Mød mig på caféen på hjørnet

SPAR MANGE PENGE

Det er lørdag eftermiddag, du sender mig en sms: ”Mød mig på caféen på hjørnet – har en gammel ven du skal møde. Dress as usual”. Min fyr, Per, ønsker med den replik, at min påklædning består af nederdel og nul trusser – derudover er resten op til mig. Hans ønske er ikke nødvendigvis med frække bagtanker, han nyder bare at vide at jeg er tilgængelig og føjelig.

Jeg vælger en pæn bluse der matcher nederdelen og fremhæver min figur og runde former på en let udfordrende måde, mens jeg tænker på den Latte jeg plejer at bestille – uhmm den er god. Smutter i et par pæne sandaler, og tjekker makeup og hår inden jeg låser mig ud af huset. Solen skinner og sommervejret er helt som det skal være, og jeg er glad for at jeg lige havde været i bad, så jeg hurtigt kunne være klar.

På caféen ser jeg hurtigt min elskede, han sidder inde i det bagerste hjørne, hvor han har et godt vue over resten af lokalet – ligesom han plejer… Jeg sætter mig ved siden af ham og giver ham et stort kys og fortæller hvad jeg vil drikke. Han henter kaffen og et øjeblik senere sidder jeg med min længe ventede Latte. Jeg spørger til vennen, og Per siger tøvende, at han er på vej…

Vi taler ikke meget, min fyr kigger mest på mig og jeg fornemmer at noget er i gære. Han vil ikke sige noget, men da vi næsten har drukket vores kaffe, læner han sig mod mig og hvisker i mit øre. ”Lille skat, jeg har arrangeret en lille overraskelse til dig… Kan du huske at jeg fortalte om een der hedder Lars? Måske kan du huske, at jeg nævnte hans enormt store pik? Det er ham du skal møde, og jeg har spurgt ham om han vil kneppe dig, mens jeg filmer… Nej, sig ikke noget… endnu… Jeg vil meget gerne se dig ride på hans store stive pik, se ham udblokke din frække fisse og kneppe dig til du skriger om nåde… Vil du gøre det for mig, min egen?”

Jeg er stum. Min fyr taler normalt ikke i den slags vendinger, selvom han ved jeg tænder vildt på det. Og nu dette tilbud, som jeg bestemt ikke havde ventet – ikke at det ikke er velkomment, jeg har længe fantaseret om at min fyr skulle se mig blive udnyttet og kneppet. Jeg behøver ikke at tænke længe over hans ord, jeg var lynhurtigt tændt ved blot at høre ham hviske det i mit øre, og får fremstammet et forsagt ”ja”… Ikke 10 sekunder senere træder Lars ind i caféen og Per udpeger ham for mig.

”Lars er HOT”. Tanken farer blot gennem mit hoved – og sikke en krop… Jeg spekulerer over hvordan hans pik mon ser ud, allerede inden vi giver hinanden hånden og siger ligegyldige fraser.
Jeg henter vores kaffe, afventer blot det næste træk, og nyder muligheden for at kigge lidt på de to. Under samtalen beder Per mig henkastet om at trække min nederdel højere op… Jeg trækker den op til det øverste af mine lår og smiler genert. ”Højere” siger han. Jeg vil helst ikke, men gør som han siger alligevel. Lars, som sidder direkte overfor mig, kigger interesseret med. Jeg tror han kan se min fisse nu, men er ikke helt sikker…

Per lægger sin hånd på mit ene lår og fortsætter sin samtale med Lars. Han lader den langsomt glide højere op og længere ind mod inderlåret. Da hans hånd rammer min fisse, føles det som et stød dybt i min krop. Han giver tegn med hånden til at jeg skal sprede mine ben. Jeg tøver… Der er en del gæster i caféen og jeg tænder ikke på offentlig sex. Han signalerer tydeligere, at han ønsker at jeg skal sprede benene og jeg giver en smule efter… Pers fingre glider nu ind mellem mine ben og hans pegefinger lister sig ind mellem mine, nu temmelig fugtige, skamlæber. Et sagte støn undslipper min mund, og han spreder nu selv mine ben yderligere.

