Jeg søgte en mand til at “voldtage” mig!

Så bandt de mine ben fast oppe over mit hoved og godt ud til siderne, min sjaskvåde fisse og røv lå nu frit tilgængeligt til at se på og bruge. Lisa begyndte at slikke min fisse…

Vi havde en annonce i Weekend Sex hvor vi søgte en mand til at “voldtage” mig efter at han havde bundet min mand.

Vi fik et brev fra et par på 39 år, der spurgte om vi ikke kunne bruge et par i stedet. De skrev lidt om, hvordan de ville “bruge” os, hvis vi lod dem få chancen. Først var jeg ikke særligt interesseret og sendte dem et brev der fortalte, at vi allerede havde fundet det vi søgte. Jeg havde 4 gode affærer med forskellige mænd, men pludseligt kom jeg i tanker om brevet fra (lad os kalde dem) Lisa og Kim. Jeg fandt deres brev frem og snakkede med min mand om det. Fortalte ham at jeg alligevel gerne ville prøve at mødes med dem. Han gav grønt lys (som han plejede gøre). Jeg skrev et brev til dem, at jeg alligevel var gået og blevet tændt på deres brev, så hvis de stadig var interesserede så ? ?

Jeg sendte brevet, nu var det for sent at fortryde. To dage senere ringede telefonen, Det var Kim han sagde: “Hej Lene, jeg er glad for at du ombestemte dig, jeg blev nemlig ret så liderlig af at se dig ligge bundet på billedet i annoncen, og jeg vil helt sikkert kneppe dig godt og grundigt”. Vi aftalte et møde den følgende weekend. Vi fik fat på en veninde der ville være babysitter og kørte til x by for at besøge dem. De var et pænt par, Kim var omkring 190 sporty og med sort hår, Lisa var omkring 170 og let buttet. Hun havde store tunge bryster og var blond. Vi fik et glas vin og en snak, de var vældig flinke og vi snakkede i omkring 2 timer. Så sagde Kim pludselig: “Nå hvad syntes I, vil I gå videre med ‘legen’ eller skal vi droppe det”. Jeg så over på min mand, han gav mig et lille nik, jeg følte hvordan mine trusser blev sjaskvåde, da jeg sagde: “Ja Kim vi er med på den værste”. Så så Kim på Lisa og sagde: “Gå ind og gør soveværelset klar”. Hun forlod stuen, det var tydeligt, hvem der bestemte. Kim sagde: “Når vi først er startet er der ingen vej tilbage, er du helt sikker Lene”? Jeg så på ham, og den store bule i hans bukser og sagde med rystende stemme: “Ja Kim”.

SEX I DAG?

Jeg tænkte overhovedet ikke på eventuelle konsekvenser, jeg var bare så liderlig nu. Kim sagde: “Fint” og bad mig om at blive i stuen, han tog min mand med ind i soveværelset, ca. 10 minutter efter hentede han mig. Vi gik ind i soveværelset, på deres store dobbeltseng lå min mand udstrakt på den ene side, han var bundet solidt til hoved- og benenden af sengen han var helt nøgen og hjælpeløs. Lisa suttede på hans pik. Hun havde en lille BH på, hvor hendes bryster var ved at vælte ud over kanten og ganske små trusser. Min mand så på mig men sagde intet, han var kneblet. Nu kom turen til mig. De trak mig af alt mit tøj og lidt efter lå jeg ved siden af min mand, bundet solidt.

Lisa tog sine trusser af og skrævede ind over mig og tvang mig til at slikke hendes drivvåde fisse. Jeg slikkede hende til orgasme, og var nær blevet kvalt da hendes ben gav efter og min mund og næse blev lukket af hendes fisse. Hvis Kim ikke havde trukket hende væk, så var jeg blevet kvalt. Så blev jeg “tvunget” til at sutte på Kims store pik. Lisa suttede igen pik på min mand, men hver gang han var lige ved at komme, så holdt tæven op. Stakkels ham, men jeg kunne intet gøre!

