Guide til at finde den rigtige dildo der passer til dig

Guide til at finde den rigtige dildo der passer til dig

SPAR MANGE PENGE

Hjælp til dit dildo køb, her er guiden til køb af sexlegetøj.

Dildoer Blød Dildo, Dobbelt Dildo, Glas Dildo, G-punkts Dildo, Lille Dildo, Realistisk Dildo, Silikone Dildo, Stor Dildo, Strap-on Dildo, Stål Dildo, Sugekop Dildo, Vibrerende Dildo, Anal Sexlegetøj.

Den mest simple måde at tilfredsstille og forkæle dig selv på, er med en dildo. Dildoer findes i mange farver, størrelser og former og er derfor det perfekte legetøj til penetration. Både hvis du er alene eller eller med en partner.

Selvom de ikke pulserer, roterer og vibrerer, kan en dildo give dig (og din partner) en helt anden slags nydelse end de elektriske gadgets. Det vigtige er, at du vælger den rigtige for dig.

Måske er det første gang du leder efter en dildo, måske har du allerede en og leder efter lidt fornyelse. Guiden er til hjælp og inspiration så du kan finde den rigtige kategori og få et overblik over dildojunglen.

Sugekop dildo

Sugekop dildoen er kendetegnet ved, at du kan sætte den fast på alle glatte overflader. Her finder du et væld af former, farver og størrelser.

Anal Dildo

Analdildoen adskiller sig fra andre dildoer fordi de, som navnet også afslører, er specialdesignet til anal nydelse. De er ofte mindre i omkredsen end almindelige dildoer og er formet så de rammer alle de følsomme nerveender – de er derfor særligt gode til det mandlige g-punkt. Analdildoerne har ofte en flad bund, for at sikre de ikke ryger for langt op. Analdildoen finder du i vores Anal Sexlegetøj kategori.

G-punkts dildo

G-punkts dildoen er skabt til dig, der elsker G-punkts stimulation og til dig, der drømmer om at opnå den dybe og bevægende orgasme. En G punkt dildo er kendetegnet ved, at den har en let krumning. Den gør det muligt at ramme det område, hvor dit G-punkt sidder.

Store Dildoer

Ja det kræver vist ikke en længere forklaring. Kategorien Store Dildoer indeholder dildoer der er 18 cm eller længere. Den inkluderer også ekstra “tykke” dildoer. Så om du er til omkreds eller længde eller begge dele- så er der noget til dig her.

MEN læs beskrivelserne- nogle af de store dildoer er så “Fuldvoksne” at de kun er til de meget, meget, meget erfarne.

SEX I DAG?

Metal Dildoer

Der er et udtryk på engelsk der siger: “don’t knock it, until you’ve tried it” og det betyder bare at du skal prøve det før du afviser det. Det er spot on for Metal Dildoer. De er tunge og stive, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Den er et meget smukt stykke legetøj på grund af den kølige rene metalglans, og det at den giver en fantastisk kold fornemmelse indvendigt. Metaldildoer er meget glatte, hvilket gør penetrationen nem og gør det til en god dildo for begyndere.

Det førende brand NJOY er mestre inden for metal legetøj og alle produkterne får fantastiske anmeldelser.

Strap-on Dildoer

Strap-on dildoer med fastsiddende seletøj, er lidt anderledes end dem med seletøj. Dels er det smart for en nybegynder at vælge, da man her får en “færdig” pakke, altså en dildo som på forhånd er montereret på seletøj, og dels er de gode, når det skal gå lidt hurtigt.

Strapondildoerne kan både bruges af mænd og kvinder, både som giver og som modtager, og er et spændende legetøj, som især par får mange frække oplevelser ud af.

Dobbelte Dildoer

Dette er dildoer med to ender, der måske kan virke som en stor mundfuld – men det er et super legetøj at deles om og ekstremt pirrende. Dobbelte dildoer kommer i mange former og størrelser, og kan bøjes og justeres, så du kan prøve flere forskellige stillinger eller måske nydelsen ved dobbelt penetration. De dobbelte dildoer er både et legetøj til par og til ren solo leg.

Dildo-Seletøj og Strap-ons

Hvis du vil udforske strap-on sex med din partner er det her det perfekte sted at kigge. Til nybegynderen har vi blandt andet hele kits der er nemme at bruge og leveres klar til brug. Måske er du mere erfaren og nyder allerede strap-on sex,  så kan vi tilbyde et stort udvalg i slidstærkt og holdbart seletøj, der nemt tilpasses de dildoer du allerede har derhjemme. Dildoer til Seletøj: Alle disse dildoer har et område ved roden der gør det muligt ved hjælp af en O-ring eller Vac-U-Lock at sikre at dildoen bliver på plads i seletøjet under legen. Du skal bare tjekke “O-ring diameter” og sammenligne med det der er på dit seletøj, så du er sikker på at de passer sammen. Seletøjsdildoerne kan selvfølgelig også bruges uden seletøj, altså som almindelig dildo.

Glas Dildo

Glasdildoer er lavet af hærdet glas og er slet ikke så skrøbelige, som de lyder til at være. Faktisk er glasdildoer meget slidstærke og kan bruges både opvarmede og afkølede, uden man skal være bange for revner eller skår.

Det faste materiale er fantastisk både til kvinders g-punkt stimulering og til mænds. Den glatte, jævne overflade gør penetrationen let og behagelig.

Glasdildoerne er hygiejniske, og er lette at holde rene hvilket gør dem især velegnet til analt brug.

Oppustelige Dildoer

Ja du læste rigtigt – disse dildoer er oppustelige, og er lavet af fleksibelt latex eller gummi og kan fyldes med luft ved hjælp af pumpen, så du får en dildo der er enorm både i længde og omkreds.

Hvorfor vil man have en oppustelig dildo? Fordi det giver den ophidsende fornemmelse af at være fuldstændig fyldt ud – derfor!

Til nybegynderen anbefaler vi at starte i det små, så du kan eksperimentere langsomt og sikkert til den størrelse der giver dig mest nydelse.

Realistiske Dildoer med/uden vibrator

Dette er nok en af de mest populære dildoer fordi de ligner den ægte vare og endnu vigtigere… de føles som den ægte vare! De findes i mange størrelser og forskellige forme, ligesom i virkeligheden. De realistiske dildoer er perfekte til nybegynderen, da de er lette at håndtere og bruge, og er formet til at passe perfekt. Realistiske Dildo Vibratorer Det er egentligt bare en realistisk dildo men med en indbygget vibrator der, udover den skønne følelse af en rigtig penis, giver dejlige summende vibrationer.

Silikone Dildoer

Silikonedildoer er hygiejniske, kan koges, bleges, er allergivenlige, duftfri, smagsløse, ikke giftige- skal vi blive ved? Silikonedildoer er et kropsvenligt alternativ til gummi, der desværre kan give allergiske reaktioner, hvis man er overfølsom over for latex.  Silikone dildo kategorien er til dig, der gerne vil investere i en smuk og langtidsholdbar dildo, som er glat og blød, men samtidig fast.

porno med danske piger