Lars følger stadig meget interesseret med i begivenhedernes gang Jeg kan se, at hans bukser er spændt godt ud mellem hans ben. Jeg spekulerer over hvor stor mon pikken er? Sex handler ellers slet ikke om størrelser for mig, men jeg har aldrig kneppet en virkelig stor og tyk pik og det er noget jeg gerne vil prøve… Pers fingre giver mig en absolut lækker behandling, to fingre knepper mig langsomt, mens en anden forsigtigt gnider min klitoris. Jeg er meget bevidst om, at Lars har frit udsyn til min nu våde fisse og dette øger min liderlighed. ”Må jeg…?” spørger han Per. Og uden tanke for hvad jeg ønsker, overlader Per mig til Lars’ udforskende hænder.

Med to fingre, trænger han op i mig og begynder at fingerkneppe mig langsomt. Udforskende føler han sig frem, indtil mine svage støn gør ham klar over, hvad jeg bedst kan lide. Han begynder nu at kneppe mig hårdere mod ét bestemt punkt, han har fundet mit g-punkt!
”Slap af” hvisker han, og jeg mærker at orgasmen er på vej og at den vil blive meget våd. Per læner sig frem med mobiltelefonen tændt – han filmer det hele… Åh, nej. Det kan de ikke mene??

”Slap af, jeg ved hvad jeg gør…” siger Lars og intensiverer sine bevægelser. Jeg er magtesløs, nydelsen er ikke til at fornægte. Jeg er så liderlig at jeg ikke sanser gæsterne. Jeg er helt centreret omkring Lars’ fingre der knepper min våde fisse og Per der afslappet kigger med… ”din fisse er så skøn og stram, smukke. Jeg skal nyde at kneppe dig hårdt og længe. Jeg vil binde dig og bruge dig – ganske som jeg gør nu…” hvisker Lars til mig. De frække ord og hans fingre får mig til at komme voldsomt, og jeg gisper halvhøjt min orgasme ud. Men Lars stopper ikke op, han gnider fortsat hårdt mod mit g-punkt og jeg mærker, at endnu en orgasme kommer for at afløse den første. Rystende kommer jeg igen, og jeg sprøjter mod Lars’ hånd så det drypper på gulvet. Han trækker hånden til sig med et frækt smil. ”Dygtig pige!” siger han og nikker anerkendende mod Per, ”… fik du det hele med? …”.

SEX I DAG?

Det føles som en drøm, totalt uvirkeligt, jeg kommer langsomt til mig selv. Drengene sidder med kaffen. Jeg ser de har bestilt en vand til mig. Jeg kigger diskret rundt på gæsterne, de fleste sidder som før, men et par stykker kigger interesseret over til vores hjørne. Jeg er blussende rød i kinderne og deres blikke hjælper ikke på situationen. Lars har dækket mig ærbart til og jeg forsøger at se totalt cool og uanfægtet ud… Tror nu ikke det lykkedes ret godt. Da jeg lytter til samtalen, forstår jeg at de taler om dagens videre forløb. Jeg når dog ikke rigtigt at opfatte noget, Per rejser sig og Lars og jeg følger ham ud af caféen. Mine knæ er lidt usikre, men jeg lader som ingenting.

Per tager min hånd og siger, at vi skal hjem nu. Lars hvisker i mit øre, at han glæder sig til at fortsætte vores frække leg og at han vil nyde at bruge min krop de næste mange timer. Egentlig er jeg ret udmattet, men bliver alligevel tændt og liderlig og meget nysgerrig.

