Sex på toilettet til 60-års fødselsdag

SPAR MANGE PENGE

En sandfærdig historie fra det virkelige liv

Min kæreste og jeg var til 60-års fødselsdag af den kedelige slags, så vi havnede i baren med mine to fætre og drak shots. I takt med at vi blev mere fulde, blev jeg også superliderlig. 

Min kæreste, som er tømrer, havde for en gangs skyld jakkesæt på, og han så helt vildt sexet ud i det. Jeg hviskede, at han skulle møde mig på handicaptoilettet et par minutter senere.

Så smuttede jeg ud og skyndte mig at smide nylonstrømper, trusser og top. Da min kæreste bankede på, blev han noget overrasket over at se mig stå med bare ben, sommernederdel og hvid blonde-BH

SEX I DAG?

Han nåede ikke at sige noget, før jeg vendte mig rundt og gned min røv imod hans skridt, samtidig med at jeg placerede hans hænder på mine bryster. Han begyndte straks at rage vildt på mig. 

Fik pik på wcet mens min familie holdt fødselsdags festSå bukkede jeg mig ind over vasken, løftede op i nederdelen og signalerede, at han skulle tage mig bagfra. 1-2-3 fik han taget pikken frem og stak den op i mig. 

Så tog han mig hårdt og kom allerede nogle minutter efter. Virkelig fræk quickie! Uheldigvis stod min faster og min fars kusine lige uden for døren, da vi kom ud, og gloede noget forundret på os…

Stine, Slagelse

porno med danske piger