Stram op med Vagina Workout Bækkenbundstræner

Stram op med Vagina Workout Bækkenbundstræner

BÆKKENBUNDSTRÆNINGFisse fitness for bedre orgasmer!

Giv dine bækkenbundsmuskler en omgang træning, for din egen skyld og din partner. Det er kun almindeligt at tabe styrke i sine underlivsmuskler med alderen, men du kan som sagt træne dig til at strammere.

En sikker genvej til bedre sex samt et sundere underliv, hvilket både gælder for yngre eller ældre kvinder, nybegynder eller øvet.

Bækkenbundskugler bruges til at træne bækkenbensmusklen, så ens vagina bliver ekstra stærk og stram.

Når det kommer til sexlegetøj til kvinder, er bækkenbundskugler et af de mest udbredte og populære. Ved at træne din bækkenbund med bækkenbundskugler, opstrammer samt øger du følsomhed og nydelse i skeden, så du kan opnå mere tilfredsstillende stimulation ved sex og kan føle dig mere udfyldt

Bækkenbundsøvelser kan forbedre orgasmer. For kvinder, der ønsker at opleve stærkere orgasmer eller (kryds fingre) flere orgasmer, er styrkelse af deres bækkenbundsmuskler vejen at gå. Guide: Sådan får du mest ud af dine bækkenbundskugler

SEX I DAG?

Gør det til noget dejligt

En slap skede bliver ikke strammet op uden motivation og træning. Derfor er det vigtigt at se øvelserne som noget rart. Som med så meget andet fysisk træning kan det komme til at virke som en sur pligt. Men sådan bør det ikke være. Det er vigtigt, at træningen bliver noget, du har lyst til at udføre, og som du måske endda nyder.

BÆKKENBUNDSTRÆNING

 • Genopliv og styrk dine kærlighedsmuskler
 • Du reducere risikoen for inkontinens
 • Anbefales af jordmødre
 • Øger seksuel ophidselse
 • Større intense orgasmer

Bækkenbundskugler til alle

Til bækkenbundstræning anbefaler vi nybegyndere og kvinder med nedsunken, tilbageliggende eller fjernet livmoder at starte ud med 1 bækkenbundskugle og så efterhånden, som du mærker, at dit bækken bliver stærkere, så øg vægt og antal af kugler.

Er du i overgangsalderen kan bækkenbundskuglerne også hjælpe mod tørre slimhinder i skeden. Kuglerne hjælper med at holde din skede elastisk og fugtig. Det kan være en god idé at indføre elskovskuglerne ved hjælp af lidt glidecreme. Så går det hele lidt lettere.

Find og køb Bækkenbundskugler her

Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner PRISVINDER

GRATIS PROGRAM TIL ET STRAMT UNDERLIV

Knibeøvelser

Knibeøvelser er rytmiske knib i underlivet, som du kan stramme skeden op ved at udføre regelmæssigt. Ja, faktisk er det ofte det eneste, der i grunden virker. Du kan lave dem hvor som helst, uden at nogen behøver lægge mærke til det. Der findes forskellige fremgangsmåder, men du kan for eksempel benytte dig af denne:

 • Start med at finde dig til rette i en behagelig stilling. Det kan være liggende, siddende eller stående.
 • Tag nogle dybe indåndinger. Spænd af i kroppen.
 • Du kan starte med at lave en række små hurtige knib for at komme i gang og mærke dig selv og dit underliv.
 • Hold så en lille pause
 • Knib herefter i 5-6 sekunder. Hold så pause i 5-6 sekunder. Fortsæt dette skiftevis minimum 5 gange eller efter behov.
 • Afslut med et større knib, som du holder, så længe det er muligt.
 • Til slut skal du afspænde i underlivet og sørge for, det er afslappet igen.

porno med danske piger