Min private herskerinde

Det er min tilfredsstillelse, det handler om! pointerede hun: “Hvis den går på dig, får du pisk!” “Ja, Madame Stephanie,” mumlede jeg lydigt. Men jeg kunne ikke efterkomme hendes ordre…

For nogle måneder siden fik jeg lyst til at overraske min kone, en fredag aften fandt jeg filmen “O’s Historie”.

Min hustru var usædvanlig tavs, mens vi så filmen. Bagefter havde hun røde kinder. Og hendes øjne skinnede med en sælsom glans. “Det var en interessant film,” sagde hun så efter at have siddet en stund og drejet sit vinglas i hånden: “Men rollerne skulle nu have været byttet om…”

“Byttet om?” Jeg stirrede forvirret på hende. “Ja,” sagde hun fast. Hun flyttede ikke øjnene fra mine: “Jeg har lyst til at prøve at dominere dig seksuelt. Gå ind i soveværelset og klæd dig af!” Jeg gloede måbende på hende. Men hendes myndige ansigtsudtryk sagde mig, at jeg heller måtte adlyde.

Da jeg stod nøgen, inde i soveværelset, følte jeg mig temmelig dum. Hun tog sig åbenbart god tid. Men jeg turde ikke kalde på hende. Eller gå ind i stuen og se, hvor hun blev af.

Mod min vilje, mærkede jeg, at min pik blev stiv. Fornemmelsen af at være helt blottet, og underlagt en kvindes kommando, var ny for mig. Men den gjorde mig stærkt liderlig. Det måtte jeg indrømme.

Omsider kom hun. Hun havde taget kjole, underkjole og trusser af. Og stod nu blot i bh, strømpeholder, strømper og sine mest højhælede sko.

I venstre hånd havde hun en tørresnor, et hundehalsbånd, og en hundepisk… Det er ellers mange år siden, vi har haft hund. Jeg vidste ikke, hun havde gemt det!

Hun styrede lige hen mod mig. Kiggede mig direkte i øjnene. “Hvem er du?” Jamen, hun vidste da udmærket, hvem jeg var!? Jeg stirrede forvirret på hende. “Du er ikke hurtig nok til at svare!” sagde hun vredt. Og gav mig en knaldende lussing: “Hvem er du?” Jeg tog mig til kinden. “Din… din mand…” stammede jeg fåret.

En knaldende lussing til: “Forkert. Du er O. Du er min sexslavinde! Må jeg høre?” “Jeg… jeg er O. D-din sexslavinde…” stammede jeg. Min kind sved og brændte. Og min pik var ved at sprænges, af liderlighed.

“Godt, slavetøs. Og hvem er jeg?” Jeg tænkte, så det knagede. Når jeg nu ikke var hendes mand, hvem var hun så mon?

SEX I DAG?

Endnu en knaldende lussing: “Usle slavetøs. Næste gang bliver det pisken!” Hun holdt den digre hundepisk op for næsen af mig. “Jeg er Madame Stephanie. Må jeg så høre?” “Du… er…” Jeg nåede ikke længere. “På knæ, din elendige slavekusse. Jeg advarede dig. Nu skal du ha’ pisk!” Forbløffet, og bange, faldt jeg på knæ. Min herskerindes blik lynede: “Ned på alle fire! Og strit godt med den lille tøserøv!” Skælvende, af frygt og ophidselse, adlød jeg. Små dråber slim dryppede fra min dunkende stivert. Hun så det: “Du sviner på gulvtæppet, slavetøs. Slik det op!” Hun trådte et par skridt tilbage. Og hundepisken faldt, med voldsom kraft, tværs over mine balder. Jeg undertrykte et skrig. “Jeg skal give dig noget at hyle for,” sagde hun truende. Og piskens snert landede på min ryg. “Slik!” Kuet og frygtsom slikkede jeg de små dråber op. Piskesnerten ramte mig bag på lårene. På begge lår på een gang. “Av!” Jeg krympede mig.

Hun bøjede sig ned og gav mig hundehalsbåndet på. “Sådan! Nu kan man se, hvem du tilhører!” Derpå gik hun hen og åbnede klædeskabet. Hun fandt snart, hvad hun søgte.

