Min fetich for gravide kvinder blev udlevet med min egen søster

SPAR MANGE PENGE

Min søster er 26 år og gravid i sjette måned med sit første barn. Hun er herligt rund på maven og jeg elsker at røre på hende når vi er sammen. Jeg indrømmer gerne, at jeg finder gravide kvinder sexede også selvom det er min egen søster. Men det snakker jeg ikke så meget om når jeg ser hende. Jeg nyder bare synet.

Jeg har ingen problemer med at føle mig tiltrukket af min søster. Det har jeg gjort siden vi legede ”hvis mig din og jeg viser dig min” da jeg var 12 år og hun var 13 år. Hun ville vide hvordan en penis (hendes ord) så ud og jeg viste hende min pik og hun viste mig sin dunede fisse. Senere da hun var 14 eller 15 år ville hun vide hvordan sperm så ud. Så jeg sad foran hende og onanerede mens hun så på og viste hende det. Hun kiggede meget intenst ned i min hånd og prøvede at mærke på det med en finger. Det var utroligt sexet og min pik var stadig meget stiv. Især da hun lod den samme finger glide ind i munden. Da jeg spurgte hvordan det smagte smilede hun bare.

Så ville jeg vide hvad der skete for hende når hun legede med sig selv. Hun svarede, at det slet ikke var som når en dreng gør det. Men det føltes virkeligt dejligt. Jeg bad hende vise mig det og hun begyndte at føle på sit køn uden på trusserne. Lidt efter da det så ud som om hun virkelig nød det, hev hun trussen til side og viste mig sin klitoris. Jeg så hendes våde finger køre frem og tilbage på den lyserøde knop og min i forvejen stive pik gjorde nærmest ondt ved synet. Derudover var hun mere behåret end første gang jeg så hendes køn.

Jeg spurgte om jeg måtte røre og en smule stakåndet gav hun mig lov. Jeg lagde en hånd på hendes varme køn og var overrasket over, hvor vidunderligt det føltes. Jeg fik en masse ”fornemmelser” i min pik jeg aldrig havde oplevet. Jeg var ikke helt klar hvad de betød. Efter et par minutter så hun helt underlig ud i ansigtet og en smule forlegen hev hun trusserne over fissen igen. Det betød ”legen” var forbi og det var sidste gang jeg rørte hende. Men i mine drømme fandt jeg hendes fisse ”frem” og legen fortsatte. Det fortalte jeg hende aldrig, men jeg ville så gerne se mere af hendes fisse og gøre legen færdig.

De tanker er stadig hos mig nu 12 år senere. De popper op fra tid til anden. En dag skete det og det stod snart klart, at vi begge havde de samme lyster. Det vil jeg nu prøve at fortælle om.

Min søster var hjemme hos mig en dag og snakken gik naturligvis på hendes graviditet. Snakken gik også på hendes mand Simon og hvad der ellers gik for sig i hendes liv. Hun lå og flød i sofaen mens jeg sad ved siden af og havde lagt en hånd på hendes runde mave. Jeg havde masseret hendes fødder og hun var meget taknemmelig. Hun så ud som om hun havde haft en hård nat og havde behov for at blive trøstet. Hun klagede over hun var blevet så fed. Det gik hende meget på.

“Du er ikke fed! Du er gravid, for pokker,” svarede jeg.

Men hun blev ved med at kalde sig en tyk ko. Det ville jeg ikke høre på. Som sandt var syntes jeg hun var endnu mere tiltrækkende som gravid. Især efter det stod så tydeligt frem. Hun kiggede vantro på mig. Men jeg mente hvad jeg havde sagt. Jeg indrømmede, at jeg fandt gravide kvinder sexede. Der var et eller andet over det der med sex, baby og reproduktion. En helt utrolig ting kvinder kan. I så fald var jeg den eneste, mente hun og så skeptisk på mig. Det forstod jeg ikke, men jeg var jo også en smule forudindtaget ved at være hendes bror. Hun indrømmede, at Simon, hendes mand ikke syntes det samme som mig. At han rent faktisk ikke havde rørt hende. Heller ikke i sengen.