Da vi er hjemme i entreen bliver jeg hurtigt blindfolded og ført ind i soveværelset. Drengene siger intet mens de klæder mig af og lægger mig på sengen. De vender mig om på maven og binder mine hænder og ankler til hjørnerne af sengen. Et håndklæde bliver lagt under mig. Dernæst lægger Lars sig tæt ved mit øre og siger: ”Du skal vide at her er helt lyst. Vi kan se hver en centimeter af din krop. Per henter cam nu og du vil ikke få at vide om han er her eller ej… Jeg har totalt råderet over dig. Jeg vil give dig en oplevelse du aldrig glemmer, du skal blot være føjelig og overgive dig til dine lyster.” Jeg mærker at han flytter sig, og så er der stille omkring mig. I stuen bliver der tændt musik. Men intet andet sker længe. Jeg begynder at blive utålmodig, da jeg mærker noget køligt ramme mine skuldre.

Et par hænder begynder roligt at massere mig, det er dejlige blide strøg og masser af olie. Hurtigt bevæger hænderne sig ned mod mine baller… men kun for at fortsætte ned af benene til knæene og op igen. Mere olie hældes på mine baller og et par dråber løber ind mellem mine ben, et par hurtige fingre fanger olien og glider ind mellem mine skamlæber. Jeg skælver af fryd. ”Intet skal gå til spilde…” hører jeg Lars sige, mens hans fingre flytter sig tilbage til massagen på ballerne. Jeg sukker dybt og ønsker bare at hans fingre igen vil røre min glatte mis. Forventningsfuldt løfter jeg numsen i vejret, så vidt som mine bånd tillader det. Jeg skal dog ikke vente længe. Han spreder blidt mine ben lidt mere og begynder med faste strøg at massere nærmere og nærmere fissen. Han spreder mine skamlæber og masserer stadig, nu med retning mod klitten. Jeg overgiver mig fuldstændigt. Nydelsen er dyb og intens. Han gnider roligt mod klitoris med den ene hånd, mens fingrene fra den anden glider op i min fisse…

Jeg er liderlig… totalt opslugt af nydelse… liderlig og nær orgasmen. ”Uhmm, din fisse er fantastisk lækker og stram. Det er frækt at se dig nyde min behandling. Jeg giver dig tilladelse til at komme. Jeg styrer dig.. jeg bruger dig… jeg knepper dig… Mine fingre glinser af dine safter og olie. Jeg vil have at du kommer nu” siger Lars frækt. Han knepper mig hårdt med fingrene samtidig med at min klit stimuleres vedholdende. Jeg kunne ikke vælge selvom jeg ville… Orgasmen ruller ind over mig, først fra klitten derefter breder den sig inde fra fissen. Min krop er ikke min egen… Jeg sprøjter og skriger stumt, jeg ryster og gisper…

”Det var dygtigt” hvisker Lars, ”nu må du slappe af et øjeblik… Om lidt bliver det min tur. Du vil give mig meget nydelse, det er jeg helt sikker på. Vær lydig, ellers må jeg straffe dig. Har du forstået?” Jeg har forstået… og svarer blot ”Ja”. Lars niver mig pludseligt og hårdt i den ene brystvorte. ”Du siger: Ja tak!… Er det forstået?”
”Ja tak!” siger jeg klart og tydeligt. Smerten i mit bryst fortager sig og breder sig som en dyb varme ned mod mit skød.

Per har jeg ikke hørt noget til, siden vi kom hjem og han hjalp mig hen til sengen. Jeg ved ikke om han er der hele tiden eller blot kigger ind til os ind imellem. Men min viden om, at han er her et eller andet sted og ved hvad der foregår, gør mig ekstra fræk. Og jeg ved også, at netop oralsex er noget der tænder ham, så jeg beslutter at gøre mit ypperste hvis det bliver aktuelt – særligt med henblik på, at det måske bliver filmet. Jeg bliver løst af mine bånd, men jeg får ikke tilladelse til at tage bindet væk fra øjnene. Jeg lader det lydigt sidde.

Et øjeblik senere mærker jeg, at jeg ikke er alene i værelset. Lars beder mig om at ligge på ryggen med hovedet ud over sengekanten. Stillingen gør min hals helt strakt og jeg er klar over at jeg nu skal smage hans store pik. Endelig får jeg en chance for at mærke hvad han har at byde på. Nervøst hører jeg ham komme hen til mit ansigt.

