Sexterapeuten

SPAR MANGE PENGE

Min tunge gør sig stor umage i det uvante men dejlige hul. Har drømt om at slikke langt op i din røv og denne chance vi jeg ikke gå til spille. Det er skønnere end jeg havde forestillet mig…

Det var min idé; det kan jeg vel næppe komme uden om. Først var du lidt luren ved tanken, men efter nogen tid fik jeg dig overtalt til at gå med på den. Jeg ville gerne have peppet vores sex-liv lidt op, og jeg skal da lige love for, at vi fik det. Hvis jeg havde vist, hvad det ville udarte sig til, ville jeg nok have været lidt mere forsigtig. Nej egentligt ikke, når jeg tænker nærmere over det, så er jeg blevet ret huk på min nye rolle i vores nye sex-liv. Vi skulle tværtimod være begyndt for flere år siden.

Vi skulle have besøg af en sexterapeut, der kunne hjælpe med at realisere vores inderste seksuelle ønsker. Det er jo ikke altid det er lige nemt at forklare, så her var der en, der kunne tolke og vise os selv og hinanden hvad vi ønsker.

Vi havde begge mailet med hende, så hun kunne være godt forberedt. Det var nok mest mig, der havde fortalt om mine lyster og hun havde diskret i sine mails til dig fundet ud af, om du var med på idéerne.

Det hele skulle bare være under hyggelige forhold hjemme, så vi havde tændt op i pejsen, lagt tæpper og madras ud på gulvet, været i bad; nu ventede vi bare, spændte og lidt nervøse. 

Hun kom næsten præcist på klokkeslettet som aftalt. Vi havde set hendes billede på internettet og her havde hun en dejlig udstråling; til vores glæde var hun også sådan i virkeligheden. Den type der stråler stor selvtillid uden at være påtrængende, tværtimod en der i kraft af sit væsen kan skabe tillid og ro omkring sig. Så med et trylleslag var nervøsiteten forsvundet. Der sad vi som den naturligste ting i verden, som om vi havde kendt hinanden i evigheder. Hun præsenterede sig som Joan. 

I satte jer i sofaen, mens jeg hentede teen. Skænkede op, lægger en ekstra pind i pejsen, og satte mig over for jer. 

Vi begyndte at fortælle om os selv, det havde vi nu allerede gjort i vores mail, men et sted skal man jo begynde. Det var nu ikke vort hus eller arbejde, som hun var interesseret i, det var os, og på næsten forunderlig vis fik hun os drejet ind på at fortælle om vore forhold, specielt det seksuelle naturligvis. Hun roste særligt, at vi tog os tid til at massager hinanden; desværre er det de færreste par der tager sig tid hertil – hverken unge eller gamle. 

– Nu er jeg jo kommet her for at hjælpe jer med at få et endnu bedre seksualliv samme. Jeg har jo læst jeres mail og talt med jer, og I har noget uendeligt værdifuldt sammen: Jeres kærlighed til hinanden. Det, at I allerede har været på kurser sammen, viser at I er åbne for hinanden, at I elsker hinanden. 

– Vi har jo aftalt, at i aften tager vi udgangspunkt i din mands lyster. Men om et par uger kommer jeg igen, hvor det er dine. Jeg er nu ret sikker på, at det bliver meget af det samme, for jeg tror i tænder på det samme.

 Vær ikke nervøs, tænk blot på, at det jo er kun en leg, der er intet I ikke på en eller anden måde har været inde på før. 

– Det “værste” der kan ske når man bliver bedt om noget, er jo, at man kan kommer til at synes, det er dejligt og sjovt.

Måske er det sært, men hvad gør det; så længe det glæder den anden, kan det jo ikke være helt galt. Tænk aldrig på “hvorfor” den anden har de eller de ønsker, ingen analysering, vær blot i nuet. Oplev hinanden.

Skal man så altid lave alle mulige ting? Nej naturligvis ikke, det er jo lige som krydderihylden, man propper jo ikke alle mulige krydderierne ned i samme ret, og nogle krydderier bruges kun meget sjældent, men de er gode at ha’. Og der er næppe nogen, der kan holde gourmetmad ud hver dag året rundt.  

