Pinlige sexoplevelser fortalt af dig, mig og alle de andre

Pinlige sexoplevelser fortalt af dig, mig og alle de andre

SPAR MANGE PENGE

LÆS DANSKERNES PINLIGE SEXHISTORIER

Sjove, skøre, skæve, flove og vildt grinere fortællinger om sex og pinligheder.

Samling med danske pigers og drenges værste sexoplevelser som ingen skulle havde haft afvise.

Sex er for det meste en rigtig dejlig og god oplevelse, men nogle gange kan parringsakten føre til nogle meget pinlige situationer. Nogle kan vi se tilbage på og grine af, andre vil man bare helst fortrænge.

Mine pinligste oplevelser med sex:

DET ER SÅ PINLING

Roskilde festival sex
Jeg har så sex med en fyr, som jeg havde en forholdsvis intellektuel samtale med over ved toiletterne. Vi går tilbage til hans telt og lader ‘ the magic happen ‘. Da seance så er overstået, går jeg ud (beruset og forvirret) og vandrer efter min egen Camp i sådan 10 minutter.

Morgenen efter opdager jeg, at jeg har tabt min ene ørering (som jeg var meget glad for). Min første tanke var af jeg havde tabt den i ham den fremmedes telt fra aftenen før, men tænkte så at jeg alligevel aldrig ville finde tilbage til hans sovested. Det skal lige siges at det jo var mørkt og sent på natten.

Hen på eftermiddagen opdager jeg så at han legit bor i nabo campen… havde ik rigtigt lyst til at konfrontere mit one night stand med den pinlige request om min ørering måske lå ved ham. Jeg tager mig så sammen og går der over og spørger efter ham, hvor en pige så svarer “hvorfor leder du efter min kæreste?” Status er at jeg aldrig fandt min ørering… rest in peace sølv smykke fra pilgrim.


Morten, Grenaa
Jeg var 17 år gammel og havde lige mødt en dejlig pige. Hun var utrolig smuk og dejlig. Gjorde mig konstant liderlig, men den første gang vi var sammen hjemme hos hende skete følgende.

Hun sad i en stol med alt tøjet på og jeg lå på knæ mellem hendes ben og vi gned kønsdelene mod hinanden mens vi kysssede heftigt. Den gik i bukserne på mig i løbet af to sekunder. Det var ikke det pinligste. Det var det faktum at jeg skulle spise med hendes mor og far. Der stod jeg med en megavåd kæmpeplamage foran på bukserne og ingen mulighed for at skifte tøj. Jeg sneg mig sidelæns ind i spisestuen men hendes geskæftige lillebror (12år) fik selvfølgelig øje på den våde plamage og gjorde alle i stuen opmærksom på den. PINLIGT!!!


Maria, Århus, studerende
“Jeg var en gang til fest hos min veninde. Min ekskæreste og jeg blev ret fulde, og i vores brandert blev vi enige om at gå ud på toilettet og have sex. Jeg stillede mig med ryggen op ad døren, og så gik vi ellers i gang.

Det hele gik også meget godt, indtil døren blev åbnet. Denne dør blev altså åbnet udad, og vi stod jo op ad døren uden mit tøj på. Så det vil altså sige, at jeg bare vælter ud og ned på gulvet foran ca. halvtreds mennesker.

Det var virkelig pinligt, især fordi min kæreste ikke nåede at trække sig ud af mig, så der lå vi altså oven på hinanden, splitterravende nøgne, foran det meste af eleverne på min skole. Den episode har jeg aldrig nogensinde glemt, det var simpelthen så pinligt”.


Lotte, Viborg, massør
“En dag var min ekskæreste og jeg ude og gå en tur Nørresø i Viborg. Over stien ligger nogle bakker med meget højt græs. Vi havde vel efterhånden gået en times tid og havde været lidt kåde med kys og berøringer, så vi syntes vi måtte gøre noget ved det.