Mine læber er let skilte og jeg mærker hans pik berøre dem. Jeg åbner munden og han glider ind mellem læberne. Hans pikhoved er stort og jeg rækker frem med hænderne for at mærke ham og få en smule kontrol over situationen. Hans pik er hård, tyk og ja, den er meget stor. Jeg kan bruge begge hænder og vurderer den til at være meget større end noget jeg før har prøvet. Jeg er ved at gabe kæberne af led, og indser at jeg må forsøge at slappe mere af, hvis dette skal lykkes. Jeg lader min ene hånd glide ind mellem hans lår og op til mellemkødet som jeg blidt begynder at massere. Han lyder meget tilfreds og sukker dybt. Han trænger længere ind i min mund og knepper den forsigtigt. Jeg kan ikke klare ret meget af hans lange, tykke stav, men lader til gengæld min tunge kæle ivrigt for hans pikhoved hver gang han trækker sig ud af munden. Han holder om mit hoved og knepper i rolige stød, og jeg mærker at han presser sig længere ind for hvert stød.

Med et, tager han hårdere fat om mit hoved og presser pikken dybt med mod min hals. Jeg får øjeblikkeligt brækreflekser og kan ikke trække vejret, og han bliver ved i 4-5 stød. Han stønner højtlydt og trækker sig kortvarigt ud så jeg kan få vejret. Så presser han pikken ned i min hals igen. Mine reflekser presser om hans pik og han stønner veltilfreds. ”Liderlige tøs! Du skal få hele min stive pik på én gang… Hvis du brækker dig, bliver det værst for dig selv. Jeg sprøjter snart i din hals og du skal sluge hver en dråbe…” Igen lader han mig kortvarigt ånde, jeg hoster og kan ikke klare mere, men han presser ubønhørligt sin pik langt ned i min hals igen. ”Slap af tøs… Det går fint. Din frække mund gør mig så liderlig. Jeg skal kneppe dig i alle huller, så lær at nyde det!” stønner han. Jeg kan ikke gøre noget, han har et godt greb om mig og jeg forsøger at holde ud. Han trækker sig endnu engang tilbage, for blot at glide endnu længere ned i min hals. Han knepper mig med 3-4 stød, og så presser han sig et ekstra stykke ind og jeg mærker hans enorme pik rykke kraftigt. Han kommer og sprøjter mig langt nede i halsen, jeg kan ikke undgå at synke hele ladningen. Da han trækker sig ud, hoster og gisper jeg efter vejret. Det føltes som om jeg nær var blevet kvalt og min makeup er totalt tværet ud af tårer under mit blindfold.

Indrømmet, det er ikke en oplevelse jeg normalt tænder på… Ydmygelsen ved at miste kontrollen, var næsten ikke til at klare. Alligevel bliver jeg varm og liderlig, da Per putter sig ind mod mig og siger, ”Tak søde skat, du er fantastisk… Jeg var tæt på at stoppe det, jeg kunne godt se at det var strengt mod dig. Men du har givet mig det frækkeste minde og jeg håber at vi, med lidt mere øvelse, engang kan gøre det samme så du også får noget positivt ud af det…”. Han kysser mig blidt og intenst og glider ud af min favn.

Lars kommer hen til mig og fjerner mit blindfold. ”Gå ud og frisk dig lidt op og kom så direkte her tilbage. Og… tak, for et fantastisk blow-job…”. Jeg lister ud på badeværelset og gør som befalet. Da jeg kommer tilbage står der vand og frugt på sengebordet, der er også en seddel: ”Læg dig på sengen med lukkede øjne. Spred dine ben og onaner klitoris til du kommer.” Jeg spiser lidt og drikker al vandet. Så lægger jeg mig på sengen og begynder at onanere. Mine tanker drejer sig om muligheden for, at min kæreste nu står og filmer mig samtidigt. Jeg tør ikke åbne øjnene for at finde ud af det, men tanken alene gør mig våd og jeg mærker at orgasmen hurtigt vil komme. Pludseligt mærker jeg en hånd standse mig. ”Du kommer ikke før jeg har mærket din fisse stramme om min stive pik, se selv hvor hård du har gjort den med dit lille show…” siger Lars. Jeg åbner øjnene og ser hans store, stive pik pege lystigt mod min våde fisse. Jeg ser også min kæreste sidde på en stol ved siden af sengen. Han gnider sin stive, dejlige pik mens han filmer os.