Prøv altid et nyt krydderi mindst et par gange; først gang kan være så overraskende og uvant, at man helt glemmer at smage. Først anden eller tredje gang ved man, om man kan li’ det. Og måske skifter man smag efter nogle år, det ved man jo ikke, før man har prøvet igen. 

– Skænk os en kop te siger hun til mig. Jeg rejser mig og skænker teen. 

– Det er jo en dejlig tjener, du har der. Han kan vist li’ at varte dig op.

– Jo, som regel siger du med smil.

– Han kan li’ at være din tjener. Det er dét han ønsker – og det som vi skal lege i aften. Han vil være din sex-tjener. Ja, nogen kalder det sex-slave, men for nogen kan være et svært ord at bruge.

Du vender ordene – lad os holde os til “tjener”, det betyder vel det samme her.

– Ja. I griner lidt. 

– Hvad vil sådan en tjener så? spørger du

– Ja, han vil jo gøre alt for at opfylde dine seksuelle ønsker. Så egentligt skal du blot tænke på, hvad du vil. Men for at give din inspiration, har jeg planlagt en helt masse lækre ting, som jeg er sikker på du vil prøve fremover. Nu skal du først bede ham tage tøjet af. 

Du rømmer dig lidt, lidt uvant ved situationen – Så tjener tag dit tøj af, så vi kan se dig i bar figur. 

Hurtigt begyndte jeg at tage tøjet af. I sidder roligt i sofaen og iagttager hver af mine bevægelser. Der står jeg så helt nøgen foran jer, ikke lidt så lidt prekær ved situationen. Men jeg kunne ikke skjule, at situationen virkede ophidsende på mig; min pik er vokset og er allerede halvstiv.

– Der kan du se, han ka’ li’ det – og nu har du din tjener. Han er klar til at betjene dig. Men vi kan da ikke ha’, at den pik stritter ud til alle sider. Tag det her forklæde på.

Joan smider et diminutivt forklæde over til mig, som jeg binder om mig, som en anden stuepige. Situationen får blot pikken til at stritte endnu mere, så forklædet laver en demonstrativ bule. Men en tjener har vel forklæde på. Der står din tjener og er parat til at opfylde dine ønsker. Du fniser ved synet. 

– Han kan jo begynde med at skænke os lige noget mere te.

Da jeg skænker teen, må jeg læne mig frem, så pikken nærmest danser hen over bordet igennem forklædet. I fniser begge ved synet. 

– Kom her hen og stil dig mellem os. Joan stikker hånden ind under forklædet og tager fat om pikken

– Jeg tror bestemt, du kan få lidt sjov ud af ham – og denne her.  

Det er ikke svært for dig at se, at hun kan have ret, og situationen virker også på dig. Det var måske alligevel ikke så tosset med en sextjener; han kan jo måske nok bruges til noget, tænker du. 

– Læg dig ned på madrassen befaler Joan. 

– Se noget jeg specielt godt kan li’ ved en sådan en tjener, det er, at sidde over ham og lade ham slikke mig.

– Jo, det har vi prøvet nogle gange. Det er også dejligt, han vil gerne i meget lang tid; jeg forstår ikke helt, han vil så længe.   

– Du skal da endelige lade ham slikke så længe du vil. Jeg kender en, der kan se en hel film i tv, imens hun lader manden slikker hende. Og en, der ofte arbejder hjemmefra, der får besøg af sin elsker, blot for at have ham liggende under skrivebordet, så han kan slikke hende, mens hun arbejder hele formiddagen. Jeg tror nu ikke hun får lavet så meget, men alligevel. Lad ham endelig; han elsker det og du skal bare nyde det, der er ikke så meget at forstå. 

Mens Joan siger alt det, tager hun sine trusse af, men beholder sin nederdel på. Som den naturligste ting i verden sætter hun sig ned over mit ansigt, med kussen direkte ned over min mund. Min mund tager begærligt imod; min tunge glider op imellem hendes skamlæber og skiller dem ad, så den kan trænge op i den varme grotte.