”Overhovedet ikke. Han kan slet ikke lide min mave nu hvor den er begyndt at blive stor. Jeg tror det skræmmer ham, at der vokser en baby inde i den her mave. Som om det var et fremmed væsen eller noget. Han har faktisk ikke rørt mig siden vi fandt ud vi var gravide. Og for at gøre ondt værre, er jeg mere liderlig nu end før jeg blev gravid.”

Jeg havde ikke en smart bemærkning til den nyhed og lod min hånd kæle for hendes runde mave. Det var helt uden bagtanke. Men så kiggede hun ned på min hånd og sagde det var rart og smilede til mig. De gamle drømme om hende kom pludselig til overfladen og før jeg fik tænkt særlig meget over det fik jeg sagt, at jeg med glæde ville kæle for hendes mave om så hun blev så stor som en elefant. Jeg fortrød det lige så snart det var sagt, men hun tog det faktisk meget pænt. Hun smilede til mig og sagde jeg var den bedste bror en pige kunne ønske sig. Hun var glad for at have en bror som mig, der ville høre på hendes klager og passede på hende. En hun kunne snakke med om alt.

”Er der noget mere jeg kan gøre? Måske smøre din mave med creme?” spurgte jeg håbefuldt.

”Ja! Det ville være så skønt. Har du virkelig lyst til det?” Før hun skiftede mening hev hun sin taske frem og som ved et trylleslag hev hun en lyseblå tube frem af virvaret. Det var noget urtebaseret creme der sikkert ville dufte helt vildt godt, hvis ellers den farverige tube var til at stole på. Men det var uden duft og parabener og alt det der. Min søster lagde sig på langs i sofaen med et par puder i ryggen. Så hev hun op i sin bluse og lagde den over de fyldige bryster og lagde sine arme bag hovedet og smilede til mig. Der lå hun i al sin gravide herlighed og jeg var helt vild for at smøre hendes runde mave. Jeg kunne lige ane det øverste af hendes trusser og den gamle drøm væltede tilbage. Jeg prøvede at holde et rent pokerfjæs og det lykkedes.

Jeg trykkede en klat creme ud i hånden og begyndte at varme det op før jeg gelinde begyndte at smøre det ind i hendes hud. Med cirkelrunde bevægelser fik hele hendes mave en tur. ”Duften” af plantekstrat fyldte stuen. Lidt efter lidt var det bare selve følelsen af hendes runde mave vi begge havde fornøjelsen af. Hun smilede til mig.

”Det er skønt, virkelig rigtig skønt,” sukkede hun. Jeg må indrømme, at sidde sådan her så tæt op ad min egen søster fik min pik til at vokse betydeligt. Jeg tog en chance nu hvor hun lod til at nyde min berøring. Med lidt mere creme smurte jeg det øverste af maven lige under hendes bryster. Jeg sørgede for at kom op ad brysterne før hånden gled ned mod kanten af hendes trusser. Hun stoppede mig ikke. Om noget, lagde hun sig bedre til rette for at få det fulde udbytte. Jeg tog endnu en chance. Jeg lod fingrene glide op under brysterne og løftede dem.

”Hvad er det du gør?”, ville hun vide. Hun lå med lukkede øjne og smilede. Jeg fortalte, jeg bare rørte hende, om det var okay? Hun kiggede på mig og fugtede sine læber. ”Jeg er ikke – sikker, men åh!” Jeg havde med vilje taget fat om det ene bryst og var forundret over dets fylde. Dem havde jeg faktisk ikke set dengang vi havde vores lille leg, men det ville jeg mægtig gerne nu. ”Uh, mine bryster er blevet så store og sensitive. Åh, det er dejligt!”

