Sex på rasteplads

Hun var helt nøgen under frakken, på nær et par selvsiddende nylonstrømper! Jeg stirrede rundt på hendes krop. De store lidt hængende bryster og den trimmede dusk…

Efter at have skrevet lidt sammen med en kvinde på nettet, som var en del år ældre end mig selv, var vi kommet til den konklusion, at vi begge var interesseret i sex uden yderligere forpligtigelser! Og vi var begge tændt på tanken om at det skulle foregå et sted hvor man risikerede at blive opdaget.

Hun var hjemmegående, og jeg møder lidt op ad dagen, så vi havde rigelig med mulighed for at mødes, og første gang blev på en rasteplads ved motorvejen, lidt syd for Aalborg. Det er en rasteplads hvor der ikke er nogen butik, bare toilet og nogle borde.

SEX I DAG?

Jeg ankom først, og der holdte en anden bil, end den hun ville komme i, så jeg parkerede lidt væk fra den. Selv om jeg ønskede risikoen ved at blive opdaget, var der jo ingen grund til at holde lige ved siden af en anden bil. Der gik ca. 5 minutter, så ankom hun. Jeg var ret ophidset, og sad med min stive pik strittende lige op i luften. Jeg havde taget mine bukser helt af, inden jeg var kørt på motorvejen, så jeg sad kun i T-shirt og ventede.

Hun holdte ind ved siden af mig, og steg ud af bilen. Jeg var meget spændt på at se hende, da vi ikke havde udvekslet billeder, da vi begge var tændte på tanken om at møde en fuldstændig fremmed og dyrke sex. Hun lignede slet ikke en der snart var 60. spændingen steg, mens hun nærmede sig min bil. Hun havde en stor pels frakke på, som hun havde skrevet, og jeg var spændt på hvordan hun så ud inden under. Hun stillede sig ved mit vindue,, kiggede sig lidt rundt og åbnede for jakken. Hun var helt nøgen under frakken, på nær et par selvsiddende nylonstrømper! Jeg stirrede rundt på hendes krop. De store lidt hængende bryster, den trimmede dusk og de dejlige bløde former gjorde mig helt vild.

Hun lukkede frakken let til og gik om til den anden side af bilen, og satte sig ind. Hun sagde intet da hun satte sig, lænede sig bare ind over mig, og tog min pik i munden. Hun suttede helt vildt, så jeg var nødt til at bede hende tage det lidt roligt, jeg bange for at hun vil bide den af mig! Men da hun gik ned i tempo, blev hendes mundarbejde også blødere, og det blev til en nydelse. Jeg lukkede øjnene og lagde hovedet tilbage, og mens hun suttede dejligt på min pik, fik min ene hånd fat i hendes ene bryst. De var store og dejligt bløde.

"Du skal slikke mig!" Sagde hun med pikken halvt inde i sin mund. "Min mand har aldrig villet slikke mig, og det er bare så dejligt." Hun fik lagt sit sæde ned, og skubbet frakken til side så jeg kunne få hovedet ned mellem hendes ben. Jeg blev overrasket over hvor vår hun var. Der er ikke noget bedre end en våd og velsmagende fisse! Der gik ikke lang tid før hun kom i en solid orgasme. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det var længe siden hun var blevet slikket sidst, og at det var noget hun havde savnet!

Mens hun stadig var ved at komme sig efter den slikke-orgasme, kravlede jeg over til hende og pressede mig ned mellem hendes ben. Hun kiggede bare på mig med tydelig forventning. Hun var så våd, og så klar, at dig jeg begyndte at presse mig op i hende, gled jeg let og elegant ind i hende. Ikke at det var en "slap fisse", hun var bare klar! Dejlig varm og blød, nærmest sugede hun mig ind i sig. Jeg må indrømme, at jeg var så liderlig at jeg bare høvlede løs, og der gik ikke mange minutter før jeg var ved at komme. Hun mærkede at jeg blev mere spændt, og begyndte at hviske til mig: "Åh ja, kom oppe i mig, jeg vil mærke dig komme oppe i mig!" Så kom jeg. I to til tre dybe stød, sprøjtede jeg min sæd op i hende, og faldt sammen over hende.

Da jeg havde fået vejret, rejste jeg mig halvt op, og inden jeg nåede at sige noget, sagde hun for en god oplevelse, og vi måtte ses snart igen. Da jeg havde flyttet mig, steg hun ud af bilen, satte sig ind i sin egen og kørte væk.

Vi har set hinanden en helt del siden, og har fortsat vores møder på rastepladserne i det østjyske. Det er også sket at vi er blevet opdaget. Heldigvis af nogen der syntes at vores aktivitet var spændende at følge med i. Desværre har hendes mand opdaget det, og nu er det slut med legen. Men det kan være hun en dag vender tilbage, eller der dukker en anden op med samme interesse.

porno med danske piger