Pulemanden

SPAR MANGE PENGE

Hvoraf julemanden var som en rar bedstefar, så var pulemanden en værre stodder, der tænkte på sex hele dagen. Så I kunne tro at han ikke kunne vente med at det blev jul…

Julen var en særlig tid for de enlige, lystige kvinder. For hver juleaften fik de nemlig besøg af pulemanden – den liderlige og uartige julemand, der spredte sit sperm, som var det julegaver. Var kvinderne på hans uartig-liste, kunne de rolig regne med besøg fra ham.

SEX I DAG?

Hvoraf julemanden var som en rar bedstefar, så var pulemanden en værre stodder, der tænkte på sex hele dagen – dag ind og dag ud. Så I kunne tro at han ikke kunne vente med at det blev jul igen. Hans rutine var næsten ligesom hans familievenlige kollega. Forskellen var blot at hans store pik var den eneste gave, han kom med. Når han besøgte en uartig kvinde – forgik det tit sådan her:

Han kom flyvende i sin kane – trukket af rensdyr, der var i brunst. Han landede elegant på taget og snurrede ned ad skorstenen som en slange. Heldig for ham var pejsen ikke tændt. Da han nåede ind til stuen, lå den uartige kvinde klar på gulvet ved et nydeligt pyntet juletræ. Hun var i dette tilfælde iført lækkert knaldrødt lingeri med julehjerter som mønster og havde en nissehue på sit kønne, rødhårende hoved. Pulemanden nød det, når kvinderne gjorde sig sexet og klar til hans besøg. Det gjorde det hele lidt ekstra sjovt.

På dette tidspunkt var hans pik klar til at sprede julehygge. Kvinderne fortrak at han havde sit pulemandsdragt på, når han pulede dem, mens han råbte ho ho. Det tændte dem. Han lod dem sutte hans pik, som var den en slikkepind, mens han sad i en lænestol. Senere gav han den hele armen. Hun pulede på alle mulige måder. Alle stillinger på kort tid. Han skulle trods alt nå at pule en masse andre kvinder på selvsamme aften. Så inden han smuttede, nåede han at sperme ud over kvindens ansigt. Hun var glad og tilfreds.Pulemanden fløj afsted til den næste uartige kvinde og sådan forsatte han hele aftenen gennem.

Glædelig pul.

porno med danske piger