitrede og var våd på nul komma fem. Kan ikke huske at jeg nogensinde i mit liv har været så liderlig. Imens jeg kiggede på hans lækre krop og så hans hånd der langsomt kørte op og ned at den stive pik, lod jeg min ene hånd vandre ned i min trusse hvor en finger hurtig fandt min våde revne og hårde klit der nærmest tikkede om at blive stimuleret og tilfredsstillet.

Alt i mens jeg stod og onanerede med et stift blik rettet mod hans unge flotte pik, begyndte han at køre hånden hurtigere og hurtigere og med et skød et han sin opsparede sæd op i luften med en kraft jeg aldrig har set, sæden nærmest flød ud af den virile pik og hans maven blev fyldt med den hvide nektarin. Men dette syn for min øjne kom jeg selv i et brag af en orgasme, mine ben rystede og et højt langt støn kom ud af mine læber mens det flimrede for min øjne.

Da jeg kom til mig selv og kiggede ned på græsplænen, så jeg knejten kiggede op mod mit halvåbne vindue og vinkede til mig med et stort smil. NEJ NEJ! hvor pinligt var min først indskydelse, her stod jeg med blottede bryster og stønnede for åbne vinduer, jeg vinkede hurtigt tilbage og smilte, hvorefter jeg rullede gardinerne for.

Efter et bad lå jeg på sofaen, kun i min lille tynde hvide, lidt gennemsigtige natkjole… Det skulle bare være en slap af dag med god kaffe, samt en god film. Jeg lå stadig med en liderlighed i kroppen, efter den begivenhedsrige morgen og havde stadig billederne på min nethinde, af den unge mands stive pik og alt den sperm han kunne levere.

SEX I DAG?

Bank bank! – Åh, nej det bankede på døren, jeg slæbte mig derud… Der stod den unge nabo og ville låne lidt kaffe… Jeg smilede til ham og sagde, kom indenfor, så skal jeg finde det til dig.

Han gik bag mig og jeg kunne mærke hans ånde i nakken… Da jeg rakte efter kaffen i skabet, tog han omkring livet af mig og pressede sit underliv imod mig… Han vendte mig blidt om og kyssede mig hedt og længe.

Min natkjole røg på gulvet og han kyssede mine store bryster… nappede i dem og slikkede skønt på brystvorterne.. Jeg rev hans t-shirt af og lynede hans bukser ned og hev dem af sammen med underbuskerne, en flot stiv pik sprang ud klar til sjov og ballade. Jeg fandt en isterning i fryseren og tog den i munden… kyssede ham på brystet og videre ned til hans lem, tog et par nye isterninger og slugte hans unge lem, bevægede tungen frem og tilbage og slikkede intenst mens han stønnede og vred sig.

Han prustede højt og bad mig sætte mig på kanten af køkkenbordet… Han løftede mine fødder op på bordet og spredte mine ben totalt, mens han kyssede mit inderlår… Hans tunge, fandt min kilder og han sugede den til sig… lod tungen køre langsomt op og ned langs mine skamlæber…Det var frækt at se på og dejligt at mærke…Jeg nussede hans hår og roste ham for hans arbejde.

Jeg hoppede ned fra bordet og tog ham med ind til sengen…. fandt en stol og stillede ved enden, hvorefter jeg bad ham tage plads… Jeg fandt min største dildo og lagde mig på sengen foran ham og legede med mig selv… Det ophidsede ham vildt og han kunne ikke sidde stille… Han tog sit lem i hånden og kørte med lange seje træk, frem og tilbage.

Jeg ville mærke ham nu… rejste mig op og satte mig ned over hans stive lem…Red i en langsom rytme, mens vi intenst lod vores tunger mødes i et lidenskabeligt kys. Han skubbede mig blidt væk og beordrede mig på knæ i sengen, hvorefter han lod sit stive lem finde mit bagerste stramme hul og lod dildoen presse mod min fisse, centimeter efter centimeter kom den længere og længere op i min våde og grådig fisse… skøøøønt!!!

Jeg eksploderede i en kæmpe orgasme mens jeg havde den unge nabos pik i min røv, min krampetrækninger forplantede sig i ringmusklen og malkede hans skønne pik, snart kom vi sammen i en voldsom fælles orgasme, hvor både min safter og hans sperm blev blandet.

Det var ikke sidste gang min unge nabo fik mere end kaffe når han kom forbi 😉

Elsker den smukke unge pik, der altid er klar og kan stå igen og igen selvom han har fået flere udløsninger efter hinanden.

PS: For ikke så længe siden ringede min tidligere ægtemand og sagde, at hans nye forhold ikke holdte og om vi ikke skulle ses til en kop kaffe. Det var en fryd at fortælle ham jeg var travlt optaget med min unge elsker der ofte kom forbi med fløde til kaffen.

porno med danske piger