Rejseven blev til fræk sengeven

Jeg havde været med rødderne i Spanien en uge, og nu skulle jeg desværre hjem. De andre blev en uge længere; jeg skulle starte nyt job om mandagen hjemme i Nordsjælland. Så der var ingen vej udenom.

Jeg sad i lufthavnen i Barcelona og havde lidt ondt af mig selv, da mine øjne faldt på en pige, der læste et dansk magasin. Hun rejste tilsyneladende også alene. Jeg kantede mig hen i nærheden af hende, da hun så godt ud. Hun så ud, som om hun havde glemt at skifte tøj og var helt uforberedt på det meget køligere vejr hjemme i Danmark, for hun havde kun shorts på og en top, der efterlod det meste af maven bar.

Hun var meget solbrændt. Det klædte hendes lyse hår og hendes blå øjne godt. Og jeg forstod godt, at hun klædte sig, som hun gjorde. For hun havde en meget smuk krop. Ingen tvivl om den sag. Fast, rund, lækker. Svulmende uden at være for voldsom. Kernesund. Havde hun været ti centimeter højere, kunne hun være en fantastisk badetøjsmodel, tror jeg.

Det lykkedes mig hurtigt at få hende i tale. Hun hed Camilla, og hun var faktisk i samme situation som jeg. Hun havde været i Marbella sammen med veninder, men hun var også nødt til at tage hjem tidligere end veninderne, da hun skulle starte på studiet i ugen, der lå foran os.

Vi snakkede rigtig godt sammen. Vi snakkede uafbrudt, og tiden fløj af sted sammen med Boeing 737’eren. Da vi ankom til København snakkede vi stadigvæk, og vi var allerede i ankomsthallen blevet enige om at splejse til en taxa.

Det var kun en lille omvej for mig at køre hende hjem, og jeg orkede helt ærligt ikke at tage toget. Vi havde selvfølgelig også tømt et par af de små flasker, som flyselskabet tager sig rigeligt betalt for.

Da vi en time senere stoppede ud for hendes bolig, sagde jeg, at der var noget, jeg gerne ville sige. Vi sad sammen på bagsædet, kun med hendes håndbagage mellem os. Resten stod i taxaens bagagerum.

– Nåh, ja, selvfølgelig! sagde hun og tog hurtigt en 200-kroneseddel frem.

Jeg sagde, at det ikke var det, jeg ville sige. Det handlede ikke om betaling for turen.

Pludselig lænede hun sig ind mod mig og gav mig et kys på kinden. Jeg samlede mig hurtigt efter den overrumplende handling.

– Det var præcis det, jeg ville sige! stammede jeg.

Bilen holdt i tomgang. Jeg så, at chaufføren holdt øje med os i bakspejlet.

– Skal vi videre eller hva’? spurgte han surt.

Jeg vendte mig mod Camilla.

– Skal jeg videre? spurgte jeg med håb i stemmen.

Hun så ud, som om hun tænkte sig om et øjeblik. Så lavede hun et kast med hovedet, der tydeligt signalerede, at hun syntes, jeg skulle stå af sammen med hende. To minutter senere var vi på vej op i hendes lille lejlighed.

Hun boede sødt men småt. Hun spurgte, om jeg ville have noget koldt at drikke, eller om kaffe var bedre. Da jeg havde fået en kold cola, sagde hun, at hun ville tage et brusebad.

– God idé! sagde jeg.

SEX I DAG?

Hun spurgte grinende, om hun lugtede. Jeg forklarede, at det ikke var det, jeg mente, men derimod, at jeg også godt kunne trænge til et hurtigt bad.

Igen tøvede hun, ligesom hun havde gjort i taxaen. Så tog hun en beslutning.

– Så kom med! sagde hun. Men der er altså ikke meget plads!

Det havde hun unægtelig ret i. Badeværelset var ikke meget større end et garderobeskab. Hun hoppede ud af tøjet i en fart og gik ind i det lille badeværelse og lod døren stå på klem. Der var ikke plads til at klæde sig af derude, så jeg lagde mit tøj på hendes seng ved siden af hendes. Så gik jeg nøgen ud til hende. Hun vendte sig smilende.

Jeg konstaterede, at hendes krop var præcis så smuk, som jeg havde forestillet mig. Jeg så også, at hun havde været et sted, hvor hun havde kunnet solbade nøgen, for hun var brun fra top til tå. Jeg følte mig helt åndssvag med min kridhvide stribe dér, hvor mine badeshorts havde siddet.

Vi kunne ikke være under de varme stråler samtidig begge to. Men jeg fik lov til at vaske hende på ryggen, når det var hendes tur til at stå under strålerne. Min hånd røg naturligvis også ned til den fantastiske røv, men hun stoppede mig og sagde, at dér skulle hun nok selv vaske sig. Hun stod blufærdigt med ryggen til mig.