– Han ved da, hvad han skal lave, siger Joan med et smil.

Synet ophidsede dig, ikke mindst da du kan se, at min pik vokse igen – det kan forklædet ikke skjule. Så det varer ikke længe, førend du gerne ville være med.

– Må jeg..?

– Ja, naturligvis, han er jo din. Nu skal du blot give dig god tid.

Da Joan rejste sig og selvom lyset ikke var specielt stærkt i stuen, misser jeg med øjnene,. Du står over mig med et ben på hver side af mig. 

Jeg frydes ved synet af dig, da du trækker dine trusser af. Som Joan har du stadig nederdelen på. Langsomt sætter du dig med et knæ på hver sin side af mit hoved. Du trækker op i nederdelen, så du kan lade dit skød glide ned. Min mund tager imod din vidunderlige elskovsrede. Mine læber møder dine skamlæber i et sanseligt kys. Jeg nyder duften fra den skønneste blomst på jorden.

Min tunge holde sig ikke tilbage, den må på opdagelse i den livsalige grotte. Den skyder sig op i din fisse og tungespidsen udforsker hver en krog. Du er allerede varm og fugtig. Min tunge er ikke til at stoppe, den er på skift højt oppe og rundt. Af og til kører den rund og rund om din klitoris, der føles større og større for hver gang. Da min tunge er helt oppe i dig, hører jeg dig svagt viskende: Ja, der, lige der. Bliv ved der. Og jeg bliver ved. Jeg glemme alt omkring mig og er ene og alene optaget af dig og min guddommelige mission.

Jeg mærker tydeligt, at du nyder min tunges fremfærd. Din fisse bliver mere og mere våd, og du sidder ikke stille længere. Men mine hænder har et fast tag om dig, så din fisse ikke kan glide væk fra min mund.

Pludselig kan jeg mærke, at du tager din pegefinger til hjælp. Fingeren masserer din klitoris. Fingeren fanger min tungespids og fører den rundt, gnider den mod klitoris, du styrer nu fuldstændig min tunge. Jeg hører at dit åndedræt bliver tungere og tungere. Min tunge skyder sig igen højt op i dig, mens fingeren masserer kraftigere og kraftigere.  

Lige med et skylder en voldsom bølge igennem din krop, du skælver og dine knæ klemmer hårdt om mit hoved. Små lyde kommer over dine læber. Jeg mærker din fisse trække sig sammen om min tunge, og dine safter løber. Jeg overvældes og frydes over at dette øjeblik, en vidunderlig lykkefølelse gennemstrømmer hele min krop og sjæl. 

– Wow, det er lige sådan det skal være. Bravo. Joan er fuld af begejstring for hvordan, du har brugt mig. Du glider ned fra mig og sidder på madrassen ved siden af. 

– Nu skal du se, der er meget mere slik i sådan en tjener. Joan sætter sig hen over mit hoved igen, men denne gang omvendt af før. Hun placerer sin ende hen over hovedet.

– Du skal lade ham slikke dig bagi.

Du kikker lige en ekstra gang på Joan.

– Ja, du skal ikke tænke for meget, det er faktisk utroligt dejligt at blive slikket der – også. Du har masser af følelse der. Det sker desværre alt for sjældent for os kvinder.

Jeg gør, som hun har befalet og min tunge begynder igen at slikke.

– Tror du også han kan li’ det?

– Syss, husk nu han er din tjener og han elsker, at gøre alt det, du beder ham om. Men også det her ønsker, har han selv bedt om. Prøv nu. 

Joan rejser sig og lader dig komme til. Men i stedet for at sætte dig over mig, så lægger du dig på maven, benene ud til siden og enden lige i vejret, så jeg nemt kan komme til.

Jeg begynder straks at kysse hver en centimeter af din dejlige ende og lade tungen går på opdagelse rundt om dit lille hul. Det føles uvant for dig, men du beslutter dig hurtigt for at slappe af og se om Joan har ret. Jeg tager fat om dine hofter og presser dig ind til min mund, så min tunge kan komme på i det snævre hul.