Lars stiller sig på knæ mellem mine ben, løfter mine ankler op på skuldrene og lader sin pik presse sig mod mine skamlæber. ”uhmm, jeg kan se dine safter har gjort dig helt klar. Jeg skal kneppe dig dybt og længe. Du vil nyde det her… åhhhh” siger han og støder pikken ind mellem læberne og presser sig langsomt dybt op i min fisse i et langt stød. Jeg gisper over den kraftige udvidelse af min skede, det er en intens nydelse som breder sig i hele kroppen. Han kan ikke få hele pikken op, men næsten… Han knepper mig roligt i dybe stød og lader mig vænne mig til hans størrelse. Stillingen gør det muligt for ham at trænge utroligt dybt ind i mig. Jeg mærker min fisse blive stimuleret kraftigt, han blokker mig helt ud på en måde som gør mig sanseløs af nydelse. Han knepper mig hurtigere og hårdere. ”Frække liderlige tøs. Din fisse strammer og malker mig. Du gør mig så liderlig. Jeg vil kneppe dig og mærke dig komme omkring min stive pik og så vil jeg sprøjte langt op i dig. Åhhhhhh … fuck du er så fræk, synet af dine læber der følger min pik ud og ind, og dine safter på min pik” Lars stønner højt og knepper mig direkte op mod g-punktet. Jeg kommer i en kraftig orgasme, jeg kan mærke at jeg sprøjter, men Lars’ pik fylder mig op så det siver blot ud ved hvert stød. ”Jaaa… Kom.. jeg kan mærke dig komme i pikken. Fuck hvor er det frækt… mere … jeg stopper ikke med at kneppe dig din liderlige tøs, du skal have meget mere pik…”.

Han trækker sig ud af mig og beder mig om at stille mig på alle fire. Hurtigt trænger han op i mig igen. ”Åhhh, strut med røven. Jeg vil se din fisse mens jeg knepper dig. Du er fand’me fræk med den glatte fisse og du er så våd… uhmmm”. Lars knepper mig dybt og hårdt. Jeg tænker kun på hans enorme pik og min liderlige fisse, jeg vil have mere. Jeg kan mærke at han endnu engang vil få mig til at komme i en fantastisk orgasme – og jeg vil bare have mere… Han holder hårdt om mine baller, og hans tommeltot lister sig hen til min bagerste indgang. Han presser fingeren op i min røv og samtidigt ruller orgasmen ind over mig igen. ”Din uartige tøs… Du kommer så hårdt om min pik at du får mig til at sprøjte… Åhhh. Din fisse er så skøn og din røv så stram… Nu kommer jeg! Åhhhh” Med et dybt stød, mærker jeg tydeligt Lars’ store pik vokse yderligere kort før han med kraftige ryk sprøjter langt oppe i mig.

Min orgasme klinger ud samtidigt med hans, og jeg falder helt sammen. Først nu ser jeg over på min kæreste, der tørrer sig med et håndklæde. Det er tydeligt, at Per også fik orgasme af at se mig blive kneppet godt og grundigt. Lars går ud på badeværelset og vi kan høre bruseren blive tændt. Jeg overvejer at følge efter, men mine ben er ikke helt enige endnu. Per siger ”Skat, det var en lækker oplevelse at se, og jeg ved at du kunne lide det. Du kan tage et bad om lidt. Nu vil jeg bede Lars om at gå. Han ville ellers gerne have taget dig i røven, men den fornøjelse vil jeg gemme til mig selv lidt senere.” Jeg smiler dovent til Per og beder ham sige tak til Lars fra mig. Jeg håber han vil komme igen en anden gang… Måske kan vi se vores film sammen.
Mon ikke han kunne få lyst til det?

porno med danske piger