Miss P..

SPAR MANGE PENGE

Jeg stak min tunge ind, der var varmt og vådt, kunne høre en stønne sagte. Kunne ikke difinere om det var Miss P eller Q. Men jeg nød det, kunne mærke en hånd om mine nosser…

Jeg havde i min fantasi, været forbi Hanne. Eller Miss P som jeg jo havde fået afvide, jeg skulle kalde hende… Når jeg lå der og spillede pik, havde drømmene det jo med, at udvikle sig. I dag er jeg 38 og kan godt drømme mig hjem til Miss P igen.

SEX I DAG?

Jeg habde fået besked på, at være der lørdag kl 12. Miss P havde lovet mig, at hun ville have en overaskelse til mig.
Kl 12 tog jeg i døren, den var låst, Miss p åbnede.
Jeg tråde ind, og begynde at tage tøjet af. Det plejede jeg jo, at gøre.
Jeg havde kanpt fået bukserne ned om knæene, da jeg kunne høre een bevæge sig i køkkenet.
Jeg stoppede og kiggede på Miss P, hun smilede bare tog fat om mine nosser.
Kan du li´at besøge mig. Ja svarede jeg, Fint svarede Miss P.
Så må du hellere gøre hvad der bliver sagt.
Men til gengæld, så lover jeg dig, at du får fisse i dag.
Normalt slikkede jeg hende jo kun. Og så spillede hun den af på mig, som beløning…
Men tag så dit tøj af, jeg kunne kende tonen igen og gjorde hvad der blev sagt.

Da jeg var nøgen, gav Miss P mig bind for øjne.
Min virkelig ramte mig, jeg skulle være nøgen, foran en kvinde. Som jeg aldrig ville kunne sætte ansigt på. En tanke der kan tænder mig voldsomt til en hver tid…
Jeg blev ført ud i køkkenet, mens Miss P sagde her er han så, min lille slave.
Hmmm han ser sgu da meget dejlig ud, selv om den der, godt være lidt større. Det har jeg aldrig skænket en tanke svarede Miss p.
Jeg har aldrig brugt ham på den måde. Han slikker min fisse og det gør hen bare så godt.
Men jeg kan godt ser hvad du mener forsatte hun.
Kvinden som jeg vil kalde for Q sagde så. Men hvis vi fjener noget af hans hår vil det se meget bedre ud. Jeg sank en klump, hun som jeg ikke viste hvem var, ville barbere mig.
Troede jeg.
For hun forsatte har du noget voks. VOKS det rungede i mit hovede. Voks, jeg vist det ville være forbundet med en hvis form for smerte..
Jo jeg har noget på badeværelset. Jeg kunne høre een rejste sig. Og gå ud, jeg kunne mærke en hånd om mine nosser. Der blev trukker lidt ned i dem. Min pik rejste sig, jeg følte mig ydmydet og vildt tændt.
Måske var det Miss P der sad og tog mig på nosserne. Det kunne jo os være Q.
Hånden tog nu fat om selve pikken, hånden kørte op og ned. mens den klemte mere og mere. Jeg kunne mærke presæden komme op igennem pikken.
Der blev presset en dråbe ud. Jeg følte mig udstillet, liderlig, ydmydet og med en følse af taknemmelighed..
Det gav et sæt i mig, da jeg mærkede tungen, der lige kørte over spisen.
Fjernede presæden..
Jeg var har aldrig været så tændt. Jeg kunne høre “den anden” komme tilbage.
Og hånden forsvandt..
Kom her blev der sagt og jeg blev taget i hånden og ført til en stol, hvor jeg blev sat. Spred benene, forsatte Q.
Jeg gjorde hvad der blev sagt. Har du nogen sinde prøvet det her før forsatte hun. Nej svarede jeg. Så må vi heller sørge for, at du bliver siddene. jeg kunne mærke, at der blev sat noget om mine ben. Jeg blev bundet til stolen med spredte ben.
Total udstilling…