Vi gik derfor op på den nærmeste bakke og smed os i det høje græs. Her kom alligevel ikke nogen. Vi var rigtig godt i gang, da jeg hører nogle børnestemmer. Min ekskæreste sonderer terrænet og finder ud af at de er nede på stien så ingen fare, de var snart væk alligevel.

Vi fortsætter og jeg vil tro at mit skrigeri og ekskærestens stønnen (efter første orgasme) må have tiltrukket nogle nysgerrige sjæle, for pludselig er børnestemmerne tættere på end før og vi er klar over, at de må være vendt tilbage eller måske har løbet rundt på en af de andre bakker og videre til “vores”.

Ekskæresten forsøger desperat at få sit kondom af og få bukserne på alt imens jeg fik rettet på tøjet,
stadig liggende i græsset. Da han endelig får det af smider han det lang pokker i vold… troede han. Kondomet havde ramt en børnehavepædagog lige i ansigtet og hun var mildest talt ikke særlig glad, da
flere unger havde set det…

Ekskæresten var meget flov, og jeg forsøgte at tale mig ud af det. Pædagogen gav os dog et blink med øjet i det at hun returnerede med de andre børn hen til resten. Kunne svagt høre en af børnene spørge hende hvorfor jeg havde taget min nederdel af…

Hvorefter det gik op for mig at jeg faktisk ikke havde den på.

Jeg har aldrig siden dyrket sex i det fri…”


Janni, Skagen, kokkeelev
“Jeg havde fundet mig denne her fyr til en fest, og vi var gået et lille stykke væk fra festen for at snakke lidt. Det var slet ikke meningen, at der skulle foregå noget som helst seksuelt mellem os. Men så kommer nogle af vores venner pludselig, og vi skynder os at løbe vores vej. De var simpelthen så fulde, så vi gad ikke rigtig at høre på dem.

Vi sætter os ned tæt ved et hus, men da de andre begynder at komme tættere på, skynder vi os ud på en dertilhørende mark. Her begynder vi at kysse og røre lidt ved hinanden. Det hele ender med, at vi har helt fantastisk og hed sex midt ude på denne her mark. Det var virkelig lækkert.

Bagefter lister vi hjem, begge to meget beskidte og med det vildeste bollehår. Noget vi så ikke vidste var, at vores “venner” havde fulgt efter os meget lydløst og hørt og set alt, hvad vi har lavet. Så næste morgen, da jeg endelig vågnede op, havde jeg fået ca. 15 sms’er, hvori folk spurgte, om det så var god sex, jeg havde fået derude på marken.
Temmelig pinligt!”

Måske kan man lære noget af det, måske ikke… Men vi har i hvert fald lært, at man skal passe på med sex på en toiletbræt og op ad en ulåst dør, og måske også på en åben mark, hvis man er lidt blufærdig og ikke synes, det er så fedt at blive opdaget… Og måske skal man liiige tjekke, om der er nogle i værelset ved siden af, som skal tisse.

Men udover dette har vi i hvert fald fået os et godt grin!

SEX I DAG?

Anette, Rødovre, studerende
“Min bolleven og jeg mødtes i byen og blev hurtigt enige om, at vi skulle lette trykket sammen… Problemet var så bare, at vi begge boede et stykke væk, så vi kunne ikke tage hjem til nogle af os. Heldigvis skulle min bolleven sove hos en ven, på hans sofa inde i stuen, og så tog vi altså hjem til ham.

Vi havde hed sex hele natten, og meget højtlydt sex, og vi havde selvfølgelig glemt, at min bollevens ven lå i værelset ved siden af og sov sødt.

På et tidspunkt, mens jeg fik den bagfra, blev sexen så vild og hård, at sengen brasede sammen under os. Det gav et ordentlig brag, men vi tumlede bare ned på gulvet og lod os ikke stoppe af det. Vi fortsatte vores højlydte kaninknepperi til langt ud på natten.