Efter lidt tid mærker jeg, at du begynder at slappe af og lader min tunge komme til. Nu skal du blot nyde. Lidt højere op hører jeg dig viske, nærmest til din egen overraskelse. Og det forsøger jeg gerne; min tunge gør sig stor umage i det uvante, men dejlige hul.

Jeg har altid drømt om at slikke dig langt op i din røv og denne chance vi jeg ikke gå til spille. Det er endnu skønnere end jeg havde forestillet mig. Jeg tror aldrig, jeg har stukket min tunge så langt ud som nu. Jeg tungeknæpper så højt op i dig, som jeg kan; frem og tilbage. Du slapper helt af, så tungen for alvor kan komme på opdagelse oppe i dig og udforske hver en krog af dit røvhul.   

Efter nogen tid rejser du dig dog fra mig igen. 

Joan ser ned på mig, hør hvad siger man så?

– Øh, det var dejligt, får jeg fremstammet

– Nej, du skal takke, fordi du fik lov.

– Tak, fordi jeg fik lov, det var dejligt. Jeg håber, jeg kan få lov en anden gang, min mund og tunge vil altid være parat når som helst fruen ønsker det. Det ses tydeligt på mig, at det virkelig er noget, jeg mener.

– Når som helst, ja, nu skal du passe på, det kan jo være, at hun tager dig ordet griner Joan. 

SEX I DAG?

– Ja, man er jo nød til at opdrage sådan nogen, det skal du huske. Tjenere skal være høflige og velopdragne indprenter Joan. 

I sætter jer op i sofaen igen. Du beder mig hente en flaske champagne.

Jeg sætter glas på bordet, åbner flasken og skal til at skænke. Min ydmyge og underdanige tjenerrolle ophidser mig så stærkt, at jeg spiller og det skummer over i glasset. 

– Åh nej, han har meget at lære, siger du.

– Ja, vi bliver nok nød til at opdrage ham, men lad os skåle først.

I drikker champagnen og jeg må skænke et glas mere, men heller ikke denne gang undgår jeg at spille på bordet. 

– Nej, det er dog for galt. Nu bliver du altså nød til at tage affære udbryder Joan, og med din mimik viser du, at du giver hende ret.

– Jeg tror den røv, skal varmes godt og grundigt, så den tjener kan lære at opføre sig ordentligt. Kom her og læg dig over mine knæbefaler Joan. 

Med bankende hjerte og sitrende at spænding gør jeg, som der bliver sagt. Joan lader sin hånd glide hen over ballerne og begynde så at give min røv sin velfortjente straf.

– Se sådan en u- ar – tig, hun nærmest staver ordene med klask, der bestemt ikke bliver blidere for hver gang, – lille tjener, bliver man nød til at op- dra- ge.

Hendes ihærdighed få dig til at se op på hende og hun fornemmer, hvad du tænker.

– Din tjener har været uartig, så derfor skal han ha’ sin straf. Og denne frække røv elsker det endda. Det kan sku’ da kun være for meget, hvis det gør ondt i din hånd. Og din hånd skal nok blive bedre og bedre for hver gang. Det er det rene fitness.

Jeg mærker tydeligt, at hun har i gennem lang tid har trænet ihærdigt med sin egen mand der hjemme.  

– Men nu er det din tur.

Jeg må kravle over Joans knæ og lægge mig over dine. Og du fortsætter hvor Joan slap, og med en hånd der ikke er træt, men har ny energi til den velfortjente endefuld. Hver gang din hånd rammer mine baller, kan du mærke min pik vokse og bore sig hårdere og hårdere ned i dit lår.

– Tænk på, at når han er på arbejde i morgen, så husker han på sin uartige røv, hver gang han sætter sig.

Tanken more dig; det bliver en liderlig mand, der kommer hjem fra arbejde i morgen, tænker du og gør dig ekstra umage, så du er sikker på, jeg kan huske dig hele arbejdsdagen. 