Da det var min tur til at få vandet ned over mig, stod jeg med fronten mod hende. Hun bad mig vende mig rundt, men jeg sagde, at jeg gerne ville vaskes forpå. Jeg kom nok til at sende hende et frækt og lidt for kækt smil. Jeg måtte jo lige huske på, at jeg var på udebane, og at det her var hendes hjemmebane. På den anden side havde hun jo inviteret mig med i bad, ikke sandt?

For tredje gang holdt hun denne her lille charmerende tænkepause, hvor hun fik en lille rynke over næsen, og hvor hendes blik søgte et sted hen til højre for mit ene øre. Så tog hun igen en beslutning. Den rigtige, heldigvis.

For pludselig krusedes hendes læber af et lille smil, samtidig med at hun tog med sin våde, sæbeindsmurte hånd direkte om min pik, der havde holdt sig pænt i ro indtil nu. Jeg glemte at trække vejret, tror jeg. Men jeg skal lige love for, at der kom liv i min pik. Jeg blev stiv på ingen tid, selv om hun næsten ikke bevægede hånden.

Hun fandt sig denne gang i, at mine hænder nu gled ned over hendes hofter og om til hendes røv og hele vejen tilbage igen op til de smukke bryster. Da jeg lod et par fingre glide hen over det ene bryst, så jeg, hvordan vorten rejste sig og blev hård.

Hun så fantastisk ud. Den brune hud skinnede af vandet og sæben. Hendes øjne tindrede. Jeg fortalte hende, at hun var smuk. Hun smilede men gengældte ikke komplimenten.

Pludselig var der ikke mere varmt vand, så hun slap min pik og hoppede nøgen og våd ind i soveværelset. Her fandt hun to håndklæder; hun smed det ene hen til mig og begyndte at tørre sig.

Jeg tørrede mig lynhurtigt og trådte hen til hende og gik i gang med at tørre hende på ryggen. Og derefter på røven. Og så på brysterne og under dem. Og til sidst mellem benene.

Det var nu, jeg ville lægge mærke til hendes kropssprog. Til om hun gav mig lov til at gå det skridt videre, som jeg og min stadigt stive pik drømte om. Hun havde helt ignoreret min pik, siden vi trådte ind i soveværelset, men da jeg begyndte at tørre hendes næsten glatte fisse, tog hun igen om pikken.

Jeg førte hende forsigtigt baglæns de to skridt hen til hendes seng, hvor vi næsten i slowmotion faldt om på madrassen. Og kun få sekunder senere lå jeg med ansigtet mellem hendes brune fugtige lår og med tungen mellem de bløde skamlæber.

Hun havde den største og nok også den hårdeste kilder, jeg nogensinde havde set. Jeg opdagede hurtigt, at hun godt kunne tåle, at jeg stimulerede den direkte. Så jeg svirpede min tunge hen over den; jeg nappede i den med læberne, og til sidst satte jeg forsigtigt tænderne i den, samtidig med at jeg havde stukket to fingre op i hendes fugtige skede.

Hun var god til at modtage og følte ikke, at hun absolut skulle gøre gengæld. Hun gav sig selv lod til at nyde, og det betød, at hun snart kom i sin første orgasme. Med sved på overlæben og med tilfredse øjne spurgte hun, hvad jeg havde lyst til. Jeg spurgte selvfølgelig, hvad hun havde lyst til. Så sagde hun de ord, som nok enhver mand drømmer om at høre.

– Du må gøre præcis hvad du har lyst til med mig! næsten hviskede hun.

Det var modigt sagt i betragtning af, at vi kun havde kendt hinanden i lidt over seks timer. Jeg ville gerne have kneppet hende, men jeg havde ingen kondomer, og hun brugte ikke P-piller eller noget. Men hun ville gerne slikke mig, sagde hun.

Da hun havde taget min pik i munden og slikket på den et stykke tid, slap hun den pludselig. Hun så op på mig med muntre øjne.

– Du spekulerer sikkert på, om du må komme i min mund! grinede hun.

Jeg trak på skulderen og sagde, at det ikke var spor vigtigt. At det var skønt, det hun gjorde lige nu.

– Du skal sprøjte mig i munden! sagde hun kategorisk.

Så tog hun mig atter ind mellem læberne.

Jeg er ikke typen, der lader en piges opfordring overhørig. Så nogle minutter senere skød jeg min salte sperm ind i hendes mund, hvorfra den snart var røget videre ned i maven.

Da hun slap min pik igen, så hun endnu engang på mig med sine vidunderlige blå øjne.

– Jeg vidste bare på forhånd, at du ville smage lækkert! sagde hun og kyssede min pik på spidsen.

Jeg tror, det er den sødeste kompliment, jeg nogensinde har fået. Jeg ved ikke endnu, om vi er kærester. Men jeg tror det. Jeg skal se hende igen i morgen aften. Denne gang kommer hun hjem til mig.

porno med danske piger