Min datter Inger

Hun lå så og puttede sig ind til mig. Det kunne ikke undgås, at det påvirkede mig, og så begyndte min pik at røre på sig…

Da min kone og mig blev skilt, var vores datter Inger 13 år. Min kone blev boende i huset, så det var naturligt, at hun fik forældreretteigheden over hende. Jeg fik samvær med Inger hver anden weekend. Det virkede fint, og både Inger og jeg var tilfreds. Vi har altid haft et godt forhold til hinanden og har kunnet pjatte og lave sjov.

Jeg havde fået en lille lejlighed med kun et værelse og en lille stue. Det gjorde så, at Inger sov på en briks i mit soveværelse, og jeg selv i sengen. Vi havde ordnet det sådan, at Inger gik på badeværelset først, og når jeg så skulle i seng, så havde hun lagt sig. Hjemme var det en naturlig ting, at vi gik i meget lidt tøj, eller nogle gange helt nøgen, og det gjorde vi også her i min lille lejlighed. Jeg havde ikke lagt noget sexuelt i det, men efterhånden som Inger blev ældre og udviklede sig, begyndte jeg at beundre hendes flotte krop, og især da hun begyndte at få større bryster. Lørdag havde vi lavet til hyggedag, og om aftenen lå vi på sofaen i stuen og så film, samtidig med, at vi spiste slik og drak cola. Inger ville helst have, at jeg lå bag ved hende, og holdt om hende. Hun lå så og puttede sig ind til mig. Det kunne ikke undgås, at det påvirkede mig, og så begyndte min pik at røre på sig. Når Inger mærkede det, pressede hun numsen længere og længere ind mod mig. Hun vrikkede med numsen, så min pik gled ind mellem hendes baller, og pludselig skete det der ikke måtte ske. Min pik begyndte at sprøjte, og jeg kunne ikke lade være med at trække hende ind til mig, mens jeg sprøjtede i underbukserne. Lidt flov rejste jeg mig og gik på toilettet. Jeg var nød til at skifte underbukser, og efter at have vasket mig gik jeg tilbage til stuen. Inger lå endnu på sofaen, men hun var lidt forpustet og rød i hovedet, så jeg regnede med, at hun havde ligget og leget med sig selv. Hun ville have, at jeg lagde mig på sofaen igen, og hun vendte sig mod mig. Nu fortalte hun, at hun godt vidste, hvad der var sket og spurgte smilende, om det havde været godt. Hun tog hånden ned og holdt fast på min pik, mens hun fortalte, at hun havde set jeg nogle gange havde ligget og onaneret efter jeg var kommet i seng. Hun indrømmede også, at hun selv gjorde det nogle gange, uden jeg opdagede det.

SEX I DAG?

Min hjerne gik i stå, da jeg mærkede Ingers hånd inde i mine bukser. Hun holdt fast om pikken og krammede den, og uden jeg vidste, hvad jeg gjorde, havde jeg en hånd på hendes numse og trykkede hende ind til mig. Jeg lå og kyssede hende på halsen, men hun drejede hovedet, og pludselig lå vi og tungekyssede hinanden. Endelig fik jeg forstanden tilbage og ville trække mig tilbage fra Inger, men hun holdt fast på mig og spurgte, om jeg ikke godt ville blive liggende og holde om hende. Hun puttede hovedet ned til min skulder, og hviskende spurgte hun, om hun ikke godt måtte se min pik rigtig, og få lov til at spille den til den sprøjtede. Helt forfærdet sagde jeg nej, og jeg forklarede hende, at det var noget meget forbudt, selv om jeg inderst inde vidste, jeg ville give hende lov. Jeg sagde, at jeg ville tænke over det. Da vi skulle i seng, gik Inger først som hun plejer, og jeg var lidt længere om at vaske mig og gå i seng. Jeg beholdt mine underbukser på, og da jeg kom ind på værelset, var der kun en lille natbordslampe der var tændt, og jeg kunne se, at Inger lå i min seng. Da jeg tog dynen til side, lå hun på ryggen, kun iført et par meget små trusser. Hun lå og smilte frækt til mig, og da hun rakte armene op mod mig vidste jeg godt, at jeg var fortabt. Jeg lagde mig, og med det samme gled vi ind i hinandens arme og kyssede og krammede. Ikke som far og datter, men som et par elskende. Jeg knugede hende ind til mig, og hendes små bryster og varme krop, fik min pik til at blive stiv. Hun fik mine underbukser skubbet ned, så pikken lagde sig mellem hendes lår, og jeg pressede mig ind til hende, så den gled helt om mellem hendes baller. Længe lå vi og holdt om hinanden og kyssede, og da Inger spurgte, om hun måtte se den, kunne jeg kun nikke. Hun sparkede dynen på gulvet, og da hun sad på knæ, trak hun mine underbukser af mig. Min pik var stiv og stod lige op i luften, og hun begyndte tøvende at undersøge den. Forsigtigt trak hun skindet tilbage, så hovedet var blottet, og langsomt trak hun det frem igen. Hun tog mine nosser i hånden og klemte dem blidt. Jeg trak i hende og fik hende til at vende sig, så jeg kunne kæle med hendes lår og numse, og det lykkedes mig at få hendes trusser til at glide ned. Hun begyndte at onanere mig, og jeg gned hendes klit, og jeg tror, at vi stønnede lige meget. Da jeg kunne mærke, at det var ved at komme for mig, tog jeg fat i pikken for at styre den. Jeg holdt den, så det sprøjtede op af min mave, og uden at jeg havde opdaget det, havde Inger taget hånden ned og spillede fisse, og hun kom samtidig med, at jeg sprøjtede. Mens vi lå og pustede ud, tror jeg, at det gik op for hende, at det var noget forbudt vi havde lavet, for hun tog om mig og sagde, at jeg ikke skulle være bange for, at hun ville sige det til nogen. Jeg tørrede spermen af med mine underbukser, og helt nøgne lå vi i hinandens favn og faldt i søvn.