Min hvide røv skifter hurtig farve og lyser op. Den er ikke blot varm, den brænder og sender sin intense varme ud i hele min krop. Efter endnu et par heftige slag, holder du inde.

– Hvis det bliver for meget for din hånd, så må du be’ din tjener om at finde noget. Du kikker spørgende over på Joan, der forsætter, – jeg er sikker på han kan finde noget effektivt, så du ikke anstrenger dig så meget. 

– Men mærk hvor varm han er, læg dit bryst ned på ham og mærk. Du tager blusen og bh’en af og bøjer dig ned, så dine bryster kan mærke mine varme baller. Dine kølige bryster mod min varme baller er fantastisk, så jeg kan kun udstøde et åh. 

– Husk nu tjener, at hvis du bliver uartig igen, tjener, så ved din kone hvad der skal til.

– Jeg fik kun min velfortjente straf, tak for det, får jeg fremstammet. 

Joan glider forsigtigt sin hånd over mine varme baller og spreder dem; rækker ud efter glidecremen, og begynder at smøre mit lille hul ind. Jeg ligger jo stadig over dine lår, så du kan tydeligt mærke, at min pik vokser igen. Joan begynder at massere mig op bag i. 

– Oven på sådan en omgang kan vi lige lege lidt med ham. Langt de fleste mænd kan faktisk godt li’ at blive masseret op bag i, manden har næsten et g-punkt her. Det er dog ikke alle, der er gode til at tage imod, men det kan ham her.

– Ja, han be’ også nogle gange om det.

– Hvad med dig, spørge Joan, ka’ du li’ analsex.

– Jeg ved ikke rigtigt…

– Det skulle du prøve, men det er bedste hvis du selv styrer. Du kan sætte dig over ham; så bestemmer du selv tempoet. Og husk, at hvis han kommer op i dig, så skal du lade ham slikke dig ren igen. Jeg sætter mig altid hen over min mand, lige som jeg gjorde før, så er jeg sikker på, at han får slikket mig helt ren – og får det hele med. Men det bliver ikke i aften, så det må I selv prøve en anden dag. 

Du tænker på hvordan Joan har rettet sin mand til, du må se at få afrettet mig på samme måde. 

Joan finder dildoen frem og fører den langt op i mig. Det er vidunderligt at ligge og blive masseret bag i. Jeg ligger og vrider mig over dine ben. 

– Bliver han urolig, så må du binde ham. Det kan være klogt i mange situationer.    

Dildoen bruges lidenskabeligt i hele dens længde, så jeg fyldes helt ud; frem og tilbage, mange gange. Aldrig er min rødglødende røv blevet gennemkneppet som nu, og aldrig har den nydt det som nu.

Da I er færdige med at kneppe min røv, befaler Joan mig til at slikke dildoen ren. Hun holder den helt hen til min mund. Forsigtigt slikker jeg op og ned af dildoen, men hun putter den demonstrativt ind i min mund. Først efter omhyggeligt at have kontrolleret, at den var blevet helt ren, lægger hun den tilbage i posen. 

I vil have mere champagne, så jeg må genoptage min mere traditionelle tjenerrolle. Og der bliver ikke blot skænket et glas, der skal flere til. Du holder dit glas op imellem dine bryste, så det ikke kan undgås, at det skummer over dine bryster. Tjeneren slikker beredvilligt de spildte dråber op. 

Joan tager fat om min pik og putter den ned i sit glas. Min varme pik nærmest syder i den kolde champagne. Du kalder mig over; nu vil du slikke de brusende dråber op. Der skulle ikke have været mange slik til, førend den ville være eksploderet, men du mærker min reaktion, så du holder lige i sidste øjeblik.

Både du og Joan griner over min ekstase.  

Det varer ikke længe, førend flasken er tom. I, specielt du, har tømt flasken, så der blev ikke noget til mig, men jeg er jo også bare tjeneren og en tjener sidder jo ikke til bords. 

Men Joan siger alligevel, – det er næsten synd at der ikke blev noget til din tjener. Skulle vi ikke give ham lidt alligevel?

– Jo, men jeg tror ikke, vi har flere flasker i køleskabet.

