Sex med min søsters datter

Fuck My Sister & Me Too!Jeg havde fri og konen var på arbejde, så jeg daskede rundt bare i mine underbukser og en kimono, da det ringede på døren. Udenfor stod min søsters ældste datter Ulla på 17 år. Undskyld, men jeg skulle hente noget tøj som Inge (min kone) har syet op for mig, sagde hun. Ulla var en lidt kedelig pige med flade bryster, strithår og altid lidt kedelig påklædt. Kom inden for sagde jeg og viste hende ind i køkkenet.

Sammen fandt vi hendes tøj inde i værelset hvor Inge syede og hun spurgte om hun måtte prøve det inden hun tog det med. Jeg viste hende ud på badeværelset, hvor vi havde et stor spejl. Jeg gik ind i køkkenet igen og ventede.

Onkel Jørgen! Kaldte Ulla fra badeværelset, vil du lige hjælpe mig? Jeg gik derud og så at hun stod med en bluse over hovedet og de flade bryster var dækket af en meget lille BH og underlivet af et par hvide bomuldstrusser.

Jeg kan ikke få den af, den hænger i spændet på min BH sagde Ulla og vendte ryggen til mig. Jeg havde fået rejsning i underbukserne og kunne ikke holde kimonoen sammen, samtidig med at jeg skulle hjælpe hende, så det måtte få være.

Jeg fik trøjen løs men det medførte at BH´en gik op og faldt på gulvet og da Ulla trak trøjen over hovedet var hun ved at falde og jeg greb ud efer hende, hvorved jeg fik fat i hendes trussekant og jeg trak dem ned om hendes bagdel.

Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg tog om Ulla og trak hendes trusser helt af og bad hende sprede benene, så jeg kunne få hånden ind mellem dem. Jeg vendte hende om og lod hende stå foroverbøjet ind over vasken og masserede de smalle baller og ind i numsehullet og ned til den varme pige fisse, som jeg stak en finger op i og mærkede at den reagerede ved at sovse en masse fissesaft ud på mine fingre.

Ulla protesterede ikke og nu var der ingen vej tilbage. Jeg tog hendes trusser op fra gulvet og snuste til dem, de duftede kraftigt af tis og fisse, hvilket tændte mig 100% og jeg smed kimonoen og mine underbukser.

Jeg satte mig på huk bag hende og slikkede op i røven og ned til fissen hvor jeg birede min tunge så langt op i den savlende fisse som muligt.

SEX I DAG?

Læg dig på gulvet sagde jeg og lagde nogle håndklæder under hendes røv. Jeg lagde mig ned på knæ og spredet hendes skamlæber ud og begyndte at slikke fissen som duftede kraftigt af en dejlig og velkendt pigefisseduft.

Når den var velkendt, skyldtes det at jeg næsten hvergang jeg besøgte min søster, var ude på toilettet og her i deres vasketøjskurv, fandt både min søsters trusser og datteren Ullas og Ullas lillesøster, som var omkring 12 år, trusser og så snuste jeg til dem medens jeg spillede pikken af til fantasien om hvordan jeg kunne bruge pigerne seksuelt.

Nu var fantasien blevet til alvor og duftfetisist som jeg var, så lagde jeg mig ned på gulvet på ryggen og bag Ulla om at sætte sig over skrævs på mit bryst, med ryggen mod mit hoved, så hun kunne onanere på min pik medens jeg snusede til hendes trusser og legede med fissen som havde svinet dem til.

Efter nogen tid hvor Ulla havde fumlet lidt med at køre på pikken, hvilket hun efter eget udsagn, aldrig før havde prøvet, bad jeg hende nu om at tage den i munden og slikke og sutte på den og jeg begynde så at slikke hende i både fissen og røvhullet.

Du må gerne tisse hvis du kan, sagde jeg og slikkede videre op i den dampende ungpige fisse. Ulla satetg sig lidt op og pludselig kunne jeg mærke en dejlig varm følelse ud over mit ansigt, da hun begyndte at tisse. jeg bad hende løfte sig lidt så jeg fik hendes tishul ind i munden og så drak jeg så meget jeg kunne nå at synke, medens hun bare lod det hele pisse ud i mun liderlige mund.

Sut mig! Sagde jeg med munden fuld af varm pigetis og hun tog min af preesperm svlende pik i munden igen og kort efter kom jeg i flere store stød, som fik spermen til at vælte ud i munden på Ulla som blot suttede videre, med spermen sivende ud ved mundvigene og ned på halsen.

Vi byttede nu plads og jeg slikkede hende ren for det sperm som var løbet ved siden af hendes mund, for jeg er også vild med smagen af sperm. Så stillede jeg mig på knæ over hendes bryst og tog om mit nu lidt slappe lem og begyndte at tisse ud over pigen. I starten holdt hun munden lukket, men forsigtigt prøvede hun med tu´ngen at smage på den varme drik og til sidst holdt hun munden helt åben og drak begærligt af min saft.

Jeg sluttede med at hun igen fik pikken i munden og suttede den helt ren for sperm og urin og det samme gjorde jeg ved hende.

Vi lå på det varem men meget våde badeværelsesgulv og sundede os oven på denne uventede situation. Det var dejligt morbor Jørgen, sagde Ulla så stille, kan vi gøre det igen en anden gang? Det lovede jeg hende imod at hun hver gang skulle medbringe nogen af hendes mor og søsters brugte trusser, som var godt sovset til af deres underlivs sekreter.

Det lovede hun mig og hvergang, når vi siden var sammen, startede vi med at jeg lå på badeværelsesgulvet og hun sad på mit bryst og holdt de dejligt duftende trusser over mit ansigt, samtidig med at hun onanerede på mit stive liderlige lem.

My Stepdaughter Tossed My SaladUlla fandt også på, at hun kunne tage trusserne på og det var ret liderligt at ligge på ryggen, men sin 17 årige niece siddende på skrævs over mit ansigt, med et par af min søsters, hendes mors, brugte trusser på og jeg så snuste og slikkede på trusserne og lod tungen finde ind ved kanten af de snavsede trusser og stak den op i den dejlige varme pigefisse, for ikk at tænke på når det var søsterens 12 års lillepige trusser med duften som mest var af tis og andet savl fra en pigefisse under udvikling.

Ulla udviklede sig i de år til en flot pige med både bryster og røv, så desværre kom der også en konkurrent, men hun glemmer nu aldrig helt morbor Jørgen, for indimellem får jeg en kuvert med et par lækre bomuldstrusser, pakket i en plastpose så duften og saften er godt bevaret og jeg er helt sikker på at det ofte er sperm de også dufter af, så måske skulle jeg prøve at invitere både Ulla og hendes mand Kim til at besøge gamle morbror Jørgen som nu bor helt alene i et stor hus.

porno med danske piger