Min kone var til rådighed for et modent par

SPAR MANGE PENGE

Min kone og jeg sad en aften og mindedes gode gamle oplevelser bl.a. fra dengang vi som ret unge stod til rådighed for et modent par – Anders og Bodil. Det har vi fortalt om i flere noveller her i Sex Historier, men vi kom da så også til at tale om, at vi aldrig havde fortalt om dengang, da vi ”reddede” en af det modne pars venner – Thomas – fra et totalt kollaps. Det var ellers en af en af de rigtig spændende oplevelser, og begivenheden kom da også til at føre mere med sig.

Jeg blev ringet op af Anders en aften, hvor jeg var alene hjemme. Han havde et ”lille problem” sagde han og håbede på at min kone og jeg ville hjælpe. Så fortalte han, at en af parrets meget gode venner havde fået nærmest et hysteriske anfald og var gået ”helt ned med flaget”, og nu mente Anders så, at min kone og jeg var de bedste til at hjælpe. Vores gode ven har til daglig et job, hvor hovedopgave består i at være flink, rar, trøstende og meget hjælpsom overfor andre mennesker – men nu havde han fået nok. Nu ville han sku have lov til at være i en helt anden rolle, hvor han bare kunne få luft og for en gangs skyld bare være grov, fræk og ydmygende, ja, ligefrem modbydelig overfor en fræk tøs, fortalte Anders.

Vennen vidste godt lidt om, at Anders og Bodil havde nogle specielle sex-lyster, og han vidste også godt noget om tilstedeværelsen af min kone og mig i deres sexliv – måske også mere end vi troede.

Jeg lovede at tale med min kone om sagen, men vi skulle naturligvis have meget mere at vide om, hvad det hele gik ud på, om han havde nogle særlige planer om, hvad vores opgave skulle være? og hvad han var for én – ham deres nu meget nedbrudte ven.

Da min kone kom hjem, talte vi naturligvis om henvendelsen fra Anders, og selvom der ikke var noget helt konkret om, hvad det handlede om, så blev vi alligevel begge en del ophidset bare ved at tale om muligheder, netop fordi forslaget jo lå tæt i vores ønskeområde, og alene snakken om, hvad vi kunne tilbyde, medførte nogle vilde og liderlige timer, inden vi ud på natten endelig faldt til ro med enighed om, at det helt sikkert var noget, vi godt ville arbejde videre med.

Ham den nedbrudte ven skulle nok få lov til at være rigtig fræk og modbydelig i sin mund overfor os, men han skulle ikke nøjes med det – han skulle også få lejlighed til at være ”modbydelig” overfor min kones kusse og patter, og hvis han havde trang til at daske eller varte op med en røvfuld, så ville vi heller ikke helt afvise dette.

Næste dag tog vi kontakt til Anders og fortalte om vores beslutning, som han var meget glad for at høre. Han fortalte så også, at både han og Bodil gerne ville være med i en leg der måske kunne ”helbrede” deres ven. De havde alle tre åbenbart allerede talt en hel del om muligheder, og Anders fortalte også, at det for deres vens vedkommende nok mest var chancen for en uforskammet og ubehøvlet fremfærd i ordforråd, der betød noget, men de vidste også godt, at han havde ønsker om mere håndgribelige metoder.
Næste dag kom der allerede nogle forslag til datoer for et ”helbredelsesmøde”, og da vennen jo gerne skulle behandle hurtigst muligt, fastsatte vi en dato allerede i den kommende uge hos Anders og Bodil.

Vi havde ikke fået så meget at vide om vennen ud over at han hed Thomas og var 63 år. Vi havde så i sidste øjeblik fået at vide, at han også have taget sin kone med. Hun hed Maria og var lidt over de 50, fik vi at vide. Så var der også sket det, at Anders måtte tage på en vigtig og hurtig forretningsrejse til Holland, men Bodil skulle nok være parat til at hjælpe til, hvis der blev behov for det.
Vi mødtes ved 20-tiden og det var Bodil, der tog imod og bød på en lille anretning, som vi nød sammen med Thomas og Maria, mens Bodil hurtigt trak sig tilbage og ønskede os en god aften.

Thomas viste sig at være det man vel kalder for en nobel herre iført pænt tøj med jakkesæt og slips, mens Maria var klædt i en sort (måske lidt for kort) kjole, der sad ret stramt om en tilsyneladende velskabt krop, og jeg bemærkede straks, at der var god fyldighed, der hvor hun skjulte sine bryster.

SEX I DAG?

Der blev ikke sagt ret meget, da vi nu sad i sofahjørnet, og det var mest min kone og mig, der spurgte – dog uden at få egentlige svar, og selvom der i den lette anretning også forekom såvel en ”stiv genstand”, som Bodil havde fortolket det, og et par flasker gode rødvin, så var de to ukendte lidt svære at få tøet op. Jeg  kunne da godt se, at både Thomas og Maria havde deres øjne rettet mod min kone, som var noget mere frimodigt påklædt, bl.a. med hensyn til at skjule sine bryster. Hun kunne godt minde lidt om en Tyroler-pige med sin udskæring, der næsten fik de opløftede bryster til at være frilagt så meget, at der ikke skulle megen fantasi til at forestille sig et par frække pattevorter, der hurtigt kunne slippe ud.