– Nej, men så må han have den fineste champagne, vi kan gi’ ham.

Du fornemmer hvad der skal ske, men tier.

– Læg dig ned på madrassen.

Joan sætter sig over mig og sænker sin kusse ned over mit hoved og mund.

– Så nu skal du smage lidt af den dejlige champagne. Og du er ekstra heldig, for de skønne dråber er blevet endnu bedre.

Hun holder mit hoved og snart mærker jeg et par dråber ramme min tungespids. Idet de triller ned ad tungen, går der en kuldegysning igennem min krop, det føles som om jeg ligger frit svævende på en sky i himlen. De første par dråber får hurtigt følgeskab af flere fra kildevældet, hvorfra der pibler den vidunderligste champagne. Mit begær er umætteligt og jeg suger hver en dråbe til mig. Men Joan viser blot vej, det er din tur. Du tøver et øjeblik. 

– Så, så, din tjener har vel også fortjent lidt champagne, og du kan give ham den bedste, Don Pérignon1955. Han kender ikke bedre sekt, den drømmer han om hver eneste dag. 

Du lader dig overtale til at forsøge og lader din skønne kusse glide ned over min mund, der næsten ikke kan vente længere. Og den bliver ikke skuffet, de skønneste safter fylder snart min mund, der kun ber’ om mer’. Aldrig har jeg smagt så guddommelig en champagne. Jeg ligger og fylder mig ved din kilde, og nyder hver en dråbe. Hvor har jeg dog tit drømt om dette øjeblik. Du giver dig tid, så jeg kan nå at synke, så intet går til spille. Du er gavmild og jeg får lov til at fortsætte, til jeg har tømt din og min helt egen champagneflaske. Åh, gid’ jeg snart igen får gjort mig fortjent til din champagne.

Da du flytter dig, kan jeg kun udstøde et Tak, aldrig har jeg smagt en skønnere champagne.   

– Ja, din tjener er skør, men brug ham, han står helt til din rådighed. Som du kan se, så vil han gerne bruges. Se bare hvordan den pik stritter. 

Joan har mere end ret, den dejlige tjenertjans har i den grad gejlet den op, og der står den helt overspændt.  

Der hjemme, fortsætter Joan, bruger jeg tit min mand. Nu er der ingen grund til længere at ud på toilettet midt om natten, når han nu ligger lige ved siden af mig. Han har ikke spildt en dråbe i sengen endnu – det kan han nu også lige prøve på. 

Det virker grænseoverskridende for dig, men det med ikke at skulle forlade den varme seng midt om natten; det var måske et forsøg vær. 

– Husk nu på, at du bestemmer hvad og hvornår, der skal ske noget med din tjeners pik. Du kan sagtens holde ham hen et par dage. Så skal du se, hvordan han danser rundt om dig og forguder dig i et væk. 

– Det har du ret i, det har jeg set før. 

– Ja, de bliver helt ustyrlige. Jeg lader ofte min mand gå et par dage, så forkæler han mig ekstra meget. Til sidst ligger han for mine fødder og bønfalde om at få lov. 

– Hvad gør du så..? 

– Tja, hvad som helst. Jeg kan godt finde på at give ham et blowjob, eller også elsker vi bare. Men jeg kan også finde på at trække tiden og lege med ham. F.eks. lade ham ligge på knæ foran mig og bønfalde om at få lov til at onanere, eller jeg kan selv give en hånd med. Du ka’ tro, han bliver helt tam, Joan griner – han spiser af hånden bagefter.   

– Jeg husker engang, hvor han nærmest dansede rund om mig. Jeg sad i lænestolen, som jeg plejer og skulle netop til at spise en flødebolle. Jeg bad ham knæle ned foran mig, bed toppen af flødebollen og gav ham den. Det var ikke nødvendigt at sige mere, han viste præcist, hvad det var, jeg forventede af ham. 

Du forsøger at forestille dig situationen, med mig knælende foran dig, og så flødebollen. Underligt, komisk, lidt bizart, men på en eller anden måde også pirrende. 

