Får jævnligt en sutter af svigermor

SPAR MANGE PENGE

Jeg er 48, og min kone er 25, jeg lærte hende at kende, da hun var 16, vi har nu snart, været sammen i 9år, og gift i 7år. Min kone elsker sex, i hvertfald nu, men hun er ikke meget for at få sperm i munden, så derfor er det lidt småt med blowjobs herhjemme.

En aften vi er kommet i seng siger hun pludselig. Jeg tror godt, at hvis jeg spørger min mor, at hun vil give dig en sutter med afslutning. Jeg kigger forbløffet på hende, da det kom ud af det blå, og svarer, arhh mon dog.

Så blev der stille, og vi lagde med hver vores telefon i sengen, og hyggede. Pludselig siger hun, – nu har jeg spurgt hende- og jeg svarede, jaja den er god med dig, men da hun viser mig beskeden, ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal svare. Lidt efter siger hun, nu har mor svaret. Jeg synker en klump i halsen og spørger, hvad svarede hun så? hvortil min kone siger, at det vil hun gerne. og at jeg skal komme derned, om aftenen, dagen efter.

Dagen efter om aftenen, spørger jeg min kone om hun stadig mener, at jeg skal tage derned, og hun svare, at det synes hun, da det er synd, at jeg så gerne vil have en sutter med afslutning, men at hun ikke rigtig kan give mig det.

SEX I DAG?

Da klokken er 21, kører jeg ned til min svigermor, da bor 10min kørsel fra os. Jeg åbner døren med et hej, og siger, du har dælme da noget af en datter. Hvortil svigermor svarer, at ja, hun blev da også overrasket, men var glad for at få lov, da hun havde haft et godt øje til mig meget længe.
Jeg smider tøjet, og går i bad, og da jeg er færdig, siger jeg, at nu lægger jeg mig ind på sengen. da jeg har lagt mig, kan jeg hører svigermor, komme ind i soveværelset. Hun lægger sig ved siden af mig, og begynder at kæle med min pik. Jeg har en følelse af “hvad fanden sker der lige her” men nyder det for vildt, og min pik rejser sig, og er helt klar. Det næste der sker, er at jeg ser min pik, forsvinde ind i svigermors mund, og hun sutter godt til, hold nu kæft hvor er det dejligt, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Jeg stryger hende i håret, får min arm ind under hende, og leger med hendes bryst, imens hun sutter løs. Jeg kan slet ikke styrer mig nu, begynder at mundkneppe hende, og hun tager bare imod, jeg stønner at jeg er ved at komme, hvilket ophidser hende endnu mere, og hun sutter nu i bund. jeg kommer med et stort brøl, og kan mærke, hvordan svigermor, bare suger min pik ind i munden, for at få tømt min pik helt, og kan virkelig se hun nyder, at få min varme sperm i halsen.

Moms love playing with a big  dick, starring Angie Noir, produced by Angie Noir Films. Video Categories: Amateur, Big Tits, Blowjob, Gonzo, MILF, Older/Younger and Brunettes.

Bagefter da vi ligger side om side, siger jeg, at hun er den bedste svigermor, man kan tænke sig. Vi rejser os op, og jeg tager tøj på, går ind og får et glad cola, samt en smøg. Lidt efter rejser jeg mig op, giver hende et varmt kram, og kører hjem til min kone, som spurgte mig i detaljer, hvad der skete. Hvilket ophidsede os begge, så vi skyndte os at smutte i seng. Noget at sige til jeg elsker min kone 😉

Kan være jeg skriver hvad der skete næste gang ;O)

 

Forfatter: Snavs

porno med danske piger