Jeg spurgte om det tændte hende og hun nikkede. Jeg ville vide om jeg måtte gøre det igen, men det var hun ikke så sikker på var en god ide. Jeg var jo trods alt hendes bror, så vi burde jo nok ikke gøre den slags. Jeg smed mit ventede trumfkort. Jeg huskede hende på, at vi havde gjort det uden hæmninger da hun var 14 år. Hun kiggede på mig og smilede stort. Der kom et drillende blik i hendes øjne.

”Vi var jo bare børn dengang. Desuden havde du en sød lille pik!”

”Må jeg spørge dig om noget?” sagde jeg mens jeg bevist kælede videre for hendes venstre bryst. ”Den gang, du ved, da jeg rørte din fisse, så stoppede du mig lige pludseligt.” Hun gjorde store øjne som om hun lige var kommet i tanke om det. ”Åh gud, nej, det kan jeg da ikke fortælle dig,” grinede hun og brysterne rystede.

”Du sagde før, at vi kunne snakke om alt. Så hvorfor ikke det her?”

Hun så på mig et kort øjeblik og smilede så. Hun ville have mig til at love jeg ikke grinede ad hende. Det lovede jeg og begyndte at lege med det andet bryst. Hun tog en dyb indånding og gik til bekendelse. Hun kunne godt lide det den gang jeg rørte hendes fisse. Faktisk så meget, at hun var ved at komme. Men da hun ikke vidste hvad hun skulle gøre fik hun mig stoppet. Jeg var helt lamslået og overrasket. Det havde været noget jeg længe havde spekuleret på. Hun smilede og flyttede på blusen, der var faldet lidt ned. Jeg så det som et okay til at gramse videre.

”Hvad har du gået og troet siden dengang?” ville hun vide. Nu var det min tur, men jeg gik gladelig til bekendelse.

”Jeg havde ikke lyst til at stoppe. Jeg ville gerne se nærmere på din fisse og finde ud af hvordan du føltes indeni. Jeg havde lyst til at stoppe hele hånden ned i dine trusser. Det føltes så godt at sidde med stiv pik foran dig.”

Det var gået op for hende, at jeg blev ved at kæle for hendes bryster. Hun kiggede mig dybt i øjnene og bad mig stoppe for det var ikke noget man gjorde. Men mest fordi hun ikke havde haft sex i næsten fire måneder. Den besked gik rent ind og jeg mærkede for alvor et rejsegilde i mine bukser.

”Søs, for pokker. Jeg vil så gerne se din igen og du må gerne se min, lige som dengang.” Endelig fik jeg det sagt og jeg troede hun ville fare i flint eller noget. Men hun sukkede og smilede over hele hovedet. Men da hun sagde det var liderligt, var jeg til at begynde med ikke så sikker om hun mente mine hænder på hendes bryster eller om det var det der med, at vi skulle være nøgne sammen. Jeg tog igen mod til mig.

”Jeg vil så gerne have hånden i dine trusser og få dig til at komme som du næsten gjorde dengang, og lade dig se min sperm igen.” Hun så på mig uden at sige et ord. Mens jeg så hende i øjnene, lod jeg en hånd glide nedover den runde mave og liste under elastikken i trusserne. Det var som om hendes øjne fulgte mine fingres lille dans da jeg rørte det øverste af hendes kønsbehåring. Til min glæde var hun ”korthåret” og jeg gled en smule længere ned. Men hun greb min hånd og holdt fast om den. Men hun nåede ikke at sige noget for min langfinger rørte nu hendes klitoris og hun slog svaj i ryggen og hev efter vejret. Et stille suk gled ud af hende.

”Åh, Gud! Det er så længe siden. Jeg kan ikke – vi kan ikke – vi må hellere stoppe, nej, du må ikke stoppe. For fanden, Kim, hvad gør du ved mig?”

