Sansesex del.1

SPAR MANGE PENGE

Jeg stod her helt nøgen og udstillet mens en fremmed pige var lige på den anden side af døren, en pige jeg aldrig havde mødt men kun set et ansigtsbillede af, en pige jeg ville få…

Hej med jer, jeg er en helt almindelig fyr, ung af udseende og ellers normalt bygget.  Jeg har altid haft en god fantasi på det seksuelle område og  har via div. datingsites søgt efter ligesindede piger/kvinder. Jeg har i  min søgen, udviklet en speciel måde at date på. Det er disse dates jeg i de kommende noveller, under navnet ”sansesex”, vil beskrive. Alle mine noveller er 100% ægte oplevelser, men ingen navne vil blive nævnt, så ingen skal føle sig udstillet.

Jeg havde længe gået med en fantasi om at befinde mig i et totalt mørkelagt rum, med muligheden for at udforske en fremmed kvindekrop som jeg ikke på forhånd havde set før. Det skulle være en form for sanseoplevelse hvor fingerspidser, næse og mund skulle erstatte brugen af øjnene.

SEX I DAG?

Efterhånden som fantasien gentagne gange poppede op i mit hoved, udviklede den sig mere og mere som en leg med helt klare spilleregler.
Man skulle mødes helt nøgne i et totalt mørkelagt rum. Herefter havde man et nærmere aftalt tidsrum til at udforske hinandens kroppe. Tiden skulle stilles med et æggeur eller lignende.  Bortset fra en enkelt meget klar regel om at man ikke måtte have fuldbyrdet sex, var alt tilladt.. Det skulle ikke være en sexdate, men derimod en erotisk, sanselig og ”uskyldig” leg imellem to fremmede kroppe. Man måtte føle, dufte og slikke overalt på hinandens kroppe for dermed at kunne danne sig et indtryk og et indre billede af sin partner.
Når uret ringede efter den aftalte tid, skulle man gå hver til sit og efterfølgende fortælle hinanden via mail eller tlf. om man havde lyst til at ses rigtigt til ”2 halvleg”.

Fantasien og spillet var klar, nu skulle jeg bare finde en person der tændte på idéen og som samtidig turde føre den ud i livet.
Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at der fandtes masser af helt almindelige kvinder der gik rundt med livlige seksuelle fantasier, men jeg var samtidig heller ikke et øjeblik i tvivl om at de nok ikke blev nemme at overtale, Men hvor intet vover…

Jeg oprettede en sober profil på en af de større datingportaler, og kom umiddelbart hurtigt i kontakt med flere forskellige personer, der dog desværre alle viste sig at være hæmmet af fordomme fra tidligere dårlige oplevelser mm.
Efter et stykke tid lykkedes det dog alligevel at finde en som tændte meget på idéen, og ikke mindst det faktum af, at hvis oplevelsen viste sig ikke at være så god som fantasien, kunne vi gå derfra og være lige så anonyme overfor hinanden som da vi mødtes,  fordi vi jo netop ikke havde set hinanden rigtigt.

Vi skrev sammen et stykke tid og planlagde hvordan det skulle foregå.
Hun var mest tryg ved at det foregik hos mig for så kunne hun stadig forblive helt anonym.
Planen var at hun skulle gå ind af min åbne hoveddør og tage alt sit tøj af i min sparsomt belyste entré. Jeg skulle stå nøgen med ryggen til døren i mit totalt mørkelagte soveværelse, hvorefter hun skulle komme ind til mig og lukke døren efter sig, og så kunne legen gå i gang.

Dagen hvor legen skulle finde sted oprandt endelig,  jeg var både lidt nervøs og spændt på hvad der skulle ske. Jeg fik taget mig et langt bad og fik barberet mig de rigtige steder. Soveværelset blev mørkelagt lige tidsnok inden jeg fik en sms fra hende om at hun ville være her om fem minutter.
Jeg slog låsen fra min hoveddør og stillede mig som aftalt ind i soveværelset.
Selvom at der kun gik et par minutter, føltes ventetiden uendelig. Men endelig hørte jeg hoveddøren blive åbnet, og kort efter lukket igen, herefter blev der helt stille, var hun mon gået igen, havde hun alligevel fået kolde fødder i sidste øjeblik?
Men efter hvad der føltes som en evighed kunne jeg høre en svag puslen fra tøj der blev taget af ude i entréen.
Jeg tændte en lille lygte, fandt æggeuret og  stillede det på den aftale time. Slukkede lygten igen og lagde den fra mig.
Svulmelegemet i min pik begyndte lige så stille at røre på sig, jeg var tændt.. Tanken om at jeg stod her helt nøgen og udstillet mens en fremmed pige stod lige på den anden side af døren, en pige jeg aldrig havde mødt men kun set et ansigtsbillede af, en pige jeg lige om lidt ville få lov til at udforske fra top til tå, føltes ekstremt ophidsende.