Pludselig måtte jeg sluge al Kims sperm. Så bandt de mine ben fast oppe over mit hoved og godt ud til siderne, min sjaskvåde fisse og røv lå nu frit tilgængeligt til at se på og bruge. Lisa begyndte at slikke min fisse, det føltes skønt, Kim tog billeder mens hun slikkede. Men hun var en rigtig tæve, hun stoppede hele tiden lige før jeg fik orgasme. Jeg tiggede hende om at fortsætte, men uden held. Hun slikkede min fisse i evigheder, sådan føltes det når man ikke fik det sidste slik til orgasmen. Endelig, hun stoppede ikke. Jeg følte det som om min krop eksploderede da jeg endelig kom. Jeg rystede og skreg. Da jeg lidt efter var faldet lidt til ro, fandt hun en “butplug”, hun pressede den op i min røv efter den lige havde været oppe i min fisse for at blive smurt. Det gjorde ondt, det var en ret stor plug, men det lindrede lidt da den nåede det smalle sted. Og lidt efter begyndte det at være skønt, især da Lisa overtog kameraet og Kim pressede sin store pik op i min liderlige fisse.

Hans pik var ret så stor 30 cm tror jeg og tykkelsen næsten som en ølflaske. Det gjorde ondt i starten, men lidt efter bare skønt. Her lå jeg ved siden af min stakkels mand, fyldt til det yderste af pluggen og ikke mindst Kims store tykke pik. Han kneppede mig med dybe hårde stød. Det føltes næsten som om mit indre blev revet fra hinanden, men det var bare skønt. Jeg fik 2 orgasmer før han fyldte min fisse med sin varme fedtede sperm. Bagefter måtte jeg slikke hans pik ren for vores blandede safter. Nu havde Lisa fundet en stor dildo til at spænde på, hun lod den ene del glide op i hendes fisse og spændte seletøjet. Imens måtte jeg sutte Kim klar igen. Da han var “kampklar” løsnede de mine reb. Lisa lagde sig på ryggen og jeg blev nu tvunget til at ride på hendes store gummipik.

Kim skrævede over hendes ben og skubbede mig frem over Lisa. En forfærdelig tanke for gennem mit hoved, han vil kneppe mig i røven med sin kæmpepik. Jeg skreg: “Nej Kim ikke det”! Lisa holdt fat i mig og Kim smurte mit røvhul ind i creme. Jeg mærkede hans pikhoved imod mit snævre røvhul. Jeg skreg: “Neej Kim, du er alt for stor neeeej”! Jeg følte det stædige pres mod min ringmuskel, der pludselig gav efter og pludselig var hans store pikhoved oppe i min røv, ringmuskelen krammede hans pik lige bag hovedet. Jeg var lige ved at græde, det gjorde forbandet ondt, men det tog han sig ikke af.

Ganske langsomt blev hele hans store pik presset op i min smertende røv. Jeg følte det som om jeg skulle sprænges, en stor gummipik i min fisse, og nu Kims “monsterpik” i min røv. Det var for meget. Nu kneppede han mig i røven, mit snævre røvhul gjorde udslaget, det varede ikke længe før han pumpede min endetarm fuld af sperm. Det var for meget for mig, jeg følte det som om mit hoved skulle eksplodere, kom i en enorm orgasme og besvimede. Da jeg vågnede, sad min mand ved siden af mig og strøg over min krop, vi var alene i soveværelset. Jeg vaklede ind og tog et brusebad. Bagefter fandt jeg mit tøj og tog det på. Vi sagde farvel på vej gennem stuen og gik ned til bilen og kørte hjem. På vej hjem sagde jeg til min mand: “Det var egentligt ret så liderligt og jeg fik et par rigtig fede orgasmer, men jeg vil ikke prøve det igen, det gjorde alt for ondt. Jeg kan knap nok sidde ordentligt i sædet”. Han sagde: “Som du ønsker min skat”.

Forfatter: Tina

porno med danske piger