SEX I DAG?

”Jeg havde tænkt, at fortsætte der hvor jeg slap for så mange år siden,” sagde jeg. Hendes modstand forsvandt som dug for solen grundet ingen sex i så lang tid. Hun lagde sin hånd over min og pressede den længere ned mellem sine ben med et dybfølt suk. Mine fingre gled op mellem hendes kønslæber og fugtigheden var helt utrolig lækker. Der var lige så varmt og så fugtigt som jeg huskede det, bare bedre. Bedre end hendes 14 års fisse, bedre end alle de våde drømme jeg havde haft om hendes fisse i alle de år siden. Nu var hendes mave bare fyldt med en baby.

Mine fingre fandt igen lystknoppen og hun stønnede højlydt mens jeg legede med den. Små cirkelrunde bevægelser og små tryk. Hun spredte benene og hev blusen over hovedet og rørte på sine bryster. Jeg har altid elsket at se en pige røre sine bryster på den måde. Snart var de nøgne og deres utrolige fylde var et utrolig smukt syn. Så begyndte hun at hive og nive i de følsomme brystvorter mens jeg forsøgte at give hende det første klimaks. Der gik da heller ikke lang tid før hun kom og hendes ben klemte sammen om min hånd.

”Stop! Ikke mere. Jeg kan ikke tåle det!”, sukkede hun mens en længselsfuld orgasme rullede gennem hende. ”Kim, for pokker sgu! Det var lækkert. Det har jeg ventet fire måneder på!”

”Og jeg har ventet i over 10 år!”, svarede jeg og lænede mig frem og kyssede hendes mund mere end bare broderligt. Til min glæde kyssede hun igen og holdt om mit hoved mens hun trykkede sine læber op mod mine. Jeg følte mig som en liderlig teenager, hvis våde drøm går i opfyldelse. ”Og nu vil jeg se din!”, sagde hun og fniste.

Jeg stillede mig op foran hende og pakkede min pik ud. ”For fanden, da Kim! Du er godt nok vokset. Jeg er sikker på den ikke var så stor sidst jeg så den!” Jeg smilede ned til hende og stillede mig i positur så pikken tog sig større ud. Hun havde slået hånden for munden og der var julelys i hendes øjne. Jeg trådte ud af bukserne og stillede mig ved siden af hende og hun greb lystent ud efter pikken. Da hendes hænder rørte var jeg ved at gå til. Det var noget nær dagens bedste oplevelse. Hun lagde en hånd under nosserne og det føltes som om hun vejede dem. Et stykke tid lå hun bare der og gned frem og tilbage mens hun æltede nosserne.

Så lagde hun pikken op ad sin runde mave og trykkede den ned mens hun kørte lidt frem og tilbage. Det var så liderligt, at jeg mærkede spermen komme susende. I løbet af 10 sekunder kom jeg og det ramte hendes fingre, mave og lidt på brysterne. Det var virkelig frækt at sprøjte sperm på sin søsters mave. Jeg så hun klemte de sidste par dråber ud før hun tog hånden op til munden og ud kom hendes lyserøde tunge og labbede det i sig. Jeg prøvede at undskylde, at jeg havde sølet hende til på den måde. Men vi havde været lige gode om det, mente hun smilende.

”Desuden er det godt for huden,” sagde hun og smurte sin runde mave.

Jeg hentede lidt koldt at drikke og vi sad tæt op ad hinanden i sofaen. Vi var begge nøgne nu og jeg kunne ikke holde mine hænder fra hendes bryster eller den runde mave. Hun ville vide om jeg virkelig havde haft våde drømme om hende. Det havde jeg og hun knugede min hånd. Jeg lagde mit hoved på toppen af hendes mave og mærkede et tungt bryst på min kind. Jeg begyndte at kysse hendes mave og æltede et tungt bryst, mens jeg i farverige billeder fortalte hende om de drømme jeg i årenes løb havde haft. Hun lod sine fingre rode rundt i mit hår mens hun pressede mig op mod hendes bryst. Jeg åbnede munden og begyndte at sutte på den stive brystvorte.