Endelig bliver vi færdige, jeg har fået noget af det bedste sex i hele mit liv, og jeg er seriøst klar til at lægge mig til at sove. Men idét vi har lagt os, og alt er blevet roligt, lyder der en svag og lidt forsigtig stemme inde fra værelset ved siden af: “Er I færdige, så jeg kan komme ned at tisse?”

Vennen var altså vågnet og havde set sig nødsaget til at holde sig, indtil hans meget vilde gæster var faldet til ro. Det var simpelthen så pinligt! Han havde hørt det hele, og vi havde bare glemt alt om, at han var der!

Og desværre hører jeg stadig meget for det.”


Karina, Aalborg, frisør
“Det var i mine unge dage, da jeg var fri og ligeglad med hvad alle andre tænkte. Jeg var som hundredvis af andre unge til halbal. Det var ikke engang fordi jeg på det tidspunkt, var specielt fuld – men uanset hvad havde jeg bestemt mig for, at jeg ville have sex.

Kort efter rendte jeg ind i en bekendt, vi stod og snakkede stille og roligt, men imens jeg blev mere og mere liderlig. Pludselig sprang det ud af mig: “Skal vi dyrke sex?”

Han var med på ideen, men ingen af os havde et kondom. Jeg sagde, at jeg skulle nok finde et, så jeg spurgte alle jeg kom i nærheden af om de havde et kondom, de kunne undvære. Det tog fem minutter, så var vi på vej ud af hallen.

Vi ledte efter et stille sted, men der var mennesker over alt. Vi gik om i en gård bag hallen, hvor der stod en bænk – perfekt tænkte jeg. Vi smed bukserne, han løftede mig op på bænken og vi gik i gang. Som vi er godt i gang og efterhånden blevet meget højlydte, kommer der pludselig to vagter gående.

De lyste på os med deres lommelygter. Den ene ved slet ikke hvad han skal sige, den anden griner lidt og siger så: “Sådan makker!!!”

De undskylder og lister væk igen. Min ven og jeg kigger på hinanden og griner højlydt, dog er vi ikke blevet flove nok til ikke at kunne afslutte, hvad vi har begyndt på, så vi fortsætter hvor vi slap. Og vi tog begge hjem fra halbal, glade og tilfredsstillede og en anelse flove.”


Iben, Randers, studerende
“Min kæreste og jeg var taget til festival her i sommers og vi havde det rigtigt hyggeligt. Lige indtil vores ellers ret så fede telt gik i stykker. Heldigvis havde vi kun to dage tilbage, så vi købte os et billigt telt i en af boderne.

Det var altså sådan en lille tipi nærmest, så der var ingen bund i. Så vi hamrede pløkkerne godt ned i jorden og rullede det gamle telt ud som bund, sammen med et tykt tæppe.

Om aftenen begyndte det så at styrte ned og vi blev enige om at hygge inde i teltet. Det var ret varmt, så vi tog alt tøjet af og gik ellers i gang!

Men mens vi var allerbedst i gang, kom der et kæmpe vindstød og det tog altså hele vores tippe med os. Så der lå vi, midt på teltpladsen, helt nøgne og bollede, da vi blev offentliggjort på den mest pludselige måde.

Det var ret flovt for os begge. Især fordi der var så mange mennesker, og fordi vores tippe fløj så langt væk.”


Mette, Viby, butiksassistent
“Min kæreste og jeg lå hjemme hos ham og havde det bedste sex, ever! Jeg var bundet til radiatoren inde i stuen, – vi regnede med at være alene hele aftenen. Men pludselig, lige midt i min højlydte orgasme, kommer min svigermor ind.

Men min kæreste opdager det ikke, nej, nej, han pumper bare videre. Han siger at det er sikkert bare naboen… Og så vender han mig ellers om og begynder at tage min bagfra. Min svigermor er selvfølgelig fuldstændig målløs, og hun kan ikke sige en lyd.

Så begynder hun at tage noget fra et skab henne i hjørnet og bare lader som om vi ikke er der, eller laver noget helt andet. Endelig går det op for min kæreste at hun altså virkelig er der. Men på det tidspunkt, er hun allerede på vej ud af stuen igen.

