Mit liv som husven for par

Del.1: Dette er en sand oplevelse, jeg mødte Birte og Ole på træfpunkt start 90erne og da vi boede kun 5 min kørsel fra hinanden skulle jeg komme med det samme og jeg var spændt og kunne mærke min pik også var spændt, da jeg ringede på kom Birte og tog imod mig og vi gav hinanden et knus inden vi gik ind og hilste på Ole, de var begge ca 165 cm og lidt buttet men pæne og søde mennesker.

Vi sad og nød en øl imens vi kiggede hinanden an, Birte og jeg sad i sofaen Ole i en lænestol over for, vi talte om hvad vi hver i sær havde lyst til Ole ville gerne se mig bolle Birte hårdt og brutalt og Birte ville også gerne tages hårdt og så ville de gerne slutte af med en trekant hvor vi bollede hinanden og slikke hinanden, Ole vil gerne bolles i røven til slut, Birte havde en løsthængende kjole på og ingen bh og trusser kunne jeg se, Ole og jeg havde et par løse jogging bukser på og vi havde allerede bule på da Birte satte en hånd over på min pik og begyndte at lirke den frem og straks suttede hun på min pik og Ole sad og onanerede på sin pik, jeg tog fat i kjolen og trak den over Birtes hoved og vupti der sad en lækker nøgen dame på ca 60 år (de var begge ca 60 år, jeg 50).

Jeg begyndte straks at slikke fisse og Birte vred og gispede af nydelse og kom så med et skrig da hun fik orgasme og i det samme sprøjtede Ole en hel del sperm ud på gulvet i det samme han kom med et brøl, jeg hamrede pikken op i Birte,s smask våde og bund liderlige fisse og bollede til hun fik en ny orgasme og hev pikken ud og sprøjtede på hendes bryster, vi tørrede os alle tre med et håndklæde, da vi sad igen sagde Birte til Ole det var hurtig du kom ja det var så liderlig at se på så den sprøjtede så hurtig at jeg ikke nåede at tage noget at sperme i så det blev der grint lidt af imens Ole tørede sperm op fra gulvet, lidt efter smed Birte et vattæppe på gulvet og der fortsatte vi med at slikke og bolle hinanden til vi fik nogle orgasmer og udløsninger, min udløsning kom oppe i Birte,s røvkanal og Ole sprøjtede i Birte,s mund, Birte beordrede Ole op på alle fire og jeg skulle springe på hans ryg og bolle ham som en hund og hun styrede min pik ind i Ole,s røv og der blev bollet godt og grundig igennem inden jeg igen kunne sprøjte og fylde hans kanal op med sperm, til slut bollede jeg Birte hårdt og brutalt på kryds og tværs så hun hylede og skreg og Ole klappede ja det sådan hun skal have pik det er det hun har brug for og det hun kan li, vi tørrede os og jeg fik tøj på imens Ole hentede tre øl som vi nød imens vi talte om vores oplevelse som vi alle tre var tilpas med, jeg fik et køs og kram da jeg gik.

SEX I DAG?

Del.2: Efter nogen tid mødte jeg i svømmehallen midt formiddag vi var de eneste i bad og sauna vi sad med halvstive pikke og talte om sexbesøget ved dem og jeg tag fat i Ole,s pik og begyndte at køre og slikke på den, efter nogen tid sagde han stop du må ikke få den til at gå på mig for det skal være fuld knald på når jeg kommer hjem og skal bolle Birte, så vi skiftede plads så Ole slikkede mig og der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede i munden på ham som ham slugte og slikkede videre op min pik som stadig var godt stiv endnu og han fik den til at sprøjte på ny, så er det vis på tide vi to kommer hjem til Birte for jeg tror hun er godt liderlig og trænger til masser af pik.

Miss SandwichDa vi kom ind var hun i bad og kom ud helt nøgen og satte sig imellem os to mænd og begyndte at spille pik på os begge to ind i mellem hun slikkede os på skift og sagde nu vil jeg have pik i kusse og røv samtidig, vi gik ind i sengen og jeg slikkede på hendes stjerne op fik pikken op i det bagerste hul og Ole fik pikken ind i kussen, Birte hulede og skreg som gjorde os mere liderlige OLe og jeg pulede løs og kom samtidig så der var spermpres på kunne jeg mærke og Birte kom i et brøl af orgasme, vi trak os ud af Birte,s huller gav hende et håndklæde som hun tømte sperm ud i, hun gav os begge to en kæmpe tungeslasker og sagde det var vildt dejlig.

Jeg besøgte dem nogle gange, mere om det senere.

 

Forfatter: pea 94