”Stop, jeg bliver liderlig igen!” sagde hun og sukkede. Jeg rejste mig op og tog hendes hånd. Hun så op på mig med et spørgende udtryk. ”Kom med ind i sengen. Jeg vil gerne kneppe dig,” sagde jeg. Hun blev helt stille et øjeblik og mit hjerte bankede vildt højt. Så gav hun mig sin anden hånd og jeg trak hende op. Vi stod ansigt til ansigt. Hun smilede vidunderligt og gav mig et stort kys. Så hviskede hun mig i øret, at vi ikke behøvede at bruge beskyttelse for hun var jo allerede gravid.

Jeg stillede mig om bag hende og trykkede mit bryst op mod hendes ryg. Så lagde jeg begge hænder på hendes runde mave og førte hende ind i soveværelset. Jeg flyttede hænderne op under de tunge bryster og sukkede hende i nakken. Deres vægtfylde var himmelsk. Mens jeg nulrede hendes brystvorter kyssede og bed jeg hende i nakken og hun smeltede i mit favntag. Da hun rakte bagud skubbede jeg med vilje min pik ind i hendes hånd. Det føltes vidunderligt at mærke hendes hånd. Mine hænder gled ned ad hendes skønne krop og stoppede ved fissen. Den føltes varm og villig og jeg kunne knap vente.

Så vendte jeg hende om og gik på knæ mens jeg kyssede hver en mm på hendes runde mave. Duften af hendes køn blev mere og mere fyldig og jeg ville gerne smage. Jeg skubbede hende ned på kanten af sengen og hun spredte beredvilligt sine ben. Synet af fissen i den stilling var ved at dåne mig. De bløde kønslæber der stod en smule åben var synligt våde af de indre safter. I så mange år havde jeg drømt om netop dette. Hun løftede fødderne op og lagde dem på mine skuldre og jeg dykkede ned for at smage på herligheden.

Hendes særlige duft fyldte mine sanser og min pik voksede sig tykkere og meget større. Hun stønnede svagt og hviskede et lille ”ja”. Jeg vovede et lille slik og blev med det samme afhængig af den særlige gravide smag. Mere og mere slikkede jeg og min tunge var dækket af hendes safter. Jeg fandt hendes klitoris og da jeg rørte den med tungen gav min søster sig. Hendes hånd gled rundt om maven og prøvede at trykke mit hoved tættere på. Det gjorde jeg med glæde. Jeg lå og slikkede til jeg var helt øm i kæberne.

Så kiggede jeg op forbi den runde mave, de fyldige bryster og fandt hendes øjne. De var lukkede. Hun lå og smilede og var helt væk. Da hun kiggede på mig var der taknemmelighed i dem. Så nikkede hun som var der en telepatisk forbindelse mellem os. Jeg fik hende skubbet lidt mere op i sengen og stod nu med pikken i hånden. Men den var allerede så mægtig stiv og klar til dens måske største oplevelse. Pikken fandt straks vej som en GPS styret missil. Det var som om fissen overgav for overmagten og lod den indtrængende glide ind. Hun løftede sine hofter og jeg gled i bund og stødte op mod hendes runde mave. Det var så sexet. Hun stønnede af nydelse og jeg stønnede af begær da endnu en drøm gik i opfyldelse.

Jeg kneppede hende langsomt og hun besvarede så godt hun kunne. Jeg kunne mærke hvordan hun klemte om pikken som for at fortælle, hvor meget hun havde savnet en pik. Hun lagde sine hænder om mit ansigt og sagde, at det var okay at lægge mere vægt på hende. Jeg kunne mærke de hårde brystvorter mod mit bryst mens hun lå og sukkede. ”Ja, Kim! Knep mig, min fisse elsker din store pik! Det er bare så godt. Jeg har længtes efter en stor pik!” Langsomt satte jeg farten op, men ikke for hurtigt. Jeg ville jo ikke gøre skade på hende eller babyen. Vi lå der i mange lange minutter og det var himmelsk.