Vi havde taget rødvin og ”den hemmelige dram” med over til sofaarrangementet, der var lidt specielt indrettet med små borde for enderne, mens der ikke var noget egentligt sofabord og så pludselig kom der da også voldsom reaktion. Det skete, da min kone rejste sig lidt for at bøje sig ind over det lille bord for enden af parrets pladser og skænke op i de små glas. Helt bevidst stillede hun sig, så hun næsten var sikker på, at de to gæster fik syn for, at der gemte sig et par stive vorter lige under udskæringen.
– Nu kan det fandeme være nok, råbte den pæne mand, her står du og forsøger at gøre dig lækker overfor både mig og min kone med et par frække patter, der er ligeved at falde ud…så lad os da for helvede se, hvad det er du har der inden under!

-Åh, undskyld svarede min kone straks og ville sætte sig ned, men nu var spillet i gang.
-Neeej, du kan lige tro nej, tror du bare vi er kommet her for at blive gejlet op af en liderlig tøs som dig – og henvendt til mig sagde han med meget kommanderende tonefald.
– Vis os din liderlige kællings patter! og lad os se, hvad hun iøvrigt kan bruges til – for hun har vel også en liderlig kusse?…nå, lad det blive til noget…eller skal vi selv?
– Nej..nej… jeg skal nok, svarede jeg og gjorde anstalter til at få min kone til at rejse sig.

Så trak vi os lidt ud på gulvet, og jeg begyndte langsomt at få en hånd ned under hendes bryster, mens jeg med den anden hånd holdt hendes arme låst på ryggen…og vups – den ene pat sprang som trold af en æske ud af  sit skjul……begge patter! og så her over og lad os mærke på varen, lød det nu endnu mere barsk, og samtidig med at jeg hev den anden pat frem, skubbede jeg min kone frem mod parret i sofaen. Allerede inden vi var kommet bare et skridt nærmere, blev vi beordret ned på knæ – helt tæt ved Thomas, der straks tog et fast greb i min kones ene vorte og bare trak til, så hun var ved at tumle frem over.

– Hold da kæft, hvor er hun en liderlig so, sagde han og begyndte også at vride vorten. Kællingen er jo pisse liderlig som hun stritter med pattevorterne, sagde han og overlod det ene bryst til Maria med en bemærkning om, at hun bare selv kunne føle efter. Hun tog også godt fat men på en helt anden måde, og da hun havde gnedet kælet en del med den stive vorte, bøjede hun sig frem og tog min kones pat i munden og begyndte at kysse og sutte.

– Få alle kludene af kællingen, lød det nu fra Thomas, mens han med lidt voldsomhed nu var begyndt at ælte og nive min kones bryster. Dejlige, liderlige kællingepatter, sagde han henvendt til Maria, samtidig med at han begyndte at bearbejde attributterne med flad hånd. Såd`n  skal de liderlige patter bare hà det! konstaterede Thomas og bød min kones ene bryst frem til Maria, du skal bare daske hende lige der på vorten, fortsatte han og gjorde brystet helt frit til også at blive slået  af Maria med flad hånd, og det var tydeligt, at også Maria efterhånden var blevet mere voldsom i sin behandling af min kones bryster.

Min kone prøvede på ingen måde at gøre modstand, men da jeg begyndte at knappe hendes kjole op i ryggen – og bare fik visket ordene: ”gør lidt modstand” i ørene på hende, kom der virkelig liv i sagerne, så jeg havde svært ved at holde hende.

Nu måtte jeg også bruge lidt mere bestemt tvang og samtidig true til straf, hvis hun ikke lod mig hive tøjet af hende. – De skal have lov til at se din kusse…og bruge den, sagde jeg nu temmelig barsk og kunne nu trække hende kjole helt ned til gulvet. Hun stod nu der fuldstændig nøgen fra top til kanten af de små trusser, og det tog kun et splitsekund for Maria at hive min kones trusser ned.

Der blev lidt stille i et øjeblik, da Thomas nu opdagede min kones kraftige kussedusk, men nu kunne han ikke styre sig længere.

Hold da kæft for en kusse! råbte han og tog et fast tag i dusken. Der bliver fandeme noget at lege med her, fortsatte han og trak min kone hen over sig og fik hende væltet om på sofaen. Kjole og trusser blev hurtigt hevet helt af, så der nu også blev plads til at skræve, og det var lige det både Thomas og Maria forlangte – og jeg ved også, at det var en ønskestilling for min kone.

– Skræv for helvede og vis os din liderlige kusse…helt ud med skankerne, råbte han og greb hårdt i kussehårene…se hvor hun savler bemærkede han og begyndte at rage min kone op i hendes saftende kanal.

 

Fortsætter….

porno med danske piger