Overraskelsen

Jeg kunne mærke hun satte sig ned bag mig igen, og jeg kunne igen mærke noget der pressede mod min røv. Der gik ikke længe før jeg kunne mærke at det var en dildo

Jeg havde været ude og rejse i en længere periode og glædede mig til jeg skulle hjem til konen. Da jeg trådte ind af døren var der stearin lys over det hele, og der lå en seddel til mig om at jeg skulle gå direkte op tage et bad og derefter gå ned i køkkenet.

Allerede der vidste jeg at hun havde frække tanker i sinde.

Så jeg gik glædestrålende op i bad. Efter kort tid gik jeg ned i køkkenet og på bordet lå endnu en seddel, ”bind denne før øjnene og kravl ind i stuen. Du må ikke sige noget uden at du bliver spurgt”. På bordet lå et slips som jeg bandt for øjnene og så begyndte jeg at kravle ind og jeg kunne mærke min pik allerede var begyndt at vokse mellem mine ben.

På vej ind i stuen kunne jeg høre at hun kom gående bag mig og ”svip” fik jeg en over ballerne. ” Hej Skat” svarede jeg; ” svip” endnu en gang. ” Du må ikke svare uden du bliver spurgt. Allerede nu var min pik ved at sprænges. En måned uden at få noget, og nu lå jeg her, med måske lange udsigter til en varm fisse.

Hun løftede mig op og satte mig ind i sofaen. Jeg kunne mærke hun kiggede på mig. Pludselig rejste hun sig op og trak mig over i vores dobbelt – dør åbning. Hun bandt mig fast, så jeg stod i et kryds, og hun begyndte at kærtegne mig over det hele. Hun undgik hver gang min pik, som snart ville eksplodere, men dejligt var det.

Pludselig mærkede jeg noget varmt om min nosser, det var en klud med varmt vand. Jeg kunne gætte mig til hvad hun nu skulle til, jeg skulle barberers.

Hun begyndte at smøre mine nosser og pik ind i barberskum og indimellem trak hun lidt frem og tilbage i min pik. Hun lød shaveren glide mod mine nosser som var spændte til det yderste, og derefter op af min pik, som pumpede endnu hårdere. Der løb lidt varmt vand ned af benet på mig, og det rislede i hele kroppen.

Efter et stykke tid kunne Jeg igen mærke kluden mellem mine ben, hun fjernede det overskydende barberskum, og mens hun tørrede af kunne jeg mærke hendes varme læber omslutte mit pik hoved og hun begyndte at lade munden glide frem og tilbage over min pik.

Jeg nød at stå der – magtesløs, mens hun havde hele min pik i munden.

Godt -det var det.

Hun løsnede mine bånd og satte en manchet rundt om halsen på mig. Hun trak mig ned på gulvet, og benytte at gå med mig som en hund.

SEX I DAG?

Hun satte sig ned i sofaen, jeg lå stadig på alle fire. Hun trak mig hen mellem hendes ben og sagde at jeg gerne måtte snuse lidt til hendes fisse. Jeg kravlede tættere på hende. Hendes fisse duftede som honning og jeg glædede mig til at stikke min tunge langt op i fissen på hende.

Da jeg var helt tæt mig ,kunne jeg mærke varmen udspringe fra hendes underliv, og jeg begyndte at stikke tungen frem, jeg måtte smage. Jeg blev trukket tilbage, og hun sagde at jeg måtte vente.

Hun trak mig op fra gulvet og hev mig over til en stol. ”sæt dig” befalede hun. Da jeg satte mig, kunne jeg mærke at jeg satte mig ned på nogle ting. Jeg vidste ikke helt hvad det var men jeg havde mine forestillinger.

” Nu kan du lege lidt med dig selv, mens jeg kigger på” kommandere hun. ” Du sidder på de ting du skal bruge og du ved godt hvordan”. Jeg tog hånden ned under mine baller og jeg kunne mærke en dildo, en butplug nogle brystklemmer og noget popers. Jeg tænkte at bare en af tingene ville få mig til at sprøjte så jeg begyndte at tænke på alt muligt andet, for at det ikke skulle gå få stærkt, det her skulle jo nydes.