Jeg kunne høre micro ovnen, være færdig.
Så er det klart sagde Miss P. Hvem af dem der satte sig mellem mine ben ved jeg ikk.
Jeg kunne nu mærke den varme voks, på mine nosser. Det føltes så dejligt, min pung blev slap min pik blev stiv igen, der blev putte noget andet på pungen, en hånd kørte op og ned af det.
Så kunne jeg mærke varm voks på min brystvorter. Mine vorter her aldrig været særlige sesitive. Men det her, det var dejligt.
Kunne mærker hvordan varmen bredte sig i brystet, og forplantede sig længere ned. Rrrrzzztt sagde det, det gav et sæt i mig.
Jeg havde lyst til, at rejse mig og løbe min vej.
Min nosser træk sig sammen, rrrrzzzt sagde det igen. Denne gang var det brystet.
Jeg viste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv.
Varm voks på nosserne igen, jeg slappede af.
Voks på brysted dejlig, rrrzzztt denne gang hev de samtidigt. En ubeskrivelig følse bredte sig i min krop, varme og panik.
De forsatte, jeg kunne mærke hvordan den ene arbejde sig rundt om min pik. Mens den anden arbejde sig ned af. Hvor lang tid det tog, ved jeg ikke.
Jeg befandt mig i en udefinerbar verden, af smerte og nydelse, jeg har aldrig været så sesitiv.
Neeej hvor er han fin nu,sagde Q. Ja svarede Miss P, og jeg trnger til blive slikket. ditto svarede Q. Hmmm kunne jeg høre, de kyssede, jeg var sikker på, at de kyssde. Jeg ville så gerne se det.
Jeg blev løsnet fra stolen og og sat på knæ.
En hånd lage sig på hovedet af mig og trk mig forlænds. Jeg kunne dufte den, før mine læber ramte de glatte læber.
Jeg stak min tunge ind, der var varmt og vådt, kunne høre en stønne sagte. Kunne ikke difinere om det var Miss P eller Q.
Men jeg nød det, kunne mærke en hånd om mine nosser. Den klemte om dem i et fast greb. Mine tunge arbejde sig rundt i den våde fisse. Jeg nærmerede mig klitorisen, jaaaa stønnede hun da jeg ramte. Hun rystede, jeg sugede nulrede mit bedste.
Hun kom, jeg var ikk i tvivl. Jeg blev lagt på gulvet, den anden satte sig over mit ansigt. Hun satte sig godt tilrette. min tunge skilte hendes læber, hun var meget våd, Jaaa slik mig som du plejer. Det var Miss P, og jeg slikkede hende, bed hende i læberne gansk forsigtigt, sugede dem ind i munden.
Mens jeg masserede dem med tungen. Stak tungen op i henden, så langt jeg kunne, ønskede mig en tunge der var dobbelt så lang. Jeg kunne ikke få den langt nok op i hende.
Ahhh hun var så våd og varm. Jeg var i himmelen, da jeg hørte Q sige.
Jeg er slet ikke færdig med ham der i nu. Tanker i mit hovede, hvad mente hun.
Du gør bare hvad du har lyst til sagde Miss P, men jeg har aldrig været rigtig hård ved ham. Bare rolig svarede Q. Hun forlod stuen, mens Miss P kørte fisse rundt i ansigtet på mig. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at rammer hendes klitoris.
Miss P tænde tydeligvis på det. Hun pressede den ned mod min mund. Jeg pressede min tunge mod den. Hun kom, stønnede højlydt….
Satte sig tungt på mit ansigt, jeg kunne næste ikke få vejret.
Så kom lige væk der fra, kunne jeg høre Q siger. Miss P forsvandt fraq mit ansigt.
Rejs dig op, jeg gjorde hvad jeg fik besked om. spred benene lidt. Jeg kunne mære, at hun bandt en snor om mine nosser. Og op omkring min pik.
Nu gør jeg lige ham her klar så skal vi lege med ham.
Hmmm svarede Miss P, da hun færdig med, at binde kunne jeg høre hende sige: se hvad jeg os har. Tror du han kan klare den, det finder vi ud af var svaret.
Det kan blive interessandt, forsatte Miss P. Sæt dig på knæ igen. Nej på alle 4, vi se dig på alle 4. Med hovedet helt ned til gulvet. Den følse jeg havde, da jeg bundet til stolen. Af at være udstillet.
Var vand ved siden af det her. Hun, Q sad bag mig, og jeg viste hun sad med noget, jeg skulle afprøves med. Jeg havde bange tanker.
Som blev bekrægtiget, da jeg mærkede en hånd på min røv. Hånd skubbede min ene balle ud til siden. Jeg mærkede noget køligt ramme min hul.
En finger kørte det rundt, det var dejligt, det kilde. Pludselig kørte hun fingern op i røven på mig. Jeg strakte helt ud i ryggen. Bøjede hovedet op, stønnede…
Hun kørte fingeren frem og tilbage, mærkede hvordan det blev til en fantastisk følse. Fingern forsvinder. Noget koldt og væsenligt større end fingern ramte mig. Hun pressede, Miss P lage en hånd om min mund, mens hun sagde, at hun ikke ville høre en lyd.
Jeg bed sammen, dygtigt dreng, roste Miss P. Jeg kunne mærke hun bed mig i øret, kørte tungen rundt i øret på mig. Jeg var helt ude af kontrol. Jeg var i deres hænder.
Q kneppede mig i røven, hun stoppede og nu begyndte den, at vibere. Jeg blev helt slap, hvis ikk det var fordi Miss P havde fat i mig var jeg gledet helt ned. Jeg millimeter fra, at komme. Q stoppede. Ved dig om, jeg vendte mig. stadig med dildoen oppe i mig.
den ene satte sig på ansigtet, jeg slikke igen en dejlig varm og våd fisse. Min pik var så stiv. Det hjalp selvfølgelig med strubben om min pik og nosser.
Selv om jeg tvivler stækt på, at den ville falde hvis den blev løsnet.
Jeg var tændt…
Nu vil jeg mærke din pik i mig sagde Miss P. Hun havde aldrig kneppet mig før.
Hun satte sig og gled ned over min pik, i en bevægelse.
Hun begyndte at ridde mig. Hun stønne, jeg havde aldrig hørt hende så tændt før.
Q satte sig på ansigtet af mig. Slik mig var det eneste hun sagde. Kunne jeg gøre andet, jeg følte det som om jeg var i en orgasme.
Alt gik på mig, på nær pikken. Miss P kom hun nærmest skreg sin orgame ud ud i rummet og forsvandt kort efter fra pikken.