Vi forenede vores begær og behov for hinanden. Jeg var helt væk. Endelig lå jeg og kneppede min egen søster og for at toppe det hele var hun gravid. Jeg kunne føle hendes herligt runde mave støde op mod min når jeg trykkede pikken op i hende. Hun havde spredt sine ben så meget at jeg bedre kunne komme til. Hun hviskede, at hendes fisse havde længtes efter sin lillebrors pik. Hun kyssede mig længselsfuldt på munden og min pik voksede. ”I guder, din pik er sgu så stor! Jeg elsker din store pik, lillebror!” Jeg smilede og mærkede pludselig hvordan hendes fisse bevidst klemte om pikken. En utrolig følelse.

Vi nærmede os begge et uundgåeligt klimaks. Hun holdt vejret utroligt længe da det byggede op og gryntede sin orgasme ud da den ramte hende helt indefra. Hun lå og rystede som en kludedukke. Mine nosser trak sig sammen og svarede igen med det ene kæmpe sprøjt efter det andet. Det føltes som om hendes fisse prøvede at dræne mine nosser for sperm. Mens jeg kom indså jeg, at jeg ønskede det var min baby, der lå i hendes smukke runde mave. Jeg ønskede at gøre min søster gravid og fylde hendes mave med mine babyer. Jeg ønskede at kneppe min søster for resten af livet!

Alt det hviskede jeg i hendes øre mens vi begge var overvældede af vores orgasmer. Det gav hende endnu en og hun hev efter vejret mens hun begravede sine negle i siden på mig. Hun var noget opkogt at se på, men jeg elskede synet af hendes røde kinder. Hun så op på mig med slørede øjne. Så smilede hun og gav mit et dybfølt kys.

Bagefter lå vi helt stille ved siden af hinanden. Vi var begge en smule forundret over alt det der lige var sket. Hun var den første der kom til overfladen. Hun rejste sig halvt op og kiggede på mig med de skønneste øjne. ”Tja, lillebror. Det var så lækkert!”. Jeg kyssede hende og tilbød at komme creme på hendes mave til en hver tid. Lidt efter gik vi bad sammen og jeg fik vasket hendes sexede krop og vi kunne have stået der i timevis. Da hun gik var hun meget gladere end da hun kom. Hun kyssede mig farvel og ville vide om jeg var hjemme den kommende tirsdag. Hun ville gerne smøres, om jeg forstod. Og med det gik hun. Jeg stod tilbage med et stort smil på læberne.

Det skulle vise sig, at hun havde ”behov” tre gange om ugen. Jeg var henrykt og så hende vokse sig større hele tiden. I sin syvende måned fortalte hun mig, at hun været hos lægen med et lille ”problem”, som hun sagde. Bekymret spurgte jeg hende hvad der var i vejen. Hun kiggede forlegent på mig og sagde det var en smule flovt. Men jeg bad hende fortælle det for vi delte jo ellers så meget andet sammen. Hun så mig dybt i øjnene.

”Ser du, jeg er en smule forstoppet. Det er meget almindeligt når man er så langt henne. Lægen mente ikke jeg skulle tage en stikpille, men snarere have et lavement.”

Jeg så en smule forbavset på hende. Så gik det op for mig, at hun ønskede jeg skulle give hende et. Jeg prøvede at forestille mig hvordan det skulle gå for sig, men hun stoppede min tankegang. Hun tog mig i hånden og så på mig med et skævt smil. ”Jeg tænkte om du ville gøre det med – altså, du ved – med din pik.”