“Rejs dig op!” Fortumlet kom jeg på benene. “Tag det på!” Hendes stemme var så hård, som de piskesmæld, hun havde givet mig.

Hun pegede på den lille bunke tøj, hun havde lagt på sengen: En lyserød, kort, gennemsigtig nylonnatkjole med flæser. Et par lange, sorte, tynde crepestrømper med søm. Og et par lyserøde blondestrømpebånd.

Mine kinder brændte lige så meget, som min stribede bagside. Men jeg turde ikke være ulydig. Iført mit nye pigetøj fik jeg ordre til at lægge mig, på ryggen, på sengen. Hun bandt mine arme og ben til dobbeltsengens ben. Min pik dunkede, så det gjorde ondt. “Nu skal du tilfredsstille din nye herskerinde,” sagde hun strengt.

Hun satte sig over skrævs på min pik. Pisken lå på sengen, så jeg kunne se den. “Det er min tilfredsstillelse, det handler om!” pointerede hun: “Hvis den går på dig, får du pisk!” “Ja, Madame Stephanie,” mumlede jeg lydigt. Men jeg kunne ikke efterkomme hendes ordre: Hendes kusses bevægelser bragte mig, på sekunder, til randen af orgasme.

Idet hendes fingre fik hendes clitoris til at eksplodere, kom jeg også. Jeg sprøjtede og sprøjtede. Kaskader af fed, slimet sperm vældede op i min herskerindes indre. Mens jeg græd af skam, angst og ydmygelse.

“Din uartige slave-tøs!” skændte Madame. “Har jeg ikke forbudt dig, at få orgasme?” Jeg fik en hård lussing på hver kind. Og i een, smidig bevægelse flyttede hun sig. Og skrævede nu over mit ansigt. “Slik, slavinde. Slik din herskerindes fisse ren. Helt ren! Bagefter skal jeg piske din røv i laser!”

Jeg slikkede, og slikkede. Min strenge herskerinde fik endnu tre orgasmer…

Da hun endelig var tilfreds med mit arbejde, løste hun mig, vendte mig om og gav mig 50 slag med hundepisken. Tværs over mine balder. De var stribede som et vaskebrædt flere dage efter… Bagefter løste hun mine reb. For dog, straks efter, at binde mine arme og ben sammen. “Så jeg ved, hvor jeg har dig i nat,” sagde min herskerinde. Og lagde sig til at sove.

Næste morgen løsnede Madame mine bånd. Så jeg kunne bevæge mig omkring. Og servere morgenmad for hende. Tilfreds inspicerede hun min røv. “Det har du længe trængt til!” sagde hun. “Og så kan du godt gå i gang med rengøringen. Nu går jeg ud og køber ind!”

Det er svært at støvsuge og vaske gulv, når man kun kan bevæge lemmerne en smule. Fordi et kort stykke snor holder dem sammen. Det sved i mine forslåede røvbalder. Og jeg måtte hele tiden hen til spejlet. For at betragte mine striber.

I løbet af de næste uger, blev min forvandling til en “mandlig O” fuldkommen. Madame tvang mig til at rage mit skæg af. Og hun barberede hver eneste hår af min krop.

Hun overtog fuldstændig kommandoen over mit liv. Hun købte feminint tøj til mig. Og højhælede damesko i min størrelse. Hun lærte mig at lægge make-up.

Hun købte dildoer i forskellige størrelser. For at træne mit stakkels røvhul op. Så hun til sidst kunne kneppe mig. Med en kæmpemæssig, kunstig pik, som hun spændte fast på sig selv.

Inden længe tvang min herskerinde mig til at skrive under på en kontrakt. Hvor jeg bekræfter, at jeg er hendes ejendom. Som hun kan misbruge, straffe og låne ud… Eller ligefrem sælge!

Nu har hun søgt optagelse i en loge. For dominerende kvinder, og deres slaver. Hun har fortalt mig, hvad logens optagelsesritual er: Jeg skal have isat ringe i brystvorter og pik.

Desuden skal jeg brændemærkes. Derefter vil alle logens damer piske mig. Til slut, skal jeg tilfredsstille dem alle seksuelt. Jeg er virkelig nervøs ved tanken, men samtidig gør den mig voldsomt liderlig…

porno med danske piger