– Jeg siger dig; fyldte chokolader fik pludselig en helt anden mening. Den blev sku’ mere end fyldt med skum og creme. Han havde jo også gået nogle dage. 

Selvom du kender svaret, bliver du nød til at spørge, men får kun sagt – Øh, hvad så med…

– Ja, den fik han sku’ lov til at få, jeg havde jo givet ham den. Men jeg skulle lige minde ham om det efter sådan den omgang. Det var sjovt, at se ham ligge på knæ foran mig og nyde den. Det var vist det rene guf for ham. Han blev et hver fald ret liderlig igen, så vi elskede sammen bagefter.

Sådan har jeg gennem årene leget med ham mange gange, man skal bare bruge sin fantasi. 

– Det er da lidt sært, at de ka’ li’ det… 

– Ja, men nogen kan li’ den slags og andre ikke, og så er der dem, for hvem det nærmest er en besættelse. Det er det for både for min og for din mand. Men lad dog dem om det. Når min mand og jeg har elsket, og han er kommet oppe i mig, så nyder jeg at blive slikket lige så stille og når så min mand er så vild med at slikke mig ren; så er det da det rene win-win. Der bliver aldrig en dråbe tilbage. 

– Sådan kan man jo også se på det. Jeg skal prøve at huske på det. Men jeg tror alligevel, at jeg ordner ham i aften..

Du vender dig over mod mig. 

– Du har været en go’ tjener. Kom her hen, så kan du få lov til at komme ud over mine bryster. 

Jeg er straks ved dig. Du fører min pik til dine bryster, og den danser lystigt over det ene. Det bliver en kort dans, for jeg kan ikke holde den tilbage, så den skyder hurtigt sine safter ud over brystvorten, der hurtigt dækkes af den hvide glasur. Den lange aften har gjort sin virkning, for sjældent har den kunne sprøjte som i aften. 

– Sikke den ka’, siger Joan og du smiler op til hende. 

Jeg sunder mig lidt, og for fremstammet – Må jeg få lov? 

Du når ikke at sige noget, førend Joan svarer for dig, Naturligvis, det er da din opgave som tjener. Ryd dog op efter dit griseri. Det er da slet ikke et spørgsmål at stille. Kom dog i gang. 

Og det gør jeg gerne. Min mund finder hurtigt vej og begærligt omslutter den det glaserede bryst, så jeg kan nyde mine safter i fulde drag. Selvom det meste af min ophidselse er forsvundet, så holder det mig ikke tilbage; tungen finder hver en dråbe og snart er dine bryster rene og fine som før. 

– Jeg må sige, du har en lærenem tjener, ham kan du få megen glæde af, han skal bare opdrage lidt, og nu ved du hvordan. Brug ham, brug ham gerne hårdt og grundigt – han vil jo så gerne. 

Du er nød til at spørge lidt til hendes mand, det du har fortalt om din egen mand, tyder på du har fået opdraget ham godt. 

– Ja, det kan du tro, han kender efterhånden sin plads. Det sker, at jeg tager en anden fyr med hjem, så kan min mand få lov til at slikke mig imens den anden fyr knæpper mig, det er ret vildt. Bagefter skal han naturligvis suge de sidste dråber ud af fyrens pik og slikke min fisse ren. Det er han blevet ret god til. Du sku’ også få dig sådan elsker, en med en dejlig stor pik. Det er skønt at blive fyldt helt ud og så blive slikket samtidigt. Men ved du hvad? Hvis du i løbet af næste uge, lover at lege med at det du har lært i aften og finder på et eller andet mere, et eller andet helt vildt, så tager jeg min mand og elsker med i næste weekend. 

Du kikker over på mig, – når er du klar til det? 

Ja, meget gerne for min skyld. Det har været en dejlig aften og jeg glæder mig til at prøve det hele igen. Og det vil da være skønt at få lov til at slikke dig, mens Joans elsker er oppe i dig. 

– Din mand ka’ sku’ li’ sperm, griner Joan, – jeg bliver nød til at fortælle dig om min veninde, Lone, som også bruger min mand, når hun er på besøg. Hun er nu ret vild, hun kender slet ingen grænser. Men jeg lader hende bruge ham, til alt hvad hun ønsker og hun har en ret livlig fantasi.