Vi tager tøj på og lister lige så stille over i sofaen. Lidt senere kommer hun ind og sætter sig sammen med os. Så siger hun noget om at vi altså skulle passe på hvad vi lavede og så skulle jeg for øvrigt lige huske at passe på med ikke at ødelægge radiatoren.

Temmelig flovt!”


Vivi, Aarhus
Var i byen med nogle venner, og endte med at tage med en af gutterne hjem.

Vi ender med at have sex og pludselig opdager vi der er blod ALLE VEGNE. Jeg har fået min menstruation, og har slet ikke opdaget det. Det værste var, det var hans søsters lejlighed han havde lånt, og hendes seng, og topmadrassen blev ødelagt af blod.

Han var heldigvis sød omkring det, men jeg kunne ikke se ham i øjnene igen, så jeg så ham ikke igen.


sex går galtRikke, Skanderborg
Okay, så jeg har mødt den her meget attraktive fyr på mit studieophold i Berlin. Vi havde haft halv dårlig sex én enkelt gang og skulle nu mødes igen.

Jeg var helt klar til at give den hele armen… Skæbnen vil at jeg selvfølgelig får mens… Det kommer meget bag på mig, da jeg efter en abort ikke havde haft mens i et par måneder. Jeg bløder kun en lille smule i starten af dagen, og bliver enig med mig selv og en veninde om, at det nok bare var en lille pletblødning, og at jeg tager på bolle-date alligevel (det skal lige siges at jeg er super liderlig og virkelig klar på det der skal ske senere). Det bliver aften – jeg har ikke blødt hele dagen – og jeg er ankommet hjemme hos ham gutten. Vi skal til det, og den får ikke for lidt. Vi har mega god sex, langt forspil, lækker oral sex, den ene stilling, den anden stilling, det er virkelig lækkert.

Jeg er totalt i nuet og glemmer alt om mens, indtil…. At han lige pludselig kan se at der er blod på lagenet. Han er cool nok – det er jo ligesom hvad der sker. Indtil jeg kigger på ham, og kigger ned ad mig selv. Jeg har blod på maven, på armen, på skuldren (???). Han har blod på maven, på pikken, på hænderne… Og… Rundt om munden… Altså literally i mundvigen… Og jeg prøver ligesom at finde en grimasse der passer, for jeg ved ikke lige hvordan jeg skal sige at han har mit blod i ansigtet.

Han var heldigvis skide sød og tog det i stiv arm.


Lars, Sønderborg
For en hel del år siden, havde jeg lige lært en pige at kende, jeg blev inviteret hjem til hendes moder der boede alene i et 2 plans hus, moderen var lige blevet færdig med at male stuen men alle platter og malerier stod stadig spredt rundt på gulvet, hun arbejdede hjemme så hun skulle lige blive færdig med nogle regnskaber oppe på 1. salen før hun kunne holde os med selskab.

Jeg og min nye pige benyttede tiden med en omgang sex på stue gulvet, musikken var skruet op for at moderen ikke skulle høre
noget, lige i det øjeblik hvor hun lå på knæ og gav mig oral sex mens jeg stod op, hørte vi trin ned ad trappen, hun for op og
opdagede ikke at jeg allerede var ved at fyre ladningen af, jeg flåede mine bukser op og fik knappet da moderen trådte ind.
Vi fik sat os ved stue bordet og der blev serveret kaffe, lige pludselig trak min pige mig i ærmet og blev meget rød i hovedet,
på et af fotografierne der sad i skifteramme, billedet var halvt stående halvt liggende op ad vægen, løb en nydelig stribe af sæd
ned ad glasset, hold kæft hvor blev jeg flov. Moderen nåede aldrig at finde ud af hvorfor vi sad der og
blomstrede som et par sol modne tomater, for da moderen skulle ud og tisse kunne jeg nå og tørre det af.

Ja, min daværende pige elskede at leve livet farligt, og jeg var for liderlig til at sige fra.

porno med danske piger