Herefter var det en selvfølge, at Inger sov sammen med mig når hun var her, og jeg lærte hende, hvordan det var at blive slikket af en mand, og hun prøvede at sutte en stiv pik. Hun havde bildt sin mor ind, at hun havde problemer med sine menstruationer, så lægen havde givet hende p-piller der skulle hjælpe på det. Hun ville have, at jeg skulle prøve at kneppe hende, men der satte jeg grænsen. Jeg ville ikke røre hende på den måde, før hun var fyldt 15 år.

Endelig oprandt dagen, og jeg havde lavet en lille fin middag til os. Inger fik et enkelt glas vin, og vi hyggede os hele aftenen. Da vi skulle i seng, lagde jeg Inger på sofaen, og hver gang jeg havde taget et stykke tøj af hende, kyssede jeg hende over hele kroppen. Da hun var helt nøgen, løftede jeg hende op i mine arme og bar hende ind og lagde hende på sengen, som jeg havde pyntet med mørkerøde rosenblade. Jeg kyssede og slikkede hende, så hun lå og vred sig af lyst. Forsigtigt spredte jeg hendes ben og lagde mig ind over hende. Længe lå jeg sådan, at pikhovedet lige berørte hendes skamlæber, og hver gang jeg pressede fremad, gled det et lille stykke ind, hvorefter jeg trak det ud igen. Inger holdt mig om halsen, og benene lagde hun omkring mig. Hun lå og stønnede, at jeg skulle gøre hende til kvinde, og langsomt pressede jeg mig længere ind. Da jeg kunne mærke hendes mødom, holdt jeg en pause, men det var ikke nok for hende. Jeg bøjede mig ned og kyssede hende med tungen, og med et hårdt stød sprængte jeg mig vej op i hende, op hvor der ikke havde været nogen før. Det gav et gib i hende, og hun bed mig i tungen, og mens jeg holdt pikken stille, helt oppe ved hendes livmoder, fik hun for første gang orgasme med en pik i fissen. Jeg var vildt liderlig, så jeg fortsatte med små bevægelser, og lige som jeg begyndte at sprøjte oppe i hende, gik det for hende igen. Helt vildt kneppede jeg hende, og længe efter lå jeg oven på hende og havde pikken inde i hendes fisse. Da jeg endelig trak mig ud af hende, tog jeg et fint lommetørklæde jeg have gemt under hovedpuden. Forsigtigt duppede jeg hende mellem lårene, men hun havde ikke blødt så meget. Der kom et par små blodpletter, og lommetørklædet tørrede jeg og lagde det fint sammen, så hun senere havde et minde om den dag, hun blev kvinde.

Jeg havde et andet klæde med, som hun fik ind mellem benene, for min sperm var begyndt at sive ud af hende. Hun var lidt øm, men ikke mere end vi gik i byen næste dag, og henne hos guldsmeden fik hun en lille guldring som et minde om dagen. Da vi kom hjem, ville hun lige takke mig for ringen, og det foregik inde i sengen.

Nu lever vi hver fjortende dag, ikke som far og datter, men som et forelsket par.

porno med danske piger