Jeg lagde tingene på bordet foran mig, og lidt forlegent vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle starte med. Jeg kunne høre hun rejste sig, og jeg mærkede at hun i mine hænder lagde en mellem stor dildo. ” start med den ” sagde hun. Den var godt indsmurt i glide creme så jeg havde ingen problemer med at få den op.

Der var bare godt. Jeg vidste hun sad og kiggede på mig, men jeg lod som ingen ting og indlevede mig i situationen. Jeg begyndte at trække dildoen frem og tilbage. Der var længe siden der sidst havde været noget så der var lidt trængt. Men efter et stykke tid var der gjort godt plads.

Hun rejste sig igen, trak mig op med manchetter og befalede mig ned at ligge på alle fire.

Dér lå jeg, med røven lige i vejret, og tænkte kun på at kneppe hende, og lige nu var det mig der skulle kneppes. Hun begyndte at lege med dildoen, og jeg kunne høre på hende at hun nød det. Det blev mere og mere plads og jeg kunne mærke at hun også var begyndt at tage hendes fingre med ind. Hun trak dildoen ud, og erstattede den med sine fingre. Hun startede med 3 fingre og så fulgte resten med.

4- 5 og til sidst tror jeg hun havde hele hånden og i mig. Det føltes vildt godt, men samtidigt kunne jeg godt mærke atjeg var meget udfyldt.

Hun trak sig ud forsigtigt og forsvandt.

Jeg rystede over hele kroppen, men nød hendes hårde behandling. Jeg kunne høre noget raslen og jeg kunne ikke forestille mig hvad hun nu havde fundet på. Hun kom over til mig igen, og jeg kunne høre hun smed noget ned foran mig.

” Tag dem på” lød hendes hårde stemme. Jeg famlede foran mig og fandt brystklemmerne. Jeg satte dem fast i hvert bryst. Og igen kunne jeg mærke hun kiggede på mig. Da de var sat på, gav hun mig en popers flaske i hånden, ” tag når du har lyst” sagde hun.

Jeg kunne mærke hun satte sig ned bag mig igen, og jeg kunne igen mærke noget der pressede mod min røv. Der gik ikke længe før jeg kunne mærke at det var en dildo, og hun pressede den ind i mig. Hun begyndte at trække den frem og tilbage og jeg tog en ordentlig snif af flasken og mærkede velværen glide igennem kroppen. Hun begyndte at kneppe mig hårdere og jeg kunne mærke at det var en påspændings dildo hun havde på. Hun tog om mine hofter, ligesom jeg plejer at tage om hendes, og hun begyndte at kneppe mig hårdt..

Hun begyndte at give mig små klask på røv ballerne som gjorde mig endnu mere vild. Jeg pressede min røv mod hendes pik, og trak mig frem og tilbage.

Hun trak sig ud, og lagde sig ned på ryggen. Jeg fik besked på at sætte mig over på dildoen med front mod hende. Jeg satte mig forsigtigt ned over den og der gik ikke længe for jeg red hende helt vildt. Hun tog bindet væk fra mine øjne, og der lå hun smuk som hun er – og kneppede mig.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage så jeg hoppede mig af, lagde mig tilrette og bankede min pik op i hendes varme fisse, der drev af safter. Pikken gled ind uden problemer.

Der gik ikke lang tid før jeg kom op i hende – og jeg sank sammen over hende. ” velkommen hjem- skat” sagde hun. ” jo tak” svarede jeg og prøvede at få vejret tilbage igen.

Jeg rejste mig op, hjalp hende op. På bordet stod lidt mad og et par øl. Vi hyggede et par timer, og blev enige om at nu var det senge tid.

På vej op af trapperne, kunne jeg mærke hun pressede noget op i mig igen. Det var butplugen der fandt vej mellem mine baller. Den smuttede hurtigt ind. Nu vidste jeg at hun ville kneppes helt vildt og uhæmmet i alle huller. Jeg trak hende ind på sengen og der fortsatte vi et par timer.

porno med danske piger