Nu er det fanme min tur sagde Q. Og jeg vil ha din sæd i mig. Og så kneppede hun mig, jeg kunne mærket presset stige i min pik. Jeg ville komme, jeg ville sprøjte, som jeg ikke havde sprøjte.
Det samlede sig i punge, det følte som om mit pik hovedet ville flække. Jeg kom, eksploderede gjorde jeg.
Det summede i min røv, jeg kunne næsten ikke holde det ud.
Jeg ville stoppe den, men jeg hverken kunne eller ture. Jeg faktisk ikke rigtig i stand til, korigere min bevægelser. Q red mig hun, hun kneppede mig. mens hun sagde, jeg har dig lige hvor jeg vil. Jeg kunne mærke din sæd sprøjte op i min fisse. Og det tænder mig, når jeg kan mærke sæden sprøjte op i mig. Forsatte hun, arr jeg skal kneppe dig ja jeg skal, Hun sad og hisede sig selv op. Hun kørete fisse frem og tilbage op og ned jaaaaaaaa. Hun kom, hun rystede. Faldt sammen hen over mig, drejede mit hovede kyssede mig, blødt varmt. Vi to mødes igen sagde hun.

Der var stille, et stykke tid. Så blev snoren løsnet. Kom op og stå. Det var Miss P. Hun tog mig i hånden. Og førte mig ud i gangen. Hun tog bindet af mig. Kiggede mig dybt i øjne, var det godt. Sagde hun med en vis ironi i stemmen. Ja svarede jeg. Var godt med noget i røven forsatte hun. Ja det var svarede jeg.
Hun satte sig ned foran mig. Tog min pik i munden. Ikke på en kræven måde. Hun slikkede mig ren. Rejste sig, kyssede mig. Kiggede igen på mig. Mens hun sagde, tak for dag. Vi nød det også. Og måske hun kigger forbi en anden dag. Eller jeg finder noget andet, du kan få i røven. Hvem ved, men smut nu med dig. Jeg ringer næste gang jeg vil bruge dig.
Da jeg gik på gade suste der massere af billeder og tanker igennem mit hovede. Jeg smillede. Tænkte, at næste gang jeg stod og kiggede på en dejlig dame. Sååå kunne det jo være hende;-)

porno med danske piger