Engang da vi tre var sammen ude og spise, lokkede hun 4 mænd ud toilette; hun havde fortalt dem, at hun ville give dem blowjob. De skulle blot stikke pikken igennem et lille hul mellem herre- og dametoilettet. Der sad hun så sammen med min mand, som hun så tvang til at sutte den af på alle fire. De fire opdagede ikke noget, så han må have gjort det godt. Jeg viste heller ikke noget førend Lone grinende kom om med min mand og fortalte historien. Min mand havde stadig en dråbe på kinden. 

– Hvad sagde du til det? 

– Jeg grinede også; så behøvede han da ikke Crème brûlée til dessert. Lone og jeg talte om vi kunne få endnu flere med på den spøg, det må vi prøve en dag. 

I kikker begge over på mig og smiler skælm. – Du ser ud til, at det også er noget for dig.

– øh, jo, det ku’ da være sjovt. Jeg kan love jer, at jeg ikke ville have en dråbe på kinden som din mand; jeg skal nok sutte grundig. Jeg ser mig selv liggende på knæ og sutte den ene pik efter den anden – sikken en fantasi, tænk hvis den kunne blive til virkelighed. 

Joan fortsætter, – du kan i øvrigt tro, at det blev en ret vild aften og nat, så min mand kom på arbejde, kan du tro. Vi tog begge en fyr med hjem, som han slikkede i den grad både pik og fisse den nat.

Vi havde drukket en del og det skulle jo ud i løbet af natten, så han fik mere en rigeligt slukkes sin tørst… 

Joan rejste sig og vi sagde tak for i aften. På vej ud af døren vendte hun sig om, – Husk nu, jeg ringer til dig på fredag og så skal have lavet alle ”øvelserne” fra i aften, plus mindst en ting mere.  

Da Joan var gået sat vi helt udmattede i sofaen og så på hinanden.

– Hvordan var det så? spurgte jeg forsigtigt. 

– Overraskende lækkert. Jeg viste slet ikke, at jeg kunne blive så tændt på sådan noget. Jeg har mod på det hele. Jeg har dog slet ikke fantasi til at finde på mere, som hun bad om. Hvad med dig, hvad kunne du specielt godt li’? 

– Faktisk det hele. Det var en helt fantastisk oplevelse, sådan at være din sex-slave og helt at være i din magt. Og så ved du jo, at jeg elsker at ligge og slikke dig, både i fisse og røv. Det var fantastisk da du tissede, jeg nød virkelig hver en dråbe. Og min røv er varm endnu… Jeg skal nok forsøge at finde på noget, så Joan tager sin mand og elsker med. Tænk at kunne få lov til at slikke dig, imens der er en stor pik oppe i dig. 

– Åh, drømmer bare om at kunne sutte pik og slikke mig ren. 

– Det er der vel heller ikke noget galt i… Men nu er det vist sengetid. 

Du gik op med det samme, mens jeg fik ryddet op. Da jeg kom op på badeværelset, var du der endnu.  

– Det var sådan en god idé, du fik med at inviterer Joan og du har også været fantastisk, så jeg synes du skal have aftenens sidste belønning. Læg dig ned her i brusenichen. 

Jeg lægger mig og ved at du vil give mig en vidunderlig belønning. Du sætter dig på knæene om mit hoved og sænker din kusse ned over min åbne mund. De første salte dråber rammer min tunge og løber ned i min mund, men du giver los og de gyldne safter fylder hurtigt min mund, jeg drikke og drikker, mens det løber ud over hele mit ansigt. Jeg kan desværre ikke nå at drikke det hele. 

– Jeg kunne ikke holde mig længere, det gik lidt hurtigt, men jeg kan se du nød det.

– Ja, det kan du tro, det er bare så dejligt. Hvis det var muligt ville jeg gerne slikke dig hver gang du skal tisse

Joan kommer næste weekend…

Forfatter E-mail [email protected]

porno med danske piger