Jeg var helt væk et øjeblik. Anal med min søster? Jeg er vild med anal, det er noget af det frækkeste der findes. Jeg indrømmer, at jeg tit har tænkt på at gøre det med min søster, men holdt det ønske for mig selv. Men nu sad hun her og kiggede mig dybt i øjnene og ønskede jeg skulle kneppe hende. Hun klemte om min hånd for et svar.

”Jeg håber ikke du har noget imod det. Altså bare forsigtigt, du ved. Din pik er jo ret så stor og jeg har ikke prøvet det endnu, men jeg vil så gerne. Jeg er sikker på din sperm er bedre end et almindeligt lavement. Du har jo så meget sperm i dine store nosser. Desuden er jeg sikker på det er så meget sjovere på den måde og sexet!”

Hvad er der at sige? Min skønne søster vil gerne have at jeg tager hende i røven og fylder hendes tarm med varm sperm. Bør man sige nej til den slags? Desuden var min pik super stiv ved tanken om at glide op i røven på hende. Vi gled ind i soveværelset og jeg klædte hende af. Den runde mave var om muligt endnu mere sexet end tidligere. Hun kravlede op i sengen og lå med sin runde røv og var enormt lækker at se på. Jeg fik hentet et par puder fra sofaen og lagde ind under den runde mave som for at støtte hende. Så klædte jeg mig selv af.

”Fuck! Din pik er sgu blevet større, er den ikke? Lov mig du er forsigtig. Fuck, din pik er stor!”

Med et smil fandt jeg noget olie frem og oversprøjtede hendes runde røv med det. Så begyndte jeg at smøre det rundt over det hele og kom tættere på røvhullet hele tiden. Da jeg kom op ad det gav hun sig lidt men blev liggende. Mine fingre var smurt ind i olie og jeg lod en finger presse på stjernen mens den anden hånd lagde sig om fissen. Jeg kørte lidt frem og tilbage begge steder indtil hun var opstemt nok. Mens jeg pressede en finger op i røvhullet lod jeg en finger glide op i hendes fisse. Hun hev efter vejret og jeg bad hende slappe helt af.

Fingeren i røven gled en smule besværet op og der var så varmt og stramt. Det dunkede i pikken som bare pokker. Jeg hev fingeren ud og hullet lukkede sig med det samme. Jeg fik trukket hendes balder lidt væk og med lidt besvær fik jeg sprøjtet lidt olie op i hullet. Hun hvinede af fryd over den kolde olie. Så smurte jeg pikken gevaldigt ind og gned den helt stiv. Det var nu ikke nødvendigt, men lyden af min smurte pik var så liderlig.

Jeg kom i stilling og lagde pikhovedet op mod røvhullet. For en god ordens skyld spurgte jeg om hun var klar. Hun nikkede bare men kiggede væk. Jeg bad hende slappe helt af og pressede på. Ringmusklen var stram, men lidt efter lidt gled pikken op og hun hev efter vejret. Hun lagde en hånd på mit underliv og stoppede mig i at glide helt i bund. Hun ville lige vænnes til den. Men hun var sgu også herligt stram!

Lidt efter gled begge hendes hænder om bag og hev balderne til side så jeg kunne trænge helt op. Snart begyndte jeg at køre frem og tilbage med lange dybe stik og var forsigtig, så jeg ikke gik for hurtigt frem. Hun gispede hele tiden, at min pik var så stor, men jeg måtte ikke holde op. Så ville hun have jeg trak mig så langt ud jeg kunne og tage et foto med hendes mobil. Det tænkte jeg ikke nærmere over og gjorde hvad hun bad om. Da hun så billedet, kunne hun bedre forstå hvorfor det føltes som om hendes røvhul stod i flammer. Men hun ville have så meget pik jeg kunne give hende. Desværre holdt jeg ikke særlig længe.