Døren til soveværelset gik op og blev lukket igen lige efter.
Efter en kort stille pause hørte jeg et svagt ”hej” i retning af  døren.
Jeg prøvede at analysere stemmen, den lød blød, uskyldig og lidt nervøs.
Jeg vendte mig om i retning af døren og sagde hej med en glad stemme. Jeg tog forsigtigt et par skridt frem til jeg følte at hun stod lige foran mig. Jeg rakte min hånd ud og fandt hendes ene skulder, der gik et lille sæt igennem hende da jeg rørte hende første gang. Hele stemningen og situationen føltes meget intens.
Jeg vendte hende rundt så hun stod med ryggen til mig og stillede mig tæt ind til hende. Jeg lagde min mund til hende øre og roligt hviskede jeg, at jeg var glad for at hun var kommet og jeg ville gøre mit bedste for at hun fik en fed oplevelse.
Det virkede som om at hun slappede mere af. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg hviskede, men det føltes rigtigt at alt foregik i stilhed og det forstærkede også spændingen og alle ens andre sanser.
Min pik, som på dette tidspunkt var blevet helt stiv, lå op af hendes baller som hun stille, næsten umærkeligt pressede imod mit køn.
Jeg lod mine fingerspidser glide fra hendes skuldre og ned af hendes arme samtidig med at jeg blidt slikkede på hende øreflip, det gøs lidt i hende men jeg kunne mærke at hun nød det.
Mine hænder vandrede roligt henover hendes maveskind og op til hendes bryster hvor mine fingre stille cirklede rundt, som i en spiral cirklede mine fingre hele tiden imod centrum, for kun at starte forfra hver gang jeg var lige ved at ramme hendes brystvorter. Jeg kunne mærke hvordan gåsehuden bredte sig henover hendes bryster og jeg havde virkelig lyst til at lade mine fingre danse på hendes brystvorter… Men ikke endnu, hun skulle pirres godt og grundigt.
Jeg gik ned i knæ samtidig med at jeg lod min tunge glide ned over hendes rygsøjle, jeg tog et fast tag om hendes hofter og drejede hende rundt så hendes skød var lige ud for mit ansigt. Herefter skubbede jeg hende bagud til hun til sidst stod med ryggen mod væggen med mig siddende foran hende.
Jeg pressede hendes ben fra hinanden og begyndte langsomt at kysse hende op at inderlåret. Hun lagde sine hænder på mit hoved, det var første gang hun deltog aktivt i legen og jeg var ikke i tvivl om hvad hun ville have mig til.
Jeg tog fat i hendes håndled og pressede dem op imod væggen mens min tunge langsomt nærmede sig hendes skød.
Jeg satte mig tilrette med munden lige ud for hendes skød, stak tungen ud og ramte for første gang hendes glatte skamlæber, hun var drivende våd og jeg kunne mærke hvordan hele hendes krop dirrede mens jeg roligt slikkede hendes skamlæber, først udvendigt dernæst indvendigt.
Jeg prøvede behændigt at undgå at ramme hendes klitoris, men engang imellem fik den alligevel et lille svirp med min tunge, det gav et sæt i hende hver gang.
Fra tid til anden trak jeg min tunge væk og pustede i stedet direkte på hende klit.
Sådan fortsatte jeg skiftevis kold luft, varm tunge.
Jeg kunne høre på hendes åndedræt at hun var helt væk, drillende trak jeg mit lidt væk og spurgte om hun var ok. Hun svarede ”ja” men at hun måtte ligge ned for hun havde svært ved at holde sig oprejst i mørket.
Jeg rejste mig og fik ført hende hen til sengekanten, hvorefter hun kravlede op og lagde sig godt tilrette.  Jeg satte mig imellem hende ben og slikkede hende fra skambenet op over maven, forbi hendes bryster og op langs halsen til vi mødtes i et varmt langt tungekys. Hun hviskede at hun ville mærke mig helt oppe i sig, jeg lå allerede med pikken lige ud for hendes fisse. Jeg satte mig op og lod mit blottede pikhoved glide ind mellem hende skamlæber og lod det hvile der, sagde til hende at der kun skulle ét enkelt stød til for at få hendes ønske opfyldt, men at det jo var imod reglerne.. ingen fuldbyrdet sex!  Hun beklagede sig og var tydeligvis utilfreds med den dumme regel. Hun prøvede selv at skubbe sig tættere på mig, men jeg holdt hele tiden tilpas afstand så mit pikhoved kun lige hvilede mellem hendes skamlæber.
Jeg lænede mig ind over hende igen, gav hende et kys og hviskede at jeg nok skulle gøre noget ved hendes tilstand.
Jeg slikkede på mine tommelfingre, tog fat om hendes bryster og lod blidt hver tommeltot  glide hen over hendes brystvorter, hun stønnede dybt og vred sig lidt i velvære.
Imens jeg blidt masserede hendes brystvorter, lod jeg mig glide ned af hendes krop til jeg igen havde munden lige ud for hendes skamlæber.  Krævende skilte jeg dem ad med min tunge. Mine læber lukkede sig tæt omkring hendes klit som jeg langsomt med større og større kraft sugede ind i munden til min ventende tunge.
Jeg begyndte at spille min tunge direkte på hendes klit, først blidt men senere hen mere krævende. Jeg kunne mærke hvordan musklerne i hendes krop begyndte at spænde.  Hendes lår klemte om mit hoved, jeg fjernede mine hænder fra hendes bryster og tog hårdt fat omkring hendes hofter, låste mig fast til hendes skød som min tunge ubarmhjertigt bearbejdede hen imod orgasme.
Hun vred sig tog fat om mit hoved og prøvede at presse det væk, men der var intet hun kunne gøre, jeg havde låst mig helt fast så hun blev nød til at overgive sig til sin orgasme..
Jeg slap mine læbers tag omkring hendes klitoris og slikkede hende blidt udenpå hendes skamlæber indtil hun langsomt kom til sig selv igen.
Jeg lagde mig op ved siden af hende og vi snakkede lidt om hvordan det havde været og hvordan alle ens sanser var blevet ekstra forstærket af mørket og hele situationen.
Imens vi lå og snakkede begyndte hun stille at kæle for mine nosser.
Min pik var ikke sen til at reagere på disse kærtegn.
Hun lænede sig stille ind over mig, gav mig et kys og sagde at hun jo slet ikke havde fået lov til at udforske mig, jeg skulle til at undskylde for min ivrighed, men hun lagde en hånd over min mund ligesom for at tysse på mig.
Hun bag mig ligge mig om på ryggen og bare slappe af, imens satte hun sig overskrævs på mine ben og tog min nu meget stive pik i hånden.
Det næste jeg mærkede var at hun med den ene hånden rejste pikken op så den stod lige lodret op i luften mens  hun med den anden hånd lod sine fugtige fingerspidser massere mit blottede pikhoved. Der var ingen tvivl om at hun kunne sit kram, den konstante blide massering af mit pikhoved var så intens at det nærmest føltes som om at hver en nerve i min krop lige pt. Endte for enden af min pik.
Da hun kort efter bukkede sig ned og tog min pik i munden og lod tungen afløse masseringen af mit pikhoved, var jeg helt i ekstase og kunne så småt mærke hvordan trykket byggede sig op i hele min krop.
Jeg var på nippet til at komme da et skingert Riiiiinng fra æggeuret skar igennem luften, tiden var gået.
Jeg var slet ikke parat til at give slip på hende nu og tiggede hende om at fortsætte, men hun stoppede grinende og sagde at det jo var mine åndsvage regler, og dem skulle vi jo overholde.
Nu var det mit der beklagede mit og var mere en utilfreds med reglerne.
Hun sad et øjeblik på mine lår, hvorefter hun satte sig op på hug og rettede min pik ind mellem hendes skamlæber og sagde drillende, ”det kræver bare ét tryk for mig at opfylde dit ønske, men det er jo imod reglerne” hvorefter hun grinende rejste sig op.
På trods af min manglende forløsning måtte jeg overgive mig, hun havde sgu´ humor, kunne kun grine med…  Jeg førte hende over til døren, vi gav hinanden et kys inden hun stille smuttede ud i entréen, tog sit tøj på og smuttede igen lige så anonym som hun kom.

På trods af at jeg ikke selv kom, var oplevelsen så stærk og intens at jeg besluttede at det ikke var sidste gang den leg skulle leges.

porno med danske piger