JA TAK! til bryster i alle størrelser.

JA TAK! til bryster i alle størrelser.

SPAR MANGE PENGE

Det synes mænd i virkeligheden om bryster

I modsætning til de mange stereotype beretninger om mænds tiltrækning af store bryster, så har disse stereotyper som regel ikke noget på sig. Mænd er tiltrukket af bryster i alle slags størrelser, men fælles for langt hovedparten af mænd, er, at de fortrækker bryster som passer til resten af kvindekroppen.

Se Danmarks største filmarkiv af smukke piger og kvinder med bryster i alle former, store bryster og små patter.

Bryster: Store, små, fyldige og strittende.

Vidste du det om brysterne?:

– at bryster indeholder omkring 15-20 mælkekirtler med hver sin mælkegang?

– Brysters størrelse og form varierer kraftigt fra kvinde til kvinde og påvirkes af mange faktorer. Arvelighed udgør en vigtig faktor, men også kvindens ernæringsstatus (og dermed kropsvægt), alder, hormonbalance spiller ind?

SEX I DAG?

– At omfanget af bryster (målt rundt om kroppen ved brystvorterne) i vestlige lande er øget med ti centimeter over det sidste hundrede år? Det skyldes ændrede madvaner og mindre motion. I dag ligger gennemsnittet for bryster ved 91 cm, men det individuelle mål varierer stærkt.

– Gennemsnittet for bryster i Europa er nærmere en B-skål (44 %) end en C-skål (28 %) – mens 15 % har en A-skål, 10 % en D-skål og 3 % en større skål.

– En undersøgelse af europæiske kvinder udført af lingerifirmaet i 2007, viste, at ud af de undersøgte europæiske lande havde danske kvinder gennemsnitligt de næststørste bryster. Halvdelen (50 %) af de undersøgte kvinder brugte D-skål (19 % brugte C, 24 % B og 7 % A).

– Det er helt naturligt, at bryster ikke er helt symmetriske. Ofte er det ene bryst lidt større end det andet.

Se alle billedegallerier med store patter og små bryster af både danske piger og piger fra hele verden.

porno med danske piger