Det vi var i gang med var frækt på så mange planer. Hun var min søster, hun var gravid og jeg lå og kneppede hende i røven. Presset fra mine nosser blev snart for meget og jeg kunne ikke holde mig. Jeg tog fat om hofterne og bad om lov til at køre klatten ud. ”Gør det, brormand! Knep din storesøster med din store pik! Knep mig i røvhullet, for pokker. Giv mig alt din sperm!” Jeg trykkede mig forsigtig helt i bund og lod det ske. Det føltes som en tsunami af varm sperm, meget mere end der ellers kom når jeg havde sex med min søster. Det føltes brandvarmt og jeg var sikker på at pikken ville smelte væk. Jeg kunne knap trække vejret.

Da jeg var færdig lå jeg bare og nød hendes fyldige krop. Jeg kyssede hende i nakken og bed hende i skulderen og fortalte hvor sexet og pokkers frækt det hele havde været. Jeg var glad for at få lov til at tage hende i røven. På ømme ben humpede hun ud på toilettet med en klud under sig. Lydene af alle de prutter hun slap løs var guddommeligt lækkert. Snart begyndte hun at tømme tarmen for sin forstoppelse og jeg fornemmede hvordan hun sad og smilede for sig selv. Da hun var færdig gik vi i bad sammen og hun var ekstra omhyggelig for at vaske min slappe pik. Jeg spurgte om hun var okay bagi og hun smilede bare og takkede mig med et særdeles vådt kys.

Jo tættere hun kom på terminen jo oftere havde vi sex. Det var som om vi begge vidste, at det ville blive svært når først hun havde født. Hun håbede på at livet med hendes mand ville finde ind i en normal rytme. Dog ville hun savne min store pik for det havde hendes mand ikke. Et par dage før fødslen var hun forbi for at afslutte vores forbudte forhold. Hun fik pik i alle tre huller og som finale sprøjtede jeg hendes enorme mave til med sperm. Mens hun smurte det ind fortalte hun om en overraskelse til mig. Men jeg måtte vente til dagen efter.

Og jeg må nok sige det var en overraskelse af de store. Hun sad i sofaen og nærmest strålede af gravid lykke. Så begyndte hun at fortælle om en kollega, som ved et tilfælde havde set hende over skulderen da hun var ved at slette fotos fra sin mobil. Der var et par stykker der ikke skulle falde i forkerte hænder. Et af dem var det jeg havde taget mens jeg tog hende i røven. Kollegaen, Laila, var blevet helt fyr og flamme. Hun troede med det samme at det var hendes mands. Før min søster kunne nå at stoppe sig selv, fortalte hun at det var hendes brors.

Laila gjorde store øjne og slog hånden for munden for at stoppe sig selv. Min søster blev ”ædru” på et splitsekund da det gik op for hende hvad hun lige havde sagt. Så gik hun til bekendelse og heldigvis for os alle var Laila mere pragmatisk end fordømmende. Min søster så for sig, at Laila kunne drage nytte af min beundring for gravide maver og ville vide om vi skulle mødes. Først havde Laila sagt ja og nu gjorde jeg.

Min søster dukkede op med sin veninde dagen efter. Hvis udseende var noget at dømme efter var hun en vild pakke. Hun hed Laila som sagt, var meget slank, havde en behagelig personlighed og et smittende grin. Hun skulle være min søsters hjælper indtil fødslen. Stå klar til at køre hende til klinikken når tiden var inde. Det var i hvert fald det de havde fortalt deres mænd derhjemme. Jeg lagde mærke til at Laila kiggede en smule stjålent på mit underliv og prøvede at lade som ingenting når jeg fangede hende. Hun sendte et varmt blik til mig.

”Kan du lide hende?” ville min søster vide da vi var alene.

”Hun virker da som en rar person. Sexet tilmed. Skam hun er gift.”

”Tja, det stoppede jo ikke dig og mig, vel? Desuden er hun gravid!”

Forfatter: digitalo

porno med danske piger