Piger solbader nøgen på altanen (Billeder)

Piger solbader nøgen på altanen (Billeder)

SPAR MANGE PENGE

Alle har ret til at være topløs i deres eget hjem, også når man bor i lejlighed og tager sol på altanen.

Kan man tillade sig at være topløs på sin altan? Ikke ifølge en virksomhed, der administrerer en ejendom i København, hvor to unge kvinder Salka og Sofie har fået besked om at dække sig til.

Meeen så nemt gik det heldigvis ikke – pigerne tog historien til instagram og pressen, hvor historen hurtigt tog fart og pludselig fik de brev fra samme boligvirksomhed, at det var dem der havde taget fejl og de gerne måtte tage sol med bare bryster ude på deres balkon.

At være topløs i Danmark er mere eller mindre naturligt, andre steder i verden får bøde eller kan kommer i fængsel.

Læs danskernes frække historier fra deres altan

SEX I DAG?

FOR MEGET NØGENHED

De to danske piger er ikke de første der har fået negativ respons ved at være topløs ude på en altan, tidligere i år blev 15 kvinder anholdt efter at have poseret nøgen på en balkon i Dubai. De 15 nøgne modeller var samlet i det luksuriøse Marina-område, hvor de på altanen på en af de mange skyskrabere i området poserede nøgne.

Flere billeder og videoklip fra seancen spredte sig hurtigt på de sociale medier, hvor de også blev opfanget af det lokale politi. Politiet skred hurtigt ind, og kvinderne er nu arresteret og risikerer fængsel i op mod seks måneder eller store pengebøder.

porno med danske piger