Konen sendt på kursus med lov til at finde og få ung pik!

I dag er den skønne taget på kursus i tre dage. Det bliver spændende om hun kan finde noget ungt pik som hun kan forfører. Glæder mig til at hører fra hende.

Der kom en SMS: Hej V jeg er kommet til Kolding og fået et skønt værelse. Mener du stadig jeg må kneppe uden om ? Tror jeg går i baren og ser hvad der er af guf er helt våd ved tanken.

Jeg svarede: Hej skat – Du går bare til den. Bare du husker at fortælle alt hvad du laver.

Hej V: Som du nok opdagede skete der ikke noget i aftes, jeg måtte gå alene i seng.
Her i frokostpausen kom jeg til at sidde sammen men en ung sælger som jeg har varmet godt op. Han er 22 og rigtig kuvøse guf.
I pausen senere fik jeg ham med op på værelset, måtte lige mærkelig det var noget at satse senere. Jeg lukkede hans bukser op og han stod helt passiv og overrasket som om han ikke vidste hvad han skulle gøre. Jeg hev hans pik frem og kørte forhuden ned over pik hovedet den var nok en pæn størrelse inden men den voksede op til den største pik jeg nogensinde har haft fat på. En rigtig to hånds pik som var så tyk at jeg ikke kunne nå om den.
Jeg bukkede mig ned og gav ham en sutter på pik hovedet. Der gik ikke mange minutter så kunne jeg mærke han var lige op over, jeg rejste mig op og spillede pikken hårdt så hans sperm stod ud af han.
Jeg spurgte om det var første gang. Det var det ikke men han var aldrig blevet taget på denne måde. Jeg tog mine driv våde trusser af og pressede dem ind i hans mund og sagde at næste pause var det min tur og jeg håber han kunne holde lidt længere.
Vi gik derefter ned til de andre igen. Jeg kan næsten ikke vente til han maser den store pik op i min savlende fisse.
Kh T.

SEX I DAG?

Senere på dagen kom denne sms: Kan ikke venter længere tager ham med på toilettet og gennem knepper ham nu – Kh T.

Hej V: Jeg hviskede til ham at jeg ville kneppes nu og han skulle komme ud på toilettet efter mig. Jeg stod der ikke mange minutter før han var der. Vi fik låst døren og straks var hans tunge igang med at kneppe min mund mens jeg fik lukket hans bukser op og trak pikken ud af hans bukser. Jeg løftede op i nederdelen, trak trusserne til side og førte den direkte ind i min fisse så snart hovedet var inde for skamlæberne trykkede han den helt i bund. Den fyldte mig helt op og jeg kunne næsten ikke få vejret efter en nogle få stød tog jeg fat om hans baller og så blev hans pik kneppet jeg var lige glad med ham det var pikken som jeg bare ville ha.
Jeg bankede min fisse hårdt mod pikken og kort efter kunne jeg mærke at den begyndte at fylde mig med sperm. Jeg bed ham hårdt i skulderen mens jeg næsten skreg DU STOPPER IKKE endnu. Efter et par stød mere kom jeg så jeg faldt sammen på gulvet og da jeg så op på han drev sperm og fisse saft ned af hans pik.
Kh T.

Hej V: Håber din pik stadig er stiv jeg glæder mig til at komme hjem og få en normal pik i fissen igen. Efter turen på toilettet igår følte jeg mig lidt slidt så jeg holdt en pause i går aftes. Jeg bliver kørt hjem af min nye ven med monster pikken, vil du hente mig ude ved skovvejen jeg siger til når vi er der.
Kh T.

Hej V: Vi er på vej hjem nu. Han sidder og fingerknepper mig mens han kører og jeg skriver til dig tror han bliver glad for en stor plet på sædet. Jeg tror at jeg må have hans pik en sidste gang inden du henter mig. Hvis du vil have en kikker så vær på pladsen ved skoven kl.14 gem dig lidt så han ikke ser dig vi går ind til vildtfoder huset.
Kh T.

Jeg kørte ud til skovvejen og parkerede lidt diskret og gik ned til foderhuset og gemte lig lidt fra huset så jeg havde et godt overblik. Jeg sad og fantaserede om hvordan hans store pik ville penetrerer hendes stramme fisse. Kort efter kom de gående ned af stien T kikkede rundt for at se om hun kunne få øje på mig og så jeg sad lidt fra vejen. hun trak ham hen i mod hvor jeg sad så jeg kunne hvad de lavede. Hun lænede sig op af et stort træ og han pressede sit underliv mod hendes mens de kyssede og næsten kneppede hinanden med tungerne.
T førte hånden ned og åbnede hans bukser så de gled ned af benene på ham, mens hun trak hans pik over kanten op hans underbukser lukkede han hendes bukser op og jeg kunne se at T ikke havde trusser på de blev trukket ned omkring hendes fødder. Så spredte hun sine ben så meget hun kunne og førte det største pikhoved mod sin fisse som jeg nogensinde havde set. Pikhovedet lignede en stor svamp hvor pikken var noget tyndere, men stadig stor og lang. Med noget besvær fik han presset pikken ind i T, hvorefter han begyndte at kneppe hende hårdt T stødte hårdt igen mens hun jamrede og kort efter stivnede hun i en kæmpe orgasme. Hun nærmest skreg til hun at han skulle sprøjte uden på hendes fisse, mens han fortsatte med at kneppe hende hårdt efter kort tid kunne jeg se han ikke havde langt igen og T var også lige ved at være der. Pludselig trækker T sig tilbage og hans pik ryger ud, hun tager fat om den og kører hånden rundt om hans pikhoved. Spermen plasker ud over T’s fisser mens hun får sig endnu en orgasme. T giver han et kys og siger tak for nogle dejlige dage og trækker sine bukser op uden at tørre fissen ren for hans sperm.
Hun siger farvel til ham og går over til mig han står som forstenet mens vi går forbi ham og ned til bilen.

